- Liittynyt
- 10.10.2018
- Viestejä
- 478
Isolaatin ja konsentraatin ero tulee suodatusmenetelmästä. Isolaatti on prosessoidumpaa ja sillä saavutetaan korkeampi proteiinipitoisuus sekä alhaisemmat rasvan ja hiilihydraatin määrät lopputuotteessa. Se, että tuote on isolaattia, ei tee siitä automaattisesti parempaa. Esim kun tuotteeseen on sotkettu yksittäisiä aminohappoja, sen todellinen proteiinipitoisuus voi olla vaikka 60% tuon väitetyn 84% sijaan.@thebe Tuskinpa mistään voi tietää todellisen proteiinin määrää ellei vie näytettä just ko. purkista labraan, mutta isolaatti on silti isolaattia vs. konsentraatti konsentraattia. Niitä tuotantolaitoksia ei montaa täällä pohjoismaiden seuduilla ole ja kun molemmat tulee Ruotsista niin melko todennäköisesti jopa samoilta linjoilta alun perin esim. Star Nutrition Whey-100 ja Micro Whey Active -isolaatit.
Jokainen toki ostaa sitä mitä haluaa, mutta itse suosin läpinäkyvyyttä ja rehellisyyttä tuotteiden markkinoinnissa ja pakkausselosteissa ja mielestäni tuollainen aminopiikkaus yksinkertaisesti vain on röyhkeää kusetusta.