Kryptovaluuttojen louhintathreadi

Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
3 683
Selkeästi joku noista Raptoreumin algoista tykkää aina keulittaa lämmöt 90 asteeseen, jonka jälkeen hash rate putoaa nollaan, ja homma viilenee (liekö throttlauksesta kyse). Tapahtuu ainakin Ryzeneilla, mutta tietääkseni myös Inteleillä. Yksi i9 alkoi sammuttelemaan konetta, niin jätin sillä mainaukset nyt sitten väliin kokonaan, jottei muutaman sentin takia GPU-mainaus kokisi pitkiä katkoksia tai koko prossu hajoa.
Normaaleilla Z sarjan emoilla voi biosista laittaa throttlausrajan. Lataa nyt se XTU:n ja katsot mitä sieltä saat asetettua. Se mitä saat, ja parhainet säädettyä ohjelmallisesti, kun riippuu siitä mitä sulla on emolla pohjalla säädettynä. Mutta ohjelmalliset säädöt ovat paljon näppärempiä koska sä voit sitten halutessa esim. pelatessa tarvittaessa enemmän tehoja, voit helposti ne palauttaa.

Intelillä nimenomaan kannataa reippaasti säätää prossua alemmas ellei sulla ole jostain syystä ilmaiset sähköt, koska vaikka se huonontaa hashratea niin se merkittävästi parantaa energiatehokkuutta. (hash per watti)

Niin ja oliko kyse koneen sammumisesta tai kaatumisesta/jumittumisesta? Noi on hyvin eri asia, sammuminen pitäisi olla hyvin harvinaista joka yleensä johtuisi siitä että CPU saavuttaa jonkun kriittisen lämpötilan jolloin se katkaisee virrat kokonaan. Normaalisti missään tilanteessa tälläistä ei pitäisi voida tapahtua, koska sen CPUn pitäisi throttlaamalla pysyä riittävän alhaisena. Mutta just jos on mennyt joko poistamaan tai nostamaan liikaa sitä rajaa, niin sitten tuollaista voisi käydä.
 
Liittynyt
10.03.2021
Viestejä
169
Fiilis on se, että steikattavana ethistä tulee virallisemman oloinen valuutta.
ETH ei ole valuutta vaan platform. Kun sitä ei enää saa louhimalla, eli saatavuus vaikeutuu, miten sen arvolle käy? Mitä käy mille tahansa kun siitä tulee harvinaisempaa? Hinta nousee.
Toki se vaatii sen, että ethereum -alustaa aletaan joskus ihan oikeasti käyttämään. Nythän sen käyttö on aika minimaalista. Joitakin kasinoja ja höpöhöpö -pelejä taitaa olla mitä ei meinstriimissä hirveesti käytetä.
Jos (ja uskon, että kun) ethereum alustana ottaa kunnolla tuulta alleen niin ETH:n arvo nousee aivan helvetisti. Tähän menee tietysti vielä vuosia.
Voihan se tietysti myös mennä niin, että kun kukaan ei tuota alustaa käytä niin eipä sillä mitään tee eikä näin olle tee ETH-tokeneillakaan.

Mutta jos kelaa nyt mainitsemaasi Cardanoa joka on periaatteessa täysin sama juttu niin ethreumilla on mielettömän hyvät mahdollisuudet nousta ykköseksi tolla saralla ihan vaan koska on jo valmiiksi iso.

Esimerkkinä voisi ajatella vaikka internettiä. Kun se tuli niin ei sitä kukaan käyttänyt ja sitä dissattiin. Ei tiedetty saati osattu ajatella sen mahdollisuuksia. Sama(hko) tilanne on nyt ethereumin kanssa.

Holdiin vaan, sitten kun ETH on oikeasti arvokasta niin muu maailma on auttamatta myöhässä ja me louhijat joille nyt naureskellaan, imaillaan kuubalaisia sikareita ja juodaan vuosikertaviskejä linnojemme torneissa.

e: ethereum on se platform ja ETH on sen token. Kirjotin vähän ristiin mutta ymmärtänette kyllä eikä tartte erikseen sitä mainita o_O
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 407
Kyllähän tolla ethereum verkolla on hyvinkin paljon käyttöä vaikka mainaus jäisi pois. Toki varmaan leijona osa trafiikista liittyy mainaukseen. Mutta eikös läjä kaikenmaailman shitkoinia käytä juuri ethereum verkkoa? Sama se miksi vieläkin on saatu tuottopiikkejä kun jotain kissakuvia siirrellään tuon kautta. Eli potentiaalia koko hommalla on ja levitä vielä laajempaankin käyttöön. Mutta sen kulurakenteen pitää pysyä hallinnassa, että saataisiin lisää kamaa sinne. Se on sitten eri asia riittääkö matalista kuluista enää juuri mitään tuottoa steikkaajille...

Ja yllämainittukin on ihan mutua, mutta tollanen mielikuva mulla on hommasta jäänyt.
 
Liittynyt
17.10.2019
Viestejä
356
Kuten totesin, takana oli kuukauden verran RTM-louhimista koskematta mihinkään asetuksiin, ei biosiin, kelloihin, battiin, mihinkään. Ja tiedostin toki että rate heittelee, ja sen takia nimenomaan en huolestunutkaan siitä aiemmin. Ja taisin alussa muistella että ensimmäisinä viikkoina pääsin kovempiin keskiarvoihin, joten taisinkin kysyä onko louhimista jotenkin vaikeutettu viime aikoina, vai johtuuko jostain muusta. Ja näihin kysymyksiin sain kommentteja joista päättelin että setupissa on jotain vikaa.



Ei sen jälkeen vaan jo kauan ennenkuin aloitin louhimisen. Ilmeisesti biosin valmiit automaattiset työkalut ei ole tälle porukalle tuttuja kun tuo mainitsemani AI tweak ei soittanut kenenkään kelloja (no, saattaa olla että muistin nimenkin väärin). Muistaakseni iotech testasi taannoin erilaisia kellotustapoja ja mainitsi tällaisista automaattitoiminnoista, joilla päästiin myös ihan hyviin tuloksiin. Tuo toimii siis niin että se kysyy mitä harrastaa (työpöytä, pelaaminen tms) ja minkälainen jäähdytys koneessa on (ilma, vesi jne) ja sen jälkeen se säätää "jotain" ja testaa pysyykö pystyssä. Ei se tosiaan hirveästi kerro mihin tulokseen se on päätynyt ja millä perusteella. Eikä tarkoitukseni alunperin ollutkaan tehdä tästä mitään maailmanennätyskonetta, vaan ainoastaan ottaa ns. tyhjät pois. Teho olisi sinällään riittänyt vakionakin, cyberpunk pyörii ihan kivasti jne. Eli ihan vaan periaatteesta, koska se on mahdollista.



No minäpä teen.



Tarkennuksena että en ole säätänyt tuota avaustani ennen mitään, vaan konetta on ajettu niillä asetuksilla mitkä joskus kesällä laitoin kun koneen ostin.

Mutta tuosta benchmarkista... Laitoin benchmark-vivun battiin ohjeiden mukaan ja laitoin ajoon. Prosessi ilmeisesti kaatui, koska aina kun se oli ajanut benchmarkkia suunnilleen sen ajan mitä sen pitäisi kestää, niin se sammutti itsensä ja aloitti ajamaan uudestaan (tuli siis se kysymys että annatko adminin oikeudet ajaa kyseisen ohjelman). Mitään tiedostoa ei mihinkään muodostunut, sitäkin ihmettelin että pitikö se results-tiedosto määritellä etukäteen johonkin vai luoko miner sen automaattisesti, millä nimellä ja mihin? Katsoin sitä touhua muutaman kierron verran, ja ihmettelin tällä foorumilla mikä mahtaa olla vikana. Joku kertoi että pitää vaihtaa uudempaan mineriin jossa on paremmat featuret, minkä teinkin (joka ei nyt sitten näköjään mainaa mitään, ainakaan minun lompakkooni, vaikka kovasti näyttää töitä tekevän).



Sitähän minä täällä foorumilla teen, perehdyn aiheeseen. Kai se on parempi kysellä porukalta joka on tätä jo vuosia tehnyt kuin alkaa jonkun nettiartikkelin perusteella itse virittelemään minereita. Staattiset artikkelit vanhenevat viikossa. Kuten täälläkin, sain neuvoja tuohon benchmarkkiin, mutta ilmeisesti se ei tällä versiolla toimi samalla tavalla, mikä aiheutti vain lisää kysymyksiä. Jos olisin senkin katsonut jostain webbisivulta tai tubevideosta, niin luultavasti tieto olisi ollut vielä vanhempaa.



En ole kellottanut mainauksen takia alunperinkään. Kuten sanottu kone hankittu kesällä editointiin ja pelaamiseen. Mainaus tuli vasta pari kuukautta sitten kuvioihin, enkä ole sitä varten muuttanut erikseen mitään asetuksia, vaan nimenomaan pyrkinyt tekemään kaiken yksinkertaisesti, batit kuntoon ja kone ajoon, samalla tiedostaen etten maailman huippulukemiin pääsekään mutta saan tyhjäkäynnillä pyörivän koneen töihin. Eikä minulla ole ethereumin kanssa ollut mitään ongelmia. Se on mennyt juurikin noin, että osoite battiin, afterburnerin asetukset löysin jostain webbisivulta, ja sitten vaan kovaa ajoa, kiitos Tiihokatin ohjeiden. Ja siinä pääsen mielestäni lähemmäs niitä arvoja mitä nuo mainaustilastosivut tarjoavat. Prossu alkoi herättää hämmennystä kun tuntuu että jään niin paljon muista. Mutta voihan se olla (tietämättä paremmin) että nuo tilastot muodostuvat kaikkien maailman koneiden tuloksista, ja valtaosa niistä ehkä on tappiin kellotettuja ja tekemässä ainoastaan sitä hommaa. Ja ero voi selittyä sillä, koska itselläni tämä on myös huvikone.
1634823938630.png

No nyt näyttää paremmalta, muitakin lukuja kuin 4000. :) Se BIOSin kellotus teki sittenkin jotain kellolukituksia. Nyt tietysti kiinnostaisi tietää että mikä hyöty tuollaisesta lukituksesta oikeastaan on, kun sellainen on tuohon sisäänrakennettu ja oikein valmistajan toimesta? Että kellotettuna toimii hitaammin kuin ilman kellotusta. Kuuluu varmaan mieluummin kellotusketjuun.

Se benchmark on edelleen tekemättä, kun en ymmärrä miksei se sitä tee ja mihin sen pitäisi se tulos tallentaa.

Mutta kokeilen nyt tällä rajoittamattomalla vakio-setupilla ja katsotaan mihin asti päästään. Uskallan jo veikata että tulokset paranee. Ainakin AIO:n tuulettimet kiihdyttelee ensi kertaa suihkukoneen lailla satunnaisesti. Aiemmin olin säätänyt tuuletinprofiileja ettei pumpannut niin paljon edestakaisin kun lämpö pyöri jonkun tietyn kynnyslämmön molemmin puolin. Nyt nekin on siis resetoituneet. No, pitää virittää ne uudelleen jossain vaiheessa, jos tämä nyt osoittautuu toimivaksi setupiksi.
 
Liittynyt
23.04.2021
Viestejä
608
kuva_2021-10-21_184421.png
Vaihdoin LHR:t RVN => ETH muutama päivä sitten, kuvasta tarkkaan tarkistelemalla saattaa huomata missä vaiheessa vaihdettu NBminer => Trex ETH:lle :)

Mitäs muut käyttävät? Onko T-rex paras?
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
284
Ethereumin kurssi näköjään tipahti nopeasti lähes 8% aikaisemmin iltapäivästä, nämä tällaiset on juuri niitä hetkiä, jolloin paperikädet rämpyttää paniikissa myyntinappia ;).

Itsellä nyt viidettä viikkoa mennyt kaikki louhinnot hodlaukseen, eikä kyllä hetkauta tippaakaan enää nämä kurssivaihtelut. Kun löytää sisäisen rauhan ja jättää ne tunteet kokonaan pois pelistä kurssivaihteluiden suhteen, niin kaikesta tulee selkeää, yksinkertaista ja vähemmän stressaavaa. Loppuvuoden raketointia ja FOMO-vaihetta odotellessa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 407
Ethereumin kurssi näköjään tipahti nopeasti lähes 8% aikaisemmin iltapäivästä, nämä tällaiset on juuri niitä hetkiä, jolloin paperikädet rämpyttää paniikissa myyntinappia ;).

Itsellä nyt viidettä viikkoa mennyt kaikki louhinnot hodlaukseen, eikä kyllä hetkauta tippaakaan enää nämä kurssivaihtelut. Kun löytää sisäisen rauhan ja jättää ne tunteet kokonaan pois pelistä kurssivaihteluiden suhteen, niin kaikesta tulee selkeää, yksinkertaista ja vähemmän stressaavaa. Loppuvuoden raketointia ja FOMO-vaihetta odotellessa.
Eiko siellä oli Wojakit fomo:ttamassa, että jää ath lukemista paitsioon ja sitku tarpeeks sisällä niin Bogdanoff soitti puhelun; "Dump it!" Stop lossit paukkuu ja Bogdanoff nauraa partaansa matkalla pankkiin :)
 
Liittynyt
15.03.2019
Viestejä
344

Vaihdoin LHR:t RVN => ETH muutama päivä sitten, kuvasta tarkkaan tarkistelemalla saattaa huomata missä vaiheessa vaihdettu NBminer => Trex :)

Mitäs muut käyttävät? Onko T-rex paras?
Sama. Vaihdoin rvn>>eth ja t-rex. Näyttäis tuottavan vähän paremmin. Kokeilin myös louhia unmineablen kautta vähän Shibaa taskuun
 
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
789

Vaihdoin LHR:t RVN => ETH muutama päivä sitten, kuvasta tarkkaan tarkistelemalla saattaa huomata missä vaiheessa vaihdettu NBminer => Trex :)

Mitäs muut käyttävät? Onko T-rex paras?
Itse olen käyttänyt trex, kun se on ihan vakaa ja nbminer kaatuilee. Ergoa louhiessa trex kyllä valehtelee melkein 10%, mutta ethissä ei ainakaan kovin paljoa.
 
Liittynyt
10.07.2021
Viestejä
113

Vaihdoin LHR:t RVN => ETH muutama päivä sitten, kuvasta tarkkaan tarkistelemalla saattaa huomata missä vaiheessa vaihdettu NBminer => Trex :)

Mitäs muut käyttävät? Onko T-rex paras?
On kyl vakuuttavan näköistä! Itse myös varsinkin tuon 3080ti kanssa kamppailut, niin taidan ottaa T-rexin käyttöön. Onko jotain vinkkejä/huomioitavaa aloitukseen ja voiko louhia suoraan crypto.com lompakkoon?
 
Liittynyt
23.04.2021
Viestejä
608
On kyl vakuuttavan näköistä! Itse myös varsinkin tuon 3080ti kanssa kamppailut, niin taidan ottaa T-rexin käyttöön. Onko jotain vinkkejä/huomioitavaa aloitukseen ja voiko louhia suoraan crypto.com lompakkoon?
En kyllä osaa sanoa, täällä menee suoraan ledgeriin minerstatilla. Ei kai se muista eroa, locked core clock ja -lhr ?? asetus battiin niin menee varmaan täysillä. Tuossa koneessa on winu mallin msOS (koska chia ym.) niin ei tarvitse muuta kuin valita softasta louhin ja kovaa ajoa.
 
Liittynyt
06.08.2021
Viestejä
26
Olisi vajaa pari tuhatta euroa sijoittaa johonkin, mikä olisi raadin mielestä fiksuin tapa tällä hetkellä? Eth:in louhinta tais saada vähän enemmän elinaikaa? Niin ostaisko vaan lisää näyttiksiä louhimaan, vai hyppäiskö RTM junaan ostamalla ryzeneita? Vai meinkö se juna jo. Tai olisko fiksuinta vaan ostaa suoraan btc/eth?
 
Liittynyt
30.05.2018
Viestejä
1 067
Kyllähän tolla ethereum verkolla on hyvinkin paljon käyttöä vaikka mainaus jäisi pois. Toki varmaan leijona osa trafiikista liittyy mainaukseen. Mutta eikös läjä kaikenmaailman shitkoinia käytä juuri ethereum verkkoa? Sama se miksi vieläkin on saatu tuottopiikkejä kun jotain kissakuvia siirrellään tuon kautta. Eli potentiaalia koko hommalla on ja levitä vielä laajempaankin käyttöön. Mutta sen kulurakenteen pitää pysyä hallinnassa, että saataisiin lisää kamaa sinne. Se on sitten eri asia riittääkö matalista kuluista enää juuri mitään tuottoa steikkaajille...

Ja yllämainittukin on ihan mutua, mutta tollanen mielikuva mulla on hommasta jäänyt.
Eikö tuo Ethin nykyarvo perustu täysin tuohon PoW:illa turvattuun verkkoon? kun tämä otetaan pois niin mitä jää jäljelle? Anyway ETH tulee olemaan se joka näyttää että toimiiko tälläinen PoS verkko isossa kaavassa, aika näyttää ja se on ihan lottoa tällä hetkellä ja 50%/50%, jos homma toimii, niin kaiken järjen mukaan arvo nousee, jos ei, no se on sitten toinen juttu, voi tulla pannukakku. Mitenhän käy sitten myös Bitcoinin PoS suunnitelmien ja tulevaisuuden, nämä on näitä mitä ei voi tietää :redface:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 407
Olisi vajaa pari tuhatta euroa sijoittaa johonkin, mikä olisi raadin mielestä fiksuin tapa tällä hetkellä? Eth:in louhinta tais saada vähän enemmän elinaikaa? Niin ostaisko vaan lisää näyttiksiä louhimaan, vai hyppäiskö RTM junaan ostamalla ryzeneita? Vai meinkö se juna jo. Tai olisko fiksuinta vaan ostaa suoraan btc/eth?
Rystölöitä en ostaisi. En edes mainauslaudan alustaksi. Hintaa tulee niin paljon enemmän kuin joku serri setti mikä riittää mainaukseen ihan hyvin. CPU mainauksessa ei ole kuin ne pari vaihtoehtoa niin aika tuhra laittaa porkkanoita sinne. Ennemmin gpu puolelle kaikki. Sitten onkin ihan eri asia saako gpu:ta mistään. Yksittäisiä sikahintaisia lhr kortteja ja niitäkin tiputellen. Kaikkiin inhimillisen hintasiin on ottajia reilusti enemmän. Aika vaikea alotella varmaankin tässä vaiheessa varsinkin nyt kun pos tuntuu siirtyvän niin tuskin tulee heti kohta halpaa korttiakaan tarjolle mitä varmaan jotkut odotti.

Jos uskoo cryptoihin ja rahoilla ei ole väliä sekä löytyy jo järkeviäkin sijoituksia niin ostaa suoraan jotain kolikkoa. Toki nyt ath lukemista ostaminen on vähän sellanen, että että... Jos taas ei ole muita sijoituksia niin lähtisin ennemmin sijoittamaan rahasto/etf linjalle tuo alkupottina + säännöllinen kk säästö siihen perään. Ei tarjoa samoja väristyksiä kuin kryptomarkkinoilla lekkiminen, mutta todennäköisesti pitemmällä tähtäimellä järkevin vaihtoehto.

Eikö tuo Ethin nykyarvo perustu täysin tuohon PoW:illa turvattuun verkkoon? kun tämä otetaan pois niin mitä jää jäljelle? Anyway ETH tulee olemaan se joka näyttää että toimiiko tälläinen PoS verkko isossa kaavassa, aika näyttää ja se on ihan lottoa tällä hetkellä ja 50%/50%, jos homma toimii, niin kaiken järjen mukaan arvo nousee, jos ei, no se on sitten toinen juttu, voi tulla pannukakku. Mitenhän käy sitten myös Bitcoinin PoS suunnitelmien ja tulevaisuuden, nämä on näitä mitä ei voi tietää :redface:
Enemmänkin sanoisin, että btc arvo perustuu pow verkkoon ja siihen itseisarvoon, että se oli eka ja isoin. Sillä ei ole oikein mitään muuta tekoa.

Eth arvo on enemmänkin lohkoketjussa. Ethereum - Wikipedia tuolta kelailet Applications kohtaan. Noissa se arvo on, mutta tuon puolen kehittymistä syö verkon järkyttävät gasfeet silloin kun homma paisuu. Tuo ymmärtääkseni on se pääsyy miksi halutaan siirtyä mainauksesta pois.
e: No ei nyt ehkä noin, mutta näin :) "
Performance
In Ethereum, all smart contracts are stored publicly on every node of the blockchain, which has costs. Being a blockchain means it is secure by design[clarification needed] and is an example of a distributed computing system with high Byzantine fault tolerance. The downside is that performance issues arise in that every node is calculating all the smart contracts in real-time, resulting in lower speeds. As of January 2016, the Ethereum protocol could process about 25 transactions per second. In comparison, the Visa payment platform processes 45,000 payments per second leading some to question the scalability of Ethereum.[97] On 19 December 2016, Ethereum exceeded one million transactions in a single day for the first time.[98] Visa has also signaled interest in processing NFT and Ethereum transactions.[99]

Ethereum engineers have been working on sharding the calculations, and the next step (Ethereum 2) was presented at Ethereum's Devcon 3 in November 2017.[100]

Ethereum's blockchain uses Merkle trees, for security reasons, to improve scalability, and to optimize transaction hashing.[101] As with any Merkle tree implementation, it allows for storage savings, set membership proofs (called "Merkle proofs"), and light client synchronization. The network has faced congestion problems, such as in 2017 in relation to Cryptokitties.
[102] "

Kuitenkin tää nykyinen etherium ei ole enää tätä päivää ja tilausta on kehittyneemmälle verkolle...
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
23.04.2021
Viestejä
608
Olisi vajaa pari tuhatta euroa sijoittaa johonkin, mikä olisi raadin mielestä fiksuin tapa tällä hetkellä? Eth:in louhinta tais saada vähän enemmän elinaikaa? Niin ostaisko vaan lisää näyttiksiä louhimaan, vai hyppäiskö RTM junaan ostamalla ryzeneita? Vai meinkö se juna jo. Tai olisko fiksuinta vaan ostaa suoraan btc/eth?
Sijoittamisen aika meni jo, nyt on riskisijoittamisen aika.

Uhkailevat että btc=100k.. Vai onko? Liikaa riskejä omaan makuun. Jos tähän lähtisin pistäisin rahat säästöön kunnes kurssit rommaa ja ostaisin vasta sitten. Tässä hommassa (kuten louhinnassakin toki) pitää osata myös tarkkaan myydä oikeaan aikaan, louhiessa on helpompaa myydä tuottojen ja excelin mukaan, ei tule sitä "voi kun olisin myynyt x ja y tai ostanut z lisää"

Ryyzeni.. No ehkä.. Voisin harkita ostaa rigin pohjaksi 5900x ja emon, mikä täyteen gpu.

Gpu, riskillä menee.. Ehkä jos kiinnostaa aloittaa ja saa alle (täällä pakko-osto että saa vähennyksiin):
400-500€ amd6600/6600xt (ostin 2kpl 479€/kpl justiinsa)
450-550€ 3060 lhr
600-700€ 3060ti lhr (ostin justiinsa 1kpl 679€ evga ftw3)
650-750€ 3070 lhr
850€ 3070ti/amd6800
900€ 3080 lhr

Sitten EI lhr korteista.. Ne mitkä on myynnissä on pääsääntöisesti muiden huonoimpia kortteja. (Paremmat piilotot pidetään itsellä ja huonot myydään tori.fi). Puoliso kyllä myi yhden hyvän 3080 vasta viimeviikolla 1600€ kun oli ainut sarjaansa ja nuo nykyiset riittävät talveksi.

E + sinnetänne lisäystä:

No nyt näyttää paremmalta, muitakin lukuja kuin 4000. :) Se BIOSin kellotus teki sittenkin jotain kellolukituksia. Nyt tietysti kiinnostaisi tietää että mikä hyöty tuollaisesta lukituksesta oikeastaan on, kun sellainen on tuohon sisäänrakennettu ja oikein valmistajan toimesta? Että kellotettuna toimii hitaammin kuin ilman kellotusta. Kuuluu varmaan mieluummin kellotusketjuun.

Se benchmark on edelleen tekemättä, kun en ymmärrä miksei se sitä tee ja mihin sen pitäisi se tulos tallentaa.

Mutta kokeilen nyt tällä rajoittamattomalla vakio-setupilla ja katsotaan mihin asti päästään. Uskallan jo veikata että tulokset paranee. Ainakin AIO:n tuulettimet kiihdyttelee ensi kertaa suihkukoneen lailla satunnaisesti. Aiemmin olin säätänyt tuuletinprofiileja ettei pumpannut niin paljon edestakaisin kun lämpö pyöri jonkun tietyn kynnyslämmön molemmin puolin. Nyt nekin on siis resetoituneet. No, pitää virittää ne uudelleen jossain vaiheessa, jos tämä nyt osoittautuu toimivaksi setupiksi.
Onpas sulle vastailtu kauhian negatiiviseen sävyyn. Jokainen Suomalainen louhija vähentää likaisemman teknologian maiden kannattavuutta ja globaaleja hiilipäästöjä, joten hienoa että olet mukana toveri!

Tässä ollut vähän vastaavia ongelmia, joskin tiedän kyllä mistä johtuvat mutta prioriteetti on muualla kuin korjata 3 prosessorin hyötysuhdetta yhteensä 30% mikä on helposti tehtävissä. Itse ainakin ostin ensin raudat ja sen jälkeen aloin selvittää miten niitä tuunataan. Mitenkään jaksa ensin opiskella teoriassa ja sitten sen jälkeen vielä uusiksi räpeltää käytännössä. Samalla vaivalla kerralla :)

Tuossa on taas Ryzenmasteri ohjeita Rabidilta ja muutenkin pohjatietoa. Mikäli ei jaksa selailla netistä ohjeita on youtubessa tämä kanava ainakin paremmasta päästä ohjeistamaan hommaan :)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.08.2020
Viestejä
440
Riskit on riskejä.. Jos oikeesti löysää rahaa sijottaa niin se joko antaa tai se ottaa.. perus 2 kilon btc ostoki voi antaa ihan hyvin rahaa vielä jos arvo jatkaa nousuaan
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 407
Kahdella kilolla ei vaan pitkälle pötki jos siitä pistää rystölä setuppiin jo 700-800€. Ja rtm tuotto on niin iso kyssäri, että en kyllä lähtis tohon lainkaan. Samoten sillä rystölällä ei ole jälleenmyynti arvoa samalla tapaa kuin näyttiksillä.

Vaikka ensitekijöksi joku 50-100€ ser setti ja gpu:ta kaveriksi jos saa halavalla.
 
Liittynyt
31.03.2021
Viestejä
1 498
Sijoittamisen aika meni jo, nyt on riskisijoittamisen aika.
...
Kyllä kryptot ovat aina olleet riskisijoittamista. Joku sen hyvin sanoikin, että paras aika sijoittaa tai aloittaa mainaus oli 10v sitten. Toiseksi paras aika on nyt. ETH PoS siirtymä tietty lisää hieman riskiä varsinkin mainauksen suhteen, mutta oli siinä riskiä kyllä vuosi tai pari vuottakin sitten eikä ollut mitään takeita tuotoista. Pari vuotta sitten aloittajalle oli ihan mahdollinen skenario että nyt olisi lompakossa lähes arvotonta kryptoa ja kaapit täynnä ylihintaan ostettuja ja loppuun ajettuja näytönohjaimia. Sama riski on edelleen olemassa.
 
Liittynyt
23.04.2021
Viestejä
608
Kyllä kryptot ovat aina olleet riskisijoittamista. Joku sen hyvin sanoikin, että paras aika sijoittaa tai aloittaa mainaus oli 10v sitten. Toiseksi paras aika on nyt. ETH PoS siirtymä tietty lisää hieman riskiä varsinkin mainauksen suhteen, mutta oli siinä riskiä kyllä vuosi tai pari vuottakin sitten eikä ollut mitään takeita tuotoista. Pari vuotta sitten aloittajalle oli ihan mahdollinen skenario että nyt olisi lompakossa lähes arvotonta kryptoa ja kaapit täynnä ylihintaan ostettuja ja loppuun ajettuja näytönohjaimia. Sama riski on edelleen olemassa.
On ja ei, mikäli ostat näytönohjaimia, varsinkin jos saat niitä alle markkinahinnan on riski mielestäni melko pieni. Näin toimittuna on omat jo kotiutettu hyvä tovi sitten ja profitin puolella louhittu tovi. Ei tätä enää oikein voi negatiiviseksi muuttaa, mutta nyt jos lähtee voimakkaasti mukaan hommaan on olemassa merkittävästi suurempi riski kuin tammikuussa.

Kaveri tarjoa mulle gainwardin 3060ti non lhr kortin hintaan 800€. Pitäiskö siihen tarttua?
Jos kryptohommaan haluat lähteä ei tuosta varmaan tällä hetkellä tarjous juuri parane, kaverilta ostettuna ei myyjällekään mikään mahdoton diili.
 
Liittynyt
03.11.2020
Viestejä
111
Jotain vikaa etherminessä? Minerit tykittää täysillä ja shareja löytyy mutta ethermine sanoo että "No active worker found". Vaikka käynnistää minerin uudestaan ei tuonne sivulle päivity mitään.

Onko vuorokauden mainaukset menny hukkaan vai mitä?

Ei ole balancekaan muuttunut eilisestä.
 
Liittynyt
03.11.2020
Viestejä
111
Itellä näyttää balanssi kansvavan, normaalia hitaammin ehkä.
Jotai varmaan bugittaa.
Nyt reilun tunnin jälkeen oli balance kasvanut hieman mutta yhä puuttuu vuorokauden tienestit. Onneksi ei mistään isoista summista ole kyse ja kaikki kulutettu sähkö on kuitenkin mennyt talon lämmitykseen.

Mietityttää kyllä olisikohan tämä ongelma jatkunut jos en olisi minereita käynnistänyt uudelleen. Ne kuitenkin näytti rullaavan normaalisti ennen uudelleenkäynnistystä.
 
Liittynyt
10.11.2016
Viestejä
248
Nyt reilun tunnin jälkeen oli balance kasvanut hieman mutta yhä puuttuu vuorokauden tienestit. Onneksi ei mistään isoista summista ole kyse ja kaikki kulutettu sähkö on kuitenkin mennyt talon lämmitykseen.

Mietityttää kyllä olisikohan tämä ongelma jatkunut jos en olisi minereita käynnistänyt uudelleen. Ne kuitenkin näytti rullaavan normaalisti ennen uudelleenkäynnistystä.
Ettei olisi jostain syystä louhinut eri pooliin. Itsellä käy niin jos netti pätkäsee liian pitkäksi aikaa.
 
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
1 351
Todella ärsyttävää kun on toimiva rigi ja siihen vaihtaa prossujäähyn niin yks näyttis tippuu heti kun laittaa mainaamaan. Mihinkään en koskenut ja siitä alkoi monen tunnin vikaselvittely. Joo, nyt toimii mutta jutun pointti on se että miksi se nyt toimii kun ihan kaikki on kuin aikaisemminkin (paitsi prossujäähy).

Eli tollanen vanha 775 emo niin ostin siihen quadcore prossun dualcoren tilalle (3Ghz -> 2,666Ghz) ja Raptoreum tuotto nousi tietty hyvin. Vaan tollanen rinkularpäsy ilman heatpipejä ampu lämmöt yli 70C. Jimmsiltä edullisin Jonsbo (90mm flekti) ja lämmöt droppas max 55 (hyvä jos sitäkään, hyvä jäähy vanhalle serrille).

Kaikenlaista jumppaa ihan jäähyn takia. Sitten palo käpy ja koko rigi pois kylmästä ja työasemalle. Yksi näyttis kerrallaan kiinni. Sitten 5-8 minuuttia odotusta että winkkari löytää näyttiksen. Shutdown, lisää näyttis, käynnistä, odota, boom taas seuraava näyttis löytyi, repeat. Kaikki näyttikset löytyi ja homma lähti rullaan (eth mining) ja siihen päälle Raptoreumi.

Välillä noita rigejä voi nakella hallista toiseen ja toimii pomminvarmasti ja välillä menee bitti poikki. Tykkää jos oot käyttänyt tunteja rigeihin etkä tiedä mikä niissä sitten olikaan vika. AArgh!
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 991
Jotain vikaa etherminessä? Minerit tykittää täysillä ja shareja löytyy mutta ethermine sanoo että "No active worker found". Vaikka käynnistää minerin uudestaan ei tuonne sivulle päivity mitään.

Onko vuorokauden mainaukset menny hukkaan vai mitä?

Ei ole balancekaan muuttunut eilisestä.
Mikä mineri kyseessä? Joissain on tosiaan poolin ongelmia varten varapooliluettelo omassa tiedostossaan.
Phoenix minerissa taisi olla nimeltään epools tuo tiedosto. Vaihda sinne varapooliksi sama kuin ykköspoili, niin ei vaihtele yhteysongelmien jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
15.03.2019
Viestejä
344
Todella ärsyttävää kun on toimiva rigi ja siihen vaihtaa prossujäähyn niin yks näyttis tippuu heti kun laittaa mainaamaan. Mihinkään en koskenut ja siitä alkoi monen tunnin vikaselvittely. Joo, nyt toimii mutta jutun pointti on se että miksi se nyt toimii kun ihan kaikki on kuin aikaisemminkin (paitsi prossujäähy).

Eli tollanen vanha 775 emo niin ostin siihen quadcore prossun dualcoren tilalle (3Ghz -> 2,666Ghz) ja Raptoreum tuotto nousi tietty hyvin. Vaan tollanen rinkularpäsy ilman heatpipejä ampu lämmöt yli 70C. Jimmsiltä edullisin Jonsbo (90mm flekti) ja lämmöt droppas max 55 (hyvä jos sitäkään, hyvä jäähy vanhalle serrille).

Kaikenlaista jumppaa ihan jäähyn takia. Sitten palo käpy ja koko rigi pois kylmästä ja työasemalle. Yksi näyttis kerrallaan kiinni. Sitten 5-8 minuuttia odotusta että winkkari löytää näyttiksen. Shutdown, lisää näyttis, käynnistä, odota, boom taas seuraava näyttis löytyi, repeat. Kaikki näyttikset löytyi ja homma lähti rullaan (eth mining) ja siihen päälle Raptoreumi.

Välillä noita rigejä voi nakella hallista toiseen ja toimii pomminvarmasti ja välillä menee bitti poikki. Tykkää jos oot käyttänyt tunteja rigeihin etkä tiedä mikä niissä sitten olikaan vika. AArgh!
Itsellä taas rigit odotta aina, että lähden pidemmälle reissulle ennen kun alkaa kaatuilemaan. Voi olla et pyörii ongelmitta viikkoja ja ekana reissupäivänä on joku offline. Onneks on etäohjattavat pistorasiat
 
Liittynyt
21.10.2020
Viestejä
1 136
Refu 6700XT osoittautui myös oikeinkin hyväksi mainaamiseen. 47Mh/s vaan tuo louhii, mutta powerin sai puristettua 82Wattiin :)
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
3 683
Refu 6700XT osoittautui myös oikeinkin hyväksi mainaamiseen. 47Mh/s vaan tuo louhii, mutta powerin sai puristettua 82Wattiin :)
Tuon mallin refuissa muistit käy aika hemmetin kuumana. Ellei sitten vain mulla ole erikoismalli jossa on tukkupakkaus kondomeja jäähyn ja kortin välissä. Hyvään hintaan OK näyttis, mutta en osaa oikein kehua sellaista joka käytännössä vaatii ylimääräistä tuuletinta. 6800 refu on hieman alle 70 astetta muistien lämmöt. Siis selvennys, big navi refut on hemmetin paljon parempia kuin tuo. Jos sulla on Windows, hwinfo64 näyttää tuon memory junction lämpötilan, varmaan ainakin 80 astetta tai odottaisin 85.




Mullakin oli just tuossa eilen illalla lyhyt episodi, yllättäen radeonien kanssa. Ne on lähes aina noi radeonit. Ensiksi yksi näyttis dead, hiukan vajaa yhdeksän. Osa logiriveistä poistettu ettei tästä tule liian pitkää stooria, ja yritin korostaa oleellisemman rivin noista suuremmalla tekstillä. Muuta jännää noissa logeissa ei oikein ole.

[2021-10-22 20:40:19] Stats Uptime: 18 days, 03:59:32
[2021-10-22 20:40:19] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 20:40:19] GPU 0 [49C, fan 73%] ethash: 62.63Mh/s, avg 60.99Mh/s, pool 60.60Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 20:40:19] GPU 1 [55C, fan 58%] ethash: 62.46Mh/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24083 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:19] GPU 2 [53C, fan 53%] ethash: 62.85Mh/s, avg 62.76Mh/s, pool 61.94Mh/s a:24304 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:19] Total ethash: 187.9Mh/s, avg 185.9Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72165 r:0 hw:2
[2021-10-22 20:40:19] eth-se.flexpool.io ethash: 184.6Mh/s, avg 184.0Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72165 r:0
[2021-10-22 20:40:31] Pool eth-se.flexpool.io share accepted. (GPU1) (a:72166 r:0) (26 ms) (diff 5.84 GH)
[2021-10-22 20:40:49] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 20:40:49] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 20:40:50] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x4ae6f1e6077..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 20:40:52] Pool eth-se.flexpool.io share accepted. (GPU2) (a:72167 r:0) (16 ms) (diff 12.64 GH)
[2021-10-22 20:40:52] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 20:40:52] 1 12:00.0 60 1639 0 2128 54C 58C 0C 58.00% 1925 793 mV 127 W A736
[2021-10-22 20:40:52] 2 15:00.0 80 1642 0 2124 53C 60C 0C 53.00% 1770 800 mV 147 W A1054
[2021-10-22 20:40:52] Stats Uptime: 18 days, 04:00:05
[2021-10-22 20:40:52] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.99Mh/s, pool 60.60Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 20:40:52] GPU 1 [54C, fan 58%] ethash: 62.41Mh/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24084 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:52] GPU 2 [53C, fan 53%] ethash: 62.79Mh/s, avg 62.76Mh/s, pool 61.94Mh/s a:24305 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:52] Total ethash: 125.2Mh/s, avg 185.9Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72167 r:0 hw:2
[2021-10-22 20:40:52] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 20:40:52] eth-se.flexpool.io ethash: 125.1Mh/s, avg 184.0Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72167 r:0
[2021-10-22 20:40:52] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 20:41:08] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 20:41:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.

Annan olla, ajattelin ensin käydä kaupassa ja sitten ihmetellä tuota, yleensä jos yksittäisen kortin ajuri on kaatunut niin koneen joutuisi käynnistämään uudestaan, ja Windows on vinkunut pitkään päivitysten asentamisesta.(päivitykset ladattu ajat sitten ja Windows vinkuu asennuslupaa päivästä toiseen, mutta ei asennettu, joten koneen uudelleenkännistyessä ne myös asennettaisiin ja haluan tehdä sen rauhassa)

Hiukan ennen kymmentä tuo innostuu. Mä katselin sähkösopimusta ja mitä tällä hetkellä tuo sahkonhinta.fi tarjoaa. Mulla on vuoden loppuun vielä ihan hyvä 4,6 senttiä /kWh mutta kaikki varmaan tietää että tämänhetkiset uudet hinnat ovat ihan jotain muuta...

kaikki ruudulla jämähtää. Hiiren kursori vielä seuraa liikettä ehkä 15 sekuntia. Mä tuijotan koneen ruutua ja ihmettelen että kaatuiko se. Onko se jumissa? Miksei Windows heitä eteen bluescreeniä, jolloin tietäisin mitä tehdä. Kokeilen määrätietoisesti painaa ctrl+alt+del. Mitään ei tapahdu, jatkan jämähtäneen ruudun tuijotusta koska kone ei reagoi näppäimistöön tai hiireen. Ehkä 30-50 sekuntia ekan jämähtämisen jälkeen näyttö yllättäen välähtää, siihen avautuu se valikko minkä tuo näppäinpainallus avaa, ehdin tarttua hiireen ja senkun kursori liikkuu ja ehkä melkein ehtisin yrittää käynnistää tehtävienhallita. Mutta sitten ruutu ja hiiri taas jämähtää, ja jatkan tuijotusta. Lopulta Windowsin työpöytä palautuu ja kaikki näyttää kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Se sähkösopimus(PDF) oli avannut Edgen toisena selaimena, kun varsinainen selain Opera ei osaa, tai ei ole säädetty avaamaan niitä. Siis oli se ennen tuota jämähtämistä avautunut kaikki normaalisti ja olin niitä katsellut, ajattelin että jos joku hemmetin rautakiihdytys jostain syystä yrittäisi käyttää Radeonia ja tämä aiheuttaisi tuollaisen jämähtämisen. Näyttöhän siis mulla on nyt lähes koko ajan 3060:ssa kiinni, joskus harvoin olen vaihtanut emon igpu porttiin mutta tällöin joudun laittamaan hdmi dummyn tuohon 3060:aan kiinni, joten yleensä pidän näyttöä siinä kiinni ja hashrate on ehkä 2-3 MH/s peruskäytössä alhaisempi.


Katson t-rexin ikkunasta mitä siellä on. Siellä on vajaa 3 minuutin aukko jona aikana mitään ei tapahtunut(sitä mun jämähtäneen ruudun tuijotusta lukuunottamatta), T-rexin watchdog prosessi on huomannut näyttisten idlaavan, joten se kokeilee käynnistää varsinaisen mainaavan (ali)prosessin uudestaan, ja kortit alkavat luomaan uutta daggia ja jatkavat kuin mitään ei olisi tapahtunut.
--------------20211022 21:57:34 ---------------
Mining at eth-se.flexpool.io:5555, diff: 4.00 G
GPU #0: RTX 3070 - 62.58 MH/s, [T:41C, P:35W, F:64%, E:559kH/W], 23745/24010 R:1.1%
GPU #1: RTX 3060 - 47.70 MH/s, [T:57C, P:38W, F:96%, E:388kH/W], 16238/16239 R:0.01%
Hashrate: 110.28 MH/s, Shares/min: 1.826 (Avr. 1.524), Avr.P: 235W, Avr.E: 469kH/W
Uptime: 18 days 5 hours 16 mins 37 secs | Algo: ethash | T-Rex v0.22.1
WD: 18 days 5 hours 16 mins 39 secs, shares: 39983/40249 R:0.66%

20211022 21:57:40 ethash epoch: 448, block: 13469159, diff: 4.00 G
20211022 21:57:50 ethash epoch: 448, block: 13469160, diff: 4.00 G
20211022 22:00:00 WARN: GPU #0: GeForce RTX 3070 is idle, last activity was 2 mins 29 secs ago
20211022 22:00:00 WARN: GPU #1: GeForce RTX 3060 is idle, last activity was 2 mins 29 secs ago


--------------20211022 22:00:00 ---------------
GPU #0: RTX 3070 - 62.58 MH/s, [T:38C, P:34W, F:63%, E:688kH/W], 23745/24010 R:1.1%
GPU #1: RTX 3060 - 47.60 MH/s, [T:52C, P:37W, F:95%, E:481kH/W], 16238/16239 R:0.01%
Hashrate: 110.17 MH/s, Shares/min: 1.826 (Avr. 1.524), Avr.P: 190W, Avr.E: 580kH/W
Uptime: 18 days 5 hours 19 mins 3 secs | Algo: ethash | T-Rex v0.22.1
WD: 18 days 5 hours 19 mins 5 secs, shares: 39983/40249 R:0.66%

20211022 21:58:19 WARN: WATCHDOG: T-Rex has a problem with GPU, terminating...
20211022 22:00:00 ethash epoch: 448, block: 13469161, diff: 4.00 G
20211022 22:00:00 ethash epoch: 448, block: 13469162, diff: 4.00 G
20211022 22:00:00 ethash epoch: 448, block: 13469163, diff: 4.00 G
20211022 22:00:01 WARN: WATCHDOG: recovering T-Rex
20211022 22:00:21 T-Rex NVIDIA GPU miner v0.22.1 - [Windows]
20211022 22:00:21 NVIDIA Driver v470.05
20211022 22:00:21 CUDA devices available: 2
20211022 22:00:21 WARN: DevFee 1% (ethash)
20211022 22:00:21 URL : stratum+ssl://eth-se.flexpool.io:5555
20211022 22:00:21 USER:
20211022 22:00:21 PASS: x
20211022 22:00:21 WRK :
20211022 22:00:21 Starting on: eth-se.flexpool.io:5555
20211022 22:00:21 Using protocol: stratum1.
20211022 22:00:21 Authorizing...

CPU minerin ikkunassa näkyy samanlainen 2 minsan katkos kaikessa logituksessa kaksi minuuttia vailla kymmenen, paitsi että se ei huomauta mistään ongelmasta. Koska siis siinä ei ohjelmoitu sellaista toiminnallisuutta, että se vahtisi toimintaansa. Sinänsä CPU mineri pyörittää suoraan koodia eikä kai käytä mitään ajurirajapintaa, joten sen pitäisi olla immuuni lähes kaikelle.

2021-10-22 21:57:49] 86485 Accepted 85814 S438 R156 B1, 2.023 sec (140ms)
[2021-10-22 21:57:49] 86486 Submitted Diff 2.8024e-07, Block 168193, Job 4ce
[2021-10-22 21:57:50] 86486 Accepted 85815 S438 R156 B1, 0.650 sec (125ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86487 Accepted 85816 S438 R156 B1, 0.370 sec (130675ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86488 Accepted 85817 S438 R156 B1, 0.444 sec (130235ms)
[2021-10-22 22:00:00] New Stratum Diff 0.0935797, Block 168193, Job 4cf
[2021-10-22 22:00:00] New Block Cryptonight Algos: Dark Lite Darklite
[2021-10-22 22:00:00] Hash: 812.14h/s Min: 76.80 Avg: 449.70 Max: 4936.00
[2021-10-22 22:00:00] gr: rtm.suprnova.cc:6273
Periodic Report 3m04s 8d06h
Share rate 9.74/min 7.28/min
Hash rate 174.24h/s 432.80h/s (967.37h/s)
Lost hash rate 0.00h/s 1.01h/s
Submitted 30 86491
Accepted 30 85817 99.2%
Stale 0 438 0.5%
Rejected 0 156 0.2%
Blocks Solved 0 1
Hi/Lo Share Diff 1.8048 / 2.5364e-07
[2021-10-22 22:00:00] Share count mismatch: 80, stats may be inaccurate
Diff: Net 0.81866, Stratum 0.09358, Target 1.4279e-06
TTF @ 967.37 h/s: Block 42d01h, Share 0m06s
Net hash rate (est) 28.82 Mh/s
[2021-10-22 22:00:00] 86489 Accepted 85818 S438 R156 B1, 3.152 sec (127089ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86490 Accepted 85819 S438 R156 B1, 2.061 sec (125030ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86491 Accepted 85820 S438 R156 B1, 0.888 sec (124143ms)
[2021-10-22 22:00:00] New Block 168194, Job 4d0
[2021-10-22 22:00:00] New Block Cryptonight Algos: Fast Turtlelite Dark

Teamredminer oli lopettanut mainauksen kokonaan. Jossain vaiheessa katsoin device managerista mitä näytönohjaimia Windowsin mukaan koneesta löytyy, no kaikki löytyi ja yhdessäkään ajurissa ei Windows raportoinut mitään ongelmaa.

Sitten mä skrollailin ylöspäin sitä TRM:n logia ja katson mitä siellä oli tapahtunut, ja mietin että käynnistänkö sen vaan uudestaan. Toisaalta halusin ainakin kopioida ne logit siitä ruudulta talteen. Sieltä näkyi että mineri oli raportoinut useamman minuutin ajan jokaisen GPUn(siis Radeoneiden joita se osaa käyttää) olevan kuollut. Vasta nyt tätä kirjoittaessa huomasin yhden asian. Eli teamredminerilla ei ollut mitään 2 minuutin blackouttia missään kohtaan. Siellä on koko ajan rivit täyttyneet. Kaksi minuuttia vaille tuo raportoi että GPU 0,1,2 "monitor stats refresh timed out, no data available." Noin minuuttia vaille kymmenen se raportoi kaikkien GPU:den olevan "dead".

Paras on kuusi sekuntia yli kymmenen, pool raportoi hyväksyneensä minerin löytämän sharen, GPU1:lta, ja TRM tulosti sen ruudulleen. 19 sekuntia yli kymmenen se sitten ilmeisesti tajuaa sisäisen ristiriidan siitä että miten kuollut GPU löytää sharen, heittää hexdumpit ja lopettaa. Jos nyt oikein laskin niin 12 minuuttia yli tasan käynnistin minerin uudestaan saatuani katseltua noita logeja tarpeeksi.

[2021-10-22 21:57:27] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:57:27] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:57:27] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xb4aefa62104..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:57:43] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:57:43] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:57:43] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:57:43] 1 12:00.0 60 0 0 0 44C 45C 0C 59.00% 1959 0 mV 6 W A736
[2021-10-22 21:57:43] 2 15:00.0 80 0 0 0 45C 45C 0C 55.00% 1825 0 mV 5 W A1054
[2021-10-22 21:57:43] Stats Uptime: 18 days, 05:16:56
[2021-10-22 21:57:43] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:57:43] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.81Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:57:43] GPU 1 [44C, fan 59%] ethash: 62.56Mh/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.39Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:57:43] GPU 2 [45C, fan 55%] ethash: 62.76Mh/s, avg 62.76Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:57:43] Total ethash: 125.3Mh/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:57:43] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:57:43] eth-se.flexpool.io ethash: 124.2Mh/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:57:43] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:57:46] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x8c2c7baaa61..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:13] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:13] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:58:13] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:58:15] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x14dec918553..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:38] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x6a92819ce00..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 21:58:38]
[2021-10-22 21:58:38] Stats Uptime: 18 days, 05:17:51
[2021-10-22 21:58:38] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.81Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:58:38] Total ethash: 0.000 h/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:58:38] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] eth-se.flexpool.io ethash: 0.000 h/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:58:38] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:41] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x76fcdbf5708..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:48] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:48] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:48] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:48] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:48] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:58:49] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xcd89e79545e..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:58] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.


[2021-10-22 21:58:58] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.



[2021-10-22 21:58:58] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:01] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xcb81b32c005..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:59:08] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 21:59:08]
[2021-10-22 21:59:08] Stats Uptime: 18 days, 05:18:21
[2021-10-22 21:59:08] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 3.417Mh/s, avg 60.82Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:08] Total ethash: 3.417Mh/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:59:08] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] eth-se.flexpool.io ethash: 173.1Mh/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:59:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:08] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:09] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x84962952261..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:13] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xd5ec901823f..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:15] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xb37fd084592..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:18] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:18] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:18] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:18] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:18] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xc8dadeba373..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:28] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:28] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:28] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:28] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:28] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:29] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x163a8b8a3c9..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:33] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x9728c89059c..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:36] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x3bc7afbc612..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:38] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:59:38] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 21:59:38]
[2021-10-22 21:59:38] Stats Uptime: 18 days, 05:18:51
[2021-10-22 21:59:38] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.82Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:38] Total ethash: 0.000 h/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:59:38] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] eth-se.flexpool.io ethash: 0.000 h/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:59:38] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:38] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:47] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x60100c70de1..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:48] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:48] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:50] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x29360850698..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:57] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x2726def59c0..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:58] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:58] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 22:00:00] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xdeeb6ffa258..., diff 0.931 / 4000 MH)

????[2021-10-22 22:00:06] Pool eth-se.flexpool.io share accepted. (GPU1) (a:72311 r:0) (27 ms) (diff 8.43 GH) ?????

[2021-10-22 22:00:07] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xd649b820f06..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 22:00:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 22:00:08] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 22:00:08]
[2021-10-22 22:00:08] Stats Uptime: 18 days, 05:19:21
[2021-10-22 22:00:08] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.82Mh/s, pool 60.41Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 3.425Mh/s, avg 62.11Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24159 r:0 hw:1
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 3.457Mh/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 22:00:08] Total ethash: 6.882Mh/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72311 r:0 hw:2
[2021-10-22 22:00:08] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] eth-se.flexpool.io ethash: 17.00Mh/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72311 r:0
[2021-10-22 22:00:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 22:00:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 22:00:08] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 22:00:10] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xa204481153d..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 22:00:16] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xf998c1b778e..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 22:00:18] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:18] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:18] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:18] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 22:00:18] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 22:00:18] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 22:00:19] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x98bd6465b63..., diff 0.931 / 4000 MH)
0x00007FFD46C72F2E (0x00000000260F3270 0x0000000023BEBAE8 0x000000003C60FB89 0x0000000025890A00), aclWriteToMem() + 0x15379FE bytes(s)
0x00007FFD4548E49E (0x0000000020B2ABE0 0x000000003C60FB68 0x0000000023BEBAE8 0x0000000023992CC0), clGetPipeInfo() + 0x213CE bytes(s)
0x00007FFD4553B20B (0x0000000000032900 0x0000000023BEB910 0x000000003C60FB89 0x0000000023992CC0), clGetPipeInfo() + 0xCE13B bytes(s)
0x00007FFD4555EA46 (0x0000000000000400 0x000000000F6741A0 0x0000000000000000 0x000000003C60FCD0), clGetPipeInfo() + 0xF1976 bytes(s)
0x00007FFD4555EE15 (0x0000000023992D78 0x0000000023BEB930 0x000000003C60FD80 0x0000000000000400), clGetPipeInfo() + 0xF1D45 bytes(s)
0x00007FFD45550032 (0x0000000023BEB930 0x0000000023C960C0 0x000000000F675000 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0xE2F62 bytes(s)
0x00007FFD4547E64E (0x0000000023A796F0 0x0000000023BEB910 0x0000000023A796F0 0x0000000025F24C00), clGetPipeInfo() + 0x1157E bytes(s)
0x00007FFD4547E741 (0x0000000023C45560 0x0000000000000000 0x0000000023C45560 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0x11671 bytes(s)
0x00007FFD4546DCEA (0x0000000023C45560 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0xC1A bytes(s)
0x00007FFD4548E469 (0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0x21399 bytes(s)
0x00007FFD88FC7034 (0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), BaseThreadInitThunk() + 0x14 bytes(s)
0x00007FFD8A982651 (0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), RtlUserThreadStart() + 0x21 bytes(s)

C:\Mining\teamredminer-v0.8.1.1-win>pause
Press any key to continue . . .

Tuota TRM:ää mä olen välillä päivitellytkin, tuo hakemiston nimi on vanha, tällä hetkellä mulla on v0.8.5. Windowsin uptime on 19 vuorokautta, yritän (jälleen kerran) saada 30 päivää täyteen.


[2021-10-23 18:49:37] Stats Uptime: 0 days, 20:37:27
[2021-10-23 18:49:37] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-23 18:49:37] GPU 0 [47C, fan 77%] ethash: 62.34Mh/s, avg 61.81Mh/s, pool 60.40Mh/s a:1121 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] GPU 1 [54C, fan 53%] ethash: 62.35Mh/s, avg 61.59Mh/s, pool 60.34Mh/s a:1120 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] GPU 2 [52C, fan 53%] ethash: 63.04Mh/s, avg 62.51Mh/s, pool 63.63Mh/s a:1181 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] Total ethash: 187.7Mh/s, avg 185.9Mh/s, pool 184.4Mh/s a:3422 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-23 18:49:37] eth-se.flexpool.io ethash: 187.7Mh/s, avg 184.0Mh/s, pool 184.4Mh/s a:3422 r:0


Hemmetin pitkä video ja enemmän suunnattu sellaisille jotka miettivät mainausta ylipäätään, mutta tää BBT tyyppi tuntui melko vakavasti ajattelevan että ETH PoW voisi jatkua vielä lähes vuoden tästä päivästä. Tyyppi on kuitenkin mainannut likemmäs 10 vuotta ja ilmeisesti tuollaisen valtavan muutaman tuhannen GPU farmin osaomistaja.


Mietin just tuota kun tuossa on kaikkea ROI ja muuta. Laskin pikaisesti että mulla on aivan hemmetisti rahaa näyttiksissä kiinni. En nyt tässä kehtaa sanoa just mutta paljon enemmän kuin viimeksi mitä olen maininnut. No alle 10k kuitenkin. Ja rahaa myös sisällä vanhoissa tilauksissa varmaan likemmäs pari tonnia, jotka tulee sitten ja kun ja jos tulee. Pitäisi tehdä libre office taulukko noista monista niin voisi itsekin skenarioida. Lonkalta veikkaisin että jossain tuossa keväällä itsellä ROI eli näyttikset ovat mainanneet oman arvonsa verran. Uskoisin että tuo poolin laskuri näyttää melko oikein eli tonnin tulee kuussa, näyttänyt tuota 800-1000e kuussa sen jälkeen kun se EIP 1559 tuli.

Se tuntuu kyllä uskomattomalta jos tätä jatkuisi vielä vuoden tästä päivästä, vaikkakin tuotot koko ajan pitäisi laskea kun hashrate vaan lisääntyy plus kurssit ovat aina ylös alas. Se itseä henkisesti helpottaa että olen aina pyrkinyt ostamaan melko maltillisilla hinnoilla ja jättää muut muille.


Kaivelin noita vanhoja viestejäni, kun muistin että jotain yhteenvetoa olin laskeskellut jossain vaiheessa niin tuotoista kuin korttien hinnoista. Tuossa olin paljon kertonut. Lainaan tuolta muutaman helmen ja kommentoin nykytilannetta.

Eli kerran olin aiemmin sanonut vajaa 7k korttipakka, niin kaipa sitä voi mainita että nyt oli kännykän laskimen mukaan nopeasti näpyteltynä 8050e kiinni pelkissä näytönohjaimissa. Tuo on siis ostohinnat, nykyarvo olisi ehkä jotain likemmäs 10k. Siis myyntihinta.

Aika varmasti mielestäni kaikki laskin, oudon vähän on tullut lisää. Jotain 300-400 euroa taitaa olla pelkissä virtalähteissä. Aivan hurjaa settiä kyllä jos miettii. Mutta yhdestä 100 euron Seasonicista en ole varma tarvitsenko sen, sen voisi vielä palauttaa jos on liikaa reserviä. Kävinkö tuon tällä vai viimeviikolla ostamassa, niin ehtii laskea ja palauttaa tarvittaessa. Ainakin yhden käytetyn Seasonicin vielä tarviin kun ei muuten, mutta noissa on hyvät kaapelit ja mulla on noita ylimääräisiäkin. Noi halvat splitterit on varmasti jotain heikkoa alumiinia. Jos jossain vaiheessa täytyisi lähteä mainaamaan jotain ravenia tms. reippaasti enemmän watteja tarvitsevia. Vielä en ole nähnyt yhtään kärähtänyttä johtoa, tai tummumaa. Kesän helteetit ovat ohi ja olen saanut jaettua näiden tuottamaa lämpöä suuremmalle alueelle.

Heinäkuun lopussa siis sanoin ja arvelin voimassa olevista tilauksista:
"Akuutisti tulossa olevia kortteja 0. Pari Radeonia vetämässä edelleen marraskuulta julkaisupäivältä, muutama 3070 jostain tammikuulta, ja lisää noita 3060 maaliskuulta. Sekä peräti pari kappaletta myös 3060 Ti, toinen jostain marraskuulta toinen tammikuulta. En usko että noita kyllä tulee yhtään, kerran yli puoli vuotta on jo mennyt. Ja jos noita 3060:a tulisi niin ne on varmasti kaikki LHR ja korkeintaan saisin joku 50e niitä trokatessa. Muttei niitäkään tule."

No, toinen niistä 3060 Ti on tullut. Mutta on LHR :( En edes muista missä liikkeessä tuo toinen on vielä tilauksessa. Eikun joo, Proshop ja klarnavetoinen tilaus, se oli tuo tammikuun Inno. Entä julkaisupäivän radeonit? No toinen niistäkin on tullut. 3070:llia ei ole tullut lisää, jos nyt oikein muistan. Toukokuussa tuli etukäteen tammikuussa maksettu Inno(en laittanut Klarnalta kun toteutuneesti arvelin että sen voisikin saada, ja Klarna maksaa 5 euroa enemmän tuolla. Tosin tammikuussa olin paljon varovaisempi noiden tilausten suhteen.

Yhden 3060:n myös sain, mutta se ei mennyt edes kaupaksi pienellä voitolla, jouduin palauttamaan. Ethereumin hinta ja tuotothan oli aika huonohkoja tuossa heinäkuussa.

"Yhden ylimääräisen koneen olen tavallaan ostanut osina, toisaalta se on nopeampi kuin tää mun syksyllä kasaamani pelikone."

Joo ja nyt kaksi. Tosin ne ei ole "ylimääräisiä" vaan ikävä kyllä välttämättömiä. DDR4 muistia tarvitsisin ainakin yhden parin lisää, nyt on pari konetta vaan yhdellä 8 GB kammalla. Ja toisessa niissä olisi 5600X. Ja Alder Lake kanssa kovasti mietityttää. Voisin ehkä vihdoin yhden koneen myydä pois, eli tuon mun vanhan vaatimattoman Ivy Bridge pelikoneen kun siinä on mATX emo. mATX on huono. Mä tarvitsen jopa etherenet hubin/kytkimen tai reitittimen, kun modeemista on portit loppu ja wlan ei ole mun juttu. Aika hassua että yksinelävä tyyppi tarvii reitittimen modeemin lisäksi kun asuu kerrostalossa.

"Tällä hetkellä poolin tuottoennuste näyttää todella väärin kun tuossa meni 6 tuntia räplätessä jolloin suuri osa hashratesta oli poissa, mutta jos nuo tuottaisi vaikka 600e kuussa niin näin erikseen laskien sähkönkuluksen osuus tuotosta on aika suurempi kuin mitä olen aiemmin ajatellut. "

Juu se oli arvelu ja ennuste kun ETH hinta ja tuotot olivat hyvin huonot tuolloin. Toteutunut keskimäärin taitaa olla 900e kuussa since EIP 1559.

"Jos tuotot tippuisi neljäsosaan niin ne vielä kuittaisi sähkönkulutuksen, mutta niillä tuotoilla ei kyllä näitä näyttiksiä enää pidetä omissa käsissä."

Joo ja nyt selvästi näistä kamoista ei pääse pitkään eroon kun tuotot ovat niin kovat ettei ole varaa myydä mitään.

"Tuotto yhteensä 3500e. Sähköä mennyt ehkä 4 MWh eli 400e ja verot on vielä hämärän peitossa. Sanotaan vaikka 900e. Eli puhdas tuotto vielä aika aneeminen. Mutta se on kaikki ilmaista, helppoa rahaa. Ja tää pelikone on niin täydellisen ilmainen kuin pelikone voi olla."

Mulla ei tosiaan ole tuottoja missään täsmällisesti kirjattu, mutta jos noin heinäkuussa olin erikseen laskenut niin nyt ehkä reilu pari tonnia enemmän. Mä olen tainnut heinäkuussa jo käyttää pelkästään Binancea, silloin voisi verrattain helposti katsoa minkä verran on tullut tuon jälkeen.

Viimeinen edit nyt kun sain aikaiseksi katsoa minkä verran on tullut heinäkuun jälkeen.
Eli jos 24.7 olin tarpeeksi tarkkaan laskenut tuon 3500e, niin sen jälkeen on tullut 3000e kun otetaan vielä poolissa oleva maksamaton erä huomioon. Mainauksen alusta(tammikuun loppu) siis bruttona 6500e. Mulla on enää jotain pari tonnia "roihin", ja vuotta on vielä pari kuukautta jäljellä. Ja toisaalta, tuosta päivästä tähän päivään, oli 100 päivää. Eli tuosta heinäkuun lopusta lähtien, kuukaudessa oli keskimäärin tullut 925e, ilman mitään epäsuoria kuluja. Silloin oli vielä ETH vähän heikompi arvoltaan ja se EIP 1559 tuli elokuun alussa. Sähköön on ulkomuistista mennyt nyt 110e kuussa. Jännä, ja näytönohjaimetkin ovat tällä hetkellä arvoltaan yli hankintahinnan. Tosin ei mitään hajua kuinka paljon. Ehkä pari tonnia yhteensä?

CPU mainausta tuli kanssa nyt lähes kuukausi täyteen. Noin puolet sen tuotoista menee sähköön, jolloin kuukaudessa tulee noin kolme euroa. Kyllä! Täysin olematonta, mutta kai sen voi ottaa. Se hieman pienentää koneen turhaa(ei tuottavaa) sähkönkulutusta.

Täytyisi kyllä saada aikaiseksi syöttää nää kaikki tarkempaan taulukkoon ja sitten vähän miettiä tuota veropuolta. Väkisin tässä alkaa noi Powerin 530 euron 6600 XT:eet kiinnostaa kun tuotot on niin moninkertaisesti yli sen 25 prossaa kalustohankinnoista. (tilasin pari nyt varmuuden vuoksi)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2020
Viestejä
1 136
Tuon mallin refuissa muistit käy aika hemmetin kuumana. Ellei sitten vain mulla ole erikoismalli jossa on tukkupakkaus kondomeja jäähyn ja kortin välissä. Hyvään hintaan OK näyttis, mutta en osaa oikein kehua sellaista joka käytännössä vaatii ylimääräistä tuuletinta. 6800 refu on hieman alle 70 astetta muistien lämmöt. Siis selvennys, big navi refut on hemmetin paljon parempia kuin tuo. Jos sulla on Windows, hwinfo64 näyttää tuon memory junction lämpötilan, varmaan ainakin 80 astetta tai odottaisin 85.




Mullakin oli just tuossa eilen illalla lyhyt episodi, yllättäen radeonien kanssa. Ne on lähes aina noi radeonit. Ensiksi yksi näyttis dead, hiukan vajaa yhdeksän. Osa logiriveistä poistettu ettei tästä tule liian pitkää stooria, ja yritin korostaa oleellisemman rivin noista suuremmalla tekstillä. Muuta jännää noissa logeissa ei oikein ole.

[2021-10-22 20:40:19] Stats Uptime: 18 days, 03:59:32
[2021-10-22 20:40:19] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 20:40:19] GPU 0 [49C, fan 73%] ethash: 62.63Mh/s, avg 60.99Mh/s, pool 60.60Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 20:40:19] GPU 1 [55C, fan 58%] ethash: 62.46Mh/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24083 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:19] GPU 2 [53C, fan 53%] ethash: 62.85Mh/s, avg 62.76Mh/s, pool 61.94Mh/s a:24304 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:19] Total ethash: 187.9Mh/s, avg 185.9Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72165 r:0 hw:2
[2021-10-22 20:40:19] eth-se.flexpool.io ethash: 184.6Mh/s, avg 184.0Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72165 r:0
[2021-10-22 20:40:31] Pool eth-se.flexpool.io share accepted. (GPU1) (a:72166 r:0) (26 ms) (diff 5.84 GH)
[2021-10-22 20:40:49] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 20:40:49] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 20:40:50] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x4ae6f1e6077..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 20:40:52] Pool eth-se.flexpool.io share accepted. (GPU2) (a:72167 r:0) (16 ms) (diff 12.64 GH)
[2021-10-22 20:40:52] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 20:40:52] 1 12:00.0 60 1639 0 2128 54C 58C 0C 58.00% 1925 793 mV 127 W A736
[2021-10-22 20:40:52] 2 15:00.0 80 1642 0 2124 53C 60C 0C 53.00% 1770 800 mV 147 W A1054
[2021-10-22 20:40:52] Stats Uptime: 18 days, 04:00:05
[2021-10-22 20:40:52] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.99Mh/s, pool 60.60Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 20:40:52] GPU 1 [54C, fan 58%] ethash: 62.41Mh/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24084 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:52] GPU 2 [53C, fan 53%] ethash: 62.79Mh/s, avg 62.76Mh/s, pool 61.94Mh/s a:24305 r:0 hw:1
[2021-10-22 20:40:52] Total ethash: 125.2Mh/s, avg 185.9Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72167 r:0 hw:2
[2021-10-22 20:40:52] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 20:40:52] eth-se.flexpool.io ethash: 125.1Mh/s, avg 184.0Mh/s, pool 183.9Mh/s a:72167 r:0
[2021-10-22 20:40:52] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 20:41:08] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 20:41:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.

Annan olla, ajattelin ensin käydä kaupassa ja sitten ihmetellä tuota, yleensä jos yksittäisen kortin ajuri on kaatunut niin koneen joutuisi käynnistämään uudestaan, ja Windows on vinkunut pitkään päivitysten asentamisesta.(päivitykset ladattu ajat sitten ja Windows vinkuu asennuslupaa päivästä toiseen, mutta ei asennettu, joten koneen uudelleenkännistyessä ne myös asennettaisiin ja haluan tehdä sen rauhassa)

Hiukan ennen kymmentä tuo innostuu. Mä katselin sähkösopimusta ja mitä tällä hetkellä tuo sahkonhinta.fi tarjoaa. Mulla on vuoden loppuun vielä ihan hyvä 4,6 senttiä /kWh mutta kaikki varmaan tietää että tämänhetkiset uudet hinnat ovat ihan jotain muuta...

kaikki ruudulla jämähtää. Hiiren kursori vielä seuraa liikettä ehkä 15 sekuntia. Mä tuijotan koneen ruutua ja ihmettelen että kaatuiko se. Onko se jumissa? Miksei Windows heitä eteen bluescreeniä, jolloin tietäisin mitä tehdä. Kokeilen määrätietoisesti painaa ctrl+alt+del. Mitään ei tapahdu, jatkan jämähtäneen ruudun tuijotusta koska kone ei reagoi näppäimistöön tai hiireen. Ehkä 30-50 sekuntia ekan jämähtämisen jälkeen näyttö yllättäen välähtää, siihen avautuu se valikko minkä tuo näppäinpainallus avaa, ehdin tarttua hiireen ja senkun kursori liikkuu ja ehkä melkein ehtisin yrittää käynnistää tehtävienhallita. Mutta sitten ruutu ja hiiri taas jämähtää, ja jatkan tuijotusta. Lopulta Windowsin työpöytä palautuu ja kaikki näyttää kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Se sähkösopimus(PDF) oli avannut Edgen toisena selaimena, kun varsinainen selain Opera ei osaa, tai ei ole säädetty avaamaan niitä. Siis oli se ennen tuota jämähtämistä avautunut kaikki normaalisti ja olin niitä katsellut, ajattelin että jos joku hemmetin rautakiihdytys jostain syystä yrittäisi käyttää Radeonia ja tämä aiheuttaisi tuollaisen jämähtämisen. Näyttöhän siis mulla on nyt lähes koko ajan 3060:ssa kiinni, joskus harvoin olen vaihtanut emon igpu porttiin mutta tällöin joudun laittamaan hdmi dummyn tuohon 3060:aan kiinni, joten yleensä pidän näyttöä siinä kiinni ja hashrate on ehkä 2-3 MH/s peruskäytössä alhaisempi.


Katson t-rexin ikkunasta mitä siellä on. Siellä on vajaa 3 minuutin aukko jona aikana mitään ei tapahtunut(sitä mun jämähtäneen ruudun tuijotusta lukuunottamatta), T-rexin watchdog prosessi on huomannut näyttisten idlaavan, joten se kokeilee käynnistää varsinaisen mainaavan (ali)prosessin uudestaan, ja kortit alkavat luomaan uutta daggia ja jatkavat kuin mitään ei olisi tapahtunut.
--------------20211022 21:57:34 ---------------
Mining at eth-se.flexpool.io:5555, diff: 4.00 G
GPU #0: RTX 3070 - 62.58 MH/s, [T:41C, P:35W, F:64%, E:559kH/W], 23745/24010 R:1.1%
GPU #1: RTX 3060 - 47.70 MH/s, [T:57C, P:38W, F:96%, E:388kH/W], 16238/16239 R:0.01%
Hashrate: 110.28 MH/s, Shares/min: 1.826 (Avr. 1.524), Avr.P: 235W, Avr.E: 469kH/W
Uptime: 18 days 5 hours 16 mins 37 secs | Algo: ethash | T-Rex v0.22.1
WD: 18 days 5 hours 16 mins 39 secs, shares: 39983/40249 R:0.66%

20211022 21:57:40 ethash epoch: 448, block: 13469159, diff: 4.00 G
20211022 21:57:50 ethash epoch: 448, block: 13469160, diff: 4.00 G
20211022 22:00:00 WARN: GPU #0: GeForce RTX 3070 is idle, last activity was 2 mins 29 secs ago
20211022 22:00:00 WARN: GPU #1: GeForce RTX 3060 is idle, last activity was 2 mins 29 secs ago


--------------20211022 22:00:00 ---------------
GPU #0: RTX 3070 - 62.58 MH/s, [T:38C, P:34W, F:63%, E:688kH/W], 23745/24010 R:1.1%
GPU #1: RTX 3060 - 47.60 MH/s, [T:52C, P:37W, F:95%, E:481kH/W], 16238/16239 R:0.01%
Hashrate: 110.17 MH/s, Shares/min: 1.826 (Avr. 1.524), Avr.P: 190W, Avr.E: 580kH/W
Uptime: 18 days 5 hours 19 mins 3 secs | Algo: ethash | T-Rex v0.22.1
WD: 18 days 5 hours 19 mins 5 secs, shares: 39983/40249 R:0.66%

20211022 21:58:19 WARN: WATCHDOG: T-Rex has a problem with GPU, terminating...
20211022 22:00:00 ethash epoch: 448, block: 13469161, diff: 4.00 G
20211022 22:00:00 ethash epoch: 448, block: 13469162, diff: 4.00 G
20211022 22:00:00 ethash epoch: 448, block: 13469163, diff: 4.00 G
20211022 22:00:01 WARN: WATCHDOG: recovering T-Rex
20211022 22:00:21 T-Rex NVIDIA GPU miner v0.22.1 - [Windows]
20211022 22:00:21 NVIDIA Driver v470.05
20211022 22:00:21 CUDA devices available: 2
20211022 22:00:21 WARN: DevFee 1% (ethash)
20211022 22:00:21 URL : stratum+ssl://eth-se.flexpool.io:5555
20211022 22:00:21 USER:
20211022 22:00:21 PASS: x
20211022 22:00:21 WRK :
20211022 22:00:21 Starting on: eth-se.flexpool.io:5555
20211022 22:00:21 Using protocol: stratum1.
20211022 22:00:21 Authorizing...

CPU minerin ikkunassa näkyy samanlainen 2 minsan katkos kaikessa logituksessa kaksi minuuttia vailla kymmenen, paitsi että se ei huomauta mistään ongelmasta. Koska siis siinä ei ohjelmoitu sellaista toiminnallisuutta, että se vahtisi toimintaansa. Sinänsä CPU mineri pyörittää suoraan koodia eikä kai käytä mitään ajurirajapintaa, joten sen pitäisi olla immuuni lähes kaikelle.

2021-10-22 21:57:49] 86485 Accepted 85814 S438 R156 B1, 2.023 sec (140ms)
[2021-10-22 21:57:49] 86486 Submitted Diff 2.8024e-07, Block 168193, Job 4ce
[2021-10-22 21:57:50] 86486 Accepted 85815 S438 R156 B1, 0.650 sec (125ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86487 Accepted 85816 S438 R156 B1, 0.370 sec (130675ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86488 Accepted 85817 S438 R156 B1, 0.444 sec (130235ms)
[2021-10-22 22:00:00] New Stratum Diff 0.0935797, Block 168193, Job 4cf
[2021-10-22 22:00:00] New Block Cryptonight Algos: Dark Lite Darklite
[2021-10-22 22:00:00] Hash: 812.14h/s Min: 76.80 Avg: 449.70 Max: 4936.00
[2021-10-22 22:00:00] gr: rtm.suprnova.cc:6273
Periodic Report 3m04s 8d06h
Share rate 9.74/min 7.28/min
Hash rate 174.24h/s 432.80h/s (967.37h/s)
Lost hash rate 0.00h/s 1.01h/s
Submitted 30 86491
Accepted 30 85817 99.2%
Stale 0 438 0.5%
Rejected 0 156 0.2%
Blocks Solved 0 1
Hi/Lo Share Diff 1.8048 / 2.5364e-07
[2021-10-22 22:00:00] Share count mismatch: 80, stats may be inaccurate
Diff: Net 0.81866, Stratum 0.09358, Target 1.4279e-06
TTF @ 967.37 h/s: Block 42d01h, Share 0m06s
Net hash rate (est) 28.82 Mh/s
[2021-10-22 22:00:00] 86489 Accepted 85818 S438 R156 B1, 3.152 sec (127089ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86490 Accepted 85819 S438 R156 B1, 2.061 sec (125030ms)
[2021-10-22 22:00:00] 86491 Accepted 85820 S438 R156 B1, 0.888 sec (124143ms)
[2021-10-22 22:00:00] New Block 168194, Job 4d0
[2021-10-22 22:00:00] New Block Cryptonight Algos: Fast Turtlelite Dark

Teamredminer oli lopettanut mainauksen kokonaan. Jossain vaiheessa katsoin device managerista mitä näytönohjaimia Windowsin mukaan koneesta löytyy, no kaikki löytyi ja yhdessäkään ajurissa ei Windows raportoinut mitään ongelmaa.

Sitten mä skrollailin ylöspäin sitä TRM:n logia ja katson mitä siellä oli tapahtunut, ja mietin että käynnistänkö sen vaan uudestaan. Toisaalta halusin ainakin kopioida ne logit siitä ruudulta talteen. Sieltä näkyi että mineri oli raportoinut useamman minuutin ajan jokaisen GPUn(siis Radeoneiden joita se osaa käyttää) olevan kuollut. Vasta nyt tätä kirjoittaessa huomasin yhden asian. Eli teamredminerilla ei ollut mitään 2 minuutin blackouttia missään kohtaan. Siellä on koko ajan rivit täyttyneet. Kaksi minuuttia vaille tuo raportoi että GPU 0,1,2 "monitor stats refresh timed out, no data available." Noin minuuttia vaille kymmenen se raportoi kaikkien GPU:den olevan "dead".

Paras on kuusi sekuntia yli kymmenen, pool raportoi hyväksyneensä minerin löytämän sharen, GPU1:lta, ja TRM tulosti sen ruudulleen. 19 sekuntia yli kymmenen se sitten ilmeisesti tajuaa sisäisen ristiriidan siitä että miten kuollut GPU löytää sharen, heittää hexdumpit ja lopettaa. Jos nyt oikein laskin niin 12 minuuttia yli tasan käynnistin minerin uudestaan saatuani katseltua noita logeja tarpeeksi.

[2021-10-22 21:57:27] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:57:27] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:57:27] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xb4aefa62104..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:57:43] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:57:43] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:57:43] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:57:43] 1 12:00.0 60 0 0 0 44C 45C 0C 59.00% 1959 0 mV 6 W A736
[2021-10-22 21:57:43] 2 15:00.0 80 0 0 0 45C 45C 0C 55.00% 1825 0 mV 5 W A1054
[2021-10-22 21:57:43] Stats Uptime: 18 days, 05:16:56
[2021-10-22 21:57:43] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:57:43] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.81Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:57:43] GPU 1 [44C, fan 59%] ethash: 62.56Mh/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.39Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:57:43] GPU 2 [45C, fan 55%] ethash: 62.76Mh/s, avg 62.76Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:57:43] Total ethash: 125.3Mh/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:57:43] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:57:43] eth-se.flexpool.io ethash: 124.2Mh/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:57:43] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:57:46] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x8c2c7baaa61..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:13] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:13] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:58:13] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:58:15] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x14dec918553..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:38] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x6a92819ce00..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 21:58:38]
[2021-10-22 21:58:38] Stats Uptime: 18 days, 05:17:51
[2021-10-22 21:58:38] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.81Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:58:38] Total ethash: 0.000 h/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:58:38] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:38] eth-se.flexpool.io ethash: 0.000 h/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:58:38] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:58:41] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x76fcdbf5708..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:48] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:48] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:48] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:48] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:48] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:58:49] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xcd89e79545e..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:58:58] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.


[2021-10-22 21:58:58] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:58:58] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:58:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.



[2021-10-22 21:58:58] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:01] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xcb81b32c005..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:59:08] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 21:59:08]
[2021-10-22 21:59:08] Stats Uptime: 18 days, 05:18:21
[2021-10-22 21:59:08] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 3.417Mh/s, avg 60.82Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:08] Total ethash: 3.417Mh/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:59:08] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] eth-se.flexpool.io ethash: 173.1Mh/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:59:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:08] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:08] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:09] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x84962952261..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:13] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xd5ec901823f..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:15] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xb37fd084592..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:18] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:18] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:18] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:18] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:18] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:18] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xc8dadeba373..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:28] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:28] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:28] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:28] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:28] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:28] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:29] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x163a8b8a3c9..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:33] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x9728c89059c..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:36] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x3bc7afbc612..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:38] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 21:59:38] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 21:59:38]
[2021-10-22 21:59:38] Stats Uptime: 18 days, 05:18:51
[2021-10-22 21:59:38] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.82Mh/s, pool 60.42Mh/s a:23778 r:0 hw:0
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.12Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24158 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 21:59:38] Total ethash: 0.000 h/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0 hw:2
[2021-10-22 21:59:38] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] eth-se.flexpool.io ethash: 0.000 h/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72310 r:0
[2021-10-22 21:59:38] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:38] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:38] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:38] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:47] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x60100c70de1..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:48] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:48] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:48] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:48] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 21:59:50] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x29360850698..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:57] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x2726def59c0..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 21:59:58] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 1: detected DEAD (12:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:58] GPU 2: detected DEAD (15:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 21:59:58] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 21:59:58] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 22:00:00] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xdeeb6ffa258..., diff 0.931 / 4000 MH)

????[2021-10-22 22:00:06] Pool eth-se.flexpool.io share accepted. (GPU1) (a:72311 r:0) (27 ms) (diff 8.43 GH) ?????

[2021-10-22 22:00:07] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xd649b820f06..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 22:00:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] Mining ethash with 3 GPU workers
[2021-10-22 22:00:08] GPU PCIe CUs CoreMHz SocMHz MemMHz TEdge TJct TMem FanPct FanRpm VDDC Power ETH Cfg
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] 0 06:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A780
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] 1 12:00.0 60 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A736
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] 2 15:00.0 80 0 0 0 0C 0C 0C 0.00% 0 0 mV 0 W A1054
[2021-10-22 22:00:08]
[2021-10-22 22:00:08] Stats Uptime: 18 days, 05:19:21
[2021-10-22 22:00:08] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 [ 0C, fan 0%] ethash: 0.000 h/s, avg 60.82Mh/s, pool 60.41Mh/s a:2377:lol:8 r:0 hw:0
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 [ 0C, fan 0%] ethash: 3.425Mh/s, avg 62.11Mh/s, pool 61.38Mh/s a:24159 r:0 hw:1
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 [ 0C, fan 0%] ethash: 3.457Mh/s, avg 62.75Mh/s, pool 61.93Mh/s a:24374 r:0 hw:1
[2021-10-22 22:00:08] Total ethash: 6.882Mh/s, avg 185.7Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72311 r:0 hw:2
[2021-10-22 22:00:08] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] eth-se.flexpool.io ethash: 17.00Mh/s, avg 183.8Mh/s, pool 183.7Mh/s a:72311 r:0
[2021-10-22 22:00:08] ------------------------------------------------------------------------------------------------
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:08] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 22:00:08] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 22:00:08] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 22:00:10] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xa204481153d..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 22:00:16] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0xf998c1b778e..., diff 0.931 / 4000 MH)
[2021-10-22 22:00:18] GPU 0 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:18] GPU 1 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:18] GPU 2 Gpu monitor stats refresh timed out, no data available.
[2021-10-22 22:00:18] GPU 0: detected DEAD (06:00.0), no restart script configured, will continue mining.
[2021-10-22 22:00:18] Please use command line argument --watchdog_script to handle dead GPUs.
[2021-10-22 22:00:18] GPU monitor alert: gpu driver stats refresh thread is stuck. Enable watchdog script to trigger restart.
[2021-10-22 22:00:19] Pool eth-se.flexpool.io received new job. (job_id: 0x98bd6465b63..., diff 0.931 / 4000 MH)
0x00007FFD46C72F2E (0x00000000260F3270 0x0000000023BEBAE8 0x000000003C60FB89 0x0000000025890A00), aclWriteToMem() + 0x15379FE bytes(s)
0x00007FFD4548E49E (0x0000000020B2ABE0 0x000000003C60FB68 0x0000000023BEBAE8 0x0000000023992CC0), clGetPipeInfo() + 0x213CE bytes(s)
0x00007FFD4553B20B (0x0000000000032900 0x0000000023BEB910 0x000000003C60FB89 0x0000000023992CC0), clGetPipeInfo() + 0xCE13B bytes(s)
0x00007FFD4555EA46 (0x0000000000000400 0x000000000F6741A0 0x0000000000000000 0x000000003C60FCD0), clGetPipeInfo() + 0xF1976 bytes(s)
0x00007FFD4555EE15 (0x0000000023992D78 0x0000000023BEB930 0x000000003C60FD80 0x0000000000000400), clGetPipeInfo() + 0xF1D45 bytes(s)
0x00007FFD45550032 (0x0000000023BEB930 0x0000000023C960C0 0x000000000F675000 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0xE2F62 bytes(s)
0x00007FFD4547E64E (0x0000000023A796F0 0x0000000023BEB910 0x0000000023A796F0 0x0000000025F24C00), clGetPipeInfo() + 0x1157E bytes(s)
0x00007FFD4547E741 (0x0000000023C45560 0x0000000000000000 0x0000000023C45560 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0x11671 bytes(s)
0x00007FFD4546DCEA (0x0000000023C45560 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0xC1A bytes(s)
0x00007FFD4548E469 (0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), clGetPipeInfo() + 0x21399 bytes(s)
0x00007FFD88FC7034 (0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), BaseThreadInitThunk() + 0x14 bytes(s)
0x00007FFD8A982651 (0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000 0x0000000000000000), RtlUserThreadStart() + 0x21 bytes(s)

C:\Mining\teamredminer-v0.8.1.1-win>pause
Press any key to continue . . .

Tuota TRM:ää mä olen välillä päivitellytkin, tuo hakemiston nimi on vanha, tällä hetkellä mulla on v0.8.5. Windowsin uptime on 19 vuorokautta, yritän (jälleen kerran) saada 30 päivää täyteen.


[2021-10-23 18:49:37] Stats Uptime: 0 days, 20:37:27
[2021-10-23 18:49:37] ----------------------------------------- GPU Status -------------------------------------------
[2021-10-23 18:49:37] GPU 0 [47C, fan 77%] ethash: 62.34Mh/s, avg 61.81Mh/s, pool 60.40Mh/s a:1121 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] GPU 1 [54C, fan 53%] ethash: 62.35Mh/s, avg 61.59Mh/s, pool 60.34Mh/s a:1120 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] GPU 2 [52C, fan 53%] ethash: 63.04Mh/s, avg 62.51Mh/s, pool 63.63Mh/s a:1181 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] Total ethash: 187.7Mh/s, avg 185.9Mh/s, pool 184.4Mh/s a:3422 r:0 hw:0
[2021-10-23 18:49:37] ----------------------------------------- Pool Status ------------------------------------------
[2021-10-23 18:49:37] eth-se.flexpool.io ethash: 187.7Mh/s, avg 184.0Mh/s, pool 184.4Mh/s a:3422 r:0


Hemmetin pitkä video ja enemmän suunnattu sellaisille jotka miettivät mainausta ylipäätään, mutta tää BBT tyyppi tuntui melko vakavasti ajattelevan että ETH PoW voisi jatkua vielä lähes vuoden tästä päivästä. Tyyppi on kuitenkin mainannut likemmäs 10 vuotta ja ilmeisesti tuollaisen valtavan muutaman tuhannen GPU farmin osaomistaja.


Mietin just tuota kun tuossa on kaikkea ROI ja muuta. Laskin pikaisesti että mulla on aivan hemmetisti rahaa näyttiksissä kiinni. En nyt tässä kehtaa sanoa just mutta paljon enemmän kuin viimeksi mitä olen maininnut. No alle 10k kuitenkin. Ja rahaa myös sisällä vanhoissa tilauksissa varmaan likemmäs pari tonnia, jotka tulee sitten ja kun ja jos tulee. Pitäisi tehdä libre office taulukko noista monista niin voisi itsekin skenarioida. Lonkalta veikkaisin että jossain tuossa keväällä itsellä ROI eli näyttikset ovat mainanneet oman arvonsa verran. Uskoisin että tuo poolin laskuri näyttää melko oikein eli tonnin tulee kuussa, näyttänyt tuota 800-1000e kuussa sen jälkeen kun se EIP 1559 tuli.

Se tuntuu kyllä uskomattomalta jos tätä jatkuisi vielä vuoden tästä päivästä, vaikkakin tuotot koko ajan pitäisi laskea kun hashrate vaan lisääntyy plus kurssit ovat aina ylös alas. Se itseä henkisesti helpottaa että olen aina pyrkinyt ostamaan melko maltillisilla hinnoilla ja jättää muut muille.
Reilussa 80 asteessa näyttäs olevan 6700xt refun muistit, kun ottaa vain 82W. Tosin vain kaksi korttia tuossa rigissä tällähetkellä, HiveOS:ssä. Tuo 80-85C vielä mielestäni oikeinkin hyvä lämpö. Tubessa oli joku mainannu noilla vanhoilla 5700xt tuffeilla, joissa ei mitään muistien jäähdytystä. Muistien lämmöt nousi siihen 104C jolloin alkoin trothlaamaan. Ei nuo kortit ainankaan parissa kuukaudessa ollut kyrvähtänyt, vaikka hurjalta kuullostaa.

Itsellä oli kanssa noitten 5700xt kanssa aina säännöllisen epäsäännöllisesti GPU death-kaatumisia. Rigi kuitenkin aina starttasi itsensä uudetaan, niin ei tuo isommin häirinnyt.

Itselläkin hankinnat lähinnä mallia, ostetaan mitä edes jotenkin siedettäväänhintaan saa. Eli kytätään refuja, MSRP tarjouksia ja julkkareita. Ei tosiaan perse kestä Jimssin hyllyhintoja maksella:lol:
 
Liittynyt
30.05.2018
Viestejä
1 067
Itsellä on alkanut rigit kaatuilemaan ihan randomisti, mikä meinaa vituttaa ihan kympillä. Yleensä tämä tapahtuu juuri silloin kun en ole kotona, tai olen nukkumassa, niin downtimea tulee helposti 8 tuntiakin..

Mikähän avuksi? virtaa enempi? kelloja alemmaksi? nämä kaikki kolme rigiä ovat kuitenkin pyörineet jo about kuukauden putkeen parhaimmillaan, niin ihmetyttää kun nyt sitten alkanut tulemaan näitä satunnaisia kaatumisia..
 
Liittynyt
09.07.2019
Viestejä
391
Itsellä on alkanut rigit kaatuilemaan ihan randomisti, mikä meinaa vituttaa ihan kympillä. Yleensä tämä tapahtuu juuri silloin kun en ole kotona, tai olen nukkumassa, niin downtimea tulee helposti 8 tuntiakin..

Mikähän avuksi? virtaa enempi? kelloja alemmaksi? nämä kaikki kolme rigiä ovat kuitenkin pyörineet jo about kuukauden putkeen parhaimmillaan, niin ihmetyttää kun nyt sitten alkanut tulemaan näitä satunnaisia kaatumisia..
Itellä kaatui eile rigi. Asensin amd näyttiksien ajurit uusikis niin on pelannut.
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
386
Saakos t-rex minerin jotenkin palauttamaan afterburnerin peli oc asetukset (profiilifi1) vai täytyykö se joka kerta manuaalisesti käydä laittamassa?
 
Liittynyt
23.04.2021
Viestejä
608
Itsellä on alkanut rigit kaatuilemaan ihan randomisti, mikä meinaa vituttaa ihan kympillä. Yleensä tämä tapahtuu juuri silloin kun en ole kotona, tai olen nukkumassa, niin downtimea tulee helposti 8 tuntiakin..

Mikähän avuksi? virtaa enempi? kelloja alemmaksi? nämä kaikki kolme rigiä ovat kuitenkin pyörineet jo about kuukauden putkeen parhaimmillaan, niin ihmetyttää kun nyt sitten alkanut tulemaan näitä satunnaisia kaatumisia..
onko kämmöt nousseet? Puhdistus/uudet lämpötyynyt, psu rajoilla.. Jne

Minerstat/hiveos/ym. ovat arvoisiaan, nostavat koneet pystyyn automaattisesti.
E: ja kulut pois veroista, suosittelen vahvasti.. Ei voisi enää olla ilman :thumbsup:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.02.2019
Viestejä
876
Kuinka paha diili ollut? ( :D ) Tässä parin viikon aikana hommannut kamppeita mainauksen aloittamiseen. Rx480 8gb, rx5700xt, 6600xt, rm850x, riserit näille kolmelle, ssd:n ja prossusetin. Hintaa koko höskälle jää näillä näkymin posti- ja noutokulujen kanssa n. 820e. (Edit: rigin myös kasaan itse puusta mitoilla ja sitä jo omasta takaa, joten tähänkään ei mene rahaa yhtään enempää)
 
Liittynyt
21.10.2020
Viestejä
1 136
Kuinka paha diili ollut? ( :D ) Tässä parin viikon aikana hommannut kamppeita mainauksen aloittamiseen. Rx480 8gb, rx5700xt, 6600xt, rm850x, riserit näille kolmelle, ssd:n ja prossusetin. Hintaa koko höskälle jää näillä näkymin posti- ja noutokulujen kanssa n. 820e.
Melkeen ilmanen:D
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 991
Kuinka paha diili ollut? ( :D ) Tässä parin viikon aikana hommannut kamppeita mainauksen aloittamiseen. Rx480 8gb, rx5700xt, 6600xt, rm850x, riserit näille kolmelle, ssd:n ja prossusetin. Hintaa koko höskälle jää näillä näkymin posti- ja noutokulujen kanssa n. 820e. (Edit: rigin myös kasaan itse puusta mitoilla ja sitä jo omasta takaa, joten tähänkään ei mene rahaa yhtään enempää)
Pelkkää 5700xt taidettu myydä jollain 700€:lla, joten tuo 820€ kuulostaa siltä että käytit sen tiirikkasettiin ja hait kortit ilmaiseksi yöllä.
 
Liittynyt
13.02.2019
Viestejä
876
Pelkkää 5700xt taidettu myydä jollain 700€:lla, joten tuo 820€ kuulostaa siltä että käytit sen tiirikkasettiin ja hait kortit ilmaiseksi yöllä.
5700xt kone torista 700e ja muun koneen olen myynyt eteenpäin, eli näyttikselle ei jää paljoakaan hintaa. Rx480 facebook marketplacelta 150e sis postit. 6600xt ja rm850x konepaketista minkä ostin kaverin kanssa puoliksi, kaverille loppu kone. Prossusetistä 50e :)
 
Liittynyt
14.03.2020
Viestejä
79
Paska se on tuo hiveOS.kin! Kun on noita 1080/1080ti, niin ensinnäkin gddr5x pill pitää olla pois päältä kun mainerin lyö tulille, kun muuten tulee cuda error launch. Sit kun lyöt vähän kelloa ja se kaatuu, niin nollille jää eikä herää siitä, kun boottaamalla koko romu. Saa homman toimimaan, niin jokainen näyttis pyörii 3-0,5 MH/s vähemmän kun windowsilla. Oletan, että memory tweakillä on joku vakioarvo mitä ei voi yksittäin säätää toisin kuin windowsilla.
 
Liittynyt
15.03.2019
Viestejä
344
Paska se on tuo hiveOS.kin! Kun on noita 1080/1080ti, niin ensinnäkin gddr5x pill pitää olla pois päältä kun mainerin lyö tulille, kun muuten tulee cuda error launch. Sit kun lyöt vähän kelloa ja se kaatuu, niin nollille jää eikä herää siitä, kun boottaamalla koko romu. Saa homman toimimaan, niin jokainen näyttis pyörii 3-0,5 MH/s vähemmän kun windowsilla. Oletan, että memory tweakillä on joku vakioarvo mitä ei voi yksittäin säätää toisin kuin windowsilla.
Älä käytä pilliä vaan minerin memory tweakia
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 455
Viestejä
4 162 524
Jäsenet
70 410
Uusin jäsen
Acrat

Hinta.fi

Ylös Bottom