Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
3x nousut otin reilussa 15$ kohdalla, kun totesin että hulluksi menee, mutta määrällisesti sain nyt TCV maksun takaisin.Osuiko arpa kohilleen?
Itse olin just siloin lenkillä ja jäi hyvät pikavoitot saamatta...16$ kohdilla olisi vielä kerennyt myydä,mutta jäi myymättä...
Minkälaista seurantaa pidätte ostetuista ja myydyistä kolikoista? Tein itselleni yksinkertaisen excelin jossa ostosumma ja ostettu määrä ja oston päivämäärä per kolikko ja samat sitten myynneille.
Chiakin on resurssihukka algoritmiin pohjautuva, eikä siten kestä tarkastelua ympäristöystävällisyyden näkökulmasta. Uusiutuvalla energialla mainattuna btc on todennäköisesti terveemmällä pohjalla, kuin tehtaat valmistamassa kovalevyvuoria.Chiaa sai tällä viikolla alle kahteen sataan, vaihdoin bitcoinia siihen. Tuntuu että näitä laskentatehoon perustuvia altteja nuijitaan sitä tahtia, että Chiassa voi oikeasti olla jotain tulevaisuutta. Mietin josko laittaisi lomarahoista osan myös kiinni Chiaan, ainakin jos alle 200e taas putoo
Jos on rahaa/kolikoita Binancessa, varoituksen sanoja ketjussa:
Etelä-afrikassa myös kova meno. Tämä on riski kun laitat rahasi sääntelemättömään pörssiin.
3kk vanha uutinen taitaa olla jo yli 25ebEi vaikuta olevan kovin vakaalla pohjalla tuo Chiakaan: The cryptocurrency Chia takes up more and more space. Already more than 1 exabyte
Hyvä opetus siitä että näillä markkinoilla ei kannata pelata varoilla jota ei ole valmis häviämään.
Tuo koskee kaikkea sijoittamista. Ennemminkin opetus on "not your keys, not your bitcoin". Eli eipä kannata sinne pörsseihin niitä kolikoita jättää vaan ottaa omaan lompakkoon.Hyvä opetus siitä että näillä markkinoilla ei kannata pelata varoilla jota ei ole valmis häviämään.
Itseasiassa se ero on että jos sijoitait yhtiöön joka sijoittaa osakemarkkinoille niin siinä on takaus 100 000 asti kun taas joku appsi ni... tota... joo. Aina voit menettää rahasi, jos markkinat tankkaavat, mut jos sijoitat yhtiöön joka on "keskushallinon" valvonnan alla niin sun rahat on taattu johnkin asti... kun taas tässä uutisessa ihmiset meni sokeana luottamaan siihen appsiin että niillä on puhtaa jauhot vain tarkoituksena. Mites kävikään? nii... no, no niii...Tuo koskee kaikkea sijoittamista. Ennemminkin opetus on "not your keys, not your bitcoin". Eli eipä kannata sinne pörsseihin niitä kolikoita jättää vaan ottaa omaan lompakkoon.
Silloin kun säilyttää itse omia avaimiaan bitcoin on niin turvallinen ettei se ole edes keskushallinnon ulottuvilla. Vaikea olla vahvempaa omistusoikeutta.Itseasiassa se ero on että jos sijoitait yhtiöön joka sijoittaa osakemarkkinoille niin siinä on takaus 100 000 asti kun taas joku appsi ni... tota... joo. Aina voit menettää rahasi, jos markkinat tankkaavat, mut jos sijoitat yhtiöön joka on "keskushallinon" valvonnan alla niin sun rahat on taattu johnkin asti... kun taas tässä uutisessa ihmiset meni sokeana luottamaan siihen appsiin että niillä on puhtaa jauhot vain tarkoituksena. Mites kävikään? nii... no, no niii...
Nigerian prinssi kirjeet tienaa rahaa ja niitä tulee mullekin silloin tällöin, kerran 3 vuodessa, mutta tulee. Miksi, koska se kannattaa. Aina on hölmöjä jotka FOMOttaa homosti ja sitten pistetään kaikki mitkä on irtoavaa omaisuutta.
Erittäin hyvin sanottu siellä ylhäällä. Sillä mihin kryptojen arvo perustuu? Se että sille on oikeasti käyttöä? Kaikille niille tuhansille shitcoinille on tulevaisuudessa käyttöä? Yeah, Right, olisi sille yhdelle edes oikeasti käyttöä niin niistä voisi tulla jotain. Mut ei. vaikka kuinka bitcoinuskovaiset toitottaa sen ylemmyttää ja paremmuutta niin se kaatuu siihen yhteen asiaan johen se luottaa, ihmisten luottamus. Kun sillä ei ole "keskushallinon" takaamaa arvoa nin se ei yleisty. Prove me wrong. Mä haluan nähdä sen päivän kun minkä tahansa krypton arvo on vakaa seuraava 30 päivää. Vakaalla tarkoitan +/-0,5%
Itseasiassa se ero on että jos sijoitait yhtiöön joka sijoittaa osakemarkkinoille niin siinä on takaus 100 000 asti kun taas joku appsi ni... tota... joo.
Coinmotionin tilisiirrot on kyllä hanurista.
Yritin siirtää 25€ toissa lauantaina aamulla kello 9 tilille rahaa ja tuli maksuun vasta seuraavana tiistaina.
Ei muuten mitään, mutta jouduin rahapulassa lainaamaan kaverilta kun ei tullutkaan.
Onko näin, että viikonloppuisin raha ei liiku, vaikka sieltä voi maksaa SEPA-laskuja, jotka pitäsi mennä heti?
Aika pienet vaihteluvälit? Pysyykö nykyvaluutatkaan tuossa?Mä haluan nähdä sen päivän kun minkä tahansa krypton arvo on vakaa seuraava 30 päivää. Vakaalla tarkoitan +/-0,5%
Aika pienet vaihteluvälit? Pysyykö nykyvaluutatkaan tuossa?
Tuskinpa kukaan ostaisi kryproja jos ne nimenomaan säilyttäisivät arvonsa. Onhan noita pitkiä tasaisia kausia ollut mutta se ei taida olla itseisarvo.Tuolla saatettiin myös hakea sitä vakautta että maitopurkin saa vielä ensi viikollakin samalla rahalla
Mitenkäs tuo PoS, tuleeko se uutena chainina, vähän kuin Classic vs 2.0 (Ethereum).
Yritin siirtää 25€ toissa lauantaina aamulla kello 9 tilille rahaa ja tuli maksuun vasta seuraavana tiistaina.
Ei muuten mitään, mutta jouduin rahapulassa lainaamaan kaverilta kun ei tullutkaan.
Onko näin, että viikonloppuisin raha ei liiku, vaikka sieltä voi maksaa SEPA-laskuja, jotka pitäsi mennä heti?
Yksityinen firma ja pääkonttori hong kongissa? Jos menee nurin tai "hakkeroidaan", ei kukaan tule Suomesta apuun ainakaan. En osaa sanoa siitä miten vakaasti pääomitettu firma, mutta sinänsä voivat yksityisenä tehdä mitä huvittaa ilman mitään että tarvitsee raportoida mitään. Toki voi olla että vapaaehtoisesti tekevät jotain, mutta kannattaa selvittää tarkemmin.Itsellä crypto.com sijoitukset.
Sama taitaa olla kaikilla palveluntarjoajilla. Euroopassa ehkä jotain rahoitusvalvontaa on noilla, mutta samalla se tuo korkeammat kulut. Kaikista skeptisimmät ei varmaan laita mihinkään kryptopankkiin rahojaan, seuraava steppi voisi olla jakaa pariin, kolmeen. Tai sitten toivoo vaan ettei suurta kryptomyrskyä ole tulossa. Tuskin kaikista isompia hakkeroidaan nurin. Rahojen saaminen minkä tahansa yrityksen kaatuessa on melkein mahdotonta jos olet yksityinen. Isot velkojat menevät aina edelle.Yksityinen firma ja pääkonttori hong kongissa? Jos menee nurin tai "hakkeroidaan", ei kukaan tule Suomesta apuun ainakaan. En osaa sanoa siitä miten vakaasti pääomitettu firma, mutta sinänsä voivat yksityisenä tehdä mitä huvittaa ilman mitään että tarvitsee raportoida mitään. Toki voi olla että vapaaehtoisesti tekevät jotain, mutta kannattaa selvittää tarkemmin.
Yksityinen firma ja pääkonttori hong kongissa? Jos menee nurin tai "hakkeroidaan", ei kukaan tule Suomesta apuun ainakaan. En osaa sanoa siitä miten vakaasti pääomitettu firma, mutta sinänsä voivat yksityisenä tehdä mitä huvittaa ilman mitään että tarvitsee raportoida mitään. Toki voi olla että vapaaehtoisesti tekevät jotain, mutta kannattaa selvittää tarkemmin.
Se että firma tarjoaa tommosia prosentteja antaa kuvan että euroja ja dollareita on ohuesti kassassa. Halutaan että jengi ei lunasta kryptokotiutuksia oikeaksi rahaksi jolla voi ostaa jotain. Ei ole olemassa riskittömiä sijoituksia jotka tuottavat noin hyvin. Tai jos löytyy, miksi jakaa tuotot firman ulkopuolelle.12 % APY stableille crypto.comilla on riittävä syy itselle
Juurikin näin. Itsekkin olisin hyvin varovainen näiden stable coinien kanssa. Esim. Tehterien määrä on tässä kahden viime kuukauden aikana lisääntynyt 12 miljardilla kappaleella. Jokainen voi vetää siitä omat johtopäätökset, mitä se tarkoittaa...Se että firma tarjoaa tommosia prosentteja antaa kuvan että euroja ja dollareita on ohuesti kassassa. Halutaan että jengi ei lunasta kryptokotiutuksia oikeaksi rahaksi jolla voi ostaa jotain. Ei ole olemassa riskittömiä sijoituksia jotka tuottavat noin hyvin. Tai jos löytyy, miksi jakaa tuotot firman ulkopuolelle.
Noh. Jotenkin tuntuu että nää kryptojen hyvät huom luotettavat sijoitusalustat ovat kiven alla. Binance menee samaa kastiin crypton kanssa pitkälti. Mites FTX?
Tarkoituksena olisi kuitenkin todennäköisesti pitkään holdailla (treidaa myös matkan varrella) joten jos firma kaatuu 3v päästä ja vie rahat mukanaan ei hirveästi houkuta.
E: Tuossa tuli jo esim metamask ja trust wallet. Kuinka muuten käytännössä tapahtuu jos haluan crypto.comista siirtää sijoitukset muualle?
No en ihmettele jännittelyä, jos yli varojen sijoittelee.Itsellä crypto.com sijoitukset ja coinmotionissa louhintatuotot. Kai nämä ihan luotettavia? Mielellään kuuntelen paremmat vaihtoehdot
Mutta juu itse olen sijoittanut yli varojen.. Joten siksi vähä jännittää.. Kryptoissa aika paljon kiinni tällä hetkellä.
Noh. Jotenkin tuntuu että nää kryptojen hyvät huom luotettavat sijoitusalustat ovat kiven alla. Binance menee samaa kastiin crypton kanssa pitkälti. Mites FTX?
Tarkoituksena olisi kuitenkin todennäköisesti pitkään holdailla (treidaa myös matkan varrella) joten jos firma kaatuu 3v päästä ja vie rahat mukanaan ei hirveästi houkuta.
E: Tuossa tuli jo esim metamask ja trust wallet. Kuinka muuten käytännössä tapahtuu jos haluan crypto.comista siirtää sijoitukset muualle?
"Niin ja älä sijota mitä ei ole varaa menettää."
Mun mielestä tää on hemmetin outo meemi. Kaikki siis aina noin sanoo jne, mutta ei se kuittaa sitä omituisuutta sitä että miksi lähtisi sijoittamaan mihinkään sellaiseen minkä/missä voi (riittävän suurella todennäköisyydellä) menettää kaiken? Ei siinä ole mun mielestä mitään järkeä, eikä myöskään minusta ole asiallista kutsua sellaista touhua minkäänlaiseksi sijoittamiseksi. Spekulaatioksi tai uhkapeliksi ehkä. Ruletissa sellainen on hemmetin fiksu logiikka siihen minkä verran haluaa panostaa, mutta ruletti on tyylipuhdas uhkapeli.
Suurimmalle osalle tulee kusiset paikat jos pörssit romahtaa. Ei pelkästään osakkeiden ja rahastojen arvon takia, mutta siitä seuraa dominoefekti kaikkeen. Eihän se välttämättä maailmaa kaada jos menettää suurimman osan säästöistä ja työpaikka säilyy, mutta jos yritys menettää kaikki varansa ja tilaukset loppuu, siinä kaatuu yrittäjän/omistajan mukana aika monta työntekijää.Tuottojen toivossa porukat sijoittaa & uhkapelaa.
Sama meemi pätee osakemarkkinoilla, onko se sitten uhkapeliä vai sijoittamista, ei sillä väliä. Jos et ole valmistautunut menettämään rahoja mitä sinne laitat, voi tulla kusiset paikat.
Ymmärtääkseni esim. Trezor Hardware Wallet | The original & most secure bitcoin wallet. käyttää jonkinlaista master seediä, josta muut avaimet generoidaan, joten varsiaista backuppia koko laitteesta ei tarvita ja laitteen hajotessa riittää kun alustat uuden laitteen samalla seedillä ja luot avaimet uudelleen.En ole oikein ymmärtänyt noiden fyysisesten kryptolompakkolaitteiden ideaa. Vaikka se laite olisi ulkopuolisia hyökkäyksiä vastaan täysin turvallinen, mutta se laite itsessään voi sisäisesti mennä rikki, eli vaatii avaimista aina varmuuskopiot jonnekin muualle. Eli miksi sitten käyttää mitään tuollaista laitetta.
Tuon neuvon pointti on lähinnä se, että ei kannata sijoittaa sellaisia rahoja, joiden menettäminen aiheuttaisi sinulle ongelmia, koska minkään sijoituksen tuotto ei ole varmaa ja turvallisten sijoitusten kohdalla voidaan hetkellisesti olla tappiolla (esim. juuri silloin kun tarvitsisit niitä rahoja). Tuota on ihan hyvä muistuttaa, koska aina löytyy niitä tyyppejä, jotka pahimmillaan laittaa kaikki säästöt ja vielä lainaa päälle johonkin sijoitukseen koska "varmaa voittoa" tulossa ja sitten ovat ongelmissa kun kaikki ei menekkään ihan nappiin. Varsinkin tälläisten suuren volatiliteetin sijoitusten kanssa missä on paljon tapauksia, kun joku muu on tehnyt suuria voittoja."Niin ja älä sijota mitä ei ole varaa menettää."
Mun mielestä tää on hemmetin outo meemi. Kaikki siis aina noin sanoo jne, mutta ei se kuittaa sitä omituisuutta sitä että miksi lähtisi sijoittamaan mihinkään sellaiseen minkä/missä voi (riittävän suurella todennäköisyydellä) menettää kaiken? Ei siinä ole mun mielestä mitään järkeä, eikä myöskään minusta ole asiallista kutsua sellaista touhua minkäänlaiseksi sijoittamiseksi. Spekulaatioksi tai uhkapeliksi ehkä. Ruletissa sellainen on hemmetin fiksu logiikka siihen minkä verran haluaa panostaa, mutta ruletti on tyylipuhdas uhkapeli.
Juuri tuota hain takaa itsekin.Tuon neuvon pointti on lähinnä se, että ei kannata sijoittaa sellaisia rahoja, joiden menettäminen aiheuttaisi sinulle ongelmia, koska minkään sijoituksen tuotto ei ole varmaa ja turvallisten sijoitusten kohdalla voidaan hetkellisesti olla tappiolla (esim. juuri silloin kun tarvitsisit niitä rahoja). Tuota on ihan hyvä muistuttaa, koska aina löytyy niitä tyyppejä, jotka pahimmillaan laittaa kaikki säästöt ja vielä lainaa päälle johonkin sijoitukseen koska "varmaa voittoa" tulossa ja sitten ovat ongelmissa kun kaikki ei menekkään ihan nappiin. Varsinkin tälläisten suuren volatiliteetin sijoitusten kanssa missä on paljon tapauksia, kun joku muu on tehnyt suuria voittoja.
Maailman suurin kryptovaluuttapörssi Binance on joutunut vastatuuleen tällä kertaa Isossa-Britanniassa. Maan markkinvalvoja FCA on julkaissut lausunnon, jossa se on kieltänyt emoyhtiö Binance Groupia ja siihen kuuluvaa Binance Market Limited -yhtiötä toteuttamasta säänneltyä finanssitoimintaa ilman erillistä lupaa.
Samalla FCA varoitti myös kiinnostuneita kryptosijoittajia markkinoiden volatiliteetista. Viranomaisen mukaan sijoittamisesta kiinnostuneiden tulee varoa verkossa ja somessa mainostettuja lupauksia kryptovaluuttojen korkeista tuotoista.
Kryptovaluuttojen liikuttelu itsessään ei ole Britanniassa säänneltyä, mutta FCA valvoo tiettyjen johdannaisten markkinoita. Niiden myynti ja markkinointi vaatii FCA:n hyväksynnän.
FCA:n lausunnon mukaan Binancen pitää kesäkuun loppuun mennessä ilmoittaa verkkosivuillaan ja sosiaalisen median kanavillaan, ettei Binance Markets Limitedillä ole lupaa harjoittaa säänneltyä myynti- ja ostotoimintaa Britanniassa. Tiedossa ei ole, miksi FCA on vaatimuksensa esittänyt.
Reutersin mukaan Binance osti viime vuoden kesäkuussa FCA:n valvoman toimijan, jota yhtiö aikoi käyttää kryptovaluuttojen vaihdantaan. Yhtiö vastasi FCA:n lausuntoon ja totesi, ettei se ole vielä käyttänyt Binance Marketsia säännellyn toiminnan pyörittämiseen ja ettei FCA:n määräys vaikuta Binance.com-sivustolla tarjottuihin palveluihin.
Japanissa markkinavalvoja ilmoitti viime viikolla Binancen toimivan maassa laittomasti. Toukokuussa Yhdysvalloissa oikeusministeriö ja verohallinto alkoivat selvittää Binancen toimintaa maassa. Huhtikuussa puolestaan Saksassa markkinoita valvova viranomainen BaFin varoitti Binancea sakkouhasta, mikäli kryptopörssi jatkaa tokeneiden myyntiä ilman sijoittajaesitettä.