Sitä sanaa kyllä käytetään, mutta nuo sun kuvitelmat ovat juurikin sun omia kuvitelmia.
Se, miten yleensä nämä sukupuolituneet sosiaaliset tilanteet, kuten saunominen, nähdään patriarkaattia vahvistavina, on koska tiedetään, että näillä sosiaalisilla tapahtumilla on suuri merkitys siihen, miten eri organisaatiot toimivat.
Eli vaikka on ne viralliset kanavat ja kokoukset, joissa asiat pitäisi päättää ja joissa ihmisten pitäisi saada äänensä kuulumaan, niin nuo sosiaaliset tilaisuudet myös merkkaavat. Jolloin jos on sosiaalisia tilanteita, joista naiset ovat syystä tai toisesta suljettu pois, ja paikalla ovat vain miehet, niin nuo miehet saavat äänensä kuulumaan paremmin, kuin ne naiset jotka eivät ole paikalla.
Ja kun alunperin ne organisaation huipulla olevat ovat miehiä, niin naisten on vielä vaikeampi nousta sinne huipulle, kerta ne eivät saa tuota sosiaalisten tilanteiden etua, jonka muut miehet saavat.
Eli kyse ei ole mistään miesten salaliitosta, vaan siitä, miten olemassaolevat sosiaaliset rakenteet suosivat miehiä tilanteissa, joissa siellä organisaation johdossa on pääasiassa miehiä (kuten on historiallisesti ollut vielä ihan viime vuosikymmeniin saakka).