Kokkiveitset

Löytyykö Suomesta jotain kunnon veitsikauppaa, josta tilata tai ostaa veitsiä? Itse suurinmanosan Wusthof-veitsistäni ostanut veitset.fi-verkkokaupasta, mutta kieltäytyi takuukorjauksesta niin olen äänestänyt jalallani ja en ole sen jälkeen siellä asioinnut. Onneksi Stockmann hoiti korjauksen vaikka ei ollut niiden maahantuoma veitsi kyseessä.
 
Löytyykö Suomesta jotain kunnon veitsikauppaa, josta tilata tai ostaa veitsiä? Itse suurinmanosan Wusthof-veitsistäni ostanut veitset.fi-verkkokaupasta, mutta kieltäytyi takuukorjauksesta niin olen äänestänyt jalallani ja en ole sen jälkeen siellä asioinnut. Onneksi Stockmann hoiti korjauksen vaikka ei ollut niiden maahantuoma veitsi kyseessä.

Chez Marius nyt ainakin, ellei sitten ole jotkin aivan ultrakamat mielessä.
 
Takuu hommissa pitäisi olla valtuutettu myyjä jotta tehdas tulisi vastaan, näin ainakin mac toimii, ilmoittaa verkkosivuillaan verkkomyyjiä jotka valtuutettuja kauppiaita.
 
Joku alle 50€ laadukas 3-5 veitsen setti olisi kyllä asiaa. Leipäveitsenkin saattaisin tarvita kun tuo 15-20+v vanha näyttää pehmeää repivän jonkin verran.
 
50€ ei kyllä mitään laadukasta settiä saa. Jos ajatellaan perustarvetta niin eurooppalaistyylinen kokkiveitsi tai Santoku, pieniteräinen 10-12cm veitsi (pairing knife, kuorimaveitsi tai mikä nyt onkaan), ja sitten se leipäveitsi. Sanoisin että sen 35-50€ joudut laittamaan per veitsi että saat kohtuullista laatua. Ehkä tekisin niin että tuo pieni veitsi (ei pakollinen) ja leipäveitsi Ikeasta ja sitten se 50€ tuohon kokkiveitseen.
 
Takuu hommissa pitäisi olla valtuutettu myyjä jotta tehdas tulisi vastaan, näin ainakin mac toimii, ilmoittaa verkkosivuillaan verkkomyyjiä jotka valtuutettuja kauppiaita.

Wusthoffilla riittää kun lähettää valokuvan, sen jouduin Stockmannillekkin lähettää. Wusthoffeilla on ikuinen takuu, joten ei ole olemassa markkinoilla Wusthoffin veistä, jossa ei ole takuu voimassa, siksi niitä ei kuitit kiinnostakkaan.
 
Wusthoffilla riittää kun lähettää valokuvan, sen jouduin Stockmannillekkin lähettää. Wusthoffeilla on ikuinen takuu, joten ei ole olemassa markkinoilla Wusthoffin veistä, jossa ei ole takuu voimassa, siksi niitä ei kuitit kiinnostakkaan.
Wusthoffi on ollut itselläkin ostoslistalla, tuollainen takuu on kyllä pätevä.
 
Wusthoffi on ollut itselläkin ostoslistalla, tuollainen takuu on kyllä pätevä.

Mun mielestä noi Wusthoffi on laadukkaimasta päästä eurooppalaisita teollisesti valmistetuista veitsistä. Pärjää hyvin jos vertaa japanilaisiinkin veitsiin. Toki varmasti on parempiakin markkinoilla, mutta W:n veitset on hintansa arvoisia.
 
Mun mielestä noi Wusthoffi on laadukkaimasta päästä eurooppalaisita teollisesti valmistetuista veitsistä. Pärjää hyvin jos vertaa japanilaisiinkin veitsiin. Toki varmasti on parempiakin markkinoilla, mutta W:n veitset on hintansa arvoisia.
Harmi ettei ole omaan käyttöön sopivaa veistä heillä. Tykkään Santokuista enemmän kuin kokkiveitsestä mutta kaikissa santokuissa on ovaalihionta, josta en niin välitä ja nykyisessä käyttöveitsessäni sellainen jo on. Toisaalta heillä olisi kyllä laadukas kiinalainen kokkiveitsi, sellainenkin on ihan mukava käyttää, ja koska omani on halpa kiinalainen hiiliteräksinen ja aika pehmeää kamaa, niin senhän tuo voisi korvata. Täytyykin laittaa korvan taakse.
 
Harmi ettei ole omaan käyttöön sopivaa veistä heillä. Tykkään Santokuista enemmän kuin kokkiveitsestä mutta kaikissa santokuissa on ovaalihionta, josta en niin välitä ja nykyisessä käyttöveitsessäni sellainen jo on. Toisaalta heillä olisi kyllä laadukas kiinalainen kokkiveitsi, sellainenkin on ihan mukava käyttää, ja koska omani on halpa kiinalainen hiiliteräksinen ja aika pehmeää kamaa, niin senhän tuo voisi korvata. Täytyykin laittaa korvan taakse.

Entä mites tuollainen kuvioinnilla? SHIRO KAMO , Santoku, SG2 165mm | SHIRO KAMO BLACK | Hiomakivi.fi Tosin hintaakin on tehdasvalmisteista enemmän.
 
Joo, itsellekkin se 100 € - 150 € on käyttöveitsestä suht sellainen mitä jaksan investoida. Ja esittelyveitsiä en harrasta
 
Löytyykö Suomesta jotain kunnon veitsikauppaa, josta tilata tai ostaa veitsiä? Itse suurinmanosan Wusthof-veitsistäni ostanut veitset.fi-verkkokaupasta, mutta kieltäytyi takuukorjauksesta niin olen äänestänyt jalallani ja en ole sen jälkeen siellä asioinnut. Onneksi Stockmann hoiti korjauksen vaikka ei ollut niiden maahantuoma veitsi kyseessä.

No olisi varmasti hyvä ja tykkään tuosta perinteisestä kahvasta mitä Mon/Yukari Yaxelleissa ei ole, mutta itelle alkaa olemaan veitsestä liikaa kun mennään yli 150e. Oma optimi olisi vähän satasen molemmin puolin, ja tuolla pökkelökahvalla.


MyGoodKnife voisi olla, sieltä esim Ittetsu Tadafusan Santoku voisi olla hyvä, vaikka aavistuksen meneekin budjetista yli. Ittellä on tuon sarjan Nakiri ja oon tykännyt kovasti. Paperilla saattaa olla vähän "leimit" speksit ja terä ei ehkä niin hieno kuin joku damaskus (jos sellaisesta tykkää), mutta tosi terävä ja on pitänyt terän hyvin.
 
MyGoodKnife voisi olla, sieltä esim Ittetsu Tadafusan Santoku voisi olla hyvä, vaikka aavistuksen meneekin budjetista yli. Ittellä on tuon sarjan Nakiri ja oon tykännyt kovasti. Paperilla saattaa olla vähän "leimit" speksit ja terä ei ehkä niin hieno kuin joku damaskus (jos sellaisesta tykkää), mutta tosi terävä ja on pitänyt terän hyvin.
No oli hyvän oloinen. Pitääpä tutkiskella lisää.

Nakiriakin miettinyt mutta ei oo päässy testaa koskaan. Meniskö yleiseitsenä, vai tarviiko usein tarttua johonkin muuhunkin? Pari vuotta vedin kiinalaisella kokkiveitsellä enkä sen kaveriksi kaivannut muita veitsiä, mutta siirryin santokuun kun oli kevyempi ja laadukkaammalla terällä.
 
Voisin harkita jotain japanilaista santokua / kokkoveistä, jos sen löytäisi paremmalla kahvalla kuin se perinteinen kuusikulmainen.
 
Joku alle 50€ laadukas 3-5 veitsen setti olisi kyllä asiaa. Leipäveitsenkin saattaisin tarvita kun tuo 15-20+v vanha näyttää pehmeää repivän jonkin verran.
Ikean 365+ sarja ja siihen kylkeen joku pätevä teroitin ja erillinen leipäveitsi. Nuo Ikean veitset olivat Kuluttaja lehden testissä suosituksella "hyvä ostos", tuota paremmat veitset kyseisesä testissä alkoivat sitten jo maksamaan yli satasen.
Tai sitten ostaa yksittäin sopivat 365+ sarjan veitset, mitkä omaan budjettiin ja tarpeisiin sopii.


Ihan hyviä vinkkiä keittiöveitsien hankkimisesta (jos et ole nyt joku pro tason harrastaja/keräilijä ja suhtaudu samalla intohimolla teroittamiseen).

 
Viimeksi muokattu:
No oli hyvän oloinen. Pitääpä tutkiskella lisää.

Nakiriakin miettinyt mutta ei oo päässy testaa koskaan. Meniskö yleiseitsenä, vai tarviiko usein tarttua johonkin muuhunkin? Pari vuotta vedin kiinalaisella kokkiveitsellä enkä sen kaveriksi kaivannut muita veitsiä, mutta siirryin santokuun kun oli kevyempi ja laadukkaammalla terällä.

Nakiri toimii kyllä yllättävän hyvin kaikenlaiseen, mutta en sitä ehkä keittiön ainoaksi veitseksi ottaisi, terävä ohut kärki on kuitenkin hyödyllinen tietynlaisissa askareissa. Itselläni on Nakiri, Gyuto, Santoku, Fiskarssin kokkiveitsi ja leipäveitsi käytössä. Nakiri + Guyto kombo on pääosin ollut käytössä ja muita satunnaisesti tarpeen mukaan, ja jotakin vastaavaa komboa suostittelisin. Jos vain yksi veitsi, niin Santoku tai Gyuto, tai hyvä kokkiveitsi.

Tuosta Ittetsun santokusta muuten minkä linkkasin, niin siinä on terä hamarasta suht paksu, joten se ei ole kaikkein kevein veitsi, josko sellaista kaipaa...
 
Olisiko hyviä ehdotuksia keittiöveitseksi joka olisi hyvä yleisveitsi mahdollisimman moneen hommaan. Satake veitsiä täällä vissiin kehuttu onko jotain hyviä ehdotuksia esim heidän valikoimista tai kaupasta mistä noita kannattaisi katsoa/ostaa.

Hintaluokkana varmaan siellä 50-100€ väliin.

Tämän hetken "paras" veitsi mitä keittiöstä löytyy lienee tämä eli tästä ylöspäin jos laatu olisi, niin olisi joku idea hankkia. Mielestäni tämäkin veitsi on aivan huima parannus perus hackman/firskars veitsiin mitä ennenstään löytyi sekalaisia malleja.
 
Olisiko hyviä ehdotuksia keittiöveitseksi joka olisi hyvä yleisveitsi mahdollisimman moneen hommaan. Satake veitsiä täällä vissiin kehuttu onko jotain hyviä ehdotuksia esim heidän valikoimista tai kaupasta mistä noita kannattaisi katsoa/ostaa.

Hintaluokkana varmaan siellä 50-100€ väliin.

Tämän hetken "paras" veitsi mitä keittiöstä löytyy lienee tämä eli tästä ylöspäin jos laatu olisi, niin olisi joku idea hankkia. Mielestäni tämäkin veitsi on aivan huima parannus perus hackman/firskars veitsiin mitä ennenstään löytyi sekalaisia malleja.


Kovaa terästä, menee yli 60:n kovuus, joten pystyy teroittamaankin teräväksi. Oon kuullut hyvää palautetta.
 
Olisiko hyviä ehdotuksia keittiöveitseksi joka olisi hyvä yleisveitsi mahdollisimman moneen hommaan. Satake veitsiä täällä vissiin kehuttu onko jotain hyviä ehdotuksia esim heidän valikoimista tai kaupasta mistä noita kannattaisi katsoa/ostaa.

Hintaluokkana varmaan siellä 50-100€ väliin.

Tämän hetken "paras" veitsi mitä keittiöstä löytyy lienee tämä eli tästä ylöspäin jos laatu olisi, niin olisi joku idea hankkia. Mielestäni tämäkin veitsi on aivan huima parannus perus hackman/firskars veitsiin mitä ennenstään löytyi sekalaisia malleja.
Melkein ostaisin nämä, ei paljoa muuta tarvi. Mittaa ja mieti minkä pituisen kokinveitsen tarvitset, yleensä tuo 20cm on se suosituin, mutta joillekin liian pitkä terä.

Kokkiveitsi Wusthof Classic 20cm - Ceestashop verkkokauppa tai Kokkiveitsi Wusthof Classic 16cm - Ceestashop verkkokauppa

sekä kaveriksi Pilkkomisveitsi Wusthof Classic IKON 8cm - Ceestashop verkkokauppa kaikkeen pienempien tavaroiden pilkkomiseen/kuorimiseen.
 
Kiitoksia nopeista suosituksista. Hieman tuota nykyistä Paudinia pitempi saisi olla, osui sitten tuo Wusthoffi 23cm alennuksesta silmään Stockmann:lta 59€. Niin ajattelin ettei tuossa varmaan paljoa pieleen mene jos tuolla koittaa.

 
Kiitoksia nopeista suosituksista. Hieman tuota nykyistä Paudinia pitempi saisi olla, osui sitten tuo Wusthoffi 23cm alennuksesta silmään Stockmann:lta 59€. Niin ajattelin ettei tuossa varmaan paljoa pieleen mene jos tuolla koittaa.

Ei mene pieleen, on itse asiassa hyvä hinta tuosta:tup:. Ja tosiaan noihin näpertämishommiin/kuorimiseen/kaiverteluihin yms ostaisin samaan syssyyn tuollaisen juures/kuorimisveitsen. Yllättävän monikäyttöisiä nekin.
 
Ainoa mikä tossa pitää muistaa, että siinä on toi saksalainen ihmeellinen paksu kohta, joka hankaloittaa teroitusta ja jotkut pitää sitä huonona myös leikatessa. Leikkaamisessa se on vain tottumiskysymys ja teroitusta yleensäkkin tarvitsee tehdä laatuveitsille harvoin jos niitä käyttää oikein. Omat Wusthoffini on ilman sitä niin en osaa sanoa kuinka paljon se vaikuttaa
 
wusthoff ja zwilling halvemmat sarjat vaikuttaa olevan samaa kamaa kuin victorinox, sama valmistustapa kovuus ja oisko teräskin samaa? Wusthof ikon ja calssic onkin sitten taottuja ja naksun kovempaa ainesta, toi wusthoffin classic ikonin kahva vaikuttaa mielenkiintoiselta pitäisi joskus käydä kokeilemassa miltä tuntuu kädessä.
Oma mac kaipaa teroitusta, pitisikö kivellä teroitettaessa jotenkin huomioida epäsymmetrinen teroitus mitä mac käyttää?
 
IMG-20230112-WA0001.jpgIMG-20230112-WA0002.jpg
Tällaiset Wolfblood-veitset tuli postissa tänään. Eiku kokeilemaan...ensivaikutelma ihan hyvä. Ois voinut olla ehkä vielä pidempi mutta hyvä tuokin. Tuo 24cm muistaakseni. Amazonista.
 
Ikea on näköjään päivittänyt mallistoaan kohtuu hintaisilla damascus-veitsillä.

 
Ikea on näköjään päivittänyt mallistoaan kohtuu hintaisilla damascus-veitsillä.


Kävin ostamassa koko sarjan. Oikeasti.

Nyt loppuu se pelleily osaltani, jossa parin vuoden välein ostetaan uusia veitsiä ja ne on sitten vähän ajan päästä koko ajan teroitettava ennen käyttöä. Esimerkkinä vaikka noi Fiskarsin veitset, jotka nyt on tarjouksessa. Ikea 365+ kokkiveitset on tähän asti kestäneet parhaiten, mutta nekin on 5v vanhoja, niin nyt pääsee ansaitulle eläkkeelle. Amazonin veitsiä on "kokeilussa" kaksi, mutta ne jää nyt varaveitsiksi ja BRILJERA korvaa kaikki veitseni.

Näihin sai 10€+10€ alennuksen alennuksen pääsiäisenä , kun osti Ikean verkkokaupasta yli satasella ja käytti koodin IKEAKOTI10. Tuo koodi toimii vieläkin (yli 100€ verkkotilauksiin), mutta toista kympin alennusta ei saa. Siitä huolimatta, maksoi n. 200€ kaikki BRILJERAt. Vielä ei kaduta.
 
Tuli japanista ostettua pari käsintaottua hiiliteräksistä veistä, jotka luonnollisesti ruostuvat toisin kuin rosteridamascusveitset mitä yaxellilta ja kai shunilta jne saa. Mikäs on porukan kikka veitsen huoltoon? Joku ylläpitorasvaukseen oleva pyyhe keittiöön mikä sopivan öljyisenä riittää pestyn ja kuivatun terän rasvaamiseen?
 
Tuli japanista ostettua pari käsintaottua hiiliteräksistä veistä, jotka luonnollisesti ruostuvat toisin kuin rosteridamascusveitset mitä yaxellilta ja kai shunilta jne saa. Mikäs on porukan kikka veitsen huoltoon? Joku ylläpitorasvaukseen oleva pyyhe keittiöön mikä sopivan öljyisenä riittää pestyn ja kuivatun terän rasvaamiseen?

En ole ikinä kuullut että veitsiä pitäisi öljytä. Pesee normaalisti ja KUIVAA joka kerta. Niin ne ei ruostu. Ei niiden pitäisi ruostua kyllä siltikään. Yhden Macin sain ruosteeseen kun unohtui tiskialtaa pohjalle paskasena ja kosteana viikoksi.....
 
Joo en itsekään ole koskaan veitsiä ruosteeseen saanu. Käytön jälkeen pesu ja kuivaus ja säilytys oikeassa paikassa.
 
En ole ikinä kuullut että veitsiä pitäisi öljytä. Pesee normaalisti ja KUIVAA joka kerta. Niin ne ei ruostu. Ei niiden pitäisi ruostua kyllä siltikään. Yhden Macin sain ruosteeseen kun unohtui tiskialtaa pohjalle paskasena ja kosteana viikoksi.....

Kyllähän tuota ajoittaista öljyämistä hiiliteräksellle suositellaan. Ja tiskiallas on kyllä jo lähtökohtaisesti väärä paikka mille tahansa veitselle.
 
Joo siis ei mullakaan esim yaxellin rosteridamascusveitset tietenkään oo mihinkään ruostuneet, mutta varastorasvoissa noi hiiliteräsveitset myytiin ja erikseen tuli ohjelappu, jossa varoteltiin että tuppaa keräämään ruostetta. Voihan tuo olla väärä pelko ja kuivaamisella veitset pysyy kunnossa. Mulla on keittiönkaapin kyljessä veitsimagneetti niin eivät muhi missään vaan ovat ilmanvaihdollisessa huoneilmassa.
IMG_20230508_164400.jpgIMG_20230508_164058.jpg
 
Sehän se magneetti on pahin, jos on ihan vähänkin kosteutta välissä sinne jää. Itse en paremmille veitsille sitä käytä, mutta noi vuosien saatossa kertyneet perus victorinoxit ym. magneettista seinällä, koska on muuten fiksu säilytystapa
 
Aijai, pääsee kahvat tekemään lomalla (kuukausi sitten otettu kuva). Kiinastahan nämäkin on mutta suojarasvoilla tulivat myös.
 

Liitteet

  • IMG_20230414_172145.jpg
    IMG_20230414_172145.jpg
    278,3 KB · Luettu: 170
Kyllähän tuollainen ei-ruostumaton veitsi ruostuu, riippuen seoksesta niin aika helpostikkin, ja esim jos sattuu ilmankosteus olemaan kovin suuri niin saattaa jo siitäkin ruveta ottamaan ruostetta. Veitsikaupoissa myydään Tsubaki öljyä(camelia öljy) jota voi laittaa terään suojaksi. Noita myydään erilaisina suihkepulloina ja jossain on sellainen sivellin tai vastaava hifistely työkalu öljyn lääräämiseen, mutta kyllä sen voi myös ihan paperilla/rätillä levittää myös.
 
Tuli japanista ostettua pari käsintaottua hiiliteräksistä veistä, jotka luonnollisesti ruostuvat toisin kuin rosteridamascusveitset mitä yaxellilta ja kai shunilta jne saa. Mikäs on porukan kikka veitsen huoltoon? Joku ylläpitorasvaukseen oleva pyyhe keittiöön mikä sopivan öljyisenä riittää pestyn ja kuivatun terän rasvaamiseen?
Hiiliteräs veittet ei tykkää happamista aineista, kuten tomaattien ja sitruksien yms. leikkaamisesta (joskin näillä myös helposti lähtee tuo ruoste pinnasta pois, esim sitruunamehulla). eli näiden kanssa tarkkana ettei unohdu pöydälle leikkaamisen jälkeen, vaan huuhtelee ja kuivaa heti käytön jälkeen.
Teroituskivi on myös melkein pakko ostos koska jossain vaiheessa sitä vain onnistuu lohkaisemaan pienenpienen palan terästä, mutta tämän yleensä saa helposti hiottua kivellä kuntoon. Öljy on ihan hyvä jos pitempiä aikoja säilöö veistä eikä ole ihan jokapäiväisessä käytössä, ilmankosteus jossain vaiheessa kuitenkin pääsee tunkeutumaan tuonne terään muuten.
 
Jos hiiliteräksinen veitsi on vähällä käytöllä niin on syytä laittaa öljyä terään. Itse olen laittanut tavallista oliiviöljyä paperiin (paperi pullonsuulle ja nopea käyttö ylösalaisin) ja pyyhkäissyt sillä. Pysyy hyvänä.

Edit: Edellä hyvä huomio happamista aineista joiden jälkeen syytä öljytä terä.
 
Hiiliteräs veittet ei tykkää happamista aineista, kuten tomaattien ja sitruksien yms. leikkaamisesta (joskin näillä myös helposti lähtee tuo ruoste pinnasta pois, esim sitruunamehulla). eli näiden kanssa tarkkana ettei unohdu pöydälle leikkaamisen jälkeen, vaan huuhtelee ja kuivaa heti käytön jälkeen.
Teroituskivi on myös melkein pakko ostos koska jossain vaiheessa sitä vain onnistuu lohkaisemaan pienenpienen palan terästä, mutta tämän yleensä saa helposti hiottua kivellä kuntoon. Öljy on ihan hyvä jos pitempiä aikoja säilöö veistä eikä ole ihan jokapäiväisessä käytössä, ilmankosteus jossain vaiheessa kuitenkin pääsee tunkeutumaan tuonne terään muuten.
Joo, sellanen yhdistelmäkivi löytyy kyllä jo valmiiksi, ja tollasta yaxellin santokua oonkin sillä jo muutaman vuoden teroitellut, siitäkin pari kertaa lohkaissut terän reunasta palan vuosien varrella. Pitää vähän kotona katella, että miten herkiltä nuo vaikuttaa kosteudelle. Käyttöönhän ne on kuitenkin ostettu.
 
Minusta noissa seteissä on ihan turhia veitsiä. Yksi hyvä kokkiveitsi tai santoku, pikkuveitsi n. 10cm terällä, sahalaitainen leipäveitsi ja kuorimaveitsi.

Itse tykkään enemmän niitatuista kahvoista kuin noista valetuista kokkiveitsessä. Muissa ei väliä mikä on, kun kokkiveistä tulee käytettyä 90% ajasta. Etsi joku itseä miellyttävä kokkiveitsi tai santoku esim. tästä ketjusta ja loput vaikka tuota victorinoxia. Jättäisin kauppaan nämä japanilaiset ellet halua hifistellä. Hyviä edullisia on Victorinox ja Arcos ja molemmilta löytyy koko repertuaari. Näille kaveriksi kaksihahloinen teroitin niin pääsee pitkälle.
 

Mitä mieltä kyseisestä setistä? Hinta ylärajalla omaan budjettiin. Victorinoxista kokemusta ainoastaan fileerausveitsestä, josta hyviä kokemuksia. Ehdotuksia laadukkaasta setistä jossa tukki mukana?



Kerran se vain kirpaisee.
 

Mitä mieltä kyseisestä setistä? Hinta ylärajalla omaan budjettiin. Victorinoxista kokemusta ainoastaan fileerausveitsestä, josta hyviä kokemuksia. Ehdotuksia laadukkaasta setistä jossa tukki mukana?
Skippaisin myös setit, koska pääasiassa käytössä on sitten sellanen santoku kokoluokan kokkiveitsi tai vähän pidempi perinteisempi kokkiveitsi riippuen kummasta tykkää. Sellanen perus pikkuteräinen veitsi on itsellä käytössä harvoin ja toki sitten leipäveitsi, ne löytyy perus hackmann tms veitsitukista 5 setistä ja niitä veitsiä käyttää sit emäntä ja vieraat jotka joskus keittiössä auttelevat.
 

Mitä mieltä kyseisestä setistä? Hinta ylärajalla omaan budjettiin. Victorinoxista kokemusta ainoastaan fileerausveitsestä, josta hyviä kokemuksia. Ehdotuksia laadukkaasta setistä jossa tukki mukana?
Tuo on kyllä korkean kuuloinen hinta tuosta setistä. Victorinoxin santoku tuossa on omasta mielestä hyvällä hinta/laatu suhteella, mukava käyttää ja helppo teroittaa. Itse ostaisin tuosta vain tuon santokun, maksaa n. 40e ja nuo pienemmät juures + tomaattiveitset on myös ihan näppäriä, taitaa olla alle 10e kpl. Muut ei oikein ole hintansa arvoisia. Taitaa suurin osa hinnasta mennä veitsitukkiin tuossa setissä.
 

Kerran se vain kirpaisee.

Henkoht mielipide mutta itse en voi suositella tuommoista telinettä. Kiva idea ja ihan näppärä mutta itsellä meni jossain vaiheessa tikut solmuun ja sitten rupes katkeilemaan + vääntymään, enkä enää saanut puukkoja sisälle. (toki ei ollu tuo malli). Otin sitten loppujen lopuksi muovisäileet pois ja niiden tilalle laitoin puukannen jossa 5 viiltoa puukoille
 
Viimeksi muokattu:

Statistiikka

Viestiketjuista
259 598
Viestejä
4 510 226
Jäsenet
74 440
Uusin jäsen
Pusa

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom