Keskustelua TechBBS-foorumin säännöistä ja moderoinnista

Viestiketju alueella 'Palaute, tiedotukset ja arvonnat' , aloittaja Ylläpito, 29.11.2016.

Tagit:
 1. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 727
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vähän vaikuttaisi siltä, että saman mantran toistaminen ilman sen järkevämpää sisältöä jatkuu muuten loputtomiin. Asiallisesti ja rakentavasti saa varmasti antaa palautetta mistä vaan mutta 20+ viestiä saman asian jankkaamisesta ei taida tuollaista olla. Tuskin myöskään parantaa oman agendan läpimenoa tuollainen spammaaminen. Etenkin kun yhdistää vielä tuon ylikärjistämisen/valehtelun, esim. tuo osio mihin @BlackWolf ottikin jo kantaa. En siis väitä, etteikö jälkimoderoidulle sivustolle voisi päätyä hetkellisesti mitä vain sisältöä mutta aivan varmasti tuollaiset asiat poistetaan (oletettavasti bannien kera) heti sellaisen osuttua moden silmään (ja näistä on suotavaa varmasti räbässäkin raportoida).
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
  Hessu ja BlackWolf tykkäävät tästä.
 2. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 748
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Melko kypsää on myös sinun ulosantisi, vaikka sinulle on yritetty selittää asiaa räbän taustoista ja tarkoitusperistä.

  Sinne ei ole pakko mennä jos kasetti alkaa hajoamaan ja hyvä ettet sinne enää pääsekään.

  Ylläpito voisi ottaa vieläkin kovemmat sanktiot käyttöön kohdallasi, mutta ilmeisesti odottaa vielä hetken aikaa sitä missä vaiheessa kamelin selkä katkeaa.
   
  rane58, shakal, Hessu ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 3. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 417
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Foorumilla on erillinen alaosasto, koska se on jo vuosia sitten muodostanut täysin omanlaisensa alakulttuurin, joka vapaiden sääntöjensä myötä pidetään erillään muusta foorumisisällöstä. Lisäksi kyseisen osion on todettu toimivan hyvänä "purkuventtiilinä" yleisen häröilyn vähentämiseksi asia-alueilla.

  Räpellys ja testaus alueen sisällön määrittelevät käyttäjät itse, mutta osastolla noudatetaan Suomen lakia, eli kaikki lainvastaiset viestit poistetaan jos sellaisia tulee tietoon ja tarvittaessa toimitaan yhteistyössä poliisin kanssa. Jokainen käyttäjä vastaa omista kirjoituksistaan, kuten minne tahansa nettialustalle kirjoittaessa.

  Tämä saman asian jankkaaminen voisi sinun osaltasi nyt alkaa riittämään.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
  anonyymi, rane58, Viltsur ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 4. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 683
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Kannatetaan tätä :tup: Alkaa jo vähän olemaan saman asian jankkaamista kokoajan.
   
  rane58 ja living_death tykkäävät tästä.
 5. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kiitoksia vastauksesta.

  Mielestäni tämä ei ole täysin tyydyttävä vastaus millään muotoa. Ensinnäkin jos jokin asia on ollut pitkään jotenkin, ei ole argumentti sille miksi se pitää olla noin nytkin, eikä myöskään se, että sitä pidetään erillään muusta, koska se tapahtuu kuitenkin samalla foorumilla jonka pitäisi noudattaa samoja sääntöjä kuin muutkin foorumin osastot. Missä ovat yleisesti saatavilla olevat räbän säännöt? En pääse niihin nyt.

  Mikäli täällä pyörii ihmisiä joiden on pakko purkaa pakonomaisesti rasistisia ja naisia halventavia taipumuksiaan foorumille, niin pitäisi vähän katsoa mitä porukkaa täällä oikeasti pyörii.

  Mielestäni on erittäin huono idea antaa käyttäjien määritellä ja moderoida itse itseään, koska silloin se mahdollistaa juurikin kyseenomaisen käyttäytymisen ja ilmapiirin missä käytännössä ei ole sääntelyä juuri lainkaan. Ikään kuin foorumin villilänsi.

  Väittäisin myös, että Suomen lakia on rikottu useaan otteeseen kiihottamisessa kansanryhmää vastaan ja yleisessä herjailussa ja sopimattomissa kirjoituksissa useita henkilöitä kohtaan. Lisäksi siellä mm. levitellään säännöllisesti kuvaa erään foorumin käyttäjän (nainen) sukupuolielimestä mitä hän tuskin hyväksyy(?) ja joka mielestäni täyttää rikoksen tunnusmerkit.

  Jos jokin asia on pielessä ja rikkoo lakia niin siitä pitää pystyä keskustelemaan avoimesti siihen saakka kun se ratkaistaan, vaikka se saattaisikin tuntua jankkaukselta. Kerrotko vielä miksi minulta otettiin oikeudet pois jos kerta sisältö on OK ja se on hallinnassa?
   
  Seppuku ja Timar tykkäävät tästä.
 6. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 469
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  nostona olleet varmaan alusta lähtien
   
 7. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei ole täällä: Käyttöehdot ja säännöt | TechBBS
  Enkä pääse enää räbään koska ylläpito on sen minulta estänyt jostain syystä.
   
  Seppuku ja Timar tykkäävät tästä.
 8. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 417
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vaikuttaa varsin vahvasti siltä, että sinulle ei ole mahdollista saada annettua tyydyttävää vastausta ilman, että asiat menevät niin kuin sinä itse haluat. Sampsa ja nyt myös minä olemme tätä asiaa nyt kommentoineet, eikä se vänkäämällä mihinkään muutu. Kuten jo aiemmin on useampaan kertaan kommentoitu, jos foorumilla rikotaan lakia ja se tulee ylläpidon tietoon, lainvastainen sisältö poistetaan ja siitä raportoidaan tarvittaessa viranomaisille. Foorumin käyttäjillä ja muilla asianomaisilla on käytössään raportointitoiminto sekä muut yhteydenottokanavat ylläpitoon, jos sääntöjä tai lakia rikkovaa sisältöä löytyy.

  Jos foorumin nykyinen järjestely ja moderointi ei kelpaa, ei tällä foorumilla ole pakko vierailla. En osaa sanoa oikeuksistasi, itselläni ei ole ollut asian kanssa mitään tekemistä.
   
  Himmler, Rensu, rane58 ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 9. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 683
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Jonka takia sinun ei enää tarvitse välittää koko räbästä koska et edes sinne pääse.

  Osa syy jonka vuoksi et sinne enää pääse, voi olla niinkin yksinkertainen että räbä räbässä eli niitä viestejä mitä siellä on ei tarvitse kylvää tänne foorumin toisiin osioihin.
   
  rane58 tykkää tästä.
 10. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  OK, olisin vaan halunnut että tuota aluetta oltaisi moderoitu aktiivisemmin ja ulotettua sinne fooruminen yleiset säännöt jolla oltaisi saatu lopetettua tämä yleinen ilmapiiri joka mahdollistaa nykyisen todella törkeän käyttäytymisen. Tämä toive on ilmeisesti ristiriidassa ylläpidon näkemysten kanssa joka hyväksyy tuollaisen vapaan ilmapiirin jossa käytännössä mitään ei raportoida vaikka se rikkoisikin lakia. Asia selvä ja loppuunkäsitelty, vaikka kovasti ihmettelen tätä asennetta.
   
  Rensu, Seppuku, Timar ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 11. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 330
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ymmärrätkö, mitä tarkoittaa "jälkimoderointi".
  Se tarkoittaa sitä, että kuka tahansa foorumin jäsen, jolla on kirjoitusoikeus osiolle voi kirjoittaa sinne AIVAN MITÄ TAHANSA.

  Sen jälkeen SAATTAA olla, että joku ylläpidon jäsen lukee ko tekstin ja VOI moderoida sitä mielensä mukaan ja antaa bannit tms, jos huvittaa (katsoo sääntöjä tms rikotun).

  Muut jäsenet voivat myös moderoida ilmoittamalla esim lakia rikkovan viestin ja luulisin, jotta jos jostain viestistä tulee useammalta (ei ilmoituksia viljelevältä yleismielensäpahoittajalta) ilmoitus, niin se käydään tarkistamassa KUN KERKEÄVÄT.

  Tämä menetelmä on täysin yleisesti hyväksytty ja laajasti käytössä, halusit tai et.
  Jos se sinua ahdistaa niin kovin, että jollakin suljetulla alueella on välillä asiattomuuksia, niin kannattaa siirtyä jonnekin paikkaan, jossa kaikki viestit julkaistaan VASTA, kun moderaattorit ovat ne ehtineet lukea.. Tässä ketjussa selkeästi jonninjoutavasta mesomisestasi et kostu jokatapauksessa yhtään mitään.

  Yksi korjaus on myös se, että perustat oman foorumin, niin voit sillä moderoida, niinkuin haluat. Suosiota en kyllä uskalla luvata..
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
  hkultala ja rane58 tykkäävät tästä.
 12. BlackWolf

  BlackWolf Suomen Michael Jackson

  Viestejä:
  729
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Lakia ei ole edelleenkään rikottu. Sinä et ole pystynyt millään tavalla osoittamaan mitään muuta. Sinulle on useaan kertaan jo vastattu ja mikään ei silti kelpaa.

  Tuu nyt, edelleen, näyttämään missä on lakia rikottu, että se ylläpito voi tehdä asioille jotain, jos niin muka on tapahtunut! Et sinä ole mikään oikeusistuin tässä maassa, täällä on ihan muut jotka puolueettomasti tutkii ja tuomitsee. Et sinä! Se että tulet vaan puskista melskaamaan ei ole ensinnäkään hyvää käytöstä, eikä toisekseen aja asiaasi yhtään millään tavalla, jos et voi mitään väitteistäsi todistaa.
   
 13. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 417
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Erillinen "vapaampien sääntöjen" alue on foorumilla tarkoituksella, eikä sitä olla poistamassa. Suomen lakeja kyseiselle alueelle kirjoittavien tulee siitä huolimatta noudattaa. Foorumille kirjoittavien näkemyksillä ei ole mitään tekemistä ylläpidon näkemysten kanssa, eikä ylläpidolla ole tarkoituksena moderoida foorumin sisältöä omien näkemystensä mukaiseksi. Foorumin muilla asia-alueilla käyttäjiltä odotetaan asiallista käyttäytymistä ja positiivista ilmapiiriä foorumin yleisten sääntöjen mukaisesti.
   
  Kaotik tykkää tästä.
 14. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 683
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Jos et ole huomannut niin käyttäjä ei edelleenkään enää pääse sinne räbään mistä hän voisi näitä lain rikkomisen esimerkkejä näyttää.

  Ja muutenkin turhaa niitä esimerkkejä tänne kylvää jos ne on räbästä.
   
 15. BlackWolf

  BlackWolf Suomen Michael Jackson

  Viestejä:
  729
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä olen huomannut ettei pääse, mutta kai hän nyt on kerännyt jotain materiaalia näiden väitteidensä tueksi, kun kerran lakia on rikottu?

  Muutoinhan tolla asenteella voi mennä mille tahansa palstalle huutamaan lakia rikotun, jos ei tarvitse mitään todistaa.
   
 16. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Pakko vielä vastata tähän kun kysäsen parista kohdasta. Eli missä tämä on määritelty fooruminen yleisissä säännöissä: "Erillinen "vapaampien sääntöjen" alue on foorumilla tarkoituksella, eikä sitä olla poistamassa."? Annatko suoran linkin ja mitä sääntöjä se noudattaa jos ei yleisiä sääntöjä? Se vielä, että syy miksi tästä koko jupakasta avauduin on se seikka, että nykykäytäntö ei selkeästi toimi, vaan se käytännössä mahdollistaa lakeja rikkovan toiminnan ja mielestäni tähän olisi puututtava, eikä vedottava vain siihen seikkaan että miten asiat ovat nykyisin. Jos nykykäytäntö ei toimi käytännössä niin silloin ainakin minun mielestäni siihen pitäisi puuttua ja muuttaa käytäntöä tai ainakin tehdä selkeämmät pelisäännöt mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. That's all...
   
  Seppuku ja Timar tykkäävät tästä.
 17. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 683
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Toivottavasti ei kerinnyt kerätä mitään materiaalia.
   
 18. BlackWolf

  BlackWolf Suomen Michael Jackson

  Viestejä:
  729
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eipä tuolla ole mitään sellaista ollut että niiden keräämisestä voisi mitään aiheutua, kun ei siellä ole mitään lakeja rikottu. Siinähän se suurin ongelma onkin tässä asiassa, kun nämä väitteet on temmattu ihan tuulesta.
   
  rane58 tykkää tästä.
 19. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 683
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Jep, niinhän se on :tup:
   
  rane58 tykkää tästä.
 20. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 417
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei missään yleisissä säännöissä ole kyseistä mainintaa, enkä ymmärrä mihin sellaista tarvitaan, koska vapaammista säännöistä kerrotaan kyseisellä alueella jos sinne päätyy. Ylläpidon näkökulmasta nykyinen käytäntö on pääosin toimiva, enkä ainakaan henkilökohtaisesti näe miksi se ei toimisi. Jälkimoderointiin perustuvalla keskustelualueella lain rikkominen on aina mahdollista ja siihen puututaan aina kun sellaista havaitaan.
  Ei räpellys ja testaus alueella tai muuallakaan foorumilla ole tarkoituksena olla mitään materiaalia, mitä ei meidän ylläpidon puolesta voisi kerätä. Jos käyttäjän näkökulmasta tämä tuntuu ongelmalta, kannattanee ehkä pysähtyä miettimään mitä sinne kirjoittelee.
   
 21. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No antaisko @Sampsa minulle ne räbä-oikedet nyt takaisin kun kaikki toimii ja mitään ongelmaa ei enää ole? Vai mikä tässä nyt on?
   
  Seppuku, freekevin ja Timar tykkäävät tästä.
 22. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 683
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Joo siis kyllähän niitä voi kerätä, mutta mielestäni se on turhaa kerätä niitä itselle tavallaan "varastoon" ja tuoda joskus julki kun siltä tuntuu. Vielä kun niitä poistetaan sieltä säännöllisesti muutenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
  MrM tykkää tästä.
 23. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Miten tän pitäisi nyt muuten toimia jos vaikka räbässä olisi ketju tästä aiheesta jonka aloitin ja siellä minua herjattaisiin. Miten mä voisin siitä raportoida tai moderoida sitä kun en sitä näe? Pieni epäkohta nyt. @Sampsa

  EDIT #1: Vieläkin odotellaan niitä oikeuksia tai edes hyvä syytä miksi minun oikeudet on otettu pois...
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
  Seppuku, freekevin ja Timar tykkäävät tästä.
 24. Paalausmestari

  Paalausmestari

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En ummarra tätä nykypäivää. Heti kun on jotain josta ei tykkää niin se yritetään poistaa. Joko sitten valheellisilla menetelmillä tai muuten. Vedetään jtn ihme sääntökiemuroita kehiin kun otetaan keskustelussa pataan 10-0. Jos se ei toimi niin laitonta sisältöä ainakin. Itse tutkin asian ja olen asian tuntija.

  Kyllä päivi räsänen olisi ylpeä tulevasta sukupolvesta: Kielletään Vittu Kaikki. Oispa aikaa kun internettti oli vielä vapaa vajakeista ja valvonnasta.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  squonk, Rensu, Juhanator ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 25. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  4 515
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nykykäytäntö ei minun käsitykseni mukaan ole millään tavalla lainvastainen. Lainsäädäntö ei sisällä nimenomaisesta säännöstä, joka velvoittaisi verkkosivuston ylläpitäjää aktiivisen valvonnan suorittamiseen. Lainvastainen sisältö täytyy kuitenkin poistaa verkkosivustolta kohtuullisessa ajassa eli jonkinlaista moderointia verkkosivustoilla tulee suorittaa. Foorumeilla yleinen käytäntö on jälkimoderointi, joka täyttää vaatimuksen kohtuullisessa ajassa tapahtuvasta lainvastaisen viestin poistamisesta. Lainvastaisen viestin poistamiseen kuluva hyväksyttävä viive arvioidaan lain tulkinnan mukaan tapauskohtaisesti. Toistaiseksi hyväksyttävästä viiveestä ei taida olla mitään oikeuden ennakkopäätöstä mutta esim. JSN päätöksen mukaan noin 10 kk ei ainakaan ollut hyväksyttävää. Räpellys & testaus -alue tyhjennetään 2-3 vrk:n välein, jota voidaan pitää kohtuullisena. Lisäksi olen huomannut, että tarvittaessa lainvastaisiin viesteihin ollaan reagoitu nopeammin.
   
  ted, Merkava, Juha Kokkonen ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 26. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 784
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miten musta tuntuu niinkuin tämä sama keskustelu olisi käyty ennenkin ja aina sama jankkaaminen, "mainostajia varmaan kiinnostais", lakiakin on rikottu mutta en kerro tarkemmin miten, kohta varmaan päästään image-lehteen jne.

  Muistelenko nyt muuten oikein että täällä ei ollu altterointi kiellettyä?
   
  rane58, miloytyn, Dudem ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 27. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 928
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Oho, jostain syystä minulle ei ole kyseinen kuva osunut silmiin.
  Voisitko vinkata, että missä ketjussa voi sitä käydä katsomassa?
   
  Jesus, rane58, Asiantuntija ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 28. freekevin

  freekevin BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @Sampsa voisi myös kommentoida mielivaltaista moderointia, jota tapahtuu myös hänen itsensä kohdalla. Jos säännöissä mainitaan joku asia kielletyksi ja ikibannien uhalla siitä erikseen mainitaan niin miksi säännöt eivät ole kaikille samat, vaikka tulkinnanvaraa asiassa ole?

  Tämän olen toki jo hyväksynyt käyttäessäni tätä foorumia ja tietäen kuka on ns. johdossa. Ihan sama mikä on oikein ja mikä ei.
   
 29. Aasis

  Aasis Ylimobilaattori Premium+ ☆☆☆ Premium-jäsen Team SER

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  "I've got 99 problems and 86 of them are
  completely made up scenarios in my head that
  I'm stressing about for
  absolutely no logical reason."

  Tuntematon
   
  8540 tykkää tästä.
 30. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 465
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  FYI, räbä on ollut räbä jo iät ja ajat muronkin aikana. Allekirjoittaneellekin vittuillaan jatkuvasti, enkä minä siitä ole ulisemassa.

  Kannattaa piilottaa se alue jos ei kasetti kestä. :kahvi:

  e: Astuinko trollimiinaan sittenkin.. :btooth:
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
 31. freekevin

  freekevin BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olen kanssasi samaa mieltä mutta yksinkertaisesti "hyväksyn" tämänkin asian käyttäessäni foorumia. Sinuna ottaisin kuvakaappauksia (nyt ilman pääsyä räpellykseen aika vaikeata) mahdollisimman paljon ja lähestyisi asiallisesti virkavaltaa sekä mainostajia.
   
 32. Nerkoon

  Nerkoon Se ainoa oikea Platinum-jäsen

  Viestejä:
  3 614
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sinuna en välttämättä puhuisi siitä tosiasioiden kohtaamisesta kypsään tyyliin kovin kovaan ääneen. Ja mistäs muuten johtuu, että tyylisi muistuttaa hirveästi paria aikaisempaa nimimerkkiä joilla oli ihan samanlainen henkilökohtainen ristiretki menossa koko foorumia kohtaan? Taisivat muistini mukaan napsahtaa permabanaaniin nuo nimimerkit kun olivat riittävästi täällä sekoilleet. Lisäksi, jollen väärin muista, ketjujen floodaaminen on kielletty tai ainakin siitä on jaeltu varoituksia, joten kasaatko jatkossa nuo katkerat tilityksesi vähän pidemmiksi kokonaisuuksiksi miljoonan pikkuviestin sijaan?
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
  rane58 tykkää tästä.
 33. Asiantuntija

  Asiantuntija

  Viestejä:
  1 451
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Niillähän on. En kyllä linkkaa sitä tänne, koska yrittäisit pilata senkin hauskuuden.
   
  Miqqo tykkää tästä.
 34. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 330
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Pitäisi todistaa, että
  1. Viesti oli siellä.
  2. Viestiä ei ole moderoitu pois järkevässä ajassa, esim parin ARKIpäivän kuluessa, VAIKKA viestistä on todistetusti raportoitu ylläpidolle..

  Lisäksi tietysti viestissä pitää olla joku oikeasti lainvastainen asia, eikä omassa päässä pyörivä mutu.
   
  rane58 tykkää tästä.
 35. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 282
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aika selkeästi tässä on ©©© vetänyt R&T vastaista linjaa, jossa saattoi alussa olla jotain pointtia, mutta nyt on jäänyt vanha levy päälle. Toistetaan samoja argumentteja, ei tuoda mitään uutta keskusteluun ja sitten pyydetään oikeuksia, että voi keksiä lisää valittamisenaihetta.. Veikkaisin, että nyt odotetaan, että hän rauhoittuu ja/tai menee muualle, niinkuin uhkasi.

  Varmaan tuoreet alueen piilottamiset on tehty siinä mielessä, ettei sieltä lähdetä etsimällä etsimään paskaa, jota voi sitten laittaa tänne ja syyttää siitä ylläpitoa. Melkein voisi nähdä, että nuo jokaisesta negatiivisesta viestistä tykkäävät ovat loukkaantuneet itsekin jostain ja nyt ovat huutelemassa "NIIN!" kun joku vähän sanoo vastaan - ja siitä ei ole pitkä matka siihen, että annetaan lisää tulta liekkeihin ja kaivetaan sieltä jotain paskaa, ennenkuin moderaattorit edes ehtivät puuttua tilanteeseen.

  Tästä vaan menee maku koko väittelystä, kun se on nyt juupas-eipäs -linjalla ja toistetaan sitä samaa vanhaa ja "vastaa nyt mun kysymyksiin!" + "osoita tarkasti säännöillä, missä olen väärässä!"..

  --

  Siitä olen edelleen samaa mieltä, että R&T-alueella syyllistytään jatkuviin ylilyönteihin, mutta se on niinkuin sen alueen koko idea..
   
 36. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Mitä tähänkin nyt sitten sanoisi

  IMG_20190504_143833-2080x1560.jpg
   
  Jaz Hoyt, gouca, Persojet ja 26 muuta tykkäävät tästä.
 37. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 469
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Homojen hommaa, eiku... :D
   
 38. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 276
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Upeaa vaivannäköä.
   
 39. hrmh

  hrmh BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Höhö jöö
   
 40. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  944
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oliko ensimmäinen faniposti? :rofl:
   
 41. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 784
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No, onhan se varmasti kiva että tulee palautettakin niin voi sitten kehittää toimintaa sen perusteella :rolleyes:
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 42. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 928
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Todellakin. Meikäläinenkin taitaa lähettää aitoa kirjepostia, kun tulee seuraavan kerran mieli vittuilla.
   
  Freeze ja ReimaBBS tykkäävät tästä.
 43. aLaverto

  aLaverto

  Viestejä:
  703
  Rekisteröitynyt:
  09.07.2017
  Käsialan puolesta joku 10v.
   
 44. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 417
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kaikenlaisia sankareita sitä löytyy. Vaikuttaa ainakin siltä, että bannit on napsahtaneet aivan oikeaan osoitteeseen :facepalm:
   
  Persojet, hsalonen, Catrik ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 45. Marko76

  Marko76

  Viestejä:
  397
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oon tässä täällä aiemminkin valittanut, eli teidän moderoinnin surkeudesta ja epäoikeudenmukaisuudesta. Uskovaiseksi ja Jeesus puhelimen käyttäjäksi haukkuminen on erittäin ala-arvoista ja siihen täällä ei koskaan puututa. (Tätä on jatkunut alusta asti) Ainoastaan silloin modet herää kun joku sanoo noille sankareille vastaan. Eli jos joku aloittaa haukkumisen ja siihen ei modet puutu millään tavalla, niin silloin ei myöskään pidä puuttua siihen haukkumisen vastaajalle myöskään. Vituttaa suunnattomasti tämä teidän tapanne täällä foorumilla, jos ette osaa moderoida tasapuolisesti, niin kannattaa silloin lopettaa se kokonaan ja antaa homma niille ketkä sen osaa tehdä tasapuolisesti.
   
 46. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 417
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kiitos palautteesta - senkin olisi tosin varmasti voinut esittää hieman asiallisemmin?

  Tietyn käyttäjäjoukon yleistäminen uskovaisiksi ei ole kovin fiksua puuhaa, mutta yksittäisenä viestinä, yksittäiseen käyttäjään kohdistamattomana ja käyttäjän omana mielipiteenä se ei nyt vielä lähtökohtaisesti ylitä ylläpidon puuttumiskynnystä, jos kyse ei ole toistuvasta provosoinnista tai jos käyttäjää ei ole jo huomautettu asiasta aiemmin.

  Sen sijaan suora henkilöön kohdistuva nimittely on foorumilla yksioikoisesti kielletty ja siihen pyritään puuttumaan aina. Tämä foorumi ei ole mikään päiväkodin hiekkalaatikko, jossa on oikeutettua toimia itse tyhmästi, jos toinenkin käyttäjä niin tekee. Jos näkee omasta mielestään asiattomia kirjoituksia tai muita sääntörikkomuksia, kuuluu niistä raportoida ylläpidolle ja jättää ne omaan arvoonsa, sen sijaan että lähtisi itse hölmöilemään ja alentumaan samalle tasolle.

  Monissa tilanteissa tuo harrastamasi henkilökohtainen nimittely olisi poikinut varoituksen, mutta tilanne kokonaisuudessaan huomioiden selvisit nyt sanallisella huomautuksella, mistä kannattaa olla tyytyväinen.

  Muille ketjua lukeville selvennyksenä, että tämä palaute liittyi siis näihin viesteihin:

   
  Himmler, soup ja Dudem tykkäävät tästä.
 47. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 683
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Näyttää aika perus android vs ios vääntämiseltä :lol:
   
 48. Juhamies

  Juhamies Köyhä

  Viestejä:
  502
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Toimiiko lomake jolla yhteys ylläpitoon? Lukeeko ylläpito yksityisviestejä? Ohjeissa ja säännöissä näitä kehoitetaan käyttämään kuitenkin...
   
 49. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 417
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toimii kyllä. Varsinkaan viikonloppuna ei nyt kuitenkaan kannata odottaa ihan välitöntä reagointia kaikkiin toimenpiteisiin.
   
 50. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 928
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jep ja yksi syy miksi en noita keskusteluketjuja lue. Saattaisi olla ihan mielenkiintoista oikeasti lukea, että mitä teknisiä eroavaisuuksia on ja mitkä on toisessa toteutettu paremmin.

  Mutta Samiv:n tyylinen teksti ja siihen tulevat ärtyneet vastaukset kyllä pilaavat senkin keskustelun. Ellei tuo sitten ole jostain Aplle vs. Android sota-ketjusta, minne on tarkoituksella ohjattu väittely ja kuittailu.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.