Minä ehkä lintsaan hieman tuossa maidon vaadotuksessa, käytän pelkästään noita Espron Toroid -kannuja joilla vaahdotus onnistuu todella helposti. Oma koneeni on E61 HX-kone, joten höyryä kyllä tulee mutta kaksireikäisen höyrypillin pään ja perinteisen kannun kanssa se kannun asento on todella tarkka että maito vaahdottuu nätisti. Espron kannuilla tätä ongelmaa ei ole. Pyöreämmän malliseen mukiin on helpompi tehdä kuvio, nuo Teema-mukit on vähän liian suorareunaisia. Pidän kuitenkin Teema-mukin kokoa optimaalisena omaan aamukahviin.
Minulla on nykyään käytössä Kaffan Espresso Intenso, siis robusta-painotteinen blendi. Tässä on se hyvä puoli, että jotenkin papu ei reagoi ilmankosteuteen tai lämpöön, eikä sen ominaisuudet kuivuessa muutu. Tämä tarkoittaa siis sitä, että myllyn säätöihin ei tarvitse koskea - aina tulee odotettu tulos.
Sekä maidot että kahvit on siis pitkän optimoinnin tulos mahdollisimman helpolle prosessille.