Huumeet

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja d0d11, 17.10.2016.

 1. ?..

  ?..

  Viestejä:
  317
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Vaikuttaa siltä, että psykedelian sijasta nuo aiheuttivat sinulle myrkytyksen ja allergisen reaktion.
   
 2. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  3 520
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vähän menee ohi aiheen, mutta tuon jatkuessa kannattaa katsoa ainakin verenpaine. Laskimoiden tukokset jaloissa on yllättävän yleisiä.
   
 3. Samurei

  Samurei

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mahdollisesti. Ei ainakaan isommilla määrillä kannata kokeilla ekaa kertaa...

  Ääreisverenkiertoa supistava vaikutus oli muistaakseni jossain raportoitu. Jalkaa olen nyrjähdyksen jälkeen lekurille näyttänyt juurikin tukos epäilyn vuoksi muttei kuulemma mitään hälyttävää...
   
  ttjm tykkää tästä.
 4. kaakau<"'\\/>

  kaakau<"'\\/>

  Viestejä:
  328
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Supistiko LSA tai päivänsinen ja ruusunorsukierron siemenet verisuonia, tai pintaverisuonia? Kylmyys selittyisi sillä. Muistelen näin ja joissakin ohjeissa mainittiin, että oluen voi juoda avuksi, koska alkoholi laajentaa pintaverisuonia. Voikohan pintaverisuonien supistuminen sitten edesauttaa laskimoiden tukoksia.
   
 5. Samurei

  Samurei

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Yey!

  [​IMG] [​IMG]

  Tänään keitellään ja huomenna maistellaan :D

  Kaljoitteluputki katkaistu toissapäivänä, eilen ja tänään taas kevyttä ruokaa & huominen päivä vihreän teen voimin.

  Fiilikset aika korkealla - ehkä pikkasen jänskättää mutta ensi viikolla työhaastattelua ja jos huonosti käy niin joutuu töihin ja sitten ei enää niin vapaasti harrastellakaan...
   
  Technarchy tykkää tästä.
 6. Samurei

  Samurei

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Useamman tunnin keittelyn, valkuaiskäsittelyn ja suodatuksen jälkeen aikaansaannoksen väri ainakin on mahtava ja tuoksu muikean muhevan maanläheinen...

  [​IMG]

  Nyt tanssin pienen tanssin kanssa imurin ja puhdistaudun ulkoisesti suihkussa - saatanpa olla välittämättä pienhiukkasistakin ja sytytän kynttilän :)
   
 7. Technarchy

  Technarchy

  Viestejä:
  1 705
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Suitsukkeen polttamista en suosittele. Se aiheuttaa häiriötä, kuten useimmiten musiikkikin ellei sitten Icaroksia kuuntele, jotka ovat kyllä tooodella hyviä ja oikeita tuohon. Autenttinen ympäristö tietty olisi se paras... Kunhan on rauhallinen ja häiriötön.
  Icaro - Wikipedia
   
 8. ttm

  ttm

  Viestejä:
  330
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tarkoitatko sademetsää nyt vai miten autenttisuus liittyy?
   
 9. Samurei

  Samurei

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ihan pientä lämpötuikkua ajattelin - liekkiin on kiva keskittyä.

  Musiikiksi jotain suomi-shamaani-folkkia-noitarummuilla tai voimallista-viikinki-ambienttia á la Danheim tjsp. - nyt en välttämättä hae mitään kovinkaan uskonnollista kohtaamista sademetsän jumalattaren kanssa.

  Katsotaan mitä tuleman pitää :)
   
  Technarchy tykkää tästä.
 10. Technarchy

  Technarchy

  Viestejä:
  1 705
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Jotain luontoa. Sademetsä lintuäänineen on mulle mieleinen tai sateen ääni. Siksi mulle autenttinen ympäristö olisi jokin kesämökki luonnon keskellä.
  En ainakaan tässä nykyisessä asunnossa tuota enää joisi.
   
 11. ttm

  ttm

  Viestejä:
  330
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Miksi?
   
 12. Technarchy

  Technarchy

  Viestejä:
  1 705
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Masentava ja negatiivinen ympäristö. Erinäisiä asioita on tapahtunut joista on jäänyt huono fiilis.
  Hankala vaan löytää muuta paikkaa. Unelma olisi kerrostalo asunto jossa parveke. Siellä voisi istua ikään kuin luonnossa tai ulkona .
   
 13. ttm

  ttm

  Viestejä:
  330
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Luonto on toki hyvä paikka oleskella, mutta lähtökohtaisesti olisi hyvä voida olla omassa kotonaan turvallisessa ympäristössä niin trippaillessa kuin selvinkin päin. Käsitteletkö tuota huonoa fiilistä (ja tapahtumia, joihin kokemasi huono tunne liittyy) mitenkään vai onko se kokemuksessasi "vain niin"? Psykedeelit ovat kaksipiippuinen juttu, toisaalta ne voivat pakottaa juurikin kyseisenlaisten solmujen aukaisuun, mutta toisaalta voivat antaa vapauden tehdä solmuista vielä monitahoisempia.
   
 14. Technarchy

  Technarchy

  Viestejä:
  1 705
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  En ole oikein keksinyt mitään keinoa niiden käsittelyyn. Etenkin kun ne ovat niin vahvasti sidoksissa tähän paikkaan. Viimeksi, aikoja sitten, trippaillessa oli tietysti joitakin muita mörköjä kaapissa, mutta ne sai selätettyä kyllä. Nyt nämä uudet tuntuvat välillä pelkona jo ihan selvistekin päin kaiken alla. Siten psykedeelit voisivat olla tosi musertavia, eivätkä solmut kykenisi avautumaan. Uskoisin että olisi tässä tilanteessa tosi vaikea kulkea virran mukana.
  Siksi toivonkin ulospääsyä ikään kuin lomaa kaiken keskeltä. Uudesta näkökulmasta voi solmuja taas avata helpommin. Liian monta vuotta tullut poljettua paikallaan. Toki aina hetkellisesti voi päästä irti vaikka vain kuuntelemalla Nisargadatta Maharajan tms. opetuksia^^
   
 15. Flying Hellfish

  Flying Hellfish

  Viestejä:
  344
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Oma muusta tilasta sermeillä erotettu pieni shrine.
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
  Joku tuollainen mieltä kohentava turvallinen spotti ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä voisi toimia matkailukäytössäkin.
   
  Technarchy tykkää tästä.
 16. Samurei

  Samurei

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ihan ok sukellus alitajunnan syövereihin - nyt ymmärrän paremmin miksi olisi hyvä olla intentio ja edes jonkinmoinen suuntaviitta mihin päin pitäisi mennä...

  ...mutta toisaalta kaaoksen selvittääkseen täytynee vaan antautua sille ja antaa virtojen viedä mukanaan.


  Session soundtrack:

  Kulutus: pienempi purnukka tyhjäksi + about sentti vajentunut isommasta = ~vajaa puolikas desi :|

  17:25: ekat hörpyt, pyykkien haku pesutuvalta (hetken luulin eksyneeni mutta mennee verensokerin piikkiin)

  17:45: muutama hörppy ja pyykit kaappiin

  18:00: hörppy ja suihkuun - vatsassa hieman tuntuu

  18:10: nousussa ollaan - eiku vajoamassa...

  18:15: iso märkä pieru pönttöön ja takaisin suihkuun...

  Suihkussa havahduin useampaan kertaan siihen, että olin jämähtänyt hieromaan jotain kohtaa itsestäni (paitsi sitä - ihme kyllä). Kuivatessa liikkeet hieman hankalia ja edelleen samoihin liikkeisiin meinaa jäädä jumiin. Saan kuitenkin itseni puettua mukavasti, sytytän kynttilän, istun sohvalle ja musiikki vie heti mennessään. Kynttilän liekki on seisahtunut paikalleen mutta säteet lähestyvät varoen, säikähtävät kun räpsäytän silmiä - hetken kun on räpsimättä niin kynttilä alkaa morsettaa kiivaasti jompaan kumpaan silmään vaihdellen välillä. (ks. syy(?) alla). Morsetuksen tahtiin kuuluu myös ääni - ei musiikista - jotain hyvin tiukkaan pakattua dataa liian nopeaan tahtiin prosessoitavaksi.
  (Optikko soitti tänään silmäpohjakuvauksen tuloksista ja kehotti käymään silmälääkärissä - varmuuden välttämiseksi - ei kuulemma mitään mistä kannattaa isommin huolestua.)

  Syvyyksissä käydään aaltoillen - hetkeksi haukkaamaan happea ja takaisin. Musiikki tuo ja vie. Ei kaikkein mukavin olo - lievähkö "paniikki" sukelluksen suunnasta ja takaisin pinnalle pääsystä. Istuminen käy rasittamaan. Kerään itseni sen verran kuosiin, että saan itseni varmuus-ämpärin kanssa sänkyyn. Jopa kynttilän sammutin. Jokin neuvoo minut oikeaan asentoon, rentouttaa lihakset, saa olon mukavaksi ja sitten mennään ja lujaa...

  "Uusia ulottuvuuksia", välillä olen sisällä pelissä, välillä täysin normaalissa maailmassa ihmisten kanssa, erikoisia tapahtumia - miksi olen salamatkustajana ilmeisesti matkailuauton lattian alla?? Liian paljon tapahtuu yht'aikaa jotta kaikesta saisi tolkkua. Kroppa tuntuu tietävän minne kannattaa sukeltaa ja minne ei - äännähdys tai jokin lihaksen nykäisy palauttaa hetkeksi "todellisuuden" mutta heti perään mennään taas. Verenperimässä on vahva taipumus skitsofreniaan ja ajoittain sen puhkeamista pelkäänkin mutta nyt tuli vahva intuitio sen suhteen, että minä kyllä hallitsen sen - loppujen lopuksi se on vain aivojen suotimien heikentymä, jolloin rinnakkaiset todellisuudet pääsevät valumaan nykyiseen todellisuuskäsitykseen - mutta kun oppii erottelemaan ne toisistaan ja luovimaan niiden keskellä niin ongelmia ei tule. Myönnettäköön, että about tunti sitten tuo ajatus tuntui huomattavasti fiksummalta :D

  20:00: taas pinnalla, kaurapuuro + raparperi-mansikkahillo naamariin, kuppi teetä, pari suklaata ja raportoimaan.

  Nyt on aika seesteinen olo - puuro lämmittää masussa ja suklaa maistuu erityisen hyvälle - vois laittaa jonkun tappokauhupätkän pyörimään ja mussuttaa lisää :)
   
  LovelyWhore ja Technarchy tykkäävät tästä.
 17. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  339
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  @Samurei vielä kartalla? Hyvää rapoa. Huomasitko että sulla meni melkein 2h suihkureissulla? Tuliko mitään täysin epätodellisia fiiliksiä? Oon nuoruudessani käyttänyt jonkin verran LSD:tä , mutta kaikki herbsit on jäänyt kokeilematta. Oon sitä ikävää sukupolvea joka veteli legal high juttuja vuosituhannen alussa. Sain jo LSD:stä (jep, oli sitä itteään) joka kerta lopulta hurjia pelkotiloja.

  MXE (methoixetamine) oli mun viiminen kokeilu deeleillä. Tyhmä kun olin niin olihan se kokeiltava. Matka sohvalta suihkuun oli seikkailu ja itse suhkupisarat putoilivat niin kauniisti että niitä piti katsella samalla kun tuli mieleen että mitähän kuolleet vanhemmat tekee nyt... kokemus oli pelottava, aivan kamala. Vitutuksissani vedin jossain lähiödiskossa loput tuosta myrkystä naamaan ja katselin ihmisiä omasta mielestäni koko illan. Jossain vaiheessa tuntui että siirtelen puolituttujen ympärillä olevia ääniä, mutta en jaksanut nostaa olut-tuoppia.

  Olin kuulemma viipynyt vain 20 minuuttia ja ollut vähän poissaolevan oloinen. Tuntui ikuisuudelta.

  edit: Täällähän on ihan kiva huumekeskustelu kun kukaan ei jankkaa kannabiksesta tai pistele piripäitä tikulla :shy:
   
 18. Samurei

  Samurei

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jesh - piti vielä eilen jatkaa trippailua. Kutakuinkin sama annos. Pelailin samalla kun odottelin vaikutusten alkamista. Hieman hitaammin käynnistyi kuin ekana päivänä ja ajattelin jo toleranssin kasvaneen ja meinasin ottaa lisää - odottelin kuitenkin vielä hetken ja kohta ei pelistä enää tullutkaan mitään... tai vaati liikaa keskittymistä...

  Taas sänkyyn. Tällä kertaa huomattavasti rauhallisempaan tahtiin erilaisia välähdyksiä eri ajoista, paikoista ja ihmisistä - ei paljoa eroa normaaleista unimaalmoistani, joissa saatan olla ihan toinen henkilö täysin vieraassa maailmassa, joka itselle siis vieras mutta unihenkilölle koti, josta muistaa menneisyyden tapahtumia ja paikat ovat tuttuja.

  Edellispäivän pelot melkolailla poissa - rauhallinen olo ja tunne hallinnasta. Pystyi osittain itse päättämään paluusta tähän todellisuuteen. Navigointi ei onnistunut. Ei myöskään pahoja loputtomilta tuntuvia aika-kehiä, joissa sama tapahtuma/ajatuskuvio toistaa itseään - niissä yleensä nostaa paniikki päätään.

  Ei mitään mullistavia oivalluksia. Paitsi, ehkä... Jotain totuutta taitaa olla viimeaikaisissa löydöksissä/teorioissa suoliston & aivojen välisestä vahvasta yhteydestä. Välillä kun vaihtoi asentoa ja tavara suolistossa liikahti uuteen kohtaan niin heti perään sukellettiin. Lisäksi Ayahuasca tuntuu vaikuttavan myös melkolailla koko kropan sähkökemioihin ja signaaleihin. Kohtalaisen tuntuvia elohiiren tapaisia lihasnykäisyjä kulki ympäri kehoa - tuntui soittavan minua omassa rytmissään. (en kuunnellut musiikkia) Saattoi lähteä yhdestä pienestä lihaksesta ja toinen vastasi toisaalla sitten mukaan liittyi muita ja sykäykset laajenivat jollain kaavalla ympäri kropan. Yritin jopa penistä saada mukaan tuohon iloitteluun mutta ei innostunut. Aya näytti kuitenkin muutaman "aivo-orgasmin", jossa nykäykset nousivat alavatsasta ylöspäin vähän kuin ilotulitus ja päättyivät hyvin lämpöiseen oloon päässä :)


  Nyt on mukavan levollinen olo. Ei mielitekoja kaljalle lähdöstä. Muutamaa astetta vahvempi luottamus itseen ja siihen, että nyt voisi olla pidempään ilman alkoholia. Työhaastattelun suhteen rento mutta odottava olo - kiva jos hyvä paikka napsahtaa mutta ei mun maailma kaadu vaikkei natsaisikaan. Voisi leipoa sämpylöitä vaihteeksi - saattaa alkaa kaurapuuro jo kohta tökkimään.


  @LovelyWhore ei, en toki kahta tuntia suihkussa ollut - tuntui kyllä pitkältä ajalta - mutta olikin vain jokunen minuutti. Sohvalla ja sängyssä enimmän ajan. Mitä epätodelliseen oloon tulee niin joo, ehkä, kyllä - aina välillä havahtui siihen, että ai, tuo ei ollutkaan totta kun olit hetken elänyt toista todellisuutta ja sitten nykäistiin takaisin tähän mihin tuntuu olevan juurtunut "hereillä" ollessaan.

  Ai, niin, joo - edellisistä kokeilusta tuttua pahoinvointia/oksettavaa oloa ei tullut ollenkaan näillä kerroilla. Toisena päivänä ei edes kuplintaa kummempaa suolenmutkassa. Netin syövereistä silmään sattunut vinkki keitoksen kirkastamisesta kananmunan valkuaisella taisi olla hyvä niksi. Vaikka ehkä osa vaikuttavista aineista lähtee samalla niin en ainakaan nyt jäänyt niitä ikävöimään - tuommoinen 2-4h kesto on ihan hyvä.

  Tosiaankaan ei mitään sosiaalista kamaa - en voisi kuvitellakaan olevani missään ihmisten ilmoilla - noh, pl. hippikommuuni, jossa kaikki ovat samalla matkalla ja edes vähän tietävät mistä on kyse. Virta kun vie tosissaan niin sille et mahda mitään - pieniä muistumia on siitä, että joku kanssamatkaaja yritti jotain jutella ja kun viimein sain vastattua niin huomasin ettei enää ollutkaan siinä - enkä toisaalta yhtään varma oliko kukaan siinä ollutkaan. Eli sen verran pahasti todellisuus hämärtyy ja tajunta rakoilee :D


  Aivan varmasti tulen jatkamaan kokeiluja - kaljan juominen on ollut hidasta itsemurhaa ja itsensä tasapäistämistä - nyt tekee mieli herätä :)
   
  atobee tykkää tästä.
 19. EDI

  EDI

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mitäs kaikkea tuo nyt sisältää ja miten vaikuttaa:confused::)
   
 20. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  6 624
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Pidetään keskustelu itse aiheessa, hankintakyselyt ja hankintaohjeet eivät kuulu tänne.
   
  Samurei tykkää tästä.