- Liittynyt
- 23.10.2016
- Viestejä
- 1 538
Kyllä sen keramiikan saa halki riippumatta siitä onko pihalla +30 vai -30 astetta. Kun hiilet hohkaa parhaimmillaan 1000 asteisena, niin ei siinä ole paljon merkitystä enää ulkolämpötilalla. Kunhan ei piippusytyttimellä kippaa täysin hohkaavia hiiliä kylmään grilliin, niin ei pitäisi olla ongelmia. Sytyttää vaan ihan normaalisti sytytyspaloilla tai kaasupolttimella yhdestä kohtaa ja antaa lämpöjen nousta omalla tahdillaan, niin ei siinä mitään rikki mene. Jos on kiire ja grilli pitää saada nopeasti käyttövalmiiksi, niin käyttää Marienburgia tai muuta höttöhiiltä ja jos on tarkoitus mennä low&slow niin sitten käytetään kovapuuhiiliä. Itse käytän kiireelliseen grillailuun Weberin Genesis II:sta.
Jos siinä Weberin pallossa ei ole mitään vikaa tai siitä ei ole tarkoitus päästä eroon, niin en tiedä onko mitään mieltä ostaa Kamadoa. Tietysti jos mieli halajaa uutta, niin eihän näitä järjellä perustella
T: Kamadoitsija
Jos siinä Weberin pallossa ei ole mitään vikaa tai siitä ei ole tarkoitus päästä eroon, niin en tiedä onko mitään mieltä ostaa Kamadoa. Tietysti jos mieli halajaa uutta, niin eihän näitä järjellä perustella

T: Kamadoitsija