Oisko tässä vaihtoehto? Cameron pesuharjasarja karkea 3-osPoran harja 3 kpl (HARD) tällästä kattelin grillin puhdistukseen. Onko hölynpölyä ja turvallinen firma? Voisko toi toimia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Oisko tässä vaihtoehto? Cameron pesuharjasarja karkea 3-osPoran harja 3 kpl (HARD) tällästä kattelin grillin puhdistukseen. Onko hölynpölyä ja turvallinen firma? Voisko toi toimia.
Kannattaa varmaan kysellä paikallisilta lihatiloilta tai teurastamoilta. Eteläsuomessahan noita saa isommista cittareista, mutta kauas ei tarvi kehä3 mennä niin lihavalikoima muuttuu käsittämättömän paskaksi.Mistä porukka ostaa brisketit? Etelä savossa tuntuu olevan korkeintaan lidlin marinadissa lilluvaa paskaa tarjolla...
Tuolta ei sitä normi brisua vaan suklaahiehon brisua.Atrian lihakauppaa on moni kehunut. Vaihtelee tietty mitä sieltäkin saa.
![]()
Atria Lihakauppa / Suomalaista laatulihaa kotiin kuljetettuna
Atria Lihakauppa - Laadukkaat ja tuoreet lihatuotteet suoraan kotiovellesi. Tutustu laajaan valikoimaamme. Tilaa helposti parhaat palat suomalaista laatulihaa suoraan kotiovelle.www2.atria.fi
![]()
Atria Lihakauppa / Suomalaista laatulihaa kotiin kuljetettuna
Atria Lihakauppa - Laadukkaat ja tuoreet lihatuotteet suoraan kotiovellesi. Tutustu laajaan valikoimaamme. Tilaa helposti parhaat palat suomalaista laatulihaa suoraan kotiovelle.www2.atria.fi
Tuolta ei sitä normi brisua vaan suklaahiehon brisua.
Toi normi on rasvatonta. Tulee kengänpohjaa.
En mäkään trimmannut, kun ei ollut mitään trimmattavaa. Kengänpohja oli ehkä väärä sanavalinta. Kuiva oikeampi.Ei tullut kengänpohjaa kyllä. En trimmannut yhtään sitä.
Familian tavaraa oli kerran hyllyssä, mutta kaikki läski oli trimmattu pois... Jäi hyllyyn...Atrian brisket oli kyllä mielestäni selkeästi paras olen ostanut ja tehnyt.
Familian Citymarketin tavara kamalaa Atriam verrattuna.
Myös kilohinta huomattavasti halvempi Atrian mitä Citymarket kauppaa.
Ei toimita tänne päin valitettavasti...Atrian lihakauppaa on moni kehunut. Vaihtelee tietty mitä sieltäkin saa.
![]()
Atria Lihakauppa / Suomalaista laatulihaa kotiin kuljetettuna
Atria Lihakauppa - Laadukkaat ja tuoreet lihatuotteet suoraan kotiovellesi. Tutustu laajaan valikoimaamme. Tilaa helposti parhaat palat suomalaista laatulihaa suoraan kotiovelle.www2.atria.fi
![]()
Atria Lihakauppa / Suomalaista laatulihaa kotiin kuljetettuna
Atria Lihakauppa - Laadukkaat ja tuoreet lihatuotteet suoraan kotiovellesi. Tutustu laajaan valikoimaamme. Tilaa helposti parhaat palat suomalaista laatulihaa suoraan kotiovelle.www2.atria.fi
No höh! Palveleva kauppa varmasti voi tilata seuraavan toimituksen mukana, kannattaa kysellä lihatiskeiltä.Ei toimita tänne päin valitettavasti...
En mäkään trimmannut, kun ei ollut mitään trimmattavaa. Kengänpohja oli ehkä väärä sanavalinta. Kuiva oikeampi.
Onhan noita tullut tehtyä. 110 oli lämmöt. Smart fire hoiti homman. Silti tuli aivan pska brisu.Vedit liian kuumalla lämpötilalla.
Brisket ei ole helppoa ja sen takia kannattaa harjoitella ensin short ribs. Sitten kun short ribs hallussa kohti briskettiä.
Sitten alkaakin elämänmittainen opettelu.
Tämä lähteekin seuraavaksi tilaukseen. Pulled beeffiä tekee mieli. Ja voisipa tätäkin kokeilla:Suosittelen myös kokeilemaan chuck rollia: Atria Premium Naudan Chuck Roll suklaahiehosta n5kg
Tuossa on hiukan enemmän lihaksen sisäistä rasvaa joten se on helpompi saada onnistumaan kuin brisket. Tuolla on hyvä harjoitella. Tekotapa täysin sama kuin brisketin kanssa
Onhan noita tullut tehtyä. 110 oli lämmöt. Smart fire hoiti homman. Silti tuli aivan pska brisu.
Suklaahiehon brisketti sitten, oli aivan loistava.
Juu kyllähän toi kontrolleri helpotti elämää. Saa yön nukkua rauhassa ,eikä herätä mittarin hälyytykseen, että lämmöt kamadossa piikannut.Ujuji. Ollappa smart fire controller. Olen vetänyt aina manuaalina, koska mikäs sen mukavempaa kuin päivystää.
Ei kannata tuota brisketin palaa ostaa Atrialta. Tämä on jo ihan hyvää lihaa: Atria Premium Naudan Brisket suklaahiehosta n4kg
Tuskin epäonnistumiset hiiliin liittyy mitenkään. Todennäköisesti liian pitkä kypsennysaika ja/tai huonolaatuinen liha vikana. Onhan sulla lämpömittari?Jos porsaan kasler, naudan ulkofile makurasvalla tai jopa naudan entrecote grillaantuu kuivaksi hiilillä, niin onko vika liian kuumassa, liian kylmässä grillaus, vai mikä?
Joo, tuota lihan laatua mietin, kun aika usein menny nappiin, mutta nyt muutamia kertoja lähiaikoina aivan vituiks. lämpömittari on, mutta ei ole grillissä omaa lämpömittaria, eli grillin lämmöt mutuna.Ja siis Smokey Joe Premiumilla vetäny hiilillä ja silloin noita epäonnistumisia tullu niin mietin onko ongelma alilämpö vai ylilömpöTuskin epäonnistumiset hiiliin liittyy mitenkään. Todennäköisesti liian pitkä kypsennysaika ja/tai huonolaatuinen liha vikana. Onhan sulla lämpömittari?
Kokeileppa tehdä reverse searilla eli pihvit alkuun epäsuoralla (mielellään matalalla) lämmöllä haluttuun kypsyyteen (54C esim).Joo, tuota lihan laatua mietin, kun aika usein menny nappiin, mutta nyt muutamia kertoja lähiaikoina aivan vituiks. lämpömittari on, mutta ei ole grillissä omaa lämpömittaria, eli grillin lämmöt mutuna.Ja siis Smokey Joe Premiumilla vetäny hiilillä ja silloin noita epäonnistumisia tullu niin mietin onko ongelma alilämpö vai ylilömpö
Tuo on kyllä hyvä ja selvä ohje. Nostan hattua Nahkahaulikolle.Kokeileppa tehdä reverse searilla eli pihvit alkuun epäsuoralla (mielellään matalalla) lämmöllä haluttuun kypsyyteen (54C esim).
Sitten voi ottaa pihvit pois grillistä ja antaa vetäytyä rauhassa sillä aikaa kun laitat grilliin mahdollisimman kuuman hiilloksen searia varten. Ei haittaa vaikka pihvit jäähtyy tässä välissä koska haluttu kypsyys on saavutettu jo. Itse tykkään kuivata pihvit tässä vaiheessa talouspaperilla, jotta sear tulee nopeammin. Sitten laitat pihvit mahdollisimman kuumaan grilliin suoraan hiilien päälle (ritilä välissä kuitenkin)_, jotta pinta tulee nopeasti.
Kun pinta valmis niin ei tarvitse antaa enää vetäytyä montaa minuttia koska se on sisältä jo kypsä sekä vetäytynyt aikaisemmin. Tässä on hyvä puoli myös, että pihvit voi syödä kuumana ja rapealla pinnalla.
Jos haluaa hifistellä niin suolaa liha jo edellisenä päivänä ja laita jääkaappiin johonkin ritilälle.
Liitteenä kuva marmori ulkofileestä tuolla metodilla Weber Mastertouchilla.
taloon.com 22 PRO .... 429€Traeger pellettigrillit polttelisi. Motonetistä saisi 499€ Pro series 22 tai 799€ D2 575 mallin. Onko noilla muuta eroja kuin D2 mallissa on WiFi ja vähä erilainen lämpötilansäädin? Pystyykö tuolla perustelemaan 300e hintaeron? Vai onko siinä jotain mekaanisia päivityksiä joka tekee siitä paremman? Löytyy jo WiFi lämpömittari niin ehkä pelkästään lämmön etäsäädöstä en maksaisi saturaisia.
Näyttää 499 mulle. Tosin alkuviikosta taisin katsella netrauta tai taloon sivulta, että 429€. Posteineen ei kuitenkaan jäisi kuin 22€ eroa ja motonetistä voisin suoraan hakea. Ei tarvitse jäädä odottelemaan.taloon.com 22 PRO .... 429€
![]()
Pellettigrilli Traeger PRO22, musta
Traeger PRO22 pellettigrillin kehittynyt grillauslogiikka yhdistettynä digitaaliseen ohjainyksikköön pitää huolen maukkaan ruuan onnistumisesta kerta toisensa jälkeen. Traeger grilli tekee grillaamisesta, savustamisesta, paistamisesta, paahtamisesta ja bbq-grillaamisesta helppoa.www.taloon.com
Grillausalaa ainakin on tuossa linkkaamassasi Freestylessä 13cm vähemmän leveyssuunnassa kuin Roguessa. Freestylejä vastaavissa samankokoisissa Rogueissa on käsittääkseni aina yksi poltin vähemmän elikkä tuota mallia vastaava Rogue olisi R425 eikä R525. Muuten erot noiden mallien välillä on käytännössä että Rogueissa on kaappi ovilla ja Freestylessä kaasusäiliöön on pääsy grillin takaa. Jotain eroja on myös materiaaleissa esim Freestylessä lämmönjakolevyt on emaloituja ja Roguessa rosteria.Tekeekö Napoleon Freestyle 425 mitään? Napoleon Freestyle 425 -kaasugrilli 655,00
En keksinyt juurikaan eroa tuplasti kalliimpaan rogueen: Napoleon Rogue R525PK-1 -kaasugrilli 1 195,99
Grillausalaa ainakin on tuossa linkkaamassasi Freestylessä 13cm vähemmän leveyssuunnassa kuin Roguessa. Freestylejä vastaavissa samankokoisissa Rogueissa on käsittääkseni aina yksi poltin vähemmän elikkä tuota mallia vastaava Rogue olisi R425 eikä R525. Muuten erot noiden mallien välillä on käytännössä että Rogueissa on kaappi ovilla ja Freestylessä kaasusäiliöön on pääsy grillin takaa. Jotain eroja on myös materiaaleissa esim Freestylessä lämmönjakolevyt on emaloituja ja Roguessa rosteria.
Itsellä kokemusta molemmista merkeistä ja menisin Napoleonilla. Weberi on (imho) nykyään se merkki, joka teki ennen hyviä ja laadukkaita grillejä, sopivalla hinnalla a sitten laatua alettu pikkuhiljaa laskemaan, kun maine on saavutettu. Näin ainakin edullisen pään grilleissä spirit vs freestyle.Tuo grillausalan ero on merkityksetön minulle ja roguen ovilla ei väliä. Olenko ymmärtänyt oikein, että Napoleon olisi merkkinä verrattavissa weberiin? Kannattaisiko odottaa alennuksia ja poistaa weberi tarjouksesta vai napata suoraan Napoleon kesän rientoihin?
Kanavartaita? Ihan vaan hyvää suolaa, pippuria ja reippaasti savupaprikaa pintaan ja grilliin. Näille vielä savupaprikamajoneesia tekee/ostaa kaveriksi. Tai sitten katsoo jonkun hifimmän version, jossa uitellaan marinadeissa.Olisin kyllä avoin uusille grillattaville, jos keksisi mitä.
Ääni padroneille. Ollu tämän kesän alkupalahitti selkeästi meillä.Kanavartaita? Ihan vaan hyvää suolaa, pippuria ja reippaasti savupaprikaa pintaan ja grilliin. Näille vielä savupaprikamajoneesia tekee/ostaa kaveriksi. Tai sitten katsoo jonkun hifimmän version, jossa uitellaan marinadeissa.
Padron-paprikat on mainio kasvislisuke, jotka tulee helposti ja nopeesti. Öljyä pintaan ja kuumaan grilliin. Sopivasti vähän mustuneena ja pehmentyneenä pois ja oliiviöljyä ja sormisuolaa päälle.
Beer can-burger myös hyvä ja helppo ruoka.
Ja viimeisenä ideana Fajitat. Jotain hyvää lihaa tai kanaa grilliin ja parilalle paprikaa ja sipulia. Tykötarpeet sitten oman maun mukaan. Valmiita tortillalättyjä voi lämmittää grillissä oikein hyvin.
Noi on kyllä tosi hyviä, mutta ne pitää syödä KUUMINA!Ääni padroneille. Ollu tämän kesän alkupalahitti selkeästi meillä.
Kyllä, ja mielellään joku hyvä majo tai muu dippi kylkeen.Noi on kyllä tosi hyviä, mutta ne pitää syödä KUUMINA!
Heti menee maku paskaksi kun viilenee.
Useamman kerran olen kokeillut pardoneita ja on kyllä olleet tosi kitkerän makuisia. Onko sitten yli vai alikypsiä tahi onko päässyt viilenemään, en tiedä. Pitäisi ehkä vielä kokeilla vetää tulikuumana lähes suoraan grillistä ja suolamyllyn kautta.Noi on kyllä tosi hyviä, mutta ne pitää syödä KUUMINA!
Heti menee maku paskaksi kun viilenee.
Toi on metka juttu. Mä söin ekaa kertaa noita raflassa ja ne oli kitkeriä. Vastahakoisesti kokeilin kotona itse, mutta niistä tuli ihan eri makuisia eikä yhtään kitkeriä. Kymmenkunta kertaa tehnyt noita himassa eikä ole kertaakaan ollut kitkeriä. Eli jotain rafla tehnyt väärin tai sitten huonoa erää paprikoita. Mutta kun oikein tehdään niin ei pitäisi olla kitkeriä.Useamman kerran olen kokeillut pardoneita ja on kyllä olleet tosi kitkerän makuisia. Onko sitten yli vai alikypsiä tahi onko päässyt viilenemään, en tiedä. Pitäisi ehkä vielä kokeilla vetää tulikuumana lähes suoraan grillistä ja suolamyllyn kautta.
Näissä on aina ”tarjoukset” päällä, se vaan että nä on vähän ku maskun tarjoukset, eli ovh:t on aivan älyttömät…Netraudassa, taloon.comissa ja talotarvike.comissa grillejä+savustimia alennuksessa:
![]()
Grilli ja savustin - Suomen paras grillikauppa
Netraudassa upea valikoima huippumerkkien grillejä. Grillikaupastamme löydät kaiken täydellisen grilliruoan valmistukseen. Katso mahtavat tarjoukset!www.netrauta.fi
![]()
Grilli ja savustin - Luotettava grillikauppa
Kaasugrillit, hiiligrillit, sähkögrillit ja savustimet Suomen suurimmasta grillikaupasta. Tilaa iso tai pieni grilli edullisesti jo tänään!www.taloon.com
En ole hintoja seuraillut, mutta jos joku on juuri etsimässä grilliä tai kamadoa, kannattaa katsoa myös ym. kaupat.![]()
Grilli ja savustin - Suomen paras grillikauppa
Netraudassa upea valikoima huippumerkkien grillejä. Grillikaupastamme löydät kaiken täydellisen grilliruoan valmistukseen. Katso mahtavat tarjoukset!www.talotarvike.com
Plus monesti rahtikulut on niin suuret että tulee kalliimmaksi kuin hakea kaupasta.Näissä on aina ”tarjoukset” päällä, se vaam että nä on vähän ku maskun tarjoukset, eli ovh:t on aivan älyttömät…
Toki saattaahan tuolta jotain löytyä mikä on oikeasti tarjouksessa mutta aika hankalaa se on kun jokainen tuote mukatarjouksessa ja silti suurimmassa osassa hinta korkeampi ku muissa kaupoissa ovh…
Niin sekin vielä…Plus monesti rahtikulut on niin suuret että tulee kalliimmaksi kuin hakea kaupasta.