Grillit & grillaus

Liittynyt
03.08.2019
Viestejä
223
Kannattaa varmaan vähintäänkin sen verran olla tuonne yhteydessä, että ilmoitat saaneesi väärän tuotteen. Voihan se olla että antavat jopa pienen alennuksen, jos suostut pitämään väärän tuotteen, eikä heidän tarvitse organisoida noutoa. Voit esimerkiksi kertoa, että havaitsitte virheen vasta kun tuo oli jo kasattunakin. Tässä on myös se hyöty, että mikäli joudut turvautumaan takuuseen, niin on aika hankala 5 vuoden päästä selitellä, että sori, mutta laitoitte silloin aikanaan väärän grillin mulle.
Komppaan. Firmalle yllättävän iso vaiva lähetellä uusi ja miettiä mihin väärä kasattu tuote laitetaan. Voi saada hyvänkin alen.
Täytyypä tehdä näin, lisää en suostu maksamaan, kun oli jo operaatio saada paketti oikeaan paikkaan alapihalle, ja kasauskin vei oma aikansa.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
4 618
Täytyypä tehdä näin, lisää en suostu maksamaan, kun oli jo operaatio saada paketti oikeaan paikkaan alapihalle, ja kasauskin vei oma aikansa.
Ei tuossa suinkaan joudu lisää maksamaan, vaan ilmoitat valmistajalle, että hei, kasattiin grilli kaverin kanssa tuohon alapihalle ja ihmeteltiin, kun olikin ylimääräistä pizzakiveä tms siinä ja sitten tarkemmin katseltiin pakkauksia ja havaittiin, että kyseessähän on eri tuote, kuin minkä ostit. Sitten ehdotat, että kun sait väärän tuotteen niin jonkinlainen alennus voisi olla paikallaan ja toki samalla sitten saadaan myyjän tietoihin päiviteltyä, että mikä grilli sieltä tuli, jotta takuuasiat hoituvat jatkossa ja voit antaa vaihtoehdoksi grillin poiskuskailun ja uuden toimittelun, mikäli alennusta ei järjesty.
 
Liittynyt
03.08.2019
Viestejä
223
Ei tuossa suinkaan joudu lisää maksamaan, vaan ilmoitat valmistajalle, että hei, kasattiin grilli kaverin kanssa tuohon alapihalle ja ihmeteltiin, kun olikin ylimääräistä pizzakiveä tms siinä ja sitten tarkemmin katseltiin pakkauksia ja havaittiin, että kyseessähän on eri tuote, kuin minkä ostit. Sitten ehdotat, että kun sait väärän tuotteen niin jonkinlainen alennus voisi olla paikallaan ja toki samalla sitten saadaan myyjän tietoihin päiviteltyä, että mikä grilli sieltä tuli, jotta takuuasiat hoituvat jatkossa ja voit antaa vaihtoehdoksi grillin poiskuskailun ja uuden toimittelun, mikäli alennusta ei järjesty.
Homma kunnossa.

"Terve,

Kiitos viestistä ja pahoittelut keräilyvirheestä.

En osaa sanoa mitä tässä on tapahtunut, mutta tosiaan toinen tuote on nyt toimitettu. Kävimme tätä läpi varaston kanssa ja nähtävästi vain väärä tuote on keräilty ja päässyt lähtemään. Econia ei ole edes tällä hetkellä varastossa ja sitä tulee lisää ensi viikolla.
Sinänsä nyt on toimitettu arvokkaampi tuote ja ominaisuudet ovat hieman paremmat mm. metallisten sivupöytien muodossa, jonka lisäksi saitte tuotteen heti eikä 2 viikon toimitusajalla. "

Lupasivat Econ Series mallin hiilikorin ilmaiseksi,( luultavasti käy tuohon) kun sanoin, että hiilikori oli se mitä tilatusta tuotteesta kaipasin ja luulin olevan "out of the box".

Kiitoksia porukalle grillin suosituksista ja kamadon tarjoamisesta vaihtoehtona , ja siitä ettei Netraudan huimaa alennustuotetta kannata ottaa, vaan tutustua Evolven Econiin, minkä sitten tilasinkin Evolve Econ Series Full Pro Kamado With Plastic Shelves, en vain saanut sitä joten
käyhän se näinkin kun tulikin Evolve Prime Series Full Kamado With Metal Shelves, THE BEAUTY, joskus virhe ei niin paljoa harmita ja hyvä, että bbqfactory.fin halvempi Econ oli "out of order".

Isot pisteet Grillitukulle asian hoitamisesta oikein mallikasta toimintaa, näin asiat pitää hoitaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
26.11.2020
Viestejä
42
Mistä porukka ostaa brisketit? Etelä savossa tuntuu olevan korkeintaan lidlin marinadissa lilluvaa paskaa tarjolla...
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
4 618
Mistä porukka ostaa brisketit? Etelä savossa tuntuu olevan korkeintaan lidlin marinadissa lilluvaa paskaa tarjolla...
Kannattaa varmaan kysellä paikallisilta lihatiloilta tai teurastamoilta. Eteläsuomessahan noita saa isommista cittareista, mutta kauas ei tarvi kehä3 mennä niin lihavalikoima muuttuu käsittämättömän paskaksi.
 
Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
2 054
Atrian brisket oli kyllä mielestäni selkeästi paras olen ostanut ja tehnyt.

Familian Citymarketin tavara kamalaa Atriam verrattuna.

Myös kilohinta huomattavasti halvempi Atrian mitä Citymarket kauppaa.
 
Liittynyt
26.11.2020
Viestejä
42
Atrian brisket oli kyllä mielestäni selkeästi paras olen ostanut ja tehnyt.

Familian Citymarketin tavara kamalaa Atriam verrattuna.

Myös kilohinta huomattavasti halvempi Atrian mitä Citymarket kauppaa.
Familian tavaraa oli kerran hyllyssä, mutta kaikki läski oli trimmattu pois... Jäi hyllyyn...
 
Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
2 054
En mäkään trimmannut, kun ei ollut mitään trimmattavaa. Kengänpohja oli ehkä väärä sanavalinta. Kuiva oikeampi.
Vedit liian kuumalla lämpötilalla.

Brisket ei ole helppoa ja sen takia kannattaa harjoitella ensin short ribs. Sitten kun short ribs hallussa kohti briskettiä.

Sitten alkaakin elämänmittainen opettelu.
 

tigerman

NOSTO
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
258
Vedit liian kuumalla lämpötilalla.

Brisket ei ole helppoa ja sen takia kannattaa harjoitella ensin short ribs. Sitten kun short ribs hallussa kohti briskettiä.

Sitten alkaakin elämänmittainen opettelu.
Onhan noita tullut tehtyä. 110 oli lämmöt. Smart fire hoiti homman. Silti tuli aivan pska brisu.
Suklaahiehon brisketti sitten, oli aivan loistava.
 

tigerman

NOSTO
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
258

tigerman

NOSTO
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
258
:D
Ujuji. Ollappa smart fire controller. Olen vetänyt aina manuaalina, koska mikäs sen mukavempaa kuin päivystää.
Juu kyllähän toi kontrolleri helpotti elämää. Saa yön nukkua rauhassa ,eikä herätä mittarin hälyytykseen, että lämmöt kamadossa piikannut.
 
Liittynyt
29.04.2019
Viestejä
341
Jos porsaan kasler, naudan ulkofile makurasvalla tai jopa naudan entrecote grillaantuu kuivaksi hiilillä, niin onko vika liian kuumassa, liian kylmässä grillaus, vai mikä?
 

IcyT

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
664
Jos porsaan kasler, naudan ulkofile makurasvalla tai jopa naudan entrecote grillaantuu kuivaksi hiilillä, niin onko vika liian kuumassa, liian kylmässä grillaus, vai mikä?
Tuskin epäonnistumiset hiiliin liittyy mitenkään. Todennäköisesti liian pitkä kypsennysaika ja/tai huonolaatuinen liha vikana. Onhan sulla lämpömittari?
 
Liittynyt
29.04.2019
Viestejä
341
Tuskin epäonnistumiset hiiliin liittyy mitenkään. Todennäköisesti liian pitkä kypsennysaika ja/tai huonolaatuinen liha vikana. Onhan sulla lämpömittari?
Joo, tuota lihan laatua mietin, kun aika usein menny nappiin, mutta nyt muutamia kertoja lähiaikoina aivan vituiks. lämpömittari on, mutta ei ole grillissä omaa lämpömittaria, eli grillin lämmöt mutuna.Ja siis Smokey Joe Premiumilla vetäny hiilillä ja silloin noita epäonnistumisia tullu niin mietin onko ongelma alilämpö vai ylilömpö
 
Liittynyt
27.10.2016
Viestejä
524
Voihan kökkö, ensimmäistä kertaa hajosi matalapainesäädin Weberistä.
Onneksi mulla oli varaosa (weber 8456)

Mutta osaako joku sanoa mikä sieltä hajoaa ja onko se ehjättävissä kotikonstein?
Kun näyttää ettei siinä ole liikkuvia osia.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
363
Joo, tuota lihan laatua mietin, kun aika usein menny nappiin, mutta nyt muutamia kertoja lähiaikoina aivan vituiks. lämpömittari on, mutta ei ole grillissä omaa lämpömittaria, eli grillin lämmöt mutuna.Ja siis Smokey Joe Premiumilla vetäny hiilillä ja silloin noita epäonnistumisia tullu niin mietin onko ongelma alilämpö vai ylilömpö
Kokeileppa tehdä reverse searilla eli pihvit alkuun epäsuoralla (mielellään matalalla) lämmöllä haluttuun kypsyyteen (54C esim).

Sitten voi ottaa pihvit pois grillistä ja antaa vetäytyä rauhassa sillä aikaa kun laitat grilliin mahdollisimman kuuman hiilloksen searia varten. Ei haittaa vaikka pihvit jäähtyy tässä välissä koska haluttu kypsyys on saavutettu jo. Itse tykkään kuivata pihvit tässä vaiheessa talouspaperilla, jotta sear tulee nopeammin. Sitten laitat pihvit mahdollisimman kuumaan grilliin suoraan hiilien päälle (ritilä välissä kuitenkin)_, jotta pinta tulee nopeasti.

Kun pinta valmis niin ei tarvitse antaa enää vetäytyä montaa minuttia koska se on sisältä jo kypsä sekä vetäytynyt aikaisemmin. Tässä on hyvä puoli myös, että pihvit voi syödä kuumana ja rapealla pinnalla.

Jos haluaa hifistellä niin suolaa liha jo edellisenä päivänä ja laita jääkaappiin johonkin ritilälle.

Liitteenä kuva marmori ulkofileestä tuolla metodilla Weber Mastertouchilla.

Edit. Liitteenä vielä kuvat picanhasta.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.03.2019
Viestejä
453
Kokeileppa tehdä reverse searilla eli pihvit alkuun epäsuoralla (mielellään matalalla) lämmöllä haluttuun kypsyyteen (54C esim).

Sitten voi ottaa pihvit pois grillistä ja antaa vetäytyä rauhassa sillä aikaa kun laitat grilliin mahdollisimman kuuman hiilloksen searia varten. Ei haittaa vaikka pihvit jäähtyy tässä välissä koska haluttu kypsyys on saavutettu jo. Itse tykkään kuivata pihvit tässä vaiheessa talouspaperilla, jotta sear tulee nopeammin. Sitten laitat pihvit mahdollisimman kuumaan grilliin suoraan hiilien päälle (ritilä välissä kuitenkin)_, jotta pinta tulee nopeasti.

Kun pinta valmis niin ei tarvitse antaa enää vetäytyä montaa minuttia koska se on sisältä jo kypsä sekä vetäytynyt aikaisemmin. Tässä on hyvä puoli myös, että pihvit voi syödä kuumana ja rapealla pinnalla.

Jos haluaa hifistellä niin suolaa liha jo edellisenä päivänä ja laita jääkaappiin johonkin ritilälle.

Liitteenä kuva marmori ulkofileestä tuolla metodilla Weber Mastertouchilla.
Tuo on kyllä hyvä ja selvä ohje. Nostan hattua Nahkahaulikolle.
 
Liittynyt
26.01.2019
Viestejä
47
Traeger pellettigrillit polttelisi. Motonetistä saisi 499€ Pro series 22 tai 799€ D2 575 mallin. Onko noilla muuta eroja kuin D2 mallissa on WiFi ja vähä erilainen lämpötilansäädin? Pystyykö tuolla perustelemaan 300e hintaeron? Vai onko siinä jotain mekaanisia päivityksiä joka tekee siitä paremman? Löytyy jo WiFi lämpömittari niin ehkä pelkästään lämmön etäsäädöstä en maksaisi saturaisia.
 

KUK

Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
506
Traeger pellettigrillit polttelisi. Motonetistä saisi 499€ Pro series 22 tai 799€ D2 575 mallin. Onko noilla muuta eroja kuin D2 mallissa on WiFi ja vähä erilainen lämpötilansäädin? Pystyykö tuolla perustelemaan 300e hintaeron? Vai onko siinä jotain mekaanisia päivityksiä joka tekee siitä paremman? Löytyy jo WiFi lämpömittari niin ehkä pelkästään lämmön etäsäädöstä en maksaisi saturaisia.
taloon.com 22 PRO .... 429€

 
Liittynyt
26.01.2019
Viestejä
47
taloon.com 22 PRO .... 429€

Näyttää 499 mulle. Tosin alkuviikosta taisin katsella netrauta tai taloon sivulta, että 429€. Posteineen ei kuitenkaan jäisi kuin 22€ eroa ja motonetistä voisin suoraan hakea. Ei tarvitse jäädä odottelemaan.
 

KUK

Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
506
Mielenkiintoisesti vaihtelee, tosiaan aiemmin näytti 429€

Toki ei iso ero ja motonet:stä saa hakea suoraan mukaan. Itse ole ollut tyytyväinen tuohon Pro22:seen, hyvä sijoitus kun ostin 2,5v sitten.
 
Liittynyt
30.08.2021
Viestejä
4
Tekeekö Napoleon Freestyle 425 mitään? Napoleon Freestyle 425 -kaasugrilli 655,00

En keksinyt juurikaan eroa tuplasti kalliimpaan rogueen: Napoleon Rogue R525PK-1 -kaasugrilli 1 195,99
Grillausalaa ainakin on tuossa linkkaamassasi Freestylessä 13cm vähemmän leveyssuunnassa kuin Roguessa. Freestylejä vastaavissa samankokoisissa Rogueissa on käsittääkseni aina yksi poltin vähemmän elikkä tuota mallia vastaava Rogue olisi R425 eikä R525. Muuten erot noiden mallien välillä on käytännössä että Rogueissa on kaappi ovilla ja Freestylessä kaasusäiliöön on pääsy grillin takaa. Jotain eroja on myös materiaaleissa esim Freestylessä lämmönjakolevyt on emaloituja ja Roguessa rosteria.
 

Warfe

Insinööri
Tukijäsen
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
1 620
Roguessa parempi takuu.

Tuolla vertailua eri Napoleon grillien välillä.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
56
Onko noista Broil King- grilleistä kokemuksia? Verkkokaupassa olis tollanen crown 480 ihan hyvällä hinnalla. Kohtuu hyvää takuuta nekin lupaa.
Ja lisäyksenä suht samaan hintaan napoleonin kanssa sais tuon varrassarjan. Vois olla ihan kiva pyöräyttää kanaa tai jänistä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.04.2018
Viestejä
38
Grillausalaa ainakin on tuossa linkkaamassasi Freestylessä 13cm vähemmän leveyssuunnassa kuin Roguessa. Freestylejä vastaavissa samankokoisissa Rogueissa on käsittääkseni aina yksi poltin vähemmän elikkä tuota mallia vastaava Rogue olisi R425 eikä R525. Muuten erot noiden mallien välillä on käytännössä että Rogueissa on kaappi ovilla ja Freestylessä kaasusäiliöön on pääsy grillin takaa. Jotain eroja on myös materiaaleissa esim Freestylessä lämmönjakolevyt on emaloituja ja Roguessa rosteria.
Tuo grillausalan ero on merkityksetön minulle ja roguen ovilla ei väliä. Olenko ymmärtänyt oikein, että Napoleon olisi merkkinä verrattavissa weberiin? Kannattaisiko odottaa alennuksia ja poistaa weberi tarjouksesta vai napata suoraan Napoleon kesän rientoihin?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
05.11.2017
Viestejä
183
Juhannus '23 tulossa, ja ainakin meillä se tarkoittaa keskimääräistä enemmän grillausta. Oli sää millainen hyvänsä.

Perinteisesti menyy on aika lihapitoinen. Ribsejä ja aurajuustopekoniherkkusieniä, uudet perunat grilliin myös, nautitaan tuorejuustolla. Ehkäpä jotain kasvisnyyttiä vielä mukaan niin on sitten kevennetty. Possua tai nautaa jossakin vaiheessa. Juomaksi olutta ja/tai kyykkyviiniä. Juhannuspäivä on monesti profiloitunut grilliburgeripäivänä. Kaasu-Weber toimii laittovälineenä.

Tuolla kaavalla ollaan monet jussit menty. Olisin kyllä avoin uusille grillattaville, jos keksisi mitä. Grillipizzaa voisi kokeilla burgerin sijaan, mutta jos kun syöjiä on useampia niin taitaa olla aika vaikeaa saada kaikille apetta yhtä-aikaisesti.
 

KMies

Tukijäsen
Liittynyt
02.01.2020
Viestejä
151
Tuo grillausalan ero on merkityksetön minulle ja roguen ovilla ei väliä. Olenko ymmärtänyt oikein, että Napoleon olisi merkkinä verrattavissa weberiin? Kannattaisiko odottaa alennuksia ja poistaa weberi tarjouksesta vai napata suoraan Napoleon kesän rientoihin?
Itsellä kokemusta molemmista merkeistä ja menisin Napoleonilla. Weberi on (imho) nykyään se merkki, joka teki ennen hyviä ja laadukkaita grillejä, sopivalla hinnalla a sitten laatua alettu pikkuhiljaa laskemaan, kun maine on saavutettu. Näin ainakin edullisen pään grilleissä spirit vs freestyle.
 

SweeneyTodd

Smooth Operator
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 773
Olisin kyllä avoin uusille grillattaville, jos keksisi mitä.
Kanavartaita? Ihan vaan hyvää suolaa, pippuria ja reippaasti savupaprikaa pintaan ja grilliin. Näille vielä savupaprikamajoneesia tekee/ostaa kaveriksi. Tai sitten katsoo jonkun hifimmän version, jossa uitellaan marinadeissa.

Padron-paprikat on mainio kasvislisuke, jotka tulee helposti ja nopeesti. Öljyä pintaan ja kuumaan grilliin. Sopivasti vähän mustuneena ja pehmentyneenä pois ja oliiviöljyä ja sormisuolaa päälle.

Beer can-burger myös hyvä ja helppo ruoka.

Ja viimeisenä ideana Fajitat. Jotain hyvää lihaa tai kanaa grilliin ja parilalle paprikaa ja sipulia. Tykötarpeet sitten oman maun mukaan. Valmiita tortillalättyjä voi lämmittää grillissä oikein hyvin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 949
Kanavartaita? Ihan vaan hyvää suolaa, pippuria ja reippaasti savupaprikaa pintaan ja grilliin. Näille vielä savupaprikamajoneesia tekee/ostaa kaveriksi. Tai sitten katsoo jonkun hifimmän version, jossa uitellaan marinadeissa.

Padron-paprikat on mainio kasvislisuke, jotka tulee helposti ja nopeesti. Öljyä pintaan ja kuumaan grilliin. Sopivasti vähän mustuneena ja pehmentyneenä pois ja oliiviöljyä ja sormisuolaa päälle.

Beer can-burger myös hyvä ja helppo ruoka.

Ja viimeisenä ideana Fajitat. Jotain hyvää lihaa tai kanaa grilliin ja parilalle paprikaa ja sipulia. Tykötarpeet sitten oman maun mukaan. Valmiita tortillalättyjä voi lämmittää grillissä oikein hyvin.
Ääni padroneille. Ollu tämän kesän alkupalahitti selkeästi meillä.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
4 618
Voin susoitella flank steakkia tms lihaa marinoituna grillin kautta ja tollasta fajitas meininkiä kuten yllä mainittiinkin. Myös kalahommia voi kokeilla myös, mutta savuhommiin kaasuvehje ei ehkä ole se optimaalisin, onnistunee kyllä. Tossa ei tarkennettu et mitä possua ja nautaa kokkaillaan, mutta kannattaa ettiä jotain laadukasta mieluiten aussi wagyu picanhaa esimerkiksi ja kokeilla jotain tollasia spessumpia naudanlihoja, niiden kanssa menee kivasti keitetytkin uudet perunat ja joku kaalisalaatti ja suolakurkut tuomaan vähän happamuutta rasvan kaveriksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 949
Noi on kyllä tosi hyviä, mutta ne pitää syödä KUUMINA!
Heti menee maku paskaksi kun viilenee.
Kyllä, ja mielellään joku hyvä majo tai muu dippi kylkeen.

Itse teen aina alkupaloiksi noita padroneita sekä paistettuja nassen kylkisiivuja.
Eli ostetaan paketillinen possun naturel kylkisiivuja, myös kastikelihana tunnetaan. Pannaan kylmälle pannulle ja levy päälle. Paistellaan omassa rasvassa, melkeimpä friteerataan rapeiksi ja myllystä pari kertaa suolaa joukkoon. Sitten hetkeksi talouspaperin päälle asettumaan. Sitten vaan dipin ja padron paprikoiden kanssa kitusiin.
Sitten jos oikein hifistelee niin vielä paistettuja perunoita kylkeen.
Eli esikeitetään kiinteitä perunoita, uudet nappulaperunat käy oikein hyvin kun ne kerran halkaisee. Esikeitetään niin että ovat pehmeitä, mutta niin että on vielä vastusta kun tikulla painaa ja saa nostettua tikulla kattilasta. Vesi kaadetaan pois ja saa antaa jäähtyäkkin. Sitten paistetaan runsaassa rasvassa pannulla kullankeltaisiksi mausteiden kera.
Nautitaan padroneiden ja kylkisiivuen kera.
 
Liittynyt
27.10.2016
Viestejä
911
Noi on kyllä tosi hyviä, mutta ne pitää syödä KUUMINA!
Heti menee maku paskaksi kun viilenee.
Useamman kerran olen kokeillut pardoneita ja on kyllä olleet tosi kitkerän makuisia. Onko sitten yli vai alikypsiä tahi onko päässyt viilenemään, en tiedä. Pitäisi ehkä vielä kokeilla vetää tulikuumana lähes suoraan grillistä ja suolamyllyn kautta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 949
Useamman kerran olen kokeillut pardoneita ja on kyllä olleet tosi kitkerän makuisia. Onko sitten yli vai alikypsiä tahi onko päässyt viilenemään, en tiedä. Pitäisi ehkä vielä kokeilla vetää tulikuumana lähes suoraan grillistä ja suolamyllyn kautta.
Toi on metka juttu. Mä söin ekaa kertaa noita raflassa ja ne oli kitkeriä. Vastahakoisesti kokeilin kotona itse, mutta niistä tuli ihan eri makuisia eikä yhtään kitkeriä. Kymmenkunta kertaa tehnyt noita himassa eikä ole kertaakaan ollut kitkeriä. Eli jotain rafla tehnyt väärin tai sitten huonoa erää paprikoita. Mutta kun oikein tehdään niin ei pitäisi olla kitkeriä.
 
Liittynyt
12.04.2018
Viestejä
1 288
Täytetyt cannellonit totesin varsin toimivaksi evääksi. Täytteeksi laitoin jauhelihaa, raakamakkaraa, juustoraastetta ja jalapenosilppua. Survoin pastatuubiin ja käärin mahd. peittävästi pekonilla. Savuun ja siinä 130-150 astetta liki 1,5h.

Toimii seuraavanakin päivänä esim. hodarin välissä.
 
Liittynyt
03.08.2019
Viestejä
223
Tuollainen hankinnassa, onkohan hyvä, pitäisi olla INKBIRD IBT-26S mallissa myös 5 GHz WiFi vaikka tuo sivu ei sitä mainitse, tai sitten tuon on versio missä vain 2.4 GHz ja bluetooth yhteys, nyt €49 voucher applied to one item per order at checkout.
Edit... näköjään erikseen 5 GHz malli
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.10.2016
Viestejä
911
Netraudassa, taloon.comissa ja talotarvike.comissa grillejä+savustimia alennuksessa:
En ole hintoja seuraillut, mutta jos joku on juuri etsimässä grilliä tai kamadoa, kannattaa katsoa myös ym. kaupat.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
241 186
Viestejä
4 214 985
Jäsenet
71 014
Uusin jäsen
Phaik

Hinta.fi

Ylös Bottom