Byggmaxin grillihiilistä tai briketeistä kokemuksia?
60l hiiliä 9,95e
tai
10kg brikettejä 9,95e
grillkol.se
![Think :think: :think:](/styles/hymiot/think.gif)
60l hiiliä 9,95e
tai
10kg brikettejä 9,95e
grillkol.se
![Think :think: :think:](/styles/hymiot/think.gif)
Tasaisen paloalueen saa kun sytyttää hiilet piippusytyttimellä, joka on muutenkin ylivertainen tapa sytyttää grilli kuin grilli.Grillattiin tänään kaverin mökillä. Niiltä hajos kaasugrilli, niin otettiin hätävaraksi tuommoinen halpis-hiiligrilli. Ihan uskomatonta paskaa tuo käyttökokemus ja tasaisen paloalueen luominen. En suosittele kenellekään, jos vain mitenkään rahkeet irtoaa kunnon Weberiin.
Plus jotain muita grillihiiliä kuin halvempia Ranbowta.. hiilillä on TODELLA suuri merkitys siihen että saa hyvän hiilloksen. Jotain Rainbow paskaa ni siitä ei saa hyvää hiillosta vaikka mitä temppuja tekis.Tasaisen paloalueen saa kun sytyttää hiilet piippusytyttimellä, joka on muutenkin ylivertainen tapa sytyttää grilli kuin grilli.
Melkein mitkä vaan briketit toimii, jopa rainbow mutta paskat hiilet on paskoja kuten sanoit.Plus jotain muita grillihiiliä kuin halvempia Ranbowta.. hiilillä on TODELLA suuri merkitys siihen että saa hyvän hiilloksen. Jotain Rainbow paskaa ni siitä ei saa hyvää hiillosta vaikka mitä temppuja tekis.
Jep mutta paskat briketit taas saattaa savuttaa vallan perkeleesti. Hyvät briketit savuaa hiukan alussa, mutta sitten savu loppuu. Paskoissa savua tulee nin kauan kuin niissä tulta kytee.Melkein mitkä vaan briketit toimii, jopa rainbow mutta paskat hiilet on paskoja kuten sanoit.
Onko weberissä, tai muissa kalliissa grillissä sitten jokin automaatio mikä tekee tasaisen paloalueen? Grillaattiinko siinä maggaraa, vai jotakin hieman enemmän grillaamista tarvitsevaa tuotetta?Siis tarkennuksena itselläni on piippusytytin ja muutkin vermeet. Tarkoitus oli vain korostaa kuinka vaikeaksi ja toimimattomaksi asiat saa huonoilla välineillä...
Voipi johtua siitä, ettei sellaista ole olemassa. Kassler on suomeksi sianniskaa. Ja nimenomaan grilliin kassler on parasta osaa siasta.Naudan kassleria en ole kyllä ikinä syönyt
Tuo on etuselkää tai niskaa, joka on vastaava osa mistä kassler leikataan porsaasta, mutta sitä ei voi kutsua kassleriksi, koska kassler viittaa yksinomaan porsaaseen.
Mistäs lihasta teit? Mun mielestä vähän pointless tehdä ilman bbq kastiketta, mutta jokaiselle omaan makuun tietenkin. Itse kyllä nykyään teen pulled porkin sous videllä. Annan jonkun tunnin pari savua sille kasslerille ja sit mausteissa ja rubeissa yön yli sous videä, ylijäämänesteistä keitän bbq kastikkeen jonka sitten sekoitan revityn lihan joukkoon.Lauantaina kokeilin ensimmäistä kertaa tuota pulled porkin valmistusta. Perjantaina hieroin mausteet kaslerin päälle ja tungin sen yöksi jääkaappiin. Lauantaina kolat+soijat päälle ja 6 tunniksi grilliin. Väillä piti hieman sivellä kolaa päälle, ettei kuivunut täysin kokoon. Mutta lopputulos oli varsin mainio. Seuraavalla kerralla pitää kyllä hommata kunnon briketit ja jokin kunnollinen savustuslastu. Bbq-soossista meillä ei muut oikein välitä, niin sitä ei sovi sivellä tuon päälle.![]()
![]()
Ehkä Suomessa. Alunperin kassler on kevyesti savustettua sua niskaa.Tuo on etuselkää tai niskaa, joka on vastaava osa mistä kassler leikataan porsaasta, mutta sitä ei voi kutsua kassleriksi, koska kassler viittaa yksinomaan porsaaseen.
Omenapuu on yleispätevä savustukseen, oksia saa monesti omenapuiden omistajilta ilmaiseksi kun hakee.Lauantaina kokeilin ensimmäistä kertaa tuota pulled porkin valmistusta. Perjantaina hieroin mausteet kaslerin päälle ja tungin sen yöksi jääkaappiin. Lauantaina kolat+soijat päälle ja 6 tunniksi grilliin. Väillä piti hieman sivellä kolaa päälle, ettei kuivunut täysin kokoon. Mutta lopputulos oli varsin mainio. Seuraavalla kerralla pitää kyllä hommata kunnon briketit ja jokin kunnollinen savustuslastu. Bbq-soossista meillä ei muut oikein välitä, niin sitä ei sovi sivellä tuon päälle.
Possun kaslerista.Mistäs lihasta teit? Mun mielestä vähän pointless tehdä ilman bbq kastiketta, mutta jokaiselle omaan makuun tietenkin. Itse kyllä nykyään teen pulled porkin sous videllä. Annan jonkun tunnin pari savua sille kasslerille ja sit mausteissa ja rubeissa yön yli sous videä, ylijäämänesteistä keitän bbq kastikkeen jonka sitten sekoitan revityn lihan joukkoon.
äh, pitää siis etsiä toinen toimittaja. Omasta tilauksesta on jo aikaa, silloin tilasin 3 säkkiä ja olisiko posteineen jäänyt hinnaksi vajaa 25€ per säkki.Yrittikö muut tilata Saksasta noita black ranchin hiiliä? Vastasivat quoteen ja kokonaishinnaksi tulisi yli 80€ kahdelle säkille. Kuukausi takaperin olisi tullut vielä 10€ posteilla, mutta jäi tilaamatta.
44€ näytti nyt posti ja pakkauskulut olevan. Taisi tulla enemmän tilauksia Suomeen täällä kirjoittelun jälkeen ja tajusivat postikulujen olevan liian pienet.äh, pitää siis etsiä toinen toimittaja. Omasta tilauksesta on jo aikaa, silloin tilasin 3 säkkiä ja olisiko posteineen jäänyt hinnaksi vajaa 25€ per säkki.
Näyttääkö vielä siinä vaiheessa kun tilaat ja saat laskun yritykseltä?Mulla postikulut näyttää edelleen olevan kympin neljälle säkille
Amazon.de löytyy hyvin noita, noin puoleen hintaan verrattuna weberiin.Onko tullut vastaan edullista kloonia Weber Style varrastelineestä?
Weber Style™ Kebabvarras grillivartaalle | Motonet Oy
![]()
Jotain tälläistä kyhäelmää ? Näyttää juuri mahtuvan piikit korin sisäänTuo olisi aika hyvä, jos olisi korkeampi. Tuohon ei taida mahtua ne vartaan mukana tulavat ´piikit´ sisälle, silloin olisi sopivan monipuolinen. Niitä ´nelipiikkejä´ voisi käyttää pitämään vaikka lihat paikoillaan ja muuta juttua sitten voisi heittää korin puolelle.
Tiheäverkkoiseen voisi mahtuakkin.
Tuohon tyyliin joo, mutta itselläni on vain näitä tämän tyylisiä missä 4 piikkiä per puoli, niin eivät mahdu. Voisihan sitä aina yhden parin uhrata ja nykäistä pari piikkiä pois.Jotain tälläistä kyhäelmää ? Näyttää juuri mahtuvan piikit korin sisään
Saattaa tehdä tiukkaa piikkien katkaisunkin jälkeen, noiden kiinnikkeen muotoilu näyttää sen verran erilaiselta kuin 2 piikkisen version : NEW Weber #1097 Rotisserie Forks for some Weber Rotisseries | eBayTuohon tyyliin joo, mutta itselläni on vain näitä tämän tyylisiä missä 4 piikkiä per puoli, niin eivät mahdu. Voisihan sitä aina yhden parin uhrata ja nykäistä pari piikkiä pois.
Kappas. Esimerkki kuvassani oli väärä kiinnitys verrattuna olemassa oleviin. Tämä lähempänä totuutta, jolloin ne saattaisi mahtua. En muista suorilta missä kulmassa tuo kiritysruuvi on, toisaalta se on sitten pari piikkiä vähemmän lihalleSaattaa tehdä tiukkaa piikkien katkaisunkin jälkeen, noiden kiinnikkeen muotoilu näyttää sen verran erilaiselta kuin 2 piikkisen version : NEW Weber #1097 Rotisserie Forks for some Weber Rotisseries | eBay
Itselläni oli mielessä tuollainen käyttö, siinä ei kaipaile mitään ylimääräisiä piikkejä.Tuo olisi aika hyvä, jos olisi korkeampi. Tuohon ei taida mahtua ne vartaan mukana tulavat ´piikit´ sisälle, silloin olisi sopivan monipuolinen. Niitä ´nelipiikkejä´ voisi käyttää pitämään vaikka lihat paikoillaan ja muuta juttua sitten voisi heittää korin puolelle.
Tiheäverkkoiseen voisi mahtuakkin.
Pakko olla kaasugrilli?Tiedä onko turha kysellä täältä kulinaristeilta.
Pieni ja edullinen grilli asuntoautoon hakusessa.
Tämä todennäköisesti: Lucifer 8102P retkikaasugrilli - Hong Kong tavaratalot
Mutta nyt sais halvemmalla: American Barbeque kaasugrilli 2-poltinta + sivukeitin - Hong Kong tavaratalot
Mahtaakohan tuosta alemmasta saada modattua pienemmän? Sivukeitinkin on oikeastaan turha. En pääse käpistelemään kumpaakaan niin sokkona pitäisi päättää.
Huomasin joo, pitäisi livenä tuo vielä nähdä. Tietenkään ei lähistöltä ei löydy hyllystä.Tajusitko muuten, että tuo korin paksuus on säädettävä? Lihan saisi puristettua paikoilleen ja kasvikset olisivat siten irti. Toki tuota ei ole tarkoitettu pienille irtonaisille paloille kuten se tiheäverkkoinen on, niin ihan mikä tahansa ei ehkä kestä tuolla sisällä.
Jos ostat tuollaisen ovaalin, niin suosittelen ottamaan sellaisen jossa on myös saman muotoinen poltin. Voi olla tuossa Mustangissakin, mutta jonkun halpiksen näin ja siinä oli vain yksi suora poltin vaikka grilli oli vähän pyöreähkö. Voihan se olla hyväkin, mutta veikkaisin että epätasaiset lämmöt.Helpompi käyttää ja kun kyljessä on jo ulostulo mitä ei ole koskaan käytetty niin kait sitä vois. Ja näillä ilmoilla en oikein viitsisi pelata 'avotulen' kanssa.
Tämä vaikuttaisi laadukkaammalta: Mustang caravan kaasugrilli
Koko paketti Amazonista. Istuu kuin se ns. hansikas grilliin ja on muutenkin laadukas.Onkohan kellään tai onko olemassa weberin 57cm grilliin "välipalaa" kannen ja itse grillin väliin missä olisi hahlot tuollaiselle vartaalle + moottorille? Rupesi jostain syystä kiinnostamaan moinen kun katteli noita linkkejä![]()
HinnastaTai mistä tunnistaa luokattomat paskat?
+Kallis on mukavampi omistaaHinnasta
En mä sanonut et kallein on paras, vaan vastasin kysymykseen, että mistä luokattomat paskat tunnistaa ja ne tunnistaa hinnasta.+Kallis on mukavampi omistaa
No, vakavasti ottaen. Kesä alkaa kallistuun syksyyn, alkaa varastojen tyhjennykset/alet. Citymarketit, Bauhausit, K-Raudat ym, näistä löytyy koko laatukirjo. Itse en ihan halvimpaan lankeis, miettisin myös kuinka paljon käyttöä (laatu) /kuinka isoja määriä kerralla (koko )...
Tämä on hyvä lähtökohta. Sekä se että tunnetuilta merkeiltä varmemmin saa laatua, weber lucifer ym. sen paremmin laittamatta järjestykseen. Joku noname grilli kyllä vaatisi käyttökemusta ja suositusta joltain tuttavalta.En mä sanonut et kallein on paras, vaan vastasin kysymykseen, että mistä luokattomat paskat tunnistaa ja ne tunnistaa hinnasta.
Mahdollisuus. Mulle näyttää ihan normi hintaan? Onko ollut vain hetkellinen häiriö mihin olisi pitänyt iskeä kiinni.Halpa kamado - uhka vai mahdollisuus? Kärältä saisi tämän -40%. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/kamado-bbq-23,5-keraaminen-grilli-hiiligrilli#spca eli 450e.
Landmannia irtosi Clas Ohlsonilta 630e. Olikohan kiina-ihmettä pienempi.