Grillit & grillaus

Perkele, Kariniemen kananpojan grilliboxi oli kyllä vikavalinta. Nappasin tuommoisen äkkiä matkaan kaupasta tarkempia tietoja lukematta. Katsoin vain paketin päältä, että sisältää "kananpojan paloja". Olin aiemmin ostanut jonkun samantyylisen, jossa oli satunnaisia luuttomia paloja kanaa ja ajattelin tämän olevan samanlainen viritys.

Paskat, 1,5 kg paketissa oli kaksi n. 90 % luuta sisältävää reiden palaa, viisi pientä koipea ja kuusi siipeä. Yhden hengen annos :grumpy:
 
MEATER® langaton paistomittari | Motonet Oy

Onko tästä kokemuksia? Kuinka kauas bt kantaa kuvun alta?
Tarvitseeko luuri jätää grillin viereen ja sisältä seurata lämpöä wifin kautta?

Kokemukset kiinnostavat itseänikin.

Joskus Kickstarterista tuota katselin. Olisin halunnut tuohon "tukiasemaan" lämpötilanäytön, jolloin tuota voisi käyttää ilman älypuhelinta. Sellainen oli muistaakseni isommassa neljän mittarin versiossa, mutta sen hinta oli satasissa ja ihan niin paljoa en sitä halunnut :D
 
ite olen tässä pähkäillyt ja lueskellut näitä juttuja hiiligrilleistä.
ei vaan nyt osaa päättää, motonetin keraamine muna vai weber master touch. ei raaski kyllä enempää kuin tuon 600e laittaa
nyt joku "inferno" kaasugrilli ja sähköinen savustus pönttö. lihoja grillailee ja kalaa tulee savusteltua.
vähän kyllä kiinnostaisi lihojen savustelu, jolloin tuo muna kyllä puoltaisi hankintaa..

Itsellä on sekä Weber 57 master touch & BGE kamado. Kamadolla voi tehdä kaikkea, savustaminen on varsin helppoa ja pisimmät vedot pienillä lämmöillä helposti 14 tuntia. talvikäyttöön soveltuu paremmin kuin weber. Weberillä on helpompi tehdä vartaat ja rotisseria tulee käytettyä usein ja jossain kohtaa tilaan kamadoon myös oman rotisseerin. Kamado on myös siitä kiva että se puhdistetaan pyrolyysillä, eli lämmöt vain +400 asteeseen ja paskat palaa pois. Enemmän tulee kamadoa käytettyä, mutta on tuo weber kanssa kovassa käytössä varsinkin kesäaikaan. Talvella korkeintaan kylmäsavustuskäytössä. Kamadon miinuspuolena on se, että jos "lataus" loppuu kesken, niin uusien hiilien lisääminen on tuskaa, weberillä vastaavaa ongelmaa ei ole kunhan korit on sijoitettu oikein. Kaasugrilliä tulee käytettyä silloin tällöin, mutta lähinnä kasviksien ja makkaroiden tekemiseen :)
 
MEATER® langaton paistomittari | Motonet Oy

Onko tästä kokemuksia? Kuinka kauas bt kantaa kuvun alta?
Tarvitseeko luuri jätää grillin viereen ja sisältä seurata lämpöä wifin kautta?

Katsoin tuota samaa, ilmoittavat näköjään itse että "Bluetooth kantavuus: 10 metriä normaali uuni tai grilli, 3 metriä savustin tai hiiligrilli".

Siitähän tuo on hiukka "huono" kantavuuden suhteen, että koko laite jää sinne grillin metallisen kuvun sisälle, joten ei varmaan ole mahdollista kovin pitkiin kantomatkoihin päästä vs. ne mittarit joissa anturi kaapelin päässä ja lähetinosa jää ulkopuolelle.

Kokemukset kiinnostavat itseänikin.

Joskus Kickstarterista tuota katselin. Olisin halunnut tuohon "tukiasemaan" lämpötilanäytön, jolloin tuota voisi käyttää ilman älypuhelinta. Sellainen oli muistaakseni isommassa neljän mittarin versiossa, mutta sen hinta oli satasissa ja ihan niin paljoa en sitä halunnut :D

On kokemusta.
Itsellä Weberin 57 brikettigrilli ja kun kannen lyö kiinni, niin kantavuus tuskin on edes kolmea metriä. Kaasugrilleissä tuntuu olevan hieman avoimemmat kannet joten niissä varmaan kantamaa on hieman enemmän. Tuo uunin 10m varmaan pitää ihan paikkansa.

Itse olen kiertänyt tuon toisen laitteen avustuksella. Sattuu noita ylimääräisiä puhelimia olemaan, niin käytän vanhempaa puhelinta Meaterin kanssa. Puhelimen jätän grillin viereen ja se on Wlanin välityksellä yhteydessä pilveen, josta saan tiedot varsinaiseen puhelimeen pidemmänkin matkan päästä.

Eli käytännössä teen vanhasta puhelimesta tuolle sen tukiaseman, johon tuossa ylempänäkin viitattiin. Muistaakseni siinä Meaterin omassa tukiasemassa ei ollut mitään näyttöä. Vain neljä latauspaikkaa ja Wifi lähetin.

Eipä tuossa laitteessa muuten mitään vikaa ole, eli tekee sen mitä lupaa. Jos kuitenkin on tarjolla laite, josta saa lähettimen grillin ulkopuolelle niin suosittelisin harkitsemaan sitä.
 
MEATER® langaton paistomittari | Motonet Oy

Onko tästä kokemuksia? Kuinka kauas bt kantaa kuvun alta?
Tarvitseeko luuri jätää grillin viereen ja sisältä seurata lämpöä wifin kautta?

Katsoin tuota samaa, ilmoittavat näköjään itse että "Bluetooth kantavuus: 10 metriä normaali uuni tai grilli, 3 metriä savustin tai hiiligrilli".

Siitähän tuo on hiukka "huono" kantavuuden suhteen, että koko laite jää sinne grillin metallisen kuvun sisälle, joten ei varmaan ole mahdollista kovin pitkiin kantomatkoihin päästä vs. ne mittarit joissa anturi kaapelin päässä ja lähetinosa jää ulkopuolelle.

Kokemukset kiinnostavat itseänikin.

Joskus Kickstarterista tuota katselin. Olisin halunnut tuohon "tukiasemaan" lämpötilanäytön, jolloin tuota voisi käyttää ilman älypuhelinta. Sellainen oli muistaakseni isommassa neljän mittarin versiossa, mutta sen hinta oli satasissa ja ihan niin paljoa en sitä halunnut :D

Pääsin kokeilemaan tuollaista ja muuten asiallinen laite, mutta BT:n kantama aivan surkea grillin sisältä. Yhteys katkesi jo parin metrin päässä grillistä.

Muuten kyllä vaikutti oikein hyvältä laitteelta. Käytin tuota Tammisen Tomahawkin kypsyttelyyn ja hyvää tuli. Jos löytyy ylimääräinen puhelin/telakka hengaamaan grillin viereen niin sitten varmaan ihan ok peli. Sellaisenaan en voi suositella.

Screenshot_20180607-211717.png IMG_20180607_195741.jpg IMG_20180607_201956.jpg
 
vielä noista "halvoista" munista, niissä kun ei tuota halkiota ole. voisiko sen tehdä ite ? tai onko kokemuksia että olisi haljennut?
esim landmannissa se on Grilli Big Kamado, Landmann - LANDMANN | Clas Ohlson
Halkeaa jos on haljetakseen ja ei siihen halkiot auta. Nuo tulipesän ovat ihan kulutustavaraa ja halkeavat ajanmyötä niin kalliimmissa kuin halvoissakin malleissa. Kirjoitin pari sivua sitten pitkät pätkät noista Kamadoista ja siinä sivusin noita tulipesän halkeamisia. Lyhykäisyydessään siihen voi pitkälti vaikuttaa sillä, miten tuota grilliä käyttää ja haljennutta tulipesän voi hyvin käyttää (jos siis ei ole aivan palasina ruukun pohjalla). Esimerkiksi grillin lämmittäminen yli 400 asteeseen epäsuoran lämmityslevyn kanssa ja ilmaluukkujen sulkeminen on yksi helppo tapa halkaista tulipesä.

Edit. Nyt kun aloin miettimään niin miten tuo halkio eroaa haljenneesta tulipesästä? Lopputulos on sama. :lol:
 
Kai se on halkaistu lämpölaajenemisenntakia..?
Totta kai, mutta mietin vain että mikä ero sillä saavutetaan kun tulipesä on valmiiksi halkaistu halkeamisen pelossa. Ei kai mikään estä tekemästä kivisahalla halkeamaa ja en laittaisi mitään valmista halkeamaa valintaperusteeksi. On ne Kamado Joe 2:n monesta palasta koostuvat tulipesät myös haljenneet ja siinä perimmäinen ajatus taitaa olla se, ettei tarvitse vaihtaa koko pesää vaan vain pala siitä. Jos takuusta ei saa uutta pesää niin noita voi tilata kiinakamadoihin suoraan Tulikulmasta tai sitten tehtaalta Alibaban kautta noin 25 dollarin hintaan (plus postit).

Katsoin tuota Landmannia ja onko siinä tuo koko tulipesä tehty yhdestä palasta eli siinä ei ole erikseen ylä- (firering) ja alaosaa (firebox /firebowl)?
 
Mahtaako arvon raati tietää, mistä löytyisi Smokenatori 57cm Weberille? Verkkokaupasta loppu, mutta löytyykö muita jälleenmyyjiä?
 
Uutta hiiligrilliä katellut, kun pitäisi juhannukseksi saada vähän isommalle porukalle grillattua ja nykyinen bulkki markettigrilli alkaa olemaan elinkaarensa loppupuolella ja hieman liian pieni.
Tässä muutama malli, joita olen katellut:
Hiiligrilli Landmann Kepler 400

Weber Bar-B-Kettle pallogrilli - Grillit ja grillituotteet

Pallogrilli 57 cm | Clas Ohlson

Onko kokemuksia Mikä näistä olisi järkevin ostos? Mitä saadaa hinnan tuplaamisella verrattuna halpaan Casun grilliin

Kirjoittelin tuossa aiemmin hiukan vertailua clasun grillin ja weberin välillä.

HUOM. Vertaan tuossa Weberin Master-Touchiin, eli yli 3x kallimpaan.

Lauantaina juuri grillasin mökillä clasun grillillä 2kg ribsejä, 1kg naudan rintaa ja 1kg kasleria. Ja kaikki siis kerralla grilliin. Hyvää tuli ja koska käytin tällä kertaa "snake-menetelmää", niin aika vaivaton 9h grillaussessio, eikä ko. grillin puutteet Weberiin verrattuna juurikaan haitanneet. Eniten ärsytti clasun grillin paska "kansiteline", eli kannessa oleva koukku, kun on tottunut Weberin telineeseen.

Ei tosin edelleenkään ole ikinä kaduttanut kotikäyttöön hankittu Weber, se on vaan niin hyvä. Aktiiviseen käyttöön en clasun grilliä ostaisi (grillaan kotona yleensä useamman kerran viikossa).
 
Viimeksi muokattu:
Oisko porukalla mitään vinkkiä hyvään kaasugrilliin? Hiiligrilli ei ole optio, vaan kaasutella tekis mieli (lue: ei muuta mahdollisuutta). Joku Weberin kaasugrilli rohkeesti vai käykö joku halvempi? En ole eläessäni edes omistanut grilliä, joten en tiedä saako jossain kaasugrillissä hirveästi edes irti jos sijoittaa rahat Webereihin.
 
Uutta hiiligrilliä katellut, kun pitäisi juhannukseksi saada vähän isommalle porukalle grillattua ja nykyinen bulkki markettigrilli alkaa olemaan elinkaarensa loppupuolella ja hieman liian pieni.
Tässä muutama malli, joita olen katellut:
Hiiligrilli Landmann Kepler 400

Weber Bar-B-Kettle pallogrilli - Grillit ja grillituotteet

Pallogrilli 57 cm | Clas Ohlson

Onko kokemuksia Mikä näistä olisi järkevin ostos? Mitä saadaa hinnan tuplaamisella verrattuna halpaan Casun grilliin

Noista vaihtoehdoista clasun versio näyttää kustannustehokkaimmalta. Weberin jos ostaa niin suosittelen hyppäämään suoraan master-touchiin, siinä on niin loistavia ratkaisuita jotka helpottaa elämää joka grillauskerralla.
 
Uutta hiiligrilliä katellut, kun pitäisi juhannukseksi saada vähän isommalle porukalle grillattua ja nykyinen bulkki markettigrilli alkaa olemaan elinkaarensa loppupuolella ja hieman liian pieni.
Tässä muutama malli, joita olen katellut:
Hiiligrilli Landmann Kepler 400

Weber Bar-B-Kettle pallogrilli - Grillit ja grillituotteet

Pallogrilli 57 cm | Clas Ohlson

Onko kokemuksia Mikä näistä olisi järkevin ostos? Mitä saadaa hinnan tuplaamisella verrattuna halpaan Casun grilliin

Kokemuksia ei ole kuin tuosta Clasun grillistä, ostin -20% alesta ja olen siihen hintaan ollut tyytyväinen. Tilaa tuossa on kivasti ja hiiliritilään kiinnitettävät jakoraudat on näppärät, kun ei kaikkea tarvitse käristää suoraan hiilien/brikettien päällä. Grillailen maksimissaan kerran viikossa, jos sää suosii. Kävin noita edullisempia Webereitäkin katsomassa, mutta ei vaikuttanut yhtään sen laadukkaammilta. En sitten tiedä, onko Weberin kolmesta ilmanotosta jotain hyötyä.
 
Tässä pähkäiltyäni alan päätymään weberin mastertouchiin.
Motonetin keraaminen muna sinällään ok, mutta hiemav callis jos ei tulekaan grillattua/savusteltua niin paljon.
Kuitenkin noinniiku periaatteessa samat onnistunee molemmilta.
 
Jätkäsaaren Verkkokaupan outletissa pakkausvaurioitunut Master Touch GBS 199e hintaan. Vinkkinä jollekin joka pohtii hankintaa ja pääsee tuolta noutamaan.
 
Alkanut toden teolla houkuttelemaan tämä vesisavustus ja low&slow -tyylien grillailu.

Kaasua en ole vaihtamassa pois. Se on niin nopea pihveille, makkaroille, perunoille jne.

Brisket, ribsit, kana ja wingssit tulisivat kyseeseen sitten amerikkalaisittain.

Mutta voi ja voi. Mihin sitä kannattaisi päätyä? Ostaako 57 smokey mountain vaiko 57 pallogrilli tyyliin one touch tai peräti clas ohlsson -kopio.

Mitään kokemusta savustetusta brisketistä ei esim. ole maun suhteen lainkaan. En yleisesti ottaen voi edes sietää mitään makeita bbq-kastikketa (liekö muita edes olemassa?)

Ribsejä nyt on tehty iät ja ajat uunissa ja välillä uuni+grilli -yhdistelmällä kakarasta saakka.

Pelkona on, että sinne se jää ruostumaan terassille parin kerran jälkeen :) Vähän heikosti noita romuja kun jaksaa itse eteenpäin kaupitella.
 
Osta käytetty, niin ei kirpaise niin pahasti jos jää käyttämättä? Itsellä on ollut tuo pienin Smokey Mountain jokusen vuoden ja eihän se nyt ihan älyttömän kovassa käytössä ole ollut, mutta kiva laite laitella aamulla tulille ja jotain pitkään kypsyvää sinne kesäpäivisin laitella. Suosittelen kyllä lämpimästi. Loistava laite. Tosin jos ostat, niin osta suoraan vähintään se 47cm versio.
 
Briskettiä kyllä kaupassa nähnyt, mutta ovat noin kuuden kilon paloja. Onko porukka jakanut noita osiin, sillä ei tota millään pallogrilillä voi muuten valmistaa.
 
Ainahan sitä voi ostaa tuollaisen ison mötikän, laittaa vaikka kolmeen osaan ja pakastaa ne mitä ei grillaa. Aika iso porukka pitää olla syömässä, että saa tuollaisen neljän kilon palan tuhottua, saati sitten kuuden kilon.
 
Näin Lidlissä reilu kilon brisketti mötikoitä juuri tänään ainakin, joten sieltä kannattanee vilkaista.
 
Eivät ole. Tuntuvat olevan ainoita järkevänhintaisia markettihiiliä, joissa on pussissa muutakin kuin silppua.
Juuri näin. Paras hinta-laatusuhde mitä perus lähikaupasta (esim. Motonet tai Hong Kong) saa. Toki seassa on myös välillä liian isoja hiiliä, mutta helposti niitä saa pienemmiksi laitettua.
 
Onko kukaan täällä ostanut tuollaista Weberin 1000€ grilliä kolmella polttimella?
Lähinnä kiinnostaisi mikä siitä tekee tonnin grillin, kun tommonen perus kolmipolttiminen maksaa ~150€ ja sillä kuitenkin grillaa helposti 3-5 vuotta.
 
Onko kukaan täällä ostanut tuollaista Weberin 1000€ grilliä kolmella polttimella?
Lähinnä kiinnostaisi mikä siitä tekee tonnin grillin, kun tommonen perus kolmipolttiminen maksaa ~150€ ja sillä kuitenkin grillaa helposti 3-5 vuotta.

Omasta Weberista maksoin yli tonnin, mutta ehkä voin vastata :)

Ensinnäkin ehkä huono verrata 150€ ja 1000€ Weberia, parempi vertailukohta olisi esim. 600€ Weber.

Yleisesti Weberissa maksaa materiaalien laatu; materiaalit ovat paksumpia ja paremmat toleranssit. Kaikkea ei ole tehty minimipaksuuden pellistä. Tuo näkyy tukevuutena, sekä hyvänä kannen ja säätimien yms. toimintana. Tarkoittaa myös sitä, että Weber ei ole kaatiskamaa 3-5V jälkeen. Weberiin myös saa varusteita ja varaosia kohtuullisen hyvin, toki premiumhinta näkyy sielläkin.

Monesti noissa halpiksissa myös lämpö on epätasainen (varsinkin kun jonkun aikaa käytetty) ja saattaa olla että pienessäkin tuulenvireessä grilli toimii huonosti.

Se on sitten täysin eri asia, onko 150€ vai 600€ grilli järkevämpi. Jos grillaa vain kesäisin ja silloinkin vain muutaman kerran, niin vaikea weberia on perustella. Vähän sama kuin muissakin harrastuksissa, toiselle riittää 50€ sukset ja toinen haluaa 500€ sukset...
 
KÄTY, hyvä ilma, päivän urheilut takana ja grilli päälle. Spoilerin takana kuvia ja tarkempaa tarinaa illan grillailuista :drool::

Valmistelut käynnissä: Peter-raakamakkaraa, vartaita (paprika, kesäkurpitsa, grillijuusto), pekonituorejuustosieniä, maissitähkä, ribsejä ja Tomahawk. Valmistelujuomana Pyynikin Mosaic Lager.
2018-06-18%2019.04.57.jpg


Alkupalat lämmittelemässä ja pääruoat odottelemassa vuoroaan.
2018-06-18%2019.18.35.jpg


Pääruoat tulille.
2018-06-18%2019.32.10.jpg


Ribsit jo pilkottuna, Tomahawkin kimppuun. Mittarin toiminta oli hieman hakusessa, mutta vaikutti ihan sopiva kypsyysaste tulleen.
2018-06-18%2020.09.35.jpg


Kissoillekin omat palansa.
2018-06-18%2020.19.01.jpg


Vähän salaattia lautaselle mukaan ja ääntä kohti. StaPan IPA ruokajuomana ja jalkapalloa toki viihteenä.
2018-06-18%2020.24.07.jpg


Jälkkäriksi vähän töitä vielä iltaan Englannin pelin ohessa ja GT.
2018-06-18%2021.12.36.jpg


Walter ruokalevolla loppukevennyksenä :lol:.
2018-06-18%2021.42.50.jpg
 
Ainahan sitä voi ostaa tuollaisen ison mötikän, laittaa vaikka kolmeen osaan ja pakastaa ne mitä ei grillaa. Aika iso porukka pitää olla syömässä, että saa tuollaisen neljän kilon palan tuhottua, saati sitten kuuden kilon.

Jos brisusta haluaa hyvää, sitä ei kannata tehdä pienistä paloista, vaan mahdollisimman isosta. Silloin se saa sen upean barkin ja mehut pysyy sisällä kun suht miedolla lämmöllä tehdään pitkään.

Tiedän useita henkilöitä, jotka grillamisen jälkeen pakastaa kypsän bisun palasia ja käyttää niitä sitten tarpeen mukaan.

Jos ostaa brisua paloina, niin siitä on silloin tarjolla (yleensä) "flat" tai "point", mutta kokonainen luonnollisesti sisältää molemmat. Ja kannattaa ostaa suoraan ulkolaista niin ei ole leikattu rasvattomaksi kuten kotimaassa on tapana, ja silloin se on jo pilattu.

Kovat rasvat pitää luonnollisesti ottaa suurimmaksi osaksi pois, mutta kyllä siihen aina rasvaa pitää jäädä pintaan jotta ei kuivu. Hyviä ohjeita löytyy googlella kun jaksaa etsiä
 
Just kun ajattelin juhannukseksi hommata Clasun 57cm pallogrilli, niin eikö se ole poistettu valikoimasta :rage:
 
Valinta tehty ja Motonetista tarttui matkaan weeberi master touchi.
Otin myös kantis tarjous setin weberin brikettejä ja sytytyspaloja sekä piippusytyttimen.
Pitänee vielä säkki marienburgeja noutaa. [emoji39]
19611a44023045bb69e8a276df074fa7.jpg
 
Tuli Halpahallssa vastaan tälläinen Terazze style pallogrilli 57 cm
Näyttää huomattava paljon Weberiltä, onko kokemuksia? Pitäisköhä testata kerran Clasun grillit poistettu valikoimasta..

Todennäköisesti pätee samat mitä muihinkin weber-kopioihin.

Materiaalit ohuita -> lyhyt kestoikä. Grillausritilä niin harva että pienet grillattavat tippuvat ritilän läpi. Ei kansipidikettä.

Satunnaiseen grillaukseen esim. mökille varmasti ihan ok, joskaan en pysty sanomaan onko hintansa arvoinen.
 
Todennäköisesti pätee samat mitä muihinkin weber-kopioihin.

Materiaalit ohuita -> lyhyt kestoikä. Grillausritilä niin harva että pienet grillattavat tippuvat ritilän läpi. Ei kansipidikettä.

Satunnaiseen grillaukseen esim. mökille varmasti ihan ok, joskaan en pysty sanomaan onko hintansa arvoinen.
Aika tiheältä tuo ritilä kuvissa vaikuttaa ja vertasin weberin kuviin, niin en mainittavaa eroa nähnyt. Ilmeisesti kansipidikekkin löytyy. Kuinkas paksu pelti Weberissä on? Tossa kopiossa 0.8mm näyttää olevan.
 
Aika tiheältä tuo ritilä kuvissa vaikuttaa ja vertasin weberin kuviin, niin en mainittavaa eroa nähnyt. Ilmeisesti kansipidikekkin löytyy. Kuinkas paksu pelti Weberissä on? Tossa kopiossa 0.8mm näyttää olevan.

Paksuudesta en osaa sanoa, mutta koko laitos painaa vajaa 20 kiloa kaikkine osineen. Lasken tuon itse hyväksi puoleksi, vaikka nostelu onkin raskasta.

Omien havaintojen perusteella Weberin hiili- ja grillausritilän materiaalivahvuus on noin tuplat kopioihin verrattuna, joka jo yksinään tekee ritilästä tiheämmät.

Spoilerin takana kuva weberin GBS SS ritilästä, tosiaan ainevahvuus arviolta 5mm teräslankaa. Kopioissa puhutaan yleisesti luokkaa 3mm langasta. Todella vaikea on saada tippumaan jotain ritilän välistä, pari kertaa on ohut kesäkurpitsasiivu tms pudonnut mutta mitään isompaa ei käytännössä pysty pudottamaan.

2_304544-3000x2248.jpeg

Kansipidikkeellä tarkoitan weberin bakeliitti"laakereilla" varustettua lankasysteemiä, jossa kannen voi vain kipata helposti pois tieltä ja se asettuu suoraan pidikkeeseen. Halpahallin versiossa "kansipidike" näyttää kuvan perusteella olevan kannen sisäpuolella oleva koukku, jolla kansi roikkuu grillin reunassa.
 
Henkilökohtaisesti en omaa kokemusta juuri tuosta kyseisestä mallista, mutta jotain vastaavaa joskus käyttäneenä kiertäisin kaukaa. Lämpöjen pitäminen pidempään jossain halutussa marginaalissa on vähintäänkin haastavaa. Ja kun itseensä on tarkoitus sijoittaa, niin miksi tyytyä halpikseen jos se on tulossa lähes päivittäiseen käyttöön?
 
Saitte pään käännettyä ja kävin hakemassa weber original kettle premiumin. Huomenna koeponnistus! Vertasin kopioon ja Ilmanvaihto paljon toimivampi Weberissä.
 
Ostin verkkokaupasta tuommoisen anton oliver 3 le grillin kun oli avajaistarjouksessa ja sen kanssa nyt yrittänyt grillata ja saa jäädä nyt ruostumaan.

Koko laitos ensinäkin aivan vimpula ja selviä mittavirheitä jossain koska kansi joka oli siis valmiiksi kasassa oli aivan vinossa.
Pitii se väkivallalla painaa suoraksi. Muutenkin tuntuu ettei tuossa tehot riitä mihinkään ja lämpö jakaantuu miten sattuu ja minne sattuu.

Älkää ostako.

Nyt ajattelin vaihtaa tuommoiseen weberin master touchiin mutta jäänyt hieman epäselväksi mitä lisävarusteita tuon kanssa kannattaa/täytyy ostaa. Jos yrittäisi vaikka kaupan päälliseksi tinkiä hyvään hintaan.
 
Saitte pään käännettyä ja kävin hakemassa weber original kettle premiumin. Huomenna koeponnistus! Vertasin kopioon ja Ilmanvaihto paljon toimivampi Weberissä.

Oliko paljon halvempi kuin Master Touch? Se Master touchin kipattava "kansiteline" on hyvä, muutenhan nuo taitaa olla ritilää lukuunottamatta lähes identtiset.

Edit: itse en erityisemmin välitä siitä GBS:n irroitettavasta osasta. pidän enemmän yhtenäisestä "perinteisestä"...

Ostin verkkokaupasta tuommoisen anton oliver 3 le grillin kun oli avajaistarjouksessa ja sen kanssa nyt yrittänyt grillata ja saa jäädä nyt ruostumaan.

Koko laitos ensinäkin aivan vimpula ja selviä mittavirheitä jossain koska kansi joka oli siis valmiiksi kasassa oli aivan vinossa.
Pitii se väkivallalla painaa suoraksi. Muutenkin tuntuu ettei tuossa tehot riitä mihinkään ja lämpö jakaantuu miten sattuu ja minne sattuu.

Älkää ostako.

Nyt ajattelin vaihtaa tuommoiseen weberin master touchiin mutta jäänyt hieman epäselväksi mitä lisävarusteita tuon kanssa kannattaa/täytyy ostaa. Jos yrittäisi vaikka kaupan päälliseksi tinkiä hyvään hintaan.

Piippusytytin, muu ei taida olla kriittistä :)
 

Statistiikka

Viestiketjuista
261 472
Viestejä
4 539 051
Jäsenet
74 803
Uusin jäsen
Mäntyvirta

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom