Vähän muutenkin toi pizzan teko grillissä amatöörihommaa...
Kyllä pizzasta tulee parasta kun polttaa 3000 kg:n tiilileivinuunissa koivuklapia ja sen jälkeen harjaus ja lapiolla pizza uunin pohjalle suoraan. On se ny vähä proompi meno ku jollain halpakauppojen pikkukivillä
Toki jos nyt huonona puolena, niin parempi olla ulkona kylmä koska muuten lämpiää kämppä aikalailla mutta sitähän ei näissä vertailuissa lasketa. Ja onhan tonne aika helppo laittaa vaikka yöksi paistikin, tartte turata minkään sotkevien hiilten kans tai miettiä säilyykö lämpö kun pysyy 24...48 h riippuen miten käytetty aiemmin. Eiks Kamado oo vähän ku köyhän miehen leivinuuni minikoossa? Leivinuunihan ei maksa tiilet ja laastit ym. ku jotain 3-4 k€ Tiilerillä (no meillä tais olla 7 k€ vuonna 2010 kaiken kaikkiaan ja voi ihme mikä show oli kantaa ja lajitella tiilet...).