- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 15 864
Hyvin onnistuu kun matalat lämmöt ja savun jälkeen folioon hautumaan.Pulled porkia alkoi tekemään viikonlopuksi mieli niin hain kasslerin ja laitoin rubin kanssa jääkaappiin.
Meinasin alkujaan tehdä uunissa, mutta takapihalla näköttää tuommoinen Weber Smokey Joe premium, joka on kokoonsa nähden ollut ihan toimiva omiin käyttöihin.
En ole koskaan sillä mitään hidasta ja matalalämpöistä tehnyt. Onko kokemuksia kannattaako edes yrittää tehdä kokonaan siinä , vai iskenkö uuniin ja haen vaikka loppumaut sitten grillistä?
E: siis jos haluaa savuakin pintaan. Muuten pieni grillilämpö jolla vähän kutitellaan kassleria ja pintaa ja sitten folioon pienellä lämmöllä. Itse laittaisin foliovuokaan ja matalaa lämpöä ja savua.