Grillit & grillaus

Onko noissa jotain erityistä kikkaa joka tekee noista parempia kuin muiden valmistajien?
Tuskimpa. Kunhan ilma kiertää ja briketit/hiilet pysyvät halutussa paikassa. Korit ovat kuitenkin kätevät silloin kun brikettejä ei tule poltettua loppuun asti. Helpottaa seuraavaa grillausta kun kopistelee vaan tuhkat pois ja sytyttää briketit uudelleen. Toki ilmankin pärjää.
 
Nuo korit ja smokenator on ilmeisesti ne "pakko hankinnat", onko muilla muita suosikkihärpäkkeitä grilleihin?
 
En kyllä näe smokenatoria mitenkään pakollisena tai ylipäätään tarpeellisena. Mikä siinä on niin erityistä? Käytännössä saman asian ajavat nuo korit ja niiden päälle asetettu folivuoka joka täytetään vedellä.

Pizzakivi sen sijaan on itselläni seuraavana hankintalistalla.

Tärkeimmät jutut itse grillin lisäksi on kunnolliset grillipihdit ja puhdistusharja.
 
Nuo korit ja smokenator on ilmeisesti ne "pakko hankinnat", onko muilla muita suosikkihärpäkkeitä grilleihin?

Piippusytytin on mielestäni aivan must, ellei jo joku maininnut.

Kunnon pihdeille ja kolmiomallin puhdistusharjalle ääni myös.
 
En kyllä näe smokenatoria mitenkään pakollisena tai ylipäätään tarpeellisena. Mikä siinä on niin erityistä? Käytännössä saman asian ajavat nuo korit ja niiden päälle asetettu folivuoka joka täytetään vedellä.

Pizzakivi sen sijaan on itselläni seuraavana hankintalistalla.

Tärkeimmät jutut itse grillin lisäksi on kunnolliset grillipihdit ja puhdistusharja.

Korit hengittävät liikaa, joten savustuspalat syttyvät helpommin tuleen, eivätkä vain savua, ja vastavuoroisesti liian harvassa olevat briketit ei pala kunnolla. Ei tuo smokenator pakollinen missään nimessä ole, mutta erittäin kätevä varsinkin sellaisessa pidemmässä savustuksessa, jossa joutuu lisäämään brikettiä.
 
Piippusytytin on mielestäni aivan must, ellei jo joku maininnut.

Kunnon pihdeille ja kolmiomallin puhdistusharjalle ääni myös.

Joo piippusytytin kyllä ihan ehdottomasti. Se on niitä juttuja, jonka hankkimisen jälkeen pitää itseään ihan idioottina, kun on ennen lotrannut sytytysnesteen kanssa :facepalm:
 
Kyl piippusytytin jäi jo viime kesänä varastoon pölyttymään, briketit kekoon ja toholla tulta perään vaan.
kemper-ke2019_orig.jpg
 
Kyl piippusytytin jäi jo viime kesänä varastoon pölyttymään, briketit kekoon ja toholla tulta perään vaan.
kemper-ke2019_orig.jpg
En ole tuollaista tyyliä koittanut, mutta jos tavoitteena on saada tasainen hiillos, eli kaikki briketit/hiilet syttymään jotakuinkin samanaikaisesti, niin kuvittelisin piippusytyttimen soveltuvan siihen aika paljon paremmin? Kuitenkin piipusytytin on tosi vaivaton systeemi. Kauanko tuo tohon kanssa täytyy sohia brikettejä?

Jos tavoitteena sytyttää keko vain jostain tietystä kohdasta ja antaa hitaammin levitä, niin varmaan ihan toimiva tyyli.
 
Viimeksi muokattu:
En kyllä koe tuollaista kovin käytännöllisenä. Sitten pitäisi hankkia tuohon polttoaine ja pitää huolta että on saatavilla. Muutakaan käyttöä ei tuollaiselle ole joten vähän turha minulla. Piippusytytin niin paljon helpompi.

Varmaan sitten jos olisin joku lvi-asentaja niin tuollainen olisi jo työnkin puolesta niin voisi ehkä ollakin käyttöä.
 
Nyt kun näistä varusteista on ollut puhetta, niin pistin eilen merkille että K-Raudassa on Cello tuotemerkin alla aika paljon Weberin grillaustarvikkeista melko suoraan kopioitua (ilmeisesti hyväksi havaittua) designia, esim. grillipihdit. Laadusta sitten en tiedä.

Itse ostin Cellon pizzakiven ja pizzalapion. Viikonloppuna testiin.
 
Tietääkö joku mistä voisi löytää Dancookin 1501 hiiligrillin? Parista kaupasta briteistä kyselin, mutta eivät voi lähettää koska sopimus Dancookin kanssa kieltää lähettämästä ulkomaille? Amazonissa sanoo myös ettei voi toimittaa Suomeen? Tuntuu kyllä oudolta.

Tässä tuon käytetyn voisi olevinaan toimittaa, mutta vaikuttaa vähän hämärälle?
Amazon.de: Einkaufsangebote: Dancook 1501 - Großer Kugelgrill und Küche mit 54cm Grillrost.
Vai onko amazonin kautta turvallista?
 
Mistä ja millaiset on hyvät grillipihdit? Mitään bargaineja tarjolla? Aika heikkoja ovat kyllä pääosin olleet mitä summassa tullut ostettua..

Lähetetty minun SM-A320FL laitteesta Tapatalkilla
 
Mistä ja millaiset on hyvät grillipihdit? Mitään bargaineja tarjolla? Aika heikkoja ovat kyllä pääosin olleet mitä summassa tullut ostettua..

Lähetetty minun SM-A320FL laitteesta Tapatalkilla
En nyt haluaisi olla mikään weber fanboy joka asiassa mutta nämä nyt vaan on hyvät, eivätkä ole mitenkään törkeän hintaiset:

Weber Original grillipihdit 24,90 €

Noilla saa oikeasti otettua kiinni siitä lihakimpaleesta, toisin kuin aikaisemmilla tusinapihdeillä. Plussaa myös tuosta lukitus ominaisuudesta.

Ovat kylläkin aika kookkaat. Weberiltä löytyy myös vastaavat kompaktimmassa koossa.
 
Viimeksi muokattu:
kyseessä kaksi eläkeläistä ja jotka välillä grillaa sen makkaran tai pihvin niin ei sitä voi mitenkään perustella 400€ weberillä... mitä tulee tuohon hinnat alkaen mallin weberiin niin ei se fyysisesti eronnut mitenkään tuosta 179€ laitteesta. Molemmat oli samasta pellistä väännettyjä ja molemmissa kolme poltinta, halvemmassa sitten se sivukeitin plussana. Käyttötarkoitus ja hinta/laatu ratkaisi nyt halppiksen hyväksi...

Onko tosiaan Weberin laatu vajonnut noin alas. Vai oliko niin ettet kuitenkaan edes tutkinut mikä siinä Weberissä maksaa?

Halvat Weberin Spirititkin on nimittäin valu-alumiini -palopesällä ja emaloidulla kannella. Kun vertaa markettigrillin maalattuun peltiin, niin tuota halpaa Weberiä et saa grillaamalla puhki, kun taas peltinen on muutamassa kesässä entinen. Siksi noille halvoillekin Webereille annetaan 10v takuu.

Tuo ”samasta pellistä ne on väännetty” on muuten webbimeemi, jota moni pitää totuutena kun ei asioista ole itsellä mitään hajua.
 
Onko tosiaan Weberin laatu vajonnut noin alas. Vai oliko niin ettet kuitenkaan edes tutkinut mikä siinä Weberissä maksaa?

Halvat Weberin Spirititkin on nimittäin valu-alumiini -palopesällä ja emaloidulla kannella. Kun vertaa markettigrillin maalattuun peltiin, niin tuota halpaa Weberiä et saa grillaamalla puhki, kun taas peltinen on muutamassa kesässä entinen. Siksi noille halvoillekin Webereille annetaan 10v takuu.

Tuo ”samasta pellistä ne on väännetty” on muuten webbimeemi, jota moni pitää totuutena kun ei asioista ole itsellä mitään hajua.

Mä ymmärrän että weberuskovaisena se ottaa koville kun joku kehtaa sitä parasta arvostella "webbimeeminä" , Mutta pointti ei edelleenkään ollut se onko weber paras vai paska. Homma lähti siitä että jos pari eläkeläistä grillaa 10krt kesässä niin miksi ostaa se 400 kahden polttimon weber ilman sivukeitintä, kun 179€ saa kolmen rst-polttimon ja sivukeittimellä varustetun grillin ja varsinki kun edellinen 100€ grilli kesti 10v niin miksi tämä ei kestäisi vähintään saman aikaan?
 
Mä en käsitä tuota sivukeittimen ihannointia, mielestäni täysin turha himmeli (tietysti jos on kansi päällä niin ei siitä haittaa ole että se mukana roikkuu). 90% grilleistä sitä ei ole suojattu mitenkään ja lopuissakaan se ei toimi jos grilli ei ole viimalta suojassa. Induktiolla on perunat jo kypsät kun hyvälläkin sivukeittimellä optimaalisessa paikassa vasta vesi osoittaa kiehumisen merkkejä.

Itse ostaisin (tai käytännössä hakisin) tuollaiseen makkarat 10krt kesässä käyttöön jonkun käytetyn josta halutaan päästä eroon...
 
Homma lähti siitä että jos pari eläkeläistä grillaa 10krt kesässä niin miksi ostaa se 400 kahden polttimon weber ilman sivukeitintä, kun 179€ saa kolmen rst-polttimon ja sivukeittimellä varustetun grillin ja varsinki kun edellinen 100€ grilli kesti 10v niin miksi tämä ei kestäisi vähintään saman aikaan?
Tuohon käyttöön sopii paremmin halvempi pallogrilli.
 
Mistä ja millaiset on hyvät grillipihdit? Mitään bargaineja tarjolla? Aika heikkoja ovat kyllä pääosin olleet mitä summassa tullut ostettua..

Lähetetty minun SM-A320FL laitteesta Tapatalkilla

Miten olis Muurikan grillipihdit ? Ei pahan hintaiset, ainakin omaan käytöön sopivat ja parin kesän jälkeen uudenveroisessa kunnossa.
 
Tuohon käyttöön sopii paremmin halvempi pallogrilli.

No ei hiiligrillausta tarvitse ihannoida aivan sokeasti.

Kaasugrilli on toimintakunnossa n. minuutin kuluttua sytyttämisestä ja lämmönsäätö on helppoa, nupista kääntämällä.

Halvassa pallogrillissä hiilistä on etäisyys grillausritilään maksimissaan 5cm joka takaa että ei niin tarkkaavainen grillaaja polttaa makkarat mustiksi. Bonuksena sytytysnesteen maku jos ei ole ehtinyt hiilet tekeentyä riittävästi.

Kaasugrillille on paikkansa ja kysyjän tarkoitus kuulostaa juuri siltä.
 
Ei ole yhtä helppoa. Se on helpompaa.

En kyllä ymmärrä jengiä joka ostaa monen sadan euron arvoisia grillejä, mutta eivät jaksa käyttää paria minuuttia grillauksen jälkeen aikaa sen hoitamiseen (aikaa siihen on jo siinä, kun antaa niitten pihvien tasaantua folion alla muutaman minuutin). Sitten itketään vuoden päästä ja haukutaan grillin valmistaja netissä, koska on grilli ruosteessa yms.

Ei ole. Helpompi se on hiiltynyt tavara on vetää pois kuin kostea töhnä grillauksen jälkeen, joka jää harjaan.

Mihin se ritilä siitä menee jos ne rippeet onkin siellä vaikka sen viikon? Kun grillin pistää tulille seuraavan kerran ja on tunkemassa tavaraa sisään, niin samalla ne hiiltyneet sieltä lähtee sitten ihan kerta pyyhkäisyllä :)

Grillin sisäpuolta nyt ei tarvitse ´koskaan´ pestä, makuja sieltä vain voi tulla ja valuvat möhnät tiivistävät kannenkin :)
 
Ei ole. Helpompi se on hiiltynyt tavara on vetää pois kuin kostea töhnä grillauksen jälkeen, joka jää harjaan.

Mihin se ritilä siitä menee jos ne rippeet onkin siellä vaikka sen viikon? Kun grillin pistää tulille seuraavan kerran ja on tunkemassa tavaraa sisään, niin samalla ne hiiltyneet sieltä lähtee sitten ihan kerta pyyhkäisyllä :)

Grillin sisäpuolta nyt ei tarvitse ´koskaan´ pestä, makuja sieltä vain voi tulla ja valuvat möhnät tiivistävät kannenkin :)

Joo en ymmärrä näitä grillin kiillottajia. Ehkä ne on niitä pahimpia Weber uskovaisia? (tämä oli kyllä jo ala-arvoinen kommentti. Jätän kuitenkin keskustelun herättämiseksi)
Mielestäni mitä enemmän vanhaa tauhkaa grillissä niin sitä enemmän makua :hungry:
 
Weber Master Touch GBS Slate Blue - www.grillshop.at

Postikulut 25€, yhteensä 270€ weber master touch. Viisaammat kertoo tuleeko mitään tulliylläreitä päälle.

Ei tule, jos kun toimitus osoitteen mukaan Itävallasta

Joo en ymmärrä näitä grillin kiillottajia. Ehkä ne on niitä pahimpia Weber uskovaisia? (tämä oli kyllä jo ala-arvoinen kommentti. Jätän kuitenkin keskustelun herättämiseksi)
Mielestäni mitä enemmän vanhaa tauhkaa grillissä niin sitä enemmän makua :hungry:

Kyllä.
Itselläni on mm. weberi ja applea puhelimena ja tablettina, mutta en ole uskovainen. Kumpaankaan suuntaan. Järki voittaa uskon :)
 
Niin just...mitä järkeä ylipäätänsä mitään on ikinä puhdistaa tai edes yrittää pitää hyvässä kunnossa. :facepalm:
 
Köyhän miehen Weber kopio ostettu. Pitää vielä tilata ritilä ja smokenator, sekä teettää töissä brikettilaarit. Ei vielä voi ottaa käyttöön grilliä ennenkuin varmistan weberin osien käypäsyyden.

Köyhän miehen Weber kopio palautettu ja tilalle haettu originaali Weber Master Touch.

Tuli teetettyä brikettikorit rosterista ennen palautusta.

2r4h4z6.jpg
 
Mistä ja millaiset on hyvät grillipihdit? Mitään bargaineja tarjolla? Aika heikkoja ovat kyllä pääosin olleet mitä summassa tullut ostettua..

Lähetetty minun SM-A320FL laitteesta Tapatalkilla

Ostin juuri Ikeasta isot pihdit vitosella. En ole vielä ehtinyt testata grillatessa, mutta hintaisekseen vaikuttavat ihan hyviltä. Lukituksen puutteesta miinusta, mutta jos tuote maksaa 1/4 siitä mitä vastaavan kokoluokan muut metalliset pihdit, niin veikkaisin pihtien ajavan asiansa.
 
Tervehdys vaan kaikille.
Landmann Big Kamado lähti Ohlsonilta tilaukseen. Tuo 20/10v takuu perusteena. Tähän asti grillailu ja smoukkaus hoidettu BeefEater Discovery 1000:lla ja Weber WSM37:lla.
Tänään WSM:llä hoitui muuten beef jerkyt teryiaki Jack Daniels marinoituna, hyvää on.

Saapuiko Landmann jo? Jos saapui, laita ensituntumia.
 
Weber laulanut mökillä ja omalla pihalla tänä vuonna jo monta kertaa(grillikesä avattu jo tammikuussa), enkä halua enää edes muistella kuinka hankalaa hommat ennen oli noilla halpisversioilla. Kun on monta vuotta saanut joka kerta helpot grillaukset tehtyä niin ei se hintakaan enää tunnu pahalta. Tutuilla ja kavereillakin jotain 15-v vanhoja webereitä pihalla, joita ei ole tavinnut huoltaa tai viedä talvella varastoon mutta toimivat kuin uudet.
 
enkä halua enää edes muistella kuinka hankalaa hommat ennen oli noilla halpisversioilla. Kun on monta vuotta saanut joka kerta helpot grillaukset tehtyä niin ei se hintakaan enää tunnu pahalta.

Tätä odotellessa. En todellakaan ole mikään Weber uskovainen tai ylipäänsä palvo mitään merkkiä ja vielä ensimmäistäkään rillausta weberillä, epäilen vahvasti 300 rillin hintaa vs. 20 purtilo. Ei vaan mahdu kaaliin miten se voisi olla NIIN paljon parempi. :confused:
 
Tätä odotellessa. En todellakaan ole mikään Weber uskovainen tai ylipäänsä palvo mitään merkkiä ja vielä ensimmäistäkään rillausta weberillä, epäilen vahvasti 300 rillin hintaa vs. 20 purtilo. Ei vaan mahdu kaaliin miten se voisi olla NIIN paljon parempi. :confused:

Isoin ero itselle oli että lämpö on tasainen ilman hotspotteja. Ei tarvitse miettiä missä kohtaa ritilää lihat on missäkin vaiheessa grillausta, varsinkin kun grilli on täynnä niin ennen oli todella haasteellista saada kaikki mitä ritilältä löytyy kypsäksi samaan aikaan ja halutulla kypsyysasteella/pinnalla. + kaikki ritilästä raavittu tuhka tippuu omaan lokeroonsa.

No, ehkä se vanha grilli oli vaan niin totaalisen huono johon tässä vertaillaan. Mutta muutkin käyttämäni grillit ovat olleet selkeästi lähempänä tuota vanhaa kokemusta kuin weber aikakautta.
 
Saapuiko Landmann jo? Jos saapui, laita ensituntumia.

Landmann saapui torstaina. Iso paketti, jonka aukomisessakin meni reilu tunti n
iin, että osat oli esillä ja käsillä. Tuon vaunun kasaamiseen meni reilut 2tuntia, sai olla tarkkana mitenpäin ja kummalle puolelle mikäkin samannäköinen putki kuuluu. Vaunu on kyllä tukevaa tekoa, muovia ei löydy kuin pyöristä, jotka nekin laakeroidut. Siinä vaiheessa kuitenkin tuli melko levee hymy, kun saatiin mötikkä nostettua vaunun kyytiin. On vaan melkosenkokonen mötikkä pienellä pihalla. Eilen lauantaina päästiin sitten koeponnistaan, Marienburgin hiilet pesään ja parilla sytytyspalalla tulta. Grillailin Picanhaa ja maissia. Hyvin onnistuivat. Tuon huomasi, että lämmöt saa kyllä helposti kohoon, mutta laskemaan huomattavasti hitaammin. Lämpöjä en ensimmäisellä kerralla uskaltanut kovin korkealle nostaa, olisko ollu parhaimmillaan lämmöt n. 220. Tänään kokeillaan valurautaritilä (Bastard) ja vähän korkeempia löylyjä, käristellään Prismasta käteen jäänyt kilonen tomahawk-piffi.

veljekset.jpg


veljekset.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Osaako joku pikaisesti vastata minkä kokoinen se gbs reikä on? Kirppiksellä olisi valurautapannua tarjolla.
 
Landmann saapui torstaina. Iso paketti, jonka aukomisessakin meni reilu tunti n
iin, että osat oli esillä ja käsillä. Tuon vaunun kasaamiseen meni reilut 2tuntia, sai olla tarkkana mitenpäin ja kummalle puolelle mikäkin samannäköinen putki kuuluu. Vaunu on kyllä tukevaa tekoa, muovia ei löydy kuin pyöristä, jotka nekin laakeroidut. Siinä vaiheessa kuitenkin tuli melko levee hymy, kun saatiin mötikkä nostettua vaunun kyytiin. On vaan melkosenkokonen mötikkä pienellä pihalla. Eilen lauantaina päästiin sitten koeponnistaan, Marienburgin hiilet pesään ja parilla sytytyspalalla tulta. Grillailin Picanhaa ja maissia. Hyvin onnistuivat. Tuon huomasi, että lämmöt saa kyllä helposti kohoon, mutta laskemaan huomattavasti hitaammin. Lämpöjä en ensimmäisellä kerralla uskaltanut kovin korkealle nostaa, olisko ollu parhaimmillaan lämmöt n. 220. Tänään kokeillaan valurautaritilä (Bastard) ja vähän korkeempia löylyjä, käristellään Prismasta käteen jäänyt kilonen tomahawk-piffi.

veljekset.jpg


veljekset.jpg

Oma Landmann Big lähti tilaukseen tänään, kun tarjoukset Clas Ohlsonilla vielä ovat voimassa.
Nyt pääsee vanha savustin mökille eläkkeelle ja kaasugrilli saa tyytyä paistelemaan makkaroita.

Toimiko valurautaritilä hyvin? Sellainen itseltä puuttuu, kannattaisiko hommata?
 
Valurautaritilä toimii kyllä hyvin. Rasvapoltin tuon pariin kertaan Muurikka silavalla ennen käyttöä. Karheaan pintaan ei tunnu lihat tarttuvan+++. Landmannin omat ritilät ovat myös järeää tekoa, voi olla etten olisi laittanut heti tilaukseen, jos olisin tiennyt tuon. (myöhemmin kuitenkin olisin tilannut :) ). Mielikuva noista "normi"-ritilöistä taitaa olla huoltis pallogrillin millisestä ritilä paksuudesta. Suosittelen muuten noita Verkkiksestäkin saatavia cubalaisia marabu-hiiliä, antaa kyllä hyvät, mutta miedot aromit ja ovat tiivistä kamaa, pesällisellä grillaa useamman kerran.
 
Viimeksi muokattu:
ite olen tässä pähkäillyt ja lueskellut näitä juttuja hiiligrilleistä.
ei vaan nyt osaa päättää, motonetin keraamine muna vai weber master touch. ei raaski kyllä enempää kuin tuon 600e laittaa
nyt joku "inferno" kaasugrilli ja sähköinen savustus pönttö. lihoja grillailee ja kalaa tulee savusteltua.
vähän kyllä kiinnostaisi lihojen savustelu, jolloin tuo muna kyllä puoltaisi hankintaa..
 
Mistä saa kunnon porsaan ribsejä?

Noukin äsken prisman -60% alesta HK:n "Spare ribs" vakuumin, pari kiloa oli painoa. Laitoin nuo nyt marinoitumaan mutta ei hitto mitä kuraa nuo oikein ovat. Nimensä mukaisesti "spare" eli niukasti/säästäväisesti lihaa.

Piti ensimmäisenä veitsellä viillellä valkoista silavan kaltaista tavaraa pinnasta pois ties miten paljon ja luun päällä ei ole lihaa kuin nimeksi.

Nyt lähinnä harmittaa, mutta jos olisin noista maksanut täyden hinnan niin sitten jo ottaisi päähän kunnolla.

Toinen mitä olen yrittänyt löytää on possun "wingsit". Ainakin festareilla kiertävä "texas bbq" taitaa noita tarjota, jos en väärin muista. Sellaisia nuijamaisia lihamöhkäleitä. Kenelläkään havaintoja?
 
Poista vaan kalvot. Toi rasva kyllä sulaa hitaasti kypsytellessä ja syötävää kyllä jää parille kolmelle henkilölle riittävästi.
 
ite olen tässä pähkäillyt ja lueskellut näitä juttuja hiiligrilleistä.
ei vaan nyt osaa päättää, motonetin keraamine muna vai weber master touch. ei raaski kyllä enempää kuin tuon 600e laittaa
nyt joku "inferno" kaasugrilli ja sähköinen savustus pönttö. lihoja grillailee ja kalaa tulee savusteltua.
vähän kyllä kiinnostaisi lihojen savustelu, jolloin tuo muna kyllä puoltaisi hankintaa..

Itse katselin ensin Weberin Master Touch:ia, sitten Minimanin Kamadoa (18" 379e, 21" 399e, saattaavat jo olla loppu), toi takuun pituus/hls kuitenkin sai ostamaan tuon Landmannin. Minimanin Kamado saattaa muuten olla samaa alkuperää kuin Motonetinkin, takuukin vuoden tai 2. Motonetin Kamadossa vain yksinkertainen ritilä, palotilassa ei taida olla halkiota lämpölaajenemista vastaan. Landmannissa mukana 2-taso-ritilä ja tukeva vaunu. Weberilläkin kyllä taatusti pärjää ja savustelee, mutta onhan toi muna kyllä vielä pari askelta ylöspäin. :)
 
ite olen tässä pähkäillyt ja lueskellut näitä juttuja hiiligrilleistä.
ei vaan nyt osaa päättää, motonetin keraamine muna vai weber master touch. ei raaski kyllä enempää kuin tuon 600e laittaa
nyt joku "inferno" kaasugrilli ja sähköinen savustus pönttö. lihoja grillailee ja kalaa tulee savusteltua.
vähän kyllä kiinnostaisi lihojen savustelu, jolloin tuo muna kyllä puoltaisi hankintaa..

Munasta ei kokemusta paitsi weberin master touchista. Noi on samaa sarjaa mikä olikaan se design suomalainen pallogrilli mikä kaikilla oli.

Noissa toimii myös pienet pilkkeet ja vastaavat.

Edit taitaa tuo 52cm tms. olla lähellä 10v
 
Meikäläisen helppo, perus sivelykastike ja vielä pöytäänkin käy: Nelonen eli osa ketsuppia, sinappia, oljyä ja soijaa. Kaikkia yhtä paljon. Joku voi soijan määrästä kauhistua ja toinen ketsupista. Ketsuppia tarvitaan sokerin kanssa tekemään maukas kuori.
 
Lihan marinoinnissa on hankalaa se, että ei toi liha oikeasti ota muuta vastaan helposti kuin suolaa. pitäisi varmaan saada ruiskutettua sisään mausteita muhimaan
 
Päälle sitten enemmän ja varsinkin sokeria unohtamatta kun se tekee mukavan kerroksen lihaan ja kalaan.
 
Ei sinne lihaan pääse muu kuin suola. Kun vaikka katsotaan graavikalaa. Ruiskun kanssa voi röpötellä lihojen sisään, mutta parepmi laitella vaikka kievin kanaa suomalaisittain?
 
Katsoin tuota samaa, ilmoittavat näköjään itse että "Bluetooth kantavuus: 10 metriä normaali uuni tai grilli, 3 metriä savustin tai hiiligrilli".

Siitähän tuo on hiukka "huono" kantavuuden suhteen, että koko laite jää sinne grillin metallisen kuvun sisälle, joten ei varmaan ole mahdollista kovin pitkiin kantomatkoihin päästä vs. ne mittarit joissa anturi kaapelin päässä ja lähetinosa jää ulkopuolelle.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 396
Viestejä
4 489 754
Jäsenet
74 154
Uusin jäsen
Almedin

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom