Kyllä tämä nykyajan ihminen saa yksinkertaisista asioista monmutkaista ja ongelmalllista. En nyt vittaa em keskusteluun, vaan ylipäätään tähän nykypäivän grillaamiseen.
ENNEN:
Halkoka + lihaa + tulta = hyvää ruokaa
NYKYÄÄN:
Nykyään on, hiili-, kaasu, sähkögrilliä. Anlogista-, digitaalista- ja wifilämpömitaria. On kamadoa, budokua ja grillikinasta. Wunberbaumhiiliä, kokkihattua, systytysnestettä, parilaa, varrrasta, valurautaa, peltia, rosteria. Grilli pitää päivittää wifin kautta, bluethoot ei kantama ei riitä., kaljat ei riitä. Päreet palaa. .Reaaliaikainen lämmön ja naapurinseuranta. Viiniä, herkkusieniä ja bbq kastiketta. Marinadia ja marinaa vaimolta. = kärventynyttä kassleria
Onkohan meillä hieman liikaa aikaa touhuta tämän kaiken ympärillä ? Mutta samaan aikaan ollaan vaan niin hiton kiireisiä ?
Oli miten oli, tämä on sitä nykyaikaa ja hauskaa meillä on. Tiedä siitä sitten , onko ruoka paremmaksi muuttunut sitten neadertaalilaisen varraslihan?