Grillit & grillaus

Löytyykö täältä keneltäkään Acosta -grilliä ja halua myydä sellaista?

acosta_02.jpg
 
Löytyykö täältä keneltäkään Acosta -grilliä ja halua myydä sellaista?

acosta_02.jpg
Porukoilla on tommonen. Ja vieläkin käy ja kukkuu :D Pienenä tehtiin tolla aina makkaraa ja sitten tein ranskalaisia. Noi vaan kestää ja kestää, DDR laatua. Tosin yksi porukoilla meni rikki mutta jostain perintöromujen joukosta löyty nykyinen ja se käy ja kukkuu.

Eikä myydä :D
 
Kamadon lämmönjakolevyn ja grillausjärjestelmän (se kaksiosainen) saa lisävarusteinakin jos sellaista ei satu olemaan paketissa valmiina.
 
Ok. Hinnan puolesta Bono vaikuttaisi fiksulta ratkaisulta ottaen huomioon, että tuo taitaa laadullisesti (takuu keramiikalle) ja lisävarusteiden osalta olla pitkälti Kamado Joen tasoa.

Taitaa lähteä tuo Limited sitten tilaukseen. Kiitos avusta!
 
Porukoilla on tommonen. Ja vieläkin käy ja kukkuu :D Pienenä tehtiin tolla aina makkaraa ja sitten tein ranskalaisia. Noi vaan kestää ja kestää, DDR laatua. Tosin yksi porukoilla meni rikki mutta jostain perintöromujen joukosta löyty nykyinen ja se käy ja kukkuu.

Eikä myydä :D
Minunkin vanhemmiltani löytyy vastaava grilli, on todella kätevä ja hieno laite. Kestänyt ties kuinka monta vuosikymmentä, siksi sitä etsinkin omaan kotiin. :)
 
Vähän ristiriitaista tietoa olen saanut siitä, että mitkä brändit tulee Auplexilta ja mitkä ei. Onko varmaa tietoa onko Bono laadukkaampaa matskua?

Jotkut väittävät Cellon tulevan Bonon kanssa samasta tehtaasta ja osa sanoo, että Cello tulee Auplexilta kaikkien muiden halpiskamadojen ohella.
 
Mihin sä tarviit niin isoa kamadoa? Bonot on ihan hyviä kamadoja. Kun tohon Grande kokoiseen menee heittämällä iso joulukinkkukin. 8kg brisketti. Jos on pari kerrosta niin menee 6kg wingsejä jne.

Jos tarviit kerran vuodessa isompaa kamadoa niin ei mitää järkeä ostaa niin isoa ellet osta myös pientä sihen viereen. Jolla sit hoituu 90% grillauksista..
 
Mihin sä tarviit niin isoa kamadoa? Bonot on ihan hyviä kamadoja. Kun tohon Grande kokoiseen menee heittämällä iso joulukinkkukin. 8kg brisketti. Jos on pari kerrosta niin menee 6kg wingsejä jne.

Jos tarviit kerran vuodessa isompaa kamadoa niin ei mitää järkeä ostaa niin isoa ellet osta myös pientä sihen viereen. Jolla sit hoituu 90% grillauksista..
Ajattelin että hintaero ei ole niin valtava Granden ja Limitedin välillä.

Onko tossa huonona puolena sitten hitaampi lämpiäminen? Normikäytössä 4-5 hengen safkat tossa paistellaan ja muutaman kerran kesässä on toki isompia kaveriporukoita käymässä kun on juhlia jne.

Lähinnä mietin ettei vara venettä kaada..
 
Sihe pienempäänkin mahtuu helposti 5 hengen safkat. Mut toki ohan se iso kiva
Kannattaa sitte hommaa marabu tai quebracho hiiliä. Palaa hitaasti ja pitkään.
 
Joo.. keksitkö muuta syytä olla hankkimatta isompaa vaikka maksimikapasiteetille ei ole säännöllistä tarvetta?

Itse mietin vaan tuota, että kerralla imaisee enemmän hiiliä. Mitenköhän paljon pidempään sitä saa lämmitellä pienempään verrattuna?
 
Vähän ristiriitaista tietoa olen saanut siitä, että mitkä brändit tulee Auplexilta ja mitkä ei. Onko varmaa tietoa onko Bono laadukkaampaa matskua?

Jotkut väittävät Cellon tulevan Bonon kanssa samasta tehtaasta ja osa sanoo, että Cello tulee Auplexilta kaikkien muiden halpiskamadojen ohella.
Uudemmat harmaat cellot tulevat samalta tehtaalta kuin bonot ja ovat lähestulkoon sama grilli pienin muutoksin. Bonossa parempi vakiovarustelu ja pitempi takuu koska ovat valmistajan oma merkki. Cellossa lyhyempi ja rajatumpi takuu. Molemmat siis laadukkaampaa keramiikkaa kuin perus auplexissa.
 
Se riippuu niin monesta tekijästä, mitkä hiilet, millä sytyttää jne.
Toki jos ostaa tollasen ison niin sit jos haluu toisen niin sellanen minimo ei sitte maailmaa kaada kun Virosta n.350€ toimitettuna.
 
Minulla on tuo 15" Cellon harmaa Kamado. Reippaassa käytössä vajaan vuoden verran ja grillaan säännöllisesti talvellakin. Olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkeen muuhun kuin kokoon. Aika pieni tuo on. Varsinkin jos haluaa savustaa kalaa tai tehdä esim ribsejä. Pienemmät pitsat eivät haittaa.
Kikkailin siihen "toisen kerroksen", joka toki auttaa, mutta kyllä minä meinaan siirtyä 21 - 24 " -kokoiseen. Kamado-grillistä en kuitenkaan ole siirtymässä pois.
 
Onko teistä kukaan savustellut isoja muikkuja kamadolla? Onnistuuko tollaisen pienemmän kalan savustus miten hyvin? Taitaa minimilämmöt olla jotain 107 asteen luokkaa järestään näissä laitteissa?

Ja saakohan tuon Bonon lämpömittarin kalibroitua tarvittaessa?
 
Viimeksi muokattu:
Minulla on tuo 15" Cellon harmaa Kamado. Reippaassa käytössä vajaan vuoden verran ja grillaan säännöllisesti talvellakin. Olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkeen muuhun kuin kokoon. Aika pieni tuo on. Varsinkin jos haluaa savustaa kalaa tai tehdä esim ribsejä. Pienemmät pitsat eivät haittaa.
Kikkailin siihen "toisen kerroksen", joka toki auttaa, mutta kyllä minä meinaan siirtyä 21 - 24 " -kokoiseen. Kamado-grillistä en kuitenkaan ole siirtymässä pois.
Jätä se pienempi sihe viereen. Helpottas reverse searia tai sitä kun teet eri lämpötiloissa olevia safkoja.
 
Onko teistä kukaan savustellut isoja muikkuja kamadolla? Onnistuuko tollaisen pienemmän kalan savustus miten hyvin? Taitaa minimilämmöt olla jotain 107 asteen luokkaa järestään näissä laitteissa?

Ja saakohan tuon Bonon lämpömittarin kalibroitua tarvittaessa?
kyllä onnistuu ja saa sen pysyy helposti 100c lämmössä ja mittarit saa kalibroitua. Silti bt-mittari on syytä olla.
 
Uudemmat harmaat cellot tulevat samalta tehtaalta kuin bonot ja ovat lähestulkoon sama grilli pienin muutoksin. Bonossa parempi vakiovarustelu ja pitempi takuu koska ovat valmistajan oma merkki. Cellossa lyhyempi ja rajatumpi takuu. Molemmat siis laadukkaampaa keramiikkaa kuin perus auplexissa.

Bono on firmana liettuasta, munat eivät.
 
Ajatuksissa hommata kaasugrilli parvekkeelle 2-4 hengen käyttöön. Tilaa ei ihan hirveesti ole, joten taittuvat sivutasot olisi plussaa. Ei grilleistä kovin paljon kokemusta ole, mutta appiukon jonkinlaisella Weberillä on tullut grillailtua. Joku aika perus malli vuosien takaa. 2 polttimella, mut polttimet on poikittain, joten lämmönsäätö tosi vaikeeta. Vasemmalla parila ja oikealla normaali grilliritilä. Eihän siitä lämmönsäädöstä mitään tule, joten ei mielellään tällaista ratkaisua vaan tasaista lämpöä. Kai siihen muutaman huntin voisi sijoittaa, mut joku 500€ alkaa oleen maksimi. Mikähän olisi paras vaihtoehto ?
Tämä ei ainakaan hinnalla ole pilattu, mutta mahtaako tuolla mitään tehdä ?
 
Ajatuksissa hommata kaasugrilli parvekkeelle 2-4 hengen käyttöön. Tilaa ei ihan hirveesti ole, joten taittuvat sivutasot olisi plussaa. Ei grilleistä kovin paljon kokemusta ole, mutta appiukon jonkinlaisella Weberillä on tullut grillailtua. Joku aika perus malli vuosien takaa. 2 polttimella, mut polttimet on poikittain, joten lämmönsäätö tosi vaikeeta. Vasemmalla parila ja oikealla normaali grilliritilä. Eihän siitä lämmönsäädöstä mitään tule, joten ei mielellään tällaista ratkaisua vaan tasaista lämpöä. Kai siihen muutaman huntin voisi sijoittaa, mut joku 500€ alkaa oleen maksimi. Mikähän olisi paras vaihtoehto ?
Tämä ei ainakaan hinnalla ole pilattu, mutta mahtaako tuolla mitään tehdä ?
Ei tee. Weberin uudemmissa ne menee syvyys suunnassa jolloin se toisen puolen lämöpötilaerot on mahdollista. Weber spiritin vois löytää tuolla n.500€. kahden ja kolmen polttimon välillä ei välttämättä paljoa ole hintaeroa.
Toinen laatupeli on Napoleon.
Kannattaa ihan suosiolla jättää ne halvat grillit ostamatta, koska parin vuoden päästä oot taas ostamassa grilliä kun se ei enää toimi.
 
Ajatuksissa hommata kaasugrilli parvekkeelle 2-4 hengen käyttöön. Tilaa ei ihan hirveesti ole, joten taittuvat sivutasot olisi plussaa. Ei grilleistä kovin paljon kokemusta ole, mutta appiukon jonkinlaisella Weberillä on tullut grillailtua. Joku aika perus malli vuosien takaa. 2 polttimella, mut polttimet on poikittain, joten lämmönsäätö tosi vaikeeta. Vasemmalla parila ja oikealla normaali grilliritilä. Eihän siitä lämmönsäädöstä mitään tule, joten ei mielellään tällaista ratkaisua vaan tasaista lämpöä. Kai siihen muutaman huntin voisi sijoittaa, mut joku 500€ alkaa oleen maksimi. Mikähän olisi paras vaihtoehto ?
Tämä ei ainakaan hinnalla ole pilattu, mutta mahtaako tuolla mitään tehdä ?
Weberin Q 3tonniselle vahva suositus
 
Ei tee. Weberin uudemmissa ne menee syvyys suunnassa jolloin se toisen puolen lämöpötilaerot on mahdollista. Weber spiritin vois löytää tuolla n.500€. kahden ja kolmen polttimon välillä ei välttämättä paljoa ole hintaeroa.
Toinen laatupeli on Napoleon.
Kannattaa ihan suosiolla jättää ne halvat grillit ostamatta, koska parin vuoden päästä oot taas ostamassa grilliä kun se ei enää toimi.
En nyt tiiä mutta ei saatu kuudessa vuodessa parin sadan markettigrilliä kuolemaan vaikka polttimoitten suojalevyt sulaneet ja ollut liekissäkin pari kertaa :rofl: vieläkin toimis mutta mieli teki jo isompaa.
 
Palataan ikuisuusongelmaan. Onko tähän olemssa jotain poppakonstia?
Meidän grilli on aina keväällä homeessa , vaikka kuinka syksyllä puunais. Säilytys on ulkona katoksessa suojapeitteen alla, eli kosteissa olosuhteissa joutuu talvehtimaan. Jotain rasvaa sinne väkistenkin jää ja home muuttaa sinne sitten sen perässä asumaan.
 
Palataan ikuisuusongelmaan. Onko tähän olemssa jotain poppakonstia?
Meidän grilli on aina keväällä homeessa , vaikka kuinka syksyllä puunais. Säilytys on ulkona katoksessa suojapeitteen alla, eli kosteissa olosuhteissa joutuu talvehtimaan. Jotain rasvaa sinne väkistenkin jää ja home muuttaa sinne sitten sen perässä asumaan.
Ihan normaalia. Keväällä pesu ja sen jälkeen hiilet/kaasu täysille ja loput palaa pois.
 
Ei kai se kestävyys olekaan Kiinalaisen markettigrillin ongelma vaan käytettävyys. Mökillä, jossa laitetaan paljon ruokaa ulkona, olen päässyt tuon huomaamaan. Landmannin kaasugrilli oli siellä kovassa käytössä yli 10 vuotta ja toimi edelleen, mutta järven rannalla kun usein tuulee niin grillaaminen oli vaikeaa. Grillin puhtaanapito oli myös hankalaa sen rakenteen takia. Kyllähän tuommoinen Weber on ihan erilainen käyttää kun sen saa putsattua todella puhtaaksi aivan helposti esim. syksyllä, eikä ole keväällä homeessa. Eikä siihen tuuli vaikuta lähellekään samalla tavalla kun laittaa kannen kiinni. Tosin nyt on kaksi kesää grillattu paljon Auplexin halppis kamadolla, joka hoitaa nyt päägrillin tehtävää.
 
En nyt tiiä mutta ei saatu kuudessa vuodessa parin sadan markettigrilliä kuolemaan vaikka polttimoitten suojalevyt sulaneet ja ollut liekissäkin pari kertaa :rofl: vieläkin toimis mutta mieli teki jo isompaa.
Saattaahan sinne liekin saada mutta käyttökokemus on yleensä aika surkea uudesta asti noissa halvoissa rimpuloissa. Uskokaa tai älkää, niin toisilla merkeillä on suuremmat tuotekehitysbudjetit kuin toisilla.
 
Elämäni ensimmäinen hiiligrilli hankinassa.
Vielä ei ole tiedossa paljonko grillille tulee käyttöä, joten ajattelin selviäväni noin satasella.
Olen katsonut esim. tätä:

Onko tällainen halpa Weberi mistään kotoisin?

Ihan mielenkiinnosta sitten, mitä nuo ~300€ Weberit tarjoaa sitten, mitä nämä eivät? Tämä NDK Swiss vaikutti ihan yllättävän jämäkältä ainakin kun kävin sitä katsomassa.
 
Elämäni ensimmäinen hiiligrilli hankinassa.
Vielä ei ole tiedossa paljonko grillille tulee käyttöä, joten ajattelin selviäväni noin satasella.
Olen katsonut esim. tätä:

Onko tällainen halpa Weberi mistään kotoisin?

Ihan mielenkiinnosta sitten, mitä nuo ~300€ Weberit tarjoaa sitten, mitä nämä eivät? Tämä NDK Swiss vaikutti ihan yllättävän jämäkältä ainakin kun kävin sitä katsomassa.
Niinkuin usein sanottu niin Weberien laatu on yleensä valovuoden edellä halpiksia. Materiaalivaahvuudet on varmaan kolme kertaa niin paksuja ja se on TIIIVIS mikä mahdollistaa kunnon lämpötilasäädön toisin kuin halpikset missä ilma vuotaa sieltä täältä oli luukut auki tai kiinni. Ja savustaessa savut tulee pihalle vaikka kaikki räppänät kiinni.
 
Saattaahan sinne liekin saada mutta käyttökokemus on yleensä aika surkea uudesta asti noissa halvoissa rimpuloissa. Uskokaa tai älkää, niin toisilla merkeillä on suuremmat tuotekehitysbudjetit kuin toisilla.
En tullut tappelemaan mutta kuulostaa keskustelu olevan Weber tai kannattaa jättää grilli laittamatta :kippis: niin ajattelin omia kokemuksia jakaa.
 
Niinkuin usein sanottu niin Weberien laatu on yleensä valovuoden edellä halpiksia. Materiaalivaahvuudet on varmaan kolme kertaa niin paksuja ja se on TIIIVIS mikä mahdollistaa kunnon lämpötilasäädön toisin kuin halpikset missä ilma vuotaa sieltä täältä oli luukut auki tai kiinni. Ja savustaessa savut tulee pihalle vaikka kaikki räppänät kiinni.

Weberin pallojen tiiviys on enemmän urbaani legenda kuin fakta. Ainakin mun kokemuksen ja Weberin asiakaspalvelun mukaan. Itse tiivistin bilteman tiivisteellä (muistaakseni tämä Lasikuitutiiviste uuninluukkuihin ja kamiinoihin) Materiaalipaksuuksista en osaa sanoa. Mutta tuon NDK:n tuhkankeräin on valovuoden edellä halpis-Weberiä. Kannattaa miettiä ainakin käyttötapauksia ja pystyykö ko. grilli tukemaan niitä. Esim ilmanvaihdon säätö, low & slow:n helppous jne. Weberin puolesta puhuu kyllä sitten lisävarustevalikoima (joista monia voi käyttää muissakin grilleissä tietenkin)
 
Juu ei weberiä kyllä tiiviiksi voi sanoa.
Itellä master touch ja kyllä se reilusti vuosi ennen kuin itse vääntelin kantta niin että on tiiviimpi, sen lisäksi kun kävin liikkeissä katsomassa grillejä niin jokainen koottu weberin pallo falskasi kannen alta ihan helvetisti.
Varsinkin se saranoilla oleva omasi todella isot raot kannen välissä.

Mutta aina sitä kantta voi itse yrittää saada tiiviimmäksi, sekä ajan myötä kun tulee grillauksesta nokea yms kannen ja rungon väliin niin vuoto kyllä vähenee.
 
Palataan ikuisuusongelmaan. Onko tähän olemssa jotain poppakonstia?
Meidän grilli on aina keväällä homeessa , vaikka kuinka syksyllä puunais. Säilytys on ulkona katoksessa suojapeitteen alla, eli kosteissa olosuhteissa joutuu talvehtimaan. Jotain rasvaa sinne väkistenkin jää ja home muuttaa sinne sitten sen perässä asumaan.
Vedät hanat kaakkoon ja poltat ne paskat pois. Sitte vaan grillattavat kyytiin ja nauttimaan. Niin ja se suojapeite tekee myös sen että se kosteus pysyy siellä sisällä.
 
Weberin Q 3tonniselle vahva suositus
Mikäli tarkoituksena oli että saa toisen puolen kuumemmaksi ja toisen puolen matalammalle lämmölle niin ei. Eikös tossa kierra yksi poltin koko kierroksen ja keskellä menee suoraan poltin. Ainakin vanhemmassa mallissa on ja on ihan paska grilli. Sori vaan :D

Kunnon kaasugrillit alkavat sieltä noin tuhannesta eurosta. Silti parempaa safkaa saa tehtyä pallogrillillä. Se maku on ihan erilainen..
 
Mikäli tarkoituksena oli että saa toisen puolen kuumemmaksi ja toisen puolen matalammalle lämmölle niin ei. Eikös tossa kierra yksi poltin koko kierroksen ja keskellä menee suoraan poltin. Ainakin vanhemmassa mallissa on ja on ihan paska grilli. Sori vaan :D

Kunnon kaasugrillit alkavat sieltä noin tuhannesta eurosta. Silti parempaa safkaa saa tehtyä pallogrillillä. Se maku on ihan erilainen..
No kyllä tolla epäsuorakin onnistuu. Toki tuo on jäänyt kolmos grilliksi mulla. Kamadon ja Weberin 57cm pallogrillin taakse. Mutta laatuisa peli on toikin.
 
kun sulla on käytännössä Q muotoinen poltin jonka keskellä menee suora poltin, miten sä teet tässä epäsuoran? Kaasussahan epäsuora menee suoraan toisessa päädyssä/laidassa, ei keskellä. Se että laitat Q polttimen ja safkat sihen keskelle niin ei oikein tee epäsuoraa..
 
Mikäli tarkoituksena oli että saa toisen puolen kuumemmaksi ja toisen puolen matalammalle lämmölle niin ei. Eikös tossa kierra yksi poltin koko kierroksen ja keskellä menee suoraan poltin. Ainakin vanhemmassa mallissa on ja on ihan paska grilli. Sori vaan :D

Kunnon kaasugrillit alkavat sieltä noin tuhannesta eurosta. Silti parempaa safkaa saa tehtyä pallogrillillä. Se maku on ihan erilainen..
Paska grilli tuo ei missään nimessä ole. Rakenne on kestävä ja laadukas, alumiinirunko kestää aikaa. Lämmönjakolevyn ja lisäritilän tarvitsee epäsuoraan grillaukseen.
Mutta kuten sanoit, ei vedä millään vertoja esim puolet halvemmalle Weberin 57cm pallolle.
 
kun sulla on käytännössä Q muotoinen poltin jonka keskellä menee suora poltin, miten sä teet tässä epäsuoran? Kaasussahan epäsuora menee suoraan toisessa päädyssä/laidassa, ei keskellä. Se että laitat Q polttimen ja safkat sihen keskelle niin ei oikein tee epäsuoraa..
Tuossa edellä jo vastattiinkin tyhjentävästi.
 
Elämäni ensimmäinen hiiligrilli hankinassa.
Vielä ei ole tiedossa paljonko grillille tulee käyttöä, joten ajattelin selviäväni noin satasella.
Olen katsonut esim. tätä:

Onko tällainen halpa Weberi mistään kotoisin?

Ihan mielenkiinnosta sitten, mitä nuo ~300€ Weberit tarjoaa sitten, mitä nämä eivät? Tämä NDK Swiss vaikutti ihan yllättävän jämäkältä ainakin kun kävin sitä katsomassa.
Ei toki ole mitään kokemusta tuosta hinnat alkaen Weberistä, mutta 57 Weberin omistavana muutama huomio. Tuossa tuhka tippuu tuolle alla olevalle lautaselle (sen pitä tippuu). Veikkaisin että se myös siitä häviää itsestään jos tuuli pääsee siihen puhaltamaan. Noissa hieman arvokkaimmissa Webereissä on alla irroitettava kippo, johon tuhka putoaa. Pidän tuota 47 kokoa myös hieman pienenä, eli jos noi on ne vaihtoehdot niin ota toi NDK. Kestää sen minkä kestää ja jos tuntuu että pitää joskus parempi saada, niin kattele sitten uudelleen. Nyt ollaan taas pelkkien kuvien varassa, mutta tuskin tuo ihan sysipaskakaan on. Se nyt on ihan selvä että jos ensimmäiseksi hiiligrilliksi ostaa jonkun ihan kelvottoman tekeleen, niin kyllä sen syö grillaamishaluja. Voi jopa mennä usko koko hiilillä grillaamiseen.
 
Se nyt on ihan selvä että jos ensimmäiseksi hiiligrilliksi ostaa jonkun ihan kelvottoman tekeleen, niin kyllä sen syö grillaamishaluja. Voi jopa mennä usko koko hiilillä grillaamiseen.
Tämä. Kerralla ostaa kunnollisen niin kyllä sillä on kiva rillata. Weberin master touch on erittäin hyvä pallo, ja mukana tulee kaikki mitä alkuun tarvii. Lisävarusteita on älytön määrä. Tuhkat saa helposti sinne tuhka-astiaan josta ne on helppo tyhjentää. 100€:n pallogrillit on satasen grillejä. Se vaan on faktaa että laadukas pallo maksaa 300€+ noin suurinpiirtein. Sihen kunnon hiilet/briketit sekä puhdistusharja, kunnon pihdit ja lasta niin ollaan n.400€ alkupanostuksessa. Mut sitten ne vehkeet on kunnolliset ja grillaaminen on kivaa. Grilli on tukeva, se ei kaadu pihalla vaikka olisi kova tuuli, noista halvoista en välttämättä mene takuuseen että pysyy pystyssä jne.
Moni ostaa esimerkiski näytönohjaimen joka maksaa tonnin. Sitte se on 3 vuoden päästä uusittava kun "ei pyöritä", samoin tekee se 100€ pallokin..
 
Elämäni ensimmäinen hiiligrilli hankinassa.
Vielä ei ole tiedossa paljonko grillille tulee käyttöä, joten ajattelin selviäväni noin satasella.
Olen katsonut esim. tätä:

Onko tällainen halpa Weberi mistään kotoisin?

Ihan mielenkiinnosta sitten, mitä nuo ~300€ Weberit tarjoaa sitten, mitä nämä eivät? Tämä NDK Swiss vaikutti ihan yllättävän jämäkältä ainakin kun kävin sitä katsomassa.
Sillä 300€ weberillä pelkkä ritilä on täysin erilainen, paksua rosteria. Keskellä ritilää on GBS eli gourmet bbq system, se pyöreä kolo. Sihen saat laitettua vaikka ja mitä härpäkettä. Mukana tulee myös hiilikorit, joilla voit tehdä helpommin epäsuoran grillauksen tai jakaa sitä. Puhdistussysteemi, eli ne tuhkat tippuu sihen astiaan josta ne on helppo tyhjentää. Jossain mallissa tulee valurautainen keskiritilä mukana, jossa pihvejä paistamalla lopputulos on ihan erilainen kuin tavallisella ritilällä jne. Paljon eroja, etenkin laadussa.
 
Mitäs härpäkkeitä olette hommanneet Weberin palloon? Viime kesä meni harjoitellessa tuolla perussetillä ja tokihan sillä pärjäisi tulevankin kesän, mutta ainahan sitä on kiva jotain uutta kokeilla. Laittakaa kokemuksia, niin osaa arvioida mitkä olisi rahan arvoisia. Niin ja mistä noita halvimmalla saa?
 
Mitäs härpäkkeitä olette hommanneet Weberin palloon? Viime kesä meni harjoitellessa tuolla perussetillä ja tokihan sillä pärjäisi tulevankin kesän, mutta ainahan sitä on kiva jotain uutta kokeilla. Laittakaa kokemuksia, niin osaa arvioida mitkä olisi rahan arvoisia. Niin ja mistä noita halvimmalla saa?
Moottoroitu varras on ehdoton.
Screenshot_20210325-130047.jpg

Toi löytyy iteltä. Oli kyllä halvempi ku sen vuos sit tilasin.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
283 984
Viestejä
4 876 971
Jäsenet
78 739
Uusin jäsen
FENRIR666

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom