Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ok, mä muistan nähneeni ton saranajutun mutta en ollu varma missä versiossa se oli.5770:ssa on saranoitu kansi, mutta 5750:n kansipidikeratkaisu on niin hyvä, etten antaisi sille juurikaan jos ollenkaan arvoa.
Ei ole oikein pätäkkää tunkea paria tonnia Kamadoon.Kannattaa ostaa kamado suoraan ja jättää noi peltiset kauppaan. Vaikka hyviä nuo weberit ovatkin mutta esim. kamado bono on ylivoimainen niitä vastaan. Hiiliä kuluu paljon paljon vähemmän, lämmönsäätö on todella helppoa jne.
Puuöljy ulkokäyttöön esimerkiksi.Weberin pallon omistajille vinkiksi, motonetissä on nyt jotkut super outlet päivät, eli outlet tuotteet isommalla prosentilla kun ennen, kävin eilen poistamassa yhden:
Weber Sivutaso :n 35e hintaan, eli bambuinen sivutaso esim Master touch grillille.
Asiasta nakkiin, tuossa lukee että tuo pitäisi käsitellä ennen käyttöönottoa, millähän tuo kannattaa käsitellä?
En aio sitä minään leikkuulautana käyttää vaan apupöytänä, eli säänkestävyys on se tärkein.
On vaan aika jäätävän kokoisissa paketeissa noi, sekä useasti sisältää pellavaa joka ei ilmeisesti oikein sovi bambulle...Puuöljy ulkokäyttöön esimerkiksi.
On vaan aika jäätävän kokoisissa paketeissa noi, sekä useasti sisältää pellavaa joka ei ilmeisesti oikein sovi bambulle...
Oisko arvon palstalaisilla antaa vastauksia näihin kysymyksiini?Onko tuo Kamado vihreän munan kopio? Miten tuo Bono esim. vertautuu Weberin 57cm grillauksen pinta-alalta ja suoran ja epäsuoran "alueen" tekemisessä?
Olen ite vajaa 10v grillannut Weberin 57cm ja onhan siinä vähän säätämistä että lämmöt pysyy. Tulen kyllä hyvin toimeen sen kanssa, mut jos oikeasti keraamiset on paljon edellä, nii alkoi kiinnostamaan.
Kiitti vinkistä. Vinson 500 on ollut myös harkinnassa. On tukevaa rautaa ja vaikuttaa laadukkaalta. Tuossa tulee mukaan paljon lisähärpäkettäkin. Lämmönjakolevyt näyttäisi olevan ja niile on aina tarvetta.@Valtsu_82 tsekkaa tämä. En katsonut speksejä, tai tiedä muutakaan mutta muistui mieleen.
Muutakin Landmannia löytyy
Tulokset hakusanalle | Huutokaupat.com
Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta. Ilmoittajina toimivat tuhannet yritykset, ulosottovirastot, puolustusvoimat, kunnat ja muut julkisen...huutokaupat.com
@Valtsu_82 tsekkaa tämä. En katsonut speksejä, tai tiedä muutakaan mutta muistui mieleen.
Muutakin Landmannia löytyy
Tulokset hakusanalle | Huutokaupat.com
Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta. Ilmoittajina toimivat tuhannet yritykset, ulosottovirastot, puolustusvoimat, kunnat ja muut julkisen...huutokaupat.com
Onko tuo Kamado vihreän munan kopio? Miten tuo Bono esim. vertautuu Weberin 57cm grillauksen pinta-alalta ja suoran ja epäsuoran "alueen" tekemisessä?
Kamado on yleinen nimitys keraamisille grilleille, tai jos tarkoitit tuota Kamado Bonoa niin se on merkki. Kamado Bono on ihan oma merkkinsä, jossa keraamisilla osilla on ikuinen takuu, muilla osilla 1-2 vuotta.Onko tuo Kamado vihreän munan kopio? Miten tuo Bono esim. vertautuu Weberin 57cm grillauksen pinta-alalta ja suoran ja epäsuoran "alueen" tekemisessä?
Olen ite vajaa 10v grillannut Weberin 57cm ja onhan siinä vähän säätämistä että lämmöt pysyy. Tulen kyllä hyvin toimeen sen kanssa, mut jos oikeasti keraamiset on paljon edellä, nii alkoi kiinnostamaan.
Oisko arvon palstalaisilla antaa vastauksia näihin kysymyksiini?
Kamado kyllä kiinnostaisi itseänikin, mutta kyllä Weberissäkin paistuu pizzat (400c onnistuu) ja briketit pystyy käyttämään uudestaan, sen kun laittaa ilma-aukon kiinni niin ne sammuu.No joo ohan niitä säätimiä saatavilla mutta itsellä ei ole, enkä ole kokenut tarpeelliseksi. Kamadossa on se hyvä puoli jos mä laitan lämmöksi kupoliin 110c niin se pysyy siinä helposti 12h+ eikä mun tarvi tehdä yhtään mitään. Samoilla hiilillä voi painella monta kertaa. Pallogrillissä on käytännössä aina laitettava uudet briketit.
Pizzat onnistuu kyllä helposti ja lämpöä saa kyllä ihan riittävästi. Kamado on paljon monipuolisempi sekä helpompi kuin pallo. Itellä oli weberin smokey mountain savustin sekä 57 master touch. Myin pois ja hommasin kamadon. Päivääkään en ole katunut. Paitsi että nyt tekis mieli hommaa pieni kamado sihen viereen![]()
Grillin alusmatto 100x120cm Itellä 2 kappaletta. Toimii.Onko minkälaisia mattoja/muita ratkaisuja paloturvallisuutta parantamaan hiiligrillin alle ehdottaa?
Kamado on silti täysin ylivertainen palloon verrattuna. Täytyy silti todeta että kyllähän weberin pallokin hyvä kapistus on, kamado on vain parempi, helpompi ja "monipuolisempi".Kamado kyllä kiinnostaisi itseänikin, mutta kyllä Weberissäkin paistuu pizzat (400c onnistuu) ja briketit pystyy käyttämään uudestaan, sen kun laittaa ilma-aukon kiinni niin ne sammuu.
Ite löysin saman. Olis ilmaset rahdit, mut tilisiirto maksuvaihtoehtona.Grillimarket.ee 299€, en tiedä rahdista.
Grillimarket.ee ei toimita Suomeen, kysytty on pari vko sitte. Hallan bbq nosti Bonojen hintoja, kuulemma rahtien hinnat nousseetMinimo oli viime viikolla vielä 349€ sihen rahti muistaakseni 80€ luokkaa joka on ihan sairas ryöstö.
Sitten tohon minimoon ei mahdu paljon mitään, eli hakisin kyllä isomman jos vain yhdellä munalla menee. Yleisin kokoluokka on Large jonka koko on n.46-49cm ja se on ritilänhalkaisija.
Tätä samaa katselin. Itselle tuli just Traegerin iso pellettihirmu, mutta sitte älysin, että tarttenhan mä makkaranpaistoon yms erilaisten ruokien valmistukseen kaasugrillin. Weberin joku samanhintainen näytti sellaiselta muoviselta lasten työntövaunulta ni siks mä ihastuin kans tohon. En vielä tilannut, yritän löytää kokemuksia tästä vielä jostainKausi lähestyy ja vanha grilli on muistaakseni sökönä. Pitäisi ostaa joku uusi pikkainen tilalle. Katselin Verkkokaupasta Napolen Rogue grilliä.
Merkki on itselleni uusi tuttavuus, mutta paperilla vaikuttaa ihan pätevältä peliltä. Onko jollain kokemuksia Napolenista ?
Valetun alumiinisen tulipesän luulisi olevan kestävä ?
Hybridi - Lisävarusteena olevalla kaukalolla voi käyttää myös hiilillä.
Ominaisuudet
Takuuasiatkin näyttävät olevan varsin hyvällä tolalla:
- Teho: Kokonaisteho 10,5 kW / 5,25 kW per poltin
- Polttimet: 2 kpl, ruostumaton teräs (304)
- Grillausala: lxs 51 x 46 cm, 2346 cm²
- Teho/m2 grillausalalla: 44,7kW/m2
- Lämpöritilä: lxs 53 x 16 cm
- Valualumiininen grillipesä
- Lämmöntasauslevyt: DUAL-LEVEL kaksitasoiset, ruostumaton teräs (304)
- Avoparilat: WAVE™ kaksipuoliset valurautaa ja emaloitu lämpöritilä
- Rasvapelti: ruostumaton teräs (304), 2-tasoinen rasvankeruujärjestelmä
- Lämpömittari: ACCU PROBE™ Celsius/Fahrenheit asteikoilla
- Sivupöydät: Alastaittuvat ja tarvikekoukuilla
- Kaapisto: Galvanoitua terästä
- Pyörät: 4 kpl, lukittavissa
- Mitat: lxsxk 122 x 64 x 122 cm
- Nopeasti kasattava uuden rakenteen ansiosta
Aluminum castings / stainless steel base 15 Years
Stainless steel lid 15 Years
Porcelain enamel lid 15 Years
Stainless steel cooking grids 15 Years
Stainless steel tube burners 10 years full coverage, plus 50% off until the 15th year
Stainless steel sear plates 5 years full coverage, plus 50% off until the 15th year
Porcelain-enameled cast iron cooking grids 5 years full coverage, plus 50% off until the 15th year
Ceramic infrared burners (excluding screen) 5 years full coverage, plus 50% off until the 15th year
All other parts 2 years
[404] Sivua ei löytynyt
www.verkkokauppa.com
Onko hajua saako Weberin Master Touchiin jostain edullisia tarvikeosia esim siihen keskelle irroitettavaan reikään?
Mikä siinä kaasussa ahdistaa? Voittaa sähköviritykset mennen tullen.Ensimmäistä grilliä pitäisi hankkia kesäksi, ja vähän arveluttaa kaasun kanssa leikkiminen.
Tekeekö tämmöisellä sähkögrillillä mitään: Pulse 2000 Sähkögrilli Vaunulla - FI
Vai mikä olisi tumpelolle ensikertalaiselle sopiva grilli?