Grillit & grillaus

Kylmää pukkaa jo ulkona , miten olette talvella grillailleet, oletteko käyttäneet brikettejä, riittääkö lämpö? Vai laitetaanko mukaan myös esim. Marienburg:n hiiliä kun niillä tuntui lämmöt nousevan ihan kivasti?
Oletteko koskaan kokeilleet myös polttaa ihan normi puita ja käyttää niiden hiillosta?
Ajattelin myös ostaa suojan mutta tuo edellinen homejuttu laittoi ajattelemaan uudestaan.
 
Olisiko kuitenkin niin että ilman höyryä kana kuivuisi myös sisälle päin mutta kun sisäkosteus on korkea niin haihtumista sisäpuolelle ei synny paljoakaan? Maalaisjärjellä vähän sama ilmiö kuin että puuvene ei kuivu niin paljoa vedessä ollessaan kuin rannalla :hmm:
Vähän huono vertaus, nosta se vene siihen veden yläpuolelle ja katso mitä tapahtuu. Eivät laituritkaan pysy kosteina, tai sen veneen yläosat. Kärjistetysti, lihan kutistumiseen ei vaikuta ympäristön kosteus. Vedessä tai höyryssä kypsyvä lihanpala menettää nestettä yhtä paljon kuin kuivana uuni- tai grilliritilällä lämmitettävä liha, niin kauan kuin lihan oma sisäinen lämpötila on sama. Toisin sanoen lihan saa kuivaksi keittämällä. Kannattaa tutustua vaikka Harold McGeen tai Haqvin Gyllensköldin tutkimuksiin, sillä on paljon mielenkiintoista faktaa.
 
Vähän huono vertaus, nosta se vene siihen veden yläpuolelle ja katso mitä tapahtuu. Eivät laituritkaan pysy kosteina, tai sen veneen yläosat. Kärjistetysti, lihan kutistumiseen ei vaikuta ympäristön kosteus. Vedessä tai höyryssä kypsyvä lihanpala menettää nestettä yhtä paljon kuin kuivana uuni- tai grilliritilällä lämmitettävä liha, niin kauan kuin lihan oma sisäinen lämpötila on sama. Toisin sanoen lihan saa kuivaksi keittämällä. Kannattaa tutustua vaikka Harold McGeen tai Haqvin Gyllensköldin tutkimuksiin, sillä on paljon mielenkiintoista faktaa.

Ja lämmöllä tai ajalla ei tietenkään ole mitään merkitystä lopputulokselle?
 
Vähän huono vertaus, nosta se vene siihen veden yläpuolelle ja katso mitä tapahtuu. Eivät laituritkaan pysy kosteina, tai sen veneen yläosat. Kärjistetysti, lihan kutistumiseen ei vaikuta ympäristön kosteus. Vedessä tai höyryssä kypsyvä lihanpala menettää nestettä yhtä paljon kuin kuivana uuni- tai grilliritilällä lämmitettävä liha, niin kauan kuin lihan oma sisäinen lämpötila on sama. Toisin sanoen lihan saa kuivaksi keittämällä. Kannattaa tutustua vaikka Harold McGeen tai Haqvin Gyllensköldin tutkimuksiin, sillä on paljon mielenkiintoista faktaa.
Et oo tosissas? Siis ihan sama miten valmistaa ja yhtä kuivaa tulee aina. Kypsymisen aikana moni tekijä vaikuttaa paljonko nestettä vähenee nettopainosta, aika ja lämpötila suurimmat muuttujat.
 
Et oo tosissas? Siis ihan sama miten valmistaa ja yhtä kuivaa tulee aina. Kypsymisen aikana moni tekijä vaikuttaa paljonko nestettä vähenee nettopainosta, aika ja lämpötila suurimmat muuttujat.
Juuri niin, moni asia vaikuttaa lopputulokseen, mutta ympäröivä kosteus ei vaikuta siihen, paljonko nestettä poistuu. Siitä tässä kai keskustelemme?
 
Juuri niin, moni asia vaikuttaa lopputulokseen, mutta ympäröivä kosteus ei vaikuta siihen, paljonko nestettä poistuu. Siitä tässä kai keskustelemme?
Enempää raakaa fysiikkaa sekoittamatta BCC:n kypsymiseen, myöntänet kuitenkin että jotain eroa täytyy kypsymiseen syntyä jos kanaa paahtaa kaljatölkki perseessä tai ilman (siis kanan sisuksissa :) )?
 
Enempää raakaa fysiikkaa sekoittamatta BCC:n kypsymiseen, myöntänet kuitenkin että jotain eroa täytyy kypsymiseen syntyä jos kanaa paahtaa kaljatölkki perseessä tai ilman (siis kanan sisuksissa :) )?
Ehkä kypsymisessä, muttei maussa tai mehukkuudessa. Omiin muistikuviin ja kokemuksiin pohjaten, muistelisin kypsymisen kestäneen kauemmin tölkin kanssa. Kerran kokeilin rinnakkain ja lopetin tölkkipelleilyt sen jälkeen, kun mitään eroa ei kukaan huomannut. Toinen oli telineessä pystyssä ja toisessa oli siideritölkki.
 
tölkki blokkaa myös grillin aromit ja muutenkin lämpöä sieltä suunnalta eli kana on ollut grillissä muuten paitsi sieltä sisältä, se osa ollut vain miedolla paistinpannulla.
 
Eastonin Cittarista tarttui mukaan kokonainen naudan sisäfile hintaan 14,99e/kg. Jätettä. Lieneeköhän tämä lapiolla ruhosta irti raapaistu? Jäi Coeur de filet haaveeksi ja pihvejä sai neljä kappaletta 1,7kg köntsästä. Loput meni suikaleiksi.

Tarjous siis voimassa vain tänään, jos muilla sattuisi käymään parempi onni arvonnassa. Italialaista lihaa.

Enpä nyt tälle avautumiselle parempaakaan paikkaa keksinyt. Ken halba maksa, se paska saa? Mistäs tekkiläiset ostaa laatulihansa?
 

Onko kokemuksia? Ilmeisesti aika simppeli laite mutta toimiiko?
 
Dodiin...kamado jonkun aikaa käyttämättä ja huomasin että puun osat homehtumassa vaikka ei peitettynä. Kesän alussa oli peitettynä mutta täältä lukeneena poistin hupun mutta silti tuli. Kamado on Mustangi ja n 4 kk vanha. Onko normaalia? Meneekö takuuseen/omaan piikkiin? Saako poistettua vai meneekö uusiksi? Vai uusitaanko vaikka vaan puuosat?
 
Dodiin...kamado jonkun aikaa käyttämättä ja huomasin että puun osat homehtumassa vaikka ei peitettynä. Kesän alussa oli peitettynä mutta täältä lukeneena poistin hupun mutta silti tuli. Kamado on Mustangi ja n 4 kk vanha. Onko normaalia? Meneekö takuuseen/omaan piikkiin? Saako poistettua vai meneekö uusiksi? Vai uusitaanko vaikka vaan puuosat?
Minä putsasin ulkokalusteiden homeenpoitolla. Lähti helposti ja tuli siistit.
 
  • Tykkää
Reactions: Six

Onko kokemuksia? Ilmeisesti aika simppeli laite mutta toimiiko?
Olihan täällä jokunen aika joku joka tuollaisen sanoi hankkineensa. Jos seuraa ketjua, niin ehkä tulee kertomaan kokemuksia.
Jo aiemmin suositeltiin Traegerin Pro22 mallia tuon asemesta ja tuskin mikään on muuttunut. Itse ostin Traegerin ja olen ollut tyytyväinen.

En epäile etteikö tuokin toimi.
 
No niin, nyt voikin aloittaa keskustelun Grillien säilytys for dummies.

Pitkästä aikaa tuli tälle kesälle hommattua Weberin kaasugrilli ja tossahan se nyt nököttää, tuskinpa hirveästi teen sillä sapuskaa enää ennen seuraavaa kevättä.

Miten säilytätte kaasugrillejänne talven yli?

Miten säilytätte kaasupulloa?

Pitääkö joku läpi talven ulkona tälläisissä Etelä-Suomen olosuhteissa?

Tällä hetkellä grilli terassilla katoksen alla ja suojapressun alla käyttövalmiina. Ei oikein ole tilaa laittaa mihinkään sisään, pullon nyt toki saa tuohon lämpimään varastoon.
 
No niin, nyt voikin aloittaa keskustelun Grillien säilytys for dummies.

Pitkästä aikaa tuli tälle kesälle hommattua Weberin kaasugrilli ja tossahan se nyt nököttää, tuskinpa hirveästi teen sillä sapuskaa enää ennen seuraavaa kevättä.

Miten säilytätte kaasugrillejänne talven yli?

Miten säilytätte kaasupulloa?

Pitääkö joku läpi talven ulkona tälläisissä Etelä-Suomen olosuhteissa?

Tällä hetkellä grilli terassilla katoksen alla ja suojapressun alla käyttövalmiina. Ei oikein ole tilaa laittaa mihinkään sisään, pullon nyt toki saa tuohon lämpimään varastoon.

Viime talven nökötti kaasugrilli hupun alla ja pullo parveekeella etelä-suomessa, putsailin grillin ennen talviteloille laittoa, kaasuletkun otin irti ja tulppasin pään grillistä, ei ongelmia.
Kaasupulloa en sisälle veisi, sille on syynsä miksi niitä säilytetään tyhjinä sekä täysinä ulkona omissa kaapeissaan.
 
Kaasugrilli lipan alla ilman huppuja - pesemättä, pullo kyljessä.
Hiiligrilli taivasalla ilman huppuja - pesemättä

5+ vuotta menty näin, sitä ennen toinen kaasugrilli 5v (en vaihtanut että lahos vaan koska kyllästyin - palvelee vanhempien mökillä edelleen), enkä näe syytä miksi muuttaisin mitään. Huput ainakin ihan turhia, peseminen ajan haaskausta, näillä mennään täällä :).
 
Eastonin Cittarista tarttui mukaan kokonainen naudan sisäfile hintaan 14,99e/kg. Jätettä. Lieneeköhän tämä lapiolla ruhosta irti raapaistu? Jäi Coeur de filet haaveeksi ja pihvejä sai neljä kappaletta 1,7kg köntsästä. Loput meni suikaleiksi.

Tarjous siis voimassa vain tänään, jos muilla sattuisi käymään parempi onni arvonnassa. Italialaista lihaa.

Enpä nyt tälle avautumiselle parempaakaan paikkaa keksinyt. Ken halba maksa, se paska saa? Mistäs tekkiläiset ostaa laatulihansa?

Suoraan lihakaupan tiskiltä. On omnom.
Esmees tämmönen; Google Maps
 
Miten avoimen katon alle sijoitetut huuvat vetävät? Jos avoterassille rakentaa puugrillin, jossa palaa avotuli, niin nokeentuvatko seinät ja katto vai vetääkö huuva savut oikeasti pois?
 
Miten avoimen katon alle sijoitetut huuvat vetävät? Jos avoterassille rakentaa puugrillin, jossa palaa avotuli, niin nokeentuvatko seinät ja katto vai vetääkö huuva savut oikeasti pois?

No näin äkkiseltään, voit polttaa vaikka koko talon tuolla virityksellä. Jos pihamaata on, niin avotuli vähän kauemmas, 10 metriä rakenteista. Siihen voi sitten roudata tuolit ja pöydän. Jos et usko, niin soita palolaitokselle.
 
No näin äkkiseltään, voit polttaa vaikka koko talon tuolla virityksellä. Jos pihamaata on, niin avotuli vähän kauemmas, 10 metriä rakenteista. Siihen voi sitten roudata tuolit ja pöydän. Jos et usko, niin soita palolaitokselle.

Hormi kuin hormi. Noita virityksiä on kuitenkin esimerkiksi lapin hiihtoreittien kahviloissa, joissa sisällä palaa avotuli. Hormi tulee tietenkin asentaa asianmukaisesti, jottei se ole paloturvallisuusriski.

Lähinnä kiinnostaa, vetääkö se savut.

Grillikodissa voi olla ongelmia savun kanssa, mutta liittyykö se suljettuun tilaan?

 
No ok. oon itse rakentanut grillikodan, missä savu menee hormista ja tuloilma lattian alta. Tyypillisesti kodassa tuloilmaa ei tule riittävästi palamiseen, jolloin se alkaa savustamaan sisälle.

. Kerro nyt että onko kyseessä rivari (et saa lupia) vai joku omakotitalo maalla, sielllähän saa tehdä mitä lystää.
 
Ihan pakko kysyä, oliko nimimerkki "Itse T" lyhennys sanoista "Itse tein"?
 
Maitovasikan- ja ibericopossun kyljyksiä sekä pataleipää (48h kohotus huoneenlämmössä, ens kerralla hiivaleipäjauhoista). Jälkeen kuvat jäi ottamatta, kun oli sen verran kiire syömään. Grillikausi jatkuu ainakin toistaiseksi.
IMG_20201113_171810.jpgIMG_20201113_161610.jpg
 
Grillikausi jatkuu ainakin toistaiseksi

Itse ajattelin tänä(kin) vuonna savustaa/grillata joulukinkun pallogrillissä. Tuoresuolattu juhlakinkku ilman potkaa, briketit snake methodilla hiiliritilän reunoille ja kinkku sisään. Tulille aamupäivällä ja sitten päivän ajan kaljoit.... odotella ja illalla kamaroiden poisto ja kuorrutus jos haluaa.
 
Itse ajattelin tänä(kin) vuonna savustaa/grillata joulukinkun pallogrillissä. Tuoresuolattu juhlakinkku ilman potkaa, briketit snake methodilla hiiliritilän reunoille ja kinkku sisään. Tulille aamupäivällä ja sitten päivän ajan kaljoit.... odotella ja illalla kamaroiden poisto ja kuorrutus jos haluaa.
Tänään lähtee yks viime vuotinen 5kg raakapainoltaan, 4,2kg nahka&rasvat poistettuna silloin ollut tuorekinkku, estimaatti edellisten tulosten perusteella on 12h-15h ~100-110c lämmössä ylikypsäksi eli 90C pintaan. Kohtaa pitää alkaa sytyttää grilliä jotta huomenna päivällä on ruokaa, ei siinä yöllä paljoa voi kaljoitella jos meinaa nukkuakin :).
 
Säilytän grillit (Weber/kaasu valurautaritilällä, muurikka pianolankaritilällä) kylmässä varastossa. Huppua ei jaksa käyttää jos ei ole taivasalla. Sitten puupolttoiset antaa olla pihalla (betoni/valurauta). Joulukinkku leivinuunissa yön yli - en tuota jaksaisi viritellä grilliin, kun unohtaminen 120 asteiseen uuniin (lämmitetty edellisenä iltana tai aamulla) on niin vaivatonta (uuni hiipuu 7-8 tunnin yöunien aikana jonnekin 90 asteen kieppeille, jolloin liha on noin 80 asteista). Pääasiassa tulee grillattua burgereita, vartaita (possun sisäfile + kasvikset), kanaa ja maggaroita. Liika käryytys vie mehut, eli sitä kun välttää, niin vaikea epäonnistua. Slow cook sitten erikseen.
 
Itse ajattelin tänä(kin) vuonna savustaa/grillata joulukinkun pallogrillissä. Tuoresuolattu juhlakinkku ilman potkaa, briketit snake methodilla hiiliritilän reunoille ja kinkku sisään. Tulille aamupäivällä ja sitten päivän ajan kaljoit.... odotella ja illalla kamaroiden poisto ja kuorrutus jos haluaa.

Tämä suunnitelma on myös itselläni. Tilasin tuoresuolatun kinkun lihakauppiaalta, ja tosiaan savustus olisi myös mielessä. Katotaan kuinka kauhean kelin pukkaa.
 
Itse ajattelin tänä(kin) vuonna savustaa/grillata joulukinkun pallogrillissä. Tuoresuolattu juhlakinkku ilman potkaa, briketit snake methodilla hiiliritilän reunoille ja kinkku sisään. Tulille aamupäivällä ja sitten päivän ajan kaljoit.... odotella ja illalla kamaroiden poisto ja kuorrutus jos haluaa.

Tätä pitää kokeilla muuten itsekkin, hyvä idea!
 
Itse ajattelin tänä(kin) vuonna savustaa/grillata joulukinkun pallogrillissä. Tuoresuolattu juhlakinkku ilman potkaa, briketit snake methodilla hiiliritilän reunoille ja kinkku sisään. Tulille aamupäivällä ja sitten päivän ajan kaljoit.... odotella ja illalla kamaroiden poisto ja kuorrutus jos haluaa.
3 vuotta on tullut joulukinkut tehtyä näin ja uudenvuoden aatoksi vielä alennuksesta toiset. Tulee kyllä ihan eri laatua kuin sähköuunissa. Mutta sehän nyt ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä. Jos jotain jää yli, vedän siivuiksi/suikaleiksi ja n. 300g vakuumipusseissa pakkaseen. Sieltä sitten leivän ja pizzan päälle niin kauan kuin riittää.
 
Nyt kun täällä kinkunpaistosta puhutaan, niin kysäistäänpä suosituksia langattomista paistomittareista. Ei oo väliä onko joku bluetooth vehje vai omalla näytöllään oleva. Saako Amazonista/Ebaysta/Aliexpressistä jotain edukasta ja toimivaa vai pitääkö suosiolla laittaa kättä syvemmälle taskuun ja ostaa esim. Meater? Jos näin, muistaako kukaan onko noita ollut BF tarjouksessa aiempina vuosina?

Itse paistan kinkun leivinuunissa, joten kantama ei nyt mikään älyttömän hurja tarvitse olla, mutta eipä siitä kantamasta haittaakaan olisi jos vaikka innostuu ostamaan munagrillin :) Tällä hetkellä digitaalinen mittari käytössä, mutta ongelma on lähinnä siinä, että anturin johto pitää laittaa luukun välistä kulkemaan eikä luukkua voi vääntää kokonaan kiinni.
 
Nyt kun täällä kinkunpaistosta puhutaan, niin kysäistäänpä suosituksia langattomista paistomittareista. Ei oo väliä onko joku bluetooth vehje vai omalla näytöllään oleva. Saako Amazonista/Ebaysta/Aliexpressistä jotain edukasta ja toimivaa vai pitääkö suosiolla laittaa kättä syvemmälle taskuun ja ostaa esim. Meater? Jos näin, muistaako kukaan onko noita ollut BF tarjouksessa aiempina vuosina?

Itse paistan kinkun leivinuunissa, joten kantama ei nyt mikään älyttömän hurja tarvitse olla, mutta eipä siitä kantamasta haittaakaan olisi jos vaikka innostuu ostamaan munagrillin :) Tällä hetkellä digitaalinen mittari käytössä, mutta ongelma on lähinnä siinä, että anturin johto pitää laittaa luukun välistä kulkemaan eikä luukkua voi vääntää kokonaan kiinni.

Kokemusta löytyy näistä langallisista kiina-mittareista, ink birdin bt mittari kahdella sensorilla, 2 kpl palautin amazonille, eli en kyllä suosittele, sensorit ei kestä pesua ja appi on vähän niin ja näin. Eikä tuohon käyttötapaukseesi sen paremmin sovellukkaan.

Ostin meater+ proshopin jostain tarjouksesta ja voin kyllä suositella. Kuvittelis että on bf tarjouksessa, tais olla 75€. Ehkä mitä jäi kaipaamaan, oli useampi sensori eri lihoille, mutta sitä varten noilla oli muistaakseni joku meater block tms
 
Tulihan näistä mittareista aiemmin jotain keskusteltua.
Meater muuten hyvä, mutta signaali ei tule pallogrillistä ulos käytännössä ollenkaan. Pellettigrillin kanssa toimii jotenkuten, mutta silti pätkii signaalia jatkuvalla syötöllä.
Käytössä alkuperäinen Meater ja grillin vieressä ylimääräinen puhelin tukiaseman roolissa. Meater+ lupaa pidempää kantomatkaa, sillä lataustelakka toimii vahvistimena. Mutta jos se anturi sielä grillin sisällä on sama, niin näinköhän sillä on jotain merkitystä. Lisäksi itsellä pidempää grillatesse etäisyys grillin ja grillaajan välillä on sellaien, ettei pelkällä bluetoothilla pärjää kuitenkaan. Joten ylimääräinen puhelin on oltava välissä, tai sitten on sijoitettava 300 euron Meater blockiin. Näillä kokemuksilla ei tule moinen tapahtumaan.
Ostin korvaavaksi tuotteeksi Weberi connectin, jossa anturit menee grilliin piuhalla ja itse laite lähettää datan joko Bluetoothilla tai WLAN:illa. Eli signaalin saanti on huomattavasti parempi. Softan puolesta Weber onkin sitten kaukana Meateristä. Jos Meatterin kanssa voi valita kohdelämpötilan lihalle ja lyödä lihan grilliin, jonka jälkeen Meater laskee kauanko kestää että liha on valmis (perustuen grillin lämpötilaan). Weberin vaihtoehdot tuntuu olevan, joko perinteinen hälytyslämpötila. Tai sitten valitaan mitä grillataan (paksuudesta lähtien) ja weber kertoo sulle missä lämpötilassa ja milloin käännetään jne. Itse kaipailen Weberiin tuota arviota kauanko menee että liha on tavoitteessa. Muuten olen laitteeseen tyytyväinen. Mukana tulee yksi anturi lihalle ja yksi grillin lämpötilan mittaamiseen. Laitteessa on paikat neljälle anturille.
 
ink birdin bt mittari kahdella sensorilla, 2 kpl palautin amazonille, eli en kyllä suosittele, sensorit ei kestä pesua ja appi on vähän niin ja näin.

Perhana, hommasin joku alepäivä just tommosen ink birdin kahden anturin BT mittarin, se odottelee hyllyssä joululahjapaperiin menoa, mutta jos se on noin arpanoppalaatua niin ei taida kehdata kenellekään antaa lahjaksi. :hmm:

Meater+ on mulla pelannut ihan ongelmitta Weberin pallogrillin kanssa, signaalin kanssa ei ongelmia kun se telakka on vaan grillin lähellä.
 
Perhana, hommasin joku alepäivä just tommosen ink birdin kahden anturin BT mittarin, se odottelee hyllyssä joululahjapaperiin menoa, mutta jos se on noin arpanoppalaatua niin ei taida kehdata kenellekään antaa lahjaksi. :hmm:

Meater+ on mulla pelannut ihan ongelmitta Weberin pallogrillin kanssa, signaalin kanssa ei ongelmia kun se telakka on vaan grillin lähellä.
Itselläni ei mitään ongelmia ko. mittarin kanssa. Aktiivikäytössä ollut pari vuotta weberin pallogrillin kanssa.
 
Yhtenä mittarina on myös Inkbirdi 5:llä anturilla, ei ongelmaa toimivuuden kannalta.
En tiedä miten ne anturit pestään, jos sitä hommaa ei kestä? :)
 
Yhtenä mittarina on myös Inkbirdi 5:llä anturilla, ei ongelmaa toimivuuden kannalta.
En tiedä miten ne anturit pestään, jos sitä hommaa ei kestä? :)

Noo, oletin toki että ne voi pestä ihan pesukoneessa, näinhän ei kuitenkaan ole, vaan sensori näyttää häränpyllyä pesun jälkeen. Kiva yrittää pelkkää päätä vähän hinkuttaa puhtaaksi jonkun 8h savustuksen jälkeen, kun koko johto on musta savusta ja rasvasta
 
Noo, oletin toki että ne voi pestä ihan pesukoneessa, näinhän ei kuitenkaan ole, vaan sensori näyttää häränpyllyä pesun jälkeen. Kiva yrittää pelkkää päätä vähän hinkuttaa puhtaaksi jonkun 8h savustuksen jälkeen, kun koko johto on musta savusta ja rasvasta
Kai sen anturin voi asettaa niinkin, ettei johdot ui rasvassa. Karhunkielellähän noi lähtee ihan nätisti puhtaaksi.

Jos porukalla tosiaan toimii Meater hyvin pallogrillin kanssa, niin alkaa haiskahtaa siltä että mun kickstarterin kautta tilattu ensimmäinen versio on suht susi. Kehtaiskohan sitä enää valittaa. Oon ollu siinä uskossa että paska mikä paska. Signaalin saa jos pitää puhelinta Weberin kannen venttiilien päällä. On vaan melko lämmin paikka puhelimelle. Kaikissa muissa paikoissa pätkii tai katkeaa välittömästi. Kokeiltu muistaakseni kolmella eri Sonyllä ja kahdella OnePlussalla, notta tuskin on puhelimessa vikaa.
 
Kai sen anturin voi asettaa niinkin, ettei johdot ui rasvassa. Karhunkielellähän noi lähtee ihan nätisti puhtaaksi.

Jos porukalla tosiaan toimii Meater hyvin pallogrillin kanssa, niin alkaa haiskahtaa siltä että mun kickstarterin kautta tilattu ensimmäinen versio on suht susi. Kehtaiskohan sitä enää valittaa. Oon ollu siinä uskossa että paska mikä paska. Signaalin saa jos pitää puhelinta Weberin kannen venttiilien päällä. On vaan melko lämmin paikka puhelimelle. Kaikissa muissa paikoissa pätkii tai katkeaa välittömästi. Kokeiltu muistaakseni kolmella eri Sonyllä ja kahdella OnePlussalla, notta tuskin on puhelimessa vikaa.

Voi toki asettaa, kuitenkin suosin helppokäyttöisyyttä ja vaivattomuutta, joten tuo ink birgin kanssa ei ollut.

Ainakaan meater+:n kanssa ei ole ollut onglmia weber performer premiumin kanssa, jossa riittää että kotelo/tukiasema on tuossa tasolla, jolloin homma toimii kuten pitää. Bt kantama saattaa katketa jos menee yli 10 metrin sisätiloissa, mutta itselle ei nyt mikään ylitsepääsemätön ongelma kyllä ole ollut.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
259 773
Viestejä
4 516 293
Jäsenet
74 469
Uusin jäsen
Peuzhi
Back
Ylös Bottom