Täällä myös Landmann Triton, mutta 3.0 mallina. Grilli tuli ostettua vuonna 2017 ja silloin hintaa oli 349e. Grilli on ollut ostamisesta lähtien rivitaloasunnossa terassilla katoksen alla ja suojapeite aina päällä kun ei ole käytössä. Ulkoisesti grillissä ei ole ei ole vielä mitään vikaa, ei ruosteita, ei irronneita osia sekä kaasunsäätimet ja niiden sytyttimet toimivat.
Ainut minkä olen pannut merkille on juurikin tuo mainitsemasi lämpö. Vähänkin viileämmällä tai tuulisella kelillä tuntuu ikään kun ei meinaisi lämmetä tarpeeksi, sekä lämmönlevittävä levyt eivät mielestäni toimi kovinkaan hyvin, kaikki grillattavat mitkä ovat lämmönlevittäjä levyjen välissä saa nopeammin paremman rusketuksen kuin grillattavat, jotka ovat lämmönlevittäjä levyjen päällä.
Tuossahan jää kannen taakse melko iso rako, kun kansi on kiinni sekä melko isot reiät löytyvät myös tuota varraslisäosaa varten. Ensimmäisenä kesänä tuli tehtyä foliosta levy, jolla sai peitettyä kannen takaa raon -> tämä tuntui auttavan jonkin verran, ensimmäisen kesän jälkeen oli suunnitelmissa tehdä joku kestävämpi ratkaisu, mutta toistaiseksi on vielä toteuttamatta. Lisäksi suunnittelin tulppaavani nuo vartaan reiät aluslevyillä ja pulteilla, mutta tämäkin projekti on vähän jääny. Voi olla, että tulee loppupeleissä vaan tänä vuonna vuorattua foliolla tuo.
Oheisessa videossa näkyy jonkin sortin reikien tilkitsemis tapa foliolla. Foliolla lämpenemisaika tippuu n. minuutilla.
Lämpeneminen/grillin nopea kuumeneminen on mielestäni tärkeitä ominaisuuksia grillissä. Mutta tuntuu, että sama vikaa koskee 500€ Landmanneja ja 1000€ webereitä. Onko väellä kokemuksia nopeasti ja kuumana pysyvistä grilleistä?