- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 504
Weber master touch oli tosiaan 3 vuotta käytössä ja sinä aikana pysyi kuin uutena kun syksyllä putsas hyvln. Oli pressun alle ulkona koko vuoden, eikä mitään ruostumisen merkkejä. Oli myös smokey mountain, mutta loppua kohti käyttö jäi aika vähälle kun wms:llä savusteli lähes yhtä hyvin, varsinkin kun kyseessä oli vaan yksittäiset lihat, jolloin ei tarvinut useampaa kerrosta. Landmanista ei kokemuksia, ehkä enemmänkin kysymys sulle, jos oot sijoittanut meateriin, niin landmanin ja weberin ero on meaterin verran, mikset ostanut 20e bt lämpömittaria?Meater+ käytössä, aivan loistava. Toimii grillissä, uunissa, paistaessa ja savustuspöntössä, kun puinen lähetin on lähellä.
Landmann hinta on 190€ ja WMT premium 350€.
vaikka hinta ei tätä päätöstä yksin ratkaise.
Yksi kaveri laittoi äsken viestiä, että hänellä on ollut Landmannin vanhempi malli aktiivikäytössä nyt 5v ilman mitään ongelmia. Valurauta parilat kestäneet hyvin. Ilmaa vuotaa pikkasen slow and low savustuksessa, joten ainakin tiiveydessä häviää Weberille. Tuhkapellille pääsee kovemmalla sateella kertymään vettä, mikä tuhkan kanssa muodostaa lipeää. Tämän johdosta tuhkapelti alkaa olla osittain jo puhki. Grilli on siis katoksen alla mutta sivusta pääsee satamaan.
Mielelläni kuulisin muitakin kokemuksia, jos joltain löytyy.
WMT on takuuvarma.