Grillit & grillaus

Marienburg ihan ok hiili, syttyy helposti, palaa kohtuu kuumana mutta palaa nopeasti.
Sitten toptier hiilet eli Marabu, Quebracho, Longan jne kovapuuhiilet, syttyy kohtalaisesti, palaa todella kuumana ja kauan.
Saatavilla esim sunsetcharcoal, säästötalo latvalassa on ollu quebrachoa, kodintavarataloissa ollu marabua, näissä siis kohtuu hintaan eikä mitään 40€ säkki.
 
Mutta nyt oli kyse vissiinkin ihan markettihiilistä ja Marienburgia nyt pitäis löytyä joka Tokmannilta.
 
Marienburgista on kahta säkkikokoa, isommassa säkissä on myös isompaa hiiltä. Isoja säkkejä saa ainakin Puuilosta.
 
Marienburgista on kahta säkkikokoa, isommassa säkissä on myös isompaa hiiltä. Isoja säkkejä saa ainakin Puuilosta.
3 eri kokoa 20,30 ja 50 L. Tokmannista saa 20% alennus aikaan edullisesti noita 50L säkkejä myymälä noutona.13,59€ maksoi viimeksi 50 L säkki
 
Tuolta kunnollisia hiiliä:

 
Nyt kun tuli hiilet puheeksi, niin onko kukaan testannut Julassa myytäviä? Miten vertautuu kunnon hiiliin mitä linkkasin tuossa edellisessä viestissä?

 
Nyt kun tuli hiilet puheeksi, niin onko kukaan testannut Julassa myytäviä? Miten vertautuu kunnon hiiliin mitä linkkasin tuossa edellisessä viestissä?

Testaamatta paskaa eikä eroa mitenkään muista markettihiilistä. Kuten todettu Marienbugit ovat parasta markettilaatua ja sitten kovapuuhiilet kun haluat premiumia
 
Marienburgin 30L säkki sopivasti tarjouksessa Tokmannilla. Huomenna kauppaan ja viikonloppuna Weber testiin :tup:
 
Mökki- ja grillauskausi lähestyy, ai että. Tässä on kymmenen vuotta tullut grillailtua halvoilla kaasugrilleillä, meidän nykyinen kaasugrilli alkaa vedellä viimoisiaan, kyllähän sillä vielä läskit lämmittää, mutta aika rajuja heittelyjä grillausalan lämmöissä, putsauksista huolimatta. Tuota ennen tuli grillattua ihan puulla isukin tekemässä auton rengas grillissä. Elikkäs hiiligrilleistä ja niiden käytöstä ei mitään kokemusta.

Pari kesää olen innostunut myös lihojen savustamisesta. Kaloja on pitkään tullut savustettua pienellä sähkösvustimella, mutta nyt siis kasslerit ja ribsit on tullut savustettua sukulaisilta lainassa olleella hemmetin isolla, varta vasten isompien määrien savustamista varten, teetetyllä savustuspöntöllä ja rengaspolttimella. Hyvinhän tuo toimii, mutta on vähän overkill kokonsa puolesta ja on siinä oma hommansa raahata peräkärryn kanssa mökille, vaikkei pitkässä matkassa olekkaan.

Nyt siis kaipasin näkemyksiä että minkälaista vehjettä kannattaisi lähteä hommaamaan, mitä pitäisi huomioida jne. Toiveena siis vehje jolla onnistuu sekä hiiligrillaaminen ja tuntien savustushommatkin. Ilmeisesti niin tuommoiset smokerit kuin kamadotkin ovat toimivia pelejä molemmissa tarkoituksessa? Mitä plussia ja miinuksia näiden käytössä on? Vaikea löytää netistä rautalankaa kun ei ole tämmöisistä vehkeistä mitään kokemusta. Jos joku haluaa suoraan jotain mallia vinkata, niin budjetti on sitten ihan siellä haitarin alapäässä.
 
Mökki- ja grillauskausi lähestyy, ai että. Tässä on kymmenen vuotta tullut grillailtua halvoilla kaasugrilleillä, meidän nykyinen kaasugrilli alkaa vedellä viimoisiaan, kyllähän sillä vielä läskit lämmittää, mutta aika rajuja heittelyjä grillausalan lämmöissä, putsauksista huolimatta. Tuota ennen tuli grillattua ihan puulla isukin tekemässä auton rengas grillissä. Elikkäs hiiligrilleistä ja niiden käytöstä ei mitään kokemusta.

Pari kesää olen innostunut myös lihojen savustamisesta. Kaloja on pitkään tullut savustettua pienellä sähkösvustimella, mutta nyt siis kasslerit ja ribsit on tullut savustettua sukulaisilta lainassa olleella hemmetin isolla, varta vasten isompien määrien savustamista varten, teetetyllä savustuspöntöllä ja rengaspolttimella. Hyvinhän tuo toimii, mutta on vähän overkill kokonsa puolesta ja on siinä oma hommansa raahata peräkärryn kanssa mökille, vaikkei pitkässä matkassa olekkaan.

Nyt siis kaipasin näkemyksiä että minkälaista vehjettä kannattaisi lähteä hommaamaan, mitä pitäisi huomioida jne. Toiveena siis vehje jolla onnistuu sekä hiiligrillaaminen ja tuntien savustushommatkin. Ilmeisesti niin tuommoiset smokerit kuin kamadotkin ovat toimivia pelejä molemmissa tarkoituksessa? Mitä plussia ja miinuksia näiden käytössä on? Vaikea löytää netistä rautalankaa kun ei ole tämmöisistä vehkeistä mitään kokemusta. Jos joku haluaa suoraan jotain mallia vinkata, niin budjetti on sitten ihan siellä haitarin alapäässä.
Weberin 57cm pallogrilli. Sillä onnistuu kaikki. Täällä on monta kamadon puolestapuhujaa, itsellä ei siitä ole kokemusta eikä tarvetta kokeilla
 
Kamado varmaan paras kun halutaan ns. All-in-one ratkaisu. Traeger kun halutaan savustusta mahdollisimman helposti ja weber pallo kun halutaan "halpaa" ja hyvää. Weber ei ehkä pääse ihan samaan helppouteen pitkissä savustuksissa kuin kamado, mutta tässä mielipiteitä yhtä useita kuin sitä kuuluisaa alapään reikää. Henkilökohtaisesti väitän että kummallakaan ei voida mennä pieleen. Weberissä omasta mielestä parempi hinta-laatu suhde, mutta jos euroja on niin sitten se 200kg kamado terassille.
Jokerina mainitsen char-broil kamander. En ole testannut, mutta netin perusteella grillillä oma kannattajakuntansa ja asettuu ehkä johonkin Weberin pallon ja perinteisen kamadon väliin niin hinnaltaan kun ominaisuuksiltaan.

Muoks: auto-correct korjauksia
 
Testaamatta paskaa eikä eroa mitenkään muista markettihiilistä. Kuten todettu Marienbugit ovat parasta markettilaatua ja sitten kovapuuhiilet kun haluat premiumia
No en ihan testaamatta sanoisi. Arvosteluissa valitettiin "liian isoista" hiiiikokkareista. Voisi siis olla markettihiilistä parempaa päätä. Pitää testata.
 
En jaksa/viitsi tehdä uutta katselmusta. Marienburg vs. Ns. kovapuuhiilet, mutta tässä vuoden takainen. Onko se ”ei premium” oikeasti halvempaa?


edit: pakko lisätä. Merkityksellisesti halvempaa. Jos haluaa enemmän makua/savua niistä hiilistä, niin unohtaa briketit/marienburgit.
 
Viimeksi muokattu:
Weberin 57cm pallogrilli. Sillä onnistuu kaikki. Täällä on monta kamadon puolestapuhujaa, itsellä ei siitä ole kokemusta eikä tarvetta kokeilla
Pati vuotta sitten aloitin hiiligrillauksen. Ensin hommasin Weberin master touchin kun halvalla sai. Pari kuukautta myöhemmin oli Hobby Hallissa Nordgarden kamado niin halvalla, ettei ollut varaa olla ostamatta. Weber on hyvä pallo, mutta taisin kerran sitä käyttää kamadon saapumisen jälkeen joten myin pois. Mainittuu halppiskamado on palvellut erittäin hyvin, mutta yhtä lailla polttoaineen laatu on tärkeää niin pallossa kuin kamadossakin.

Loppukesästä olen muuttamassa kerrostaloon, joten joudun kamadosta luopumaan raskain mielin ja siirtymään halveksittuun kaasumikroaaltouunittajien kastiin jotta voin edes joskus paeta kurjaa elämääni parvekkeelle halvan, jo hieman väljähtäneen oluen pariin.
 
Nyt ois Gigantissa 1099e Weber E-415 sunnuntaihin asti. Onko tuossa "way to go"?

Edelleen tuota lasikansijuttua itse pohdin, että mitenkä tärkeä näkisitte? En ole käyttänyt itsekään sellaista, mutta vaikuttaisi "tarpeelliselta" jos valita voisi?

Ja avoterassi aurinkopuolella, voiko sitä tosiaan tuossa ulkona säilyttää hupun alla ja hyvänä pysyy? Tallissa ei liikaa tilaa ole, mutta toisaalta jos 1300e maksaa pihalla, niin parempi olisi ehjänä pysyä.

Miten näkisitte lähivuosien tuotekehityksen? Onko nämä kehittymässä? Vielä pärjäis tämän vuoden Lidl-249e grillillä ja varmaan vielä parikin vuotta, mutta "jossain vaiheessa" investointi tehtävä, ja onko se nyt vai myöhemmin?

Tuntuu edelleen oudolta laittaa 1150e grilliin, jos edellinenkin pelaa? Olkoonkin halvahko, mutta kuitenkin ollut riittävä tämän talouden tämän hetkisiin tarpeisiin..

Taas toisaalta, jos se 1200e pitää sijoittaa grilliin, niin sama sijoittaa nyt heti kuin sitten odottaa 4v ja ostaa sama tuote silloin 1200e hintaan (jos nämä grillit ei yhtään kehity)?
 
Itse pohdin smokey mountainin ostoa viime kesänä, mutta päädyin sitten ostamaan Mustangin version tuosta vehkeestä, kun oli sen verran edullisempi hinta kuin Weberillä.

Kestävyydestä en oikein vielä voi kommentoida, kun vasta vajaan vuoden ollut käytössä, mutta olen kyllä ollut tyytyväinen savustimeen :thumbsup: Tulihan tuolla joulukinkutkin savustettua ja ei ollut mitään ongelmaa pakkasen kanssa.

Sain 50-vuotislahjaksi tuon Mustang Pispalan mutten juurikaan ole ehtinyt muuta kuin lämmittää varastohuurut pois.
Jos nyt siikaa savustaisin, onko tarkoitus että siiat laitetaan sille slemmalle ritilälle ja savustuskiekot hiilien sekaan?
Tuossa ei taida purujen kanssa onnistua savustus?
 
Sain 50-vuotislahjaksi tuon Mustang Pispalan mutten juurikaan ole ehtinyt muuta kuin lämmittää varastohuurut pois.
Jos nyt siikaa savustaisin, onko tarkoitus että siiat laitetaan sille slemmalle ritilälle ja savustuskiekot hiilien sekaan?
Tuossa ei taida purujen kanssa onnistua savustus?

Nyt täytyy myöntää että ei mitään hajua mitä slemma tarkoittaa, mutta tosiaan vehkeen yläosassa oleville 2 ritilälle on tarkoitus laittaa savustettavat tuotteet. Kannesta myös löytyy parit koukut johon voi laittaa lihaa roikkumaan halutessaan.
Purujen käyttö ei taida tosiaan tuossa onnistua, jollei nyt sitten laita siihen vesiastiaan niitä ja jätä vesiä laittamatta. Itse olen käytellyt vain savustuspaloja tuon kanssa, ja ne tosiaan heitetään sinne hiilien sekaan yhtä kerrallaan.
Olen huomannut että 2-3 savustuspalaa riittää ainakin omasta mielestä sopivaan savunmakuun lihassa ja useammalla palalla saa helposti jo liian savuista lihaa, eli nuiden kanssa saa hieman testailla että mikä määrä on omaan makuun sopiva.
 
Nyt ois Gigantissa 1099e Weber E-415 sunnuntaihin asti. Onko tuossa "way to go"?

Edelleen tuota lasikansijuttua itse pohdin, että mitenkä tärkeä näkisitte? En ole käyttänyt itsekään sellaista, mutta vaikuttaisi "tarpeelliselta" jos valita voisi?

Lasikansi kuullostaa aika hölmöltä ja turhalta.. Todennäköisesti muutaman grillauskerran jälkeen lasi on jo niin noessa ja paskainen, että siitä ei enää näe mitään läpi. Ellei sitä sitten ole jatkuvasti putsaamassa.
 
Nyt täytyy myöntää että ei mitään hajua mitä slemma tarkoittaa
Taisi olla vain typo, slemmalle -> alemmalle

Lasikansi kuullostaa aika hölmöltä ja turhalta.. Todennäköisesti muutaman grillauskerran jälkeen lasi on jo niin noessa ja paskainen, että siitä ei enää näe mitään läpi. Ellei sitä sitten ole jatkuvasti putsaamassa.
Jossain kaasugrillissä joskus tuollainen oli, mutta kyllä se niin nopeasti alkaa olla palaneesta rasvasta ummessa että turhaksi muuttui. Voi olla ihan hyvä jos sen jaksaa joka grillauskerran jälkeen olla pesemässä, itse en jaksanut.
 
Nyt tarvittaisiin grillimestareiden apua! Ennen on grillailtu aina vaan markettigrilleillä ja nyt tekisi mieli ostaa joku vähän parempi peli. Kaksi vaihtoehtoa on jäljellä. Kumpi on parempi grilli Napoleon Rogue R525PK-1 vai Weber Genesis E-415? Molemmat saisi nyt suurinpiirtein samaan hintaan.

 
Nyt tarvittaisiin grillimestareiden apua! Ennen on grillailtu aina vaan markettigrilleillä ja nyt tekisi mieli ostaa joku vähän parempi peli. Kaksi vaihtoehtoa on jäljellä. Kumpi on parempi grilli Napoleon Rogue R525PK-1 vai Weber Genesis E-415? Molemmat saisi nyt suurinpiirtein samaan hintaan.


No weeberi tietysti
 
Nyt tarvittaisiin grillimestareiden apua! Ennen on grillailtu aina vaan markettigrilleillä ja nyt tekisi mieli ostaa joku vähän parempi peli. Kaksi vaihtoehtoa on jäljellä. Kumpi on parempi grilli Napoleon Rogue R525PK-1 vai Weber Genesis E-415? Molemmat saisi nyt suurinpiirtein samaan hintaan.

Jos sulla on grillausalalla merkitystä, niin Weberissä on huomattavasti isompi ala
Tuo Rogue 3300cm2 ja Genesis 4100cm2

73x46 vrt 86x48 cm
 
Toisaalta taas Napoleonissa tehoa melkein tuplat per pinta-ala, jos nopeudella ja teholla väliä... Molemmat on hyviä.
 
Nyt tarvittaisiin grillimestareiden apua! Ennen on grillailtu aina vaan markettigrilleillä ja nyt tekisi mieli ostaa joku vähän parempi peli. Kaksi vaihtoehtoa on jäljellä. Kumpi on parempi grilli Napoleon Rogue R525PK-1 vai Weber Genesis E-415? Molemmat saisi nyt suurinpiirtein samaan hintaan.


Tossa vertailua, tosin ei ihan samat mallit.
Itell Napoleon Rogue ja ollut kyllä tosi tyytyväinen siihen.
 
  • Tykkää
Reactions: jkm
Nyt täytyy myöntää että ei mitään hajua mitä slemma tarkoittaa, mutta tosiaan vehkeen yläosassa oleville 2 ritilälle on tarkoitus laittaa savustettavat tuotteet. Kannesta myös löytyy parit koukut johon voi laittaa lihaa roikkumaan halutessaan.
Purujen käyttö ei taida tosiaan tuossa onnistua, jollei nyt sitten laita siihen vesiastiaan niitä ja jätä vesiä laittamatta. Itse olen käytellyt vain savustuspaloja tuon kanssa, ja ne tosiaan heitetään sinne hiilien sekaan yhtä kerrallaan.
Olen huomannut että 2-3 savustuspalaa riittää ainakin omasta mielestä sopivaan savunmakuun lihassa ja useammalla palalla saa helposti jo liian savuista lihaa, eli nuiden kanssa saa hieman testailla että mikä määrä on omaan makuun sopiva.
Jep, piti lukea "alemmalle"
Kiitos vastauksesta, otetaan testiin kunhan on paremmin aikaa
 

Tossa vertailua, tosin ei ihan samat mallit.
Itell Napoleon Rogue ja ollut kyllä tosi tyytyväinen siihen.

Hämmentävä video, mikähän karvalakkimalli Weberin Genesiksestä tuolla videolla on ollut. Napoleon varmaan hyvä, eipä siinä.
Mutta ainakin omassa Genesys II:ssa on tuollainen samankaltainen polttimoiden välinen yhdysputki mitä videon Napoleonissa. Eikä polttimon sytyttämiseen kahta kättä tarvitse, kääntää polttimon auki ja napsauttaa kerran sytkää, niin poltin syttyy. Sen jälkeen riittää muiden polttimoiden avaaminen niiden sytyttämiseksi. Onkohan tuo sivupeltikin tuossa videossa jotenkin ruuveista löysässä, kun ei siitäkään tuollaista pärinää kuulu.

Hyvin on ainakin Weberin sytkä toiminut, kerta painalluksella syttyyy aina, vaikka olisi enemmänkin pakkasta. Oma valinta noiden kahden välillä osui Weberiin, kun sitä oli paremmin saatavilla. Napoleonin olisi joutunut erikseen tilaamaan, Weberin sai heti mukaan myymälästä.
 
Hämmentävä video, mikähän karvalakkimalli Weberin Genesiksestä tuolla videolla on ollut. Napoleon varmaan hyvä, eipä siinä.
Mutta ainakin omassa Genesys II:ssa on tuollainen samankaltainen polttimoiden välinen yhdysputki mitä videon Napoleonissa. Eikä polttimon sytyttämiseen kahta kättä tarvitse, kääntää polttimon auki ja napsauttaa kerran sytkää, niin poltin syttyy. Sen jälkeen riittää muiden polttimoiden avaaminen niiden sytyttämiseksi. Onkohan tuo sivupeltikin tuossa videossa jotenkin ruuveista löysässä, kun ei siitäkään tuollaista pärinää kuulu.

Hyvin on ainakin Weberin sytkä toiminut, kerta painalluksella syttyyy aina, vaikka olisi enemmänkin pakkasta. Oma valinta noiden kahden välillä osui Weberiin, kun sitä oli paremmin saatavilla. Napoleonin olisi joutunut erikseen tilaamaan, Weberin sai heti mukaan myymälästä.

Mulla on vissiin juurikin tuo malli weberistä. Aika biased arvostelu kieltämättä, on kyllä hakemalla haettu "vikoja".
"-Hankala sytyttää jos sulla on kädet täynnä ruokaa"
No varmasti mikä tahansa grilli on hankala sytyttää ilman käsiä
"-Joudut käyttämään kahta kättä sytyttämiseen"
Ei, käännät hanat auki yhdellä kädellä aloittaen vasemmalta ja painat sen jälkeen samalla kädellä sytytystä. Tsuh, kaikki syttyvät kerralla.
 
Miten näkisitte lähivuosien tuotekehityksen? Onko nämä kehittymässä? Vielä pärjäis tämän vuoden Lidl-249e grillillä ja varmaan vielä parikin vuotta, mutta "jossain vaiheessa" investointi tehtävä, ja onko se nyt vai myöhemmin?
En ihan hirmuisena... juurihan Weber parisen vuotta sitten uudisti Genesis-sarjaansa ja edellinen muutos oli kaiketi lähemmäs 10-vuotta sitten. Jos et vähääkään tuotetta tunne, niin tuskin edes erotat muutoksia eli varsinkin käytössä ne ovat varsin maltillisia. Odottamalla pari vuotta ei siis varmastikaan saa mitään käänteentekevää, ellei nyt sitten säädökset tms. muutu, jolloin vaikka voisi enemmän kaasua ottaa pullosta tms. tai jotain muuta radikaalimpaa.
 
Weberin 57 pallogrilli, master touch gbs ilman saranaa, on alkanut fuskaamaan kannen välistä. Olikos tähän jotain tiivisteitä myynnissä tai muita ratkaisuja?
 
Weberin 57 pallogrilli, master touch gbs ilman saranaa, on alkanut fuskaamaan kannen välistä. Olikos tähän jotain tiivisteitä myynnissä tai muita ratkaisuja?
Laita se kansi tasaiselle lattialle ja tsekkaa onko mennyt kieroon. Sitä voi pikkasen väännellä että istuu nätisti tasaiselle lattialle ja falkaus yleensä korjaantuu tuolla
 
Weberin 57 pallogrilli, master touch gbs ilman saranaa, on alkanut fuskaamaan kannen välistä. Olikos tähän jotain tiivisteitä myynnissä tai muita ratkaisuja?

Cellon the57-palloa virittelin tuolta osin Bilteman nauhamaisella lasikuitutiivisteellä. Ei enää falskaa kannen välistä, mutta muualta kyllä.

Oispa Weber. Harmillisen hyvälaatuinen tuntuu olevan materiaaleiltaan tuo Cellon tekele, eli läpiruostumista saanee odottaa jokusen vuoden.
 
Onko Meater 2 Plus paras valinta lämpömittariksi grillaamiseen vai onko muita varteenotettavia langattomia?
 
Onko Meater 2 Plus paras valinta lämpömittariksi grillaamiseen vai onko muita varteenotettavia langattomia?

Itse olen kovasti tykännyt tuosta Inkbirdistä. Maksoin muistaakseni n. 70e pari vuotta sitten.

Meater tyylinen mittari vetää pidemmän korren oikeastaan pelkästään silloin, jos pitäisi vartaassa pyörivää lihaa valvoa.
 
Mites ne meater ongelmat?
Inkbird 4 anturisen kanssa ei ongelmia, esim helppoa savustella useampaa lihaa.
 
Mites ne meater ongelmat?
Inkbird 4 anturisen kanssa ei ongelmia, esim helppoa savustella useampaa lihaa.

En tiiä mistä ongelmista puhut, itelläni ei kerran toiminut yks kun oli laturista patteri loppu eikä ollu ladannut. Neljällä meaterilla on myös helppoa savustella useempaa lihaa, jopa helpompaa kun lankojen kanssa. Ihan pähkähullu väite että langallinen mittari ois millään tasolla parempi kun langaton. Hinta/laatu-suhde ainut juttu missä joku tommonen inkbirdi on parempi.
 
Onko Meater 2:sta jo käyttökokemuksia, että toimiiko paistotilan lämpömittaus paremmin? Oman kokemuksen mukaan vanha malli on tuon osalta täysi susi ja tästä johtuen 100e hinta ei mielestäni ollut perusteltu.
 
En tiiä mistä ongelmista puhut, itelläni ei kerran toiminut yks kun oli laturista patteri loppu eikä ollu ladannut. Neljällä meaterilla on myös helppoa savustella useempaa lihaa, jopa helpompaa kun lankojen kanssa. Ihan pähkähullu väite että langallinen mittari ois millään tasolla parempi kun langaton. Hinta/laatu-suhde ainut juttu missä joku tommonen inkbirdi on parempi.

Meater yhteys ongelmista, mitä inkbird ei ole. Mutta hyvä jos sinulla on toiminut.
Hinta/laatu suhde on kyllä hyvä, kun noin 70€ saa neljän anturin mittarin.
 
En tiiä mistä ongelmista puhut, itelläni ei kerran toiminut yks kun oli laturista patteri loppu eikä ollu ladannut. Neljällä meaterilla on myös helppoa savustella useempaa lihaa, jopa helpompaa kun lankojen kanssa. Ihan pähkähullu väite että langallinen mittari ois millään tasolla parempi kun langaton. Hinta/laatu-suhde ainut juttu missä joku tommonen inkbirdi on parempi.
Ihan hyvin täälläkin pärjätty Meater+, mutta satunnaisesti on yhteys ongelmia ollut.
 
Meaterin yhteysongelmat ratkeaa kun veivaa sitä koteloon ja takaisin pari kertaa. Se latauspää pitää putsata joka kerta että on varmasti virtaa, menee noin 5 sek putsaukseen. Meater + on hyvä tuote, inkbird on ollut kaapin perällä sen jälkeen kun hankin meatterin
 
Mulla on itsellä sekä Meater+ että tämmönen Inkbird:
1715852898016.png


Molemmille on paikkansa. Inkbirdissä hyvää että siinä on toi pistosensori nopeaan mittaukseen ja sitten kaksi langallista anturia joita laiskuuspäissään käyttää monesti esim airfryerin ja uunin kanssa kun ei jaksa räpeltää sovelluksien kanssa. Toki tuossa Inkbirdissä on myös bluetooth joten sekin toimii "langattomasti" eli voi kaukana seurata puhelimella lämpöjä.
Inkbird on omalla tavallaan näppärämpi, mutta siinä ei ole ympristösensoria, ainoastaan sisälämpömittari.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
283 865
Viestejä
4 875 952
Jäsenet
78 711
Uusin jäsen
TopiM

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom