Epic Games Store

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Eldmor, 03.02.2019.

 1. arcane

  arcane

  Viestejä:
  807
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Epiciä olen toistaiseksi käyttänyt vain ilmaispelien pelaamiseen, enkä ole sen kauppaa selannut oikeastaan lainkaan, mutta onhan tuo launcheri nyt ihan jäätävän ankea ja rajoittunut, vaikka vertaa Steamiin, joka sekään ei ole erityisesti loistanut viimeaikaisilla uusilla ominaisuuksilla.

  Esimerkiksi seuraavat asiat itseäni kiinnostaa:
  - Tiivis näkymä kirjastolle (saako tässä jotain muuta kuin tuon metro-tile mobiilinäkymän?)
  - Kuittaukset ostoksista heti (kuitit ilmaishankinnoista tulleet 12-24h ostotapahtumasta)
  - Pilvitallennukset (kaikkiin peleihin)
  - Group chat (osan kavereistani saan pääosin kiinni steamin chatilla, ja kun eivät muita someja käytä, sitä kautta myös ryhmächattia käytän)
  - Pelien vaatima tila kun lataus alkaa (olenko lataamassa testiin gigan pelin, vai odottelenko seuraavat puoli päivää kun 100 gigaa valuu koneelle?)
  - Achievementit ja feedi (minusta on hauskaa seurata pelisaavutuksia ja toisaalta kaverien ostoksia + screenshotteja Steamin "activity" -feedistä)
  - Kaupan pelihaku tagien, alennusten, viimeksi tulleiden, tulevien mukaan (haen Steamissa hyvin usein esim. kaikki tulevat local co-op pelit)
  - Wishlistit
  - Oman pelikirjaston kategoriat
  - Käyttäjäarviot (niin hyvässä kuin pahassa nämä ovat aika oleelliset)
  - Workshop-/modituki

  Steamissakaan nuo kaikki eivät ole kovin hyvin toteutettu, esim. omasta kirjastostakin olisi kiva klikkailla näkyviin pelejä vain kategorian tai pelaajamäärän mukaan, ja pelien haku on silkan volyymin vuoksi melkoista. Puhumattakaan siitä, että Steamin haku näyttää todella usein julkaisemattomia pelejä listoissa, jossa pitäisi näkyä vain julkaistut pelit. Hausta puuttuu myös mielestäni ihan ilmiselviä featureja: Haluaisin esimerkiksi poistaa kaikki Early Access -statuksella tai VR-lasit vaativat pelit, tai hakea sellaisia pelejä, jotka ovat viime aikoina siirtyneet early accessista julkaistuiksi, tai saaneet isompia sisältöpäivityksiä, tai rajoittaa haku peleihin, jolla on vähintään 80% positiivisia steam-arvioita.

  Epicin storesta jotenkin paistaa, että sen UI olisi suunniteltu mobiilille ja kaikki hieman vähemmän käytetty info jätetty pois. Minulla on ~20 peliä, ja kirjaston selaaminen on jo nyt hidasta ja epäkätevää. Tällä hetkellä latautuu Mutant Year Zero, eikä minulla ole tippaakaan hajua paljonko tuo peli vie tai kauanko se mahtaa vielä ladata, kun ainoa näkyvä asia on prosenttimäärä...

  Kamalinta tässä kaikessa on asioiden pirstaloituminen eri kauppoihin. Steamista ihmiset pitävät, koska se oli ensimmäinen ja siellä on jo suurin osa kaikesta.

  Kohta päästään varmaan sitten tähän, mihin ollaan jo tultu videostriimauspalveluiden kanssa:  Mitä tulee Epicin ostamiin yksinoikeuspeleihin, veikkaisin etteivät PS4/Xbox omistajat olisi kovin tyytyväisiä, kun Nintendo ilmoittaisi että Switchistä tienatuilla rahoilla on nyt ostettu yksinoikeudet Maddeniin, seuraavaan Dark Soulsiin tai Cyberpunkiin, joiden tietenkin odotetaan saapuvan kyseisille sarjoille tai peleille oletetuille tai jo luvatuille alustoille.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2019
 2. j98

  j98

  Viestejä:
  78
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Tätä erittäin huonoa vertausta näkee käytettävän vähän väliä. Epicin hankkiessa peliin yksinoikeuden se ei estä keltään kyseisen pelin pelaamista ennen yksinoikeutta olleeseen tilanteeseen verrattuna.

  EDIT: Lonkalta heittäen tuntuu siltä, että aika monta pc-puristia tuntuu nakertavan se, että Epic rakentaa omaa alustaansa ns. likaisella Fortnite-rahalla.
   
 3. arcane

  arcane

  Viestejä:
  807
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Totta tämäkin, mutta samalla tavalla se pois ihmisiä ajaa, jos jokin tuote on saatavilla vain Ässän kaupoissa eikä Keskolla tai striimivuokrauspaikassa X sen sijaan että sen saisi Y:stä (jos puhutaan yksittäisvuokrauksista eikä kuukausimaksullisesta). Ei se muuta sitä, että vakiosta johonkin toiseen siirtyminen on yleensä jollain tavalla vaivalloista ja ikävää, jos toinen alusta on yksinkertaisesti paskempi. Tuotteen täytyy silloin olla jo helvetin hyvä. Ja kun Epicin strategia on se, että haalitaan ne monien mieleen helvetin hyvät tuotteet - joka olisi anteeksiannettavampaa, jos alusta olisi parempi kuin Steam, yhtä hyvä... tai edes kelvollinen.

  Hienosti toki ohitettu kaikki viestin muu sisältö.
   
 4. ojisama

  ojisama

  Viestejä:
  357
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Häiritsi tuossa aiksisemmin esitetyssä kuvassa tietoturva, kun Steam ei juuri lähiaikoina ole siinä erityisesti kunnostautunut.

  Arvostelut ja suositukset, hyvin toteutettuna, kun tuolla olisi, niin aika pitkälti Steamista käyttämäni featuret on kasassa. Pirstaloitumiseen näyttäisi GOG Galaxy 2 tuovan vähän helpotusta. Vaikka samat valitukset varmaan siitä monella.
   
 5. j98

  j98

  Viestejä:
  78
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Edelleenkin menee metsään. Kaupat ovat fyysisiä paikkoja joihin on varta vasten mentävä ja tuo striimauspalveluesimerkki on ihan sitä mitä koko ajan on tapahtunut, eikä siitä kukaan nosta haloota, koska joku niistä oikeuksista on maksanu ja mahdollisen yksinoikeuden hankkinut itselleen aina.

  PC-pelien osalta tämä on uusi tilanne ja kaikki uusi närkästyttää aina jotain, vaikka tässä ei oikein ketään häviäjää ole Valven lisäksi, koska pelintekijät saavat yksinoikeusmaksunsa ja lisäksi myynneistä 88% vs Steamin 70%.

  Markkinataloudessa se jolla on pinkka kunnossa käyttää sitä pinkkaansa, jos on siirtymässä uudelle liiketoiminta-alueelle. Kyseessä ei ole mikään uusi toimintatapa.

  Ei siitä kannata ottaa nokkiinsa, jos tarttuuu huonoon esimerkkiin ja jättää makuasioista väittelyn sitten sellaisille joita se kiinnostaa.
   
 6. Xirka

  Xirka

  Viestejä:
  374
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Jos/kun fortnite kuolee pois, kuolee siinä samalla koko store. Suuri käyttäjä määrä johtuu ainoastaan fortnitestä, ilman sitä käyttäjiä olisi ehkä 80milj vähemmän. Valikoima on edelleen naurettava, perustoiminnot puuttuvat. Miten voi kestää yksinkertaisten ominaisuuksien lisääminen näin kauan?
   
  arcane tykkää tästä.
 7. arcane

  arcane

  Viestejä:
  807
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Suosittelen katsomaan linkkaamani videon, joka on 3 vuoden takaa jo. Mutua, mutta uskallan väittää, ettei koske pelkästään kuukausimaksullisista palveluista, vain myös yksittäisvuokrauksista.

  Pelien puolella eri palveluista on valitettu suurin piirtein siitä lähtien, kun Battle.net vaati oman palvelunsa. Joka vuosi niitä pitäisi vaan kestää lisää, kun markkinoille on tullut Uplay, GoG, Origins, Bethesda Launcher ja Epic. Varmaan jonkun jo unohdinkin. Samalla tavoin "kukaan ei ole nostanut haloota" DLC-maksuista, jotka olivat riesa jo 5 euron hevosarmoreineen, mutta kun paskaa syöttää vähän kerrallaan lisää, niin kummasti on alkanut kelpaamaan 4x kalliimmat tamineet, kun niitä pystyy esittelemään kavereille ja näin "tukemaan kehittäjiä". Tyytymättömyys ei ole kadonnut, ihmisillä vaan on tapana tottua... niin hyvään kuin huonoon. Ja toki aikanaan valitus vähenee, koska samaa mankumista ei toki jaksa vuodesta toiseen kuin hyvin omistautuneet, vaikka tilanne olisi sama tai vanhaa pahempi. Ihmiset tuudittautuu samanlaiseen "se on vain kosmeettista, en minä käytä, ei siitä ole mitään haittaa" argumentointiin, jota tähänkin asti.

  Hyvällä tuurilla saadaan rehdit maksut pelintekijöille ja kuluttajille edullista kilpailua, huonolla tuurilla 5+ launcheria lisää, jokainen ostamassa omat yksinoikeutensa ja huonot ominaisuutensa, eikä GoGin ihmelauncheri saa näitä yhdistettyä.
   
 8. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  324
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Tätä ihmettelen, että moni täällä haukkuu ja laulaa EGS:n suohon, mutta tuleeko ajatelleeksi mitä haittaa voi olla monopoliasemasta kuluttajamarkkinoilla?
  Itsekin olen niin mukavuudenhaluinen, että kaikista mukavinta olisi mikäli kaikki pelit olisi samassa kirjastossa, johon on vieläpä rakennettu paljon lisäarvoa - eli siis Steamissa. Mutta ilman kilpailua Valve voi vetää koko ajan kasvavan osuuden pelien myynneistä, mikä ei tunnu hyvältä kun haluaisin että minun rahat menisivät suurimmalti osin pelin kehittäjille. Tässä mielessä kilpailu voisi olla hyödyllistä tai jopa tärkeää.
   
 9. arcane

  arcane

  Viestejä:
  807
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Toisaalta kun katsoo Deals tarjontaa, pelien jatkuvia tarjoamisia ilmaiseksi, humblestorea ja niitä nykypelien polkuhintoja, niin on melko vaikea nähdä miten Epic tilannetta millään tavalla parantaa, varsinkaan ostamalla yksinoikeuksia myydä ja levittää peliä. Jos pelintekijöiden juttuja seuraa, niin nykymaailman alennukset ja ilmaisjaot ovat lähinnä ajaneet tilanteeseen, jossa kuluttajat olettavat pelin olevan -25-30% hyvin nopeasti, ja jos kerran peliä jossain tarjoaa superhalvalla tai jakaa, ei pelaajat osta kunnes sen tarjoaa uudellaan samalla polkuhinnalla tai ilmaiseksi. Tämän vuoksi ilmeisesti esimerkiksi flash salet, bundleen tai ilmaisjakeluun osallistuminen ovat toisinaan lähes itsemurha, jos peliä haluaisi myydä vielä johonkin säntilliseen tai tekijälle reiluun hintaan. Steam kun tarjoaa ilmeisesti suhteellisen hyvällä diilillä avainten tekoa muihinkin kaupankäyntipalveluihin kuin Steamin omaan, niin noita huomattavasti Steamiakin halvempia steam-avaimia tarjoavia legittejä kauppoja on melkoisesti. Tämä Steamin "monopoli" on siis aiheuttanut lähinnä kuluttajille etua ja pelintekijöille vaikeuksia.

  Pelintekijöiden kannalta Epic on tällä hetkellä tietysti parasta ja pelastaja. Jos maksetaan yksinoikeudesta, turvataan tulevaisuus jo ennen julkaisua ja tarjotaan vielä suurempaa prosenttia myynnistä, niin on suorastaan idioottimaista olla tarttumatta tarjoukseen.

  Jos kuvitellaan mahdoton skenaario, että Epic Store haalisi yksinoikeuksia myydä pelejä (antaen samalla isomman cutin tekijöille kuten nyt), mutta se myisi niitä Steam-avaimina ja pitäisi hinnat korkealla pidempään, olisivat pelintekijät yhä innoissaan. Pelaajille tämä tarkoittaisi vain yhtä paikkaa ostaa, ja ehkä jonkinlaista jupinaa pelien myymisestä liian korkeilla hinnoilla. Tällöin ongelmat eli pelikirjaston pirstaloituminen ja vajavainen launcher loistaisivat kuitenkin poissaolollaan.

  Luonnollisesti Epicille propsit siitä, että pelintekijät saavat enemmän, mutta siihen ne hyvät puolet tässä sitten loppuvatkin...
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2019
  Ihmemies ja Xiyng tykkäävät tästä.
 10. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  324
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Pakko myöntää, että tuo kuvaa aika hyvin omaakin ostokäyttäytymistä, pois lukien tietyt harvat pelit. Sinänsä harmi, sillä PC-pelien hintojen polkeminen varmaankin siirtää tuotantoa konsoleiden suuntaan. Mutta, nyt kun Epic on lähtenyt isolla rahalla taistelemaan PC-pelien store-herruudesta, täytyy siellä olla vielä kakkua jaettavana.
   
 11. DarkWing

  DarkWing 12/99

  Viestejä:
  128
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllähän tämä omasta yksityisyydestään välittävälle käyttäjälle vähän paska tilanne on. Jotenkin ei vain naposta antaa kiinalaisille henkilö & maksutietoja saatika dataa siitä mitä PC:llä liikkuu. Harmi, esim. Quantic Dreamin pelit sekä tuleva Shenmue olisivat kiinnostaneet mutta saavat olla siihen asti että ne saa joko GoG:sta tai Steamista.
   
 12. spede

  spede Köyhä

  Viestejä:
  2 125
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mille kiinalaisille annat maksutietoja jos käytät Epicin kauppaa?
   
 13. DarkWing

  DarkWing 12/99

  Viestejä:
  128
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Katsoppas vaikka Epicin omistuspohja :btooth:
   
 14. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  324
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  En tiedä omistuspohjista, mutta oletan että Steam on jenkkien. Tuskin Jenkit on mitenkään pienempi paha tiedonkeruun kannalta :vihellys:
   
  Kuro tykkää tästä.
 15. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 467
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016

  Siinä vaiheessa, kun switchin saisi kantaa ilmaiseksi hyllyyn, soraääniä konsolipuolella tuskin kuuluisi. Ei vaan voi mitenkään verrata tilannetta, jossa joutuu ostamaan konsolin että pääsee pelaamaan, tilanteeseen jossa ladataan maksuton launcheri.
   
 16. j98

  j98

  Viestejä:
  78
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Tuota noin niin Epicin ja Valven enemmistöomistajat ovat molemmat yhdysvaltalaisia yksityishenkilöitä. Tencent omistaa 40% Epicistä , mutta Valven vähemmistöomistajista ei ole mitään hajua. Jos joku sun tiedot haluaa, niin aivan se ja sama, mitä palvelua käytät, niin ne on myös saatavissa.
   
 17. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 485
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itseänikään ei niin haittaa Epicin homma kun jokatapauksessa pääsee pelaa peliä jota haluaa.

  Uskoisin että isoin närä tässä tuli siitä kuinka epic ja julkaisijat tekivät homman alussa että pelin piti tulla steamiin mutta ei tullutkaan vaan aikataulua siirrettiin.

  Jos alussa olisi julkaistu pelit mitä ilmoitettukin steamiin ja myös epiciin vaikka 5€ halvemalla ja siitä eteenpäin kun uusi peli julkaistaan niin epic puolelle tulee.

  Toi että epic "ryösti" jo ilmoitetut pelit itsellensä ei ehkä ollut ihan täysin oikein.

  Verrattavissa homma jos Square enix oliis ilmoittanut rise of the tomb raiderin kohdalla että tulee saataville PS4 ja Xbox mutta sitten microsoft oliskin ostanut sen vuoden yksinoikeuden itsellensä jälkikäteen.
  Siinähän homma meni niin että pelin julkaisun aikaan ilmoitettiin ainoastaan ilmestyvän xboxille ja pc:lle jonkun kuukauden päästä, sitten ilmoitettiin PS4 versiosta.

  Mä en ole seuranut kaikkia pelejä mutta onko Epic "varastanut" mitään PC peliä mikä ainoastaan ollut saataville pc:lle ja ilmoitettu ilmestyvän steamiin mutta sitten ei tullutkaan?

  Cyperpunk 2077 on muuten saatavilla myös steamin lisäksi epicillä ja GOG:ssa(luonnollisesti)
  CDPR taisi katsoa että Witcher 3 myynnyt miljoonia steamissa että Epicillä ei ollut tarjota sellaista kahisevan määrää että olisivat skipaneet steamin ja totta kai PR myös osaltaan vaikutti, tämä omaa mutua.

  Ja pelaajathan ne määrittää loppujen lopuksi miten epicin bisneksen käy tässä ja jos pelimyynnit sakkaa pahasti ja eikä epic maksa erotusta pelintekijöille niin niilläkin voi kelkka muuttua.
  Tästä tuli pidempi viestiä kuin pitikin mutta omaa pohdintaa tästä tilanteesta.
   
 18. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Välillä tuntuu että onkohan meillä varmasti samanlaiset Epic launtserit kaikilla...

  32t63q.jpg

  Tuokin on löytynyt tuosta sen vuoden pari mitä olen epiciä käyttänyt...
  Ei oikein jaksa enää edes lukea näitä viestejä kun valitetaan vain valittamisen ilosta puutaheinää :happy:
   
  P c L A Y E R, jarhu ja Kuro tykkäävät tästä.
 19. Janishell

  Janishell

  Viestejä:
  254
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  En kyllä itse tuota Download osaa löydä.

  jeps.jpg

  [​IMG]
   
 20. arcane

  arcane

  Viestejä:
  807
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Huomasin sen itse tänään. Sehän onkin tuossa vasemmassa listassa ryhmitelty alemmaksi, kolmanneksi alimmaksi.

  No, yksi negatiivinen asia vähemmän, tämä menee ihan oman puusilmäisyyden piikkiin. Ei tosin muuta sitä tosiasiaa, ettei käytetystä tilasta mainita pelin asennusta aloittaessa, eikä tätä samaa infoa voida jostain käsittämättömästä syystä olla ympätty tuohon kirjastonäkymään, johon se mahtuisi ihan hyvin.
   
 21. Janishell

  Janishell

  Viestejä:
  254
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ok, nyt löysin sen.
  Luulisin ton downloadin olevan suoraan ton pelikuvakkeen alla loogisemmaksi paikaksi.
   
 22. Maki-Taaki

  Maki-Taaki

  Viestejä:
  230
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mitenkäs tämä launcheri on kehittynyt? Vähän kuumottaisi tuo WRC 8 ja miksei muutkin pelit.

  EDIT: Mitkään steam tyyliset keräilykortit yms eivät ole tärkeitä kriteereitä. Toimivuus ja tietoturva lähinnä kiinnostaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2019
 23. Heezy

  Heezy

  Viestejä:
  1 182
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Hyvin tuo itsellä toiminut. ei ole mitään ongelmia ollut
   
 24. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 218
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Toimii joo perus hommiltaan, mutta ei liiemmin muuttunut hetkeen.
  Mut koen toimineen sen mitä pitää.
   
 25. Maki-Taaki

  Maki-Taaki

  Viestejä:
  230
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Okei. Onko teillä esiintynyt koneen toiminnassa jotain outouksia launcherin asennuksen jälkeen? Jonkinlaista hidastumista tai uusia prosesseja taustalla pyörimässä? Onko tämä raskas tekele vai toimiiko kaikki edelleen jouhevasti?
   
 26. Micco

  Micco

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itsellä pyörii koko ajan taustalla enkä ole mitään huomannut käytössä.
   
 27. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Saisivat tuon steaminkin tehdä yhtä kevyeksi

  eatyw436t.jpg
   
  nkossu tykkää tästä.
 28. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 221
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Onko sulla muistista pulaa?
   
 29. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei, eikä cpusta tai gpusta.
  Hyvä että niille on käyttöä vaikka ohjelman ei pitäisi mitään tehdä tuolla taustalla?
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 30. jyppi

  jyppi Team Linux

  Viestejä:
  330
  Rekisteröitynyt:
  06.05.2018
  Karsitaan siis kaikki ominaisuudet pois ja verkkokaupastakin tarjotaan ratkaisu josta puuttuu kaikki verkkokaupalle oleelliset toiminnot :kippis:

  Ja tuollainen kuva ilman juuri mitään sen kummempaa kontekstia yksittäisen sekunnin ajalta ei juuri kerro mitään (paitsi että ominaisuuksiin nähden jopa yllättävän kevyt kun vertaa varatun muistin määrää Epicin softaan).
   
  Xiyng ja Shikanjyo tykkäävät tästä.
 31. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kyllä ja kyllä :tup:
   
 32. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Valitetaan nyt vaikka tänne, että Epicin kirjautumisen 2FA toimii kyllä hitaammin kuin missään muualla, missä olen 2FA:ta käyttänyt. Olisi ihan kiva tietää, mikä siinä voi kestää... Koodi siis tulee sähköpostiin varmaan minuuttien viiveellä.
   
  BryciFani tykkää tästä.
 33. BryciFani

  BryciFani Työtön Pornonäyttelijä ja SOB 1% johtaja.

  Viestejä:
  1 343
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Käsittämätöntä miten hitaasti Epic kehittää tota launcheriaan. :tdown:
   
 34. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 485
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itselläni toimii nopeasti kun epic kysyy koodia ja puhelimesta katsoo, laittaa oikean koodin ja homma paketissa.
  Nopeus lähinnä siitä että kuinka nopeasti saat puhelimen käsiisi ja avattua authenticatorin millä näet koodin.

  Suosittelen muutenkin puhelinta käyttää 2FA että jos joku hakkeroi emailinkin niin tiliä ei voida silti kaapata, kannattaa erilleen laittaa ne varmistus koodit turvaan.
   
  MrM tykkää tästä.
 35. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 467
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Kuinka usein vaihtelet konetta, millä kirjaudut... Vai onko sinulla 2FA käytössä joka kirjautumisrlla. Se nyt ei ole kovin järkevää.

  Itsr en muista kyllä mitään hitautts tuossa, mutta ei ole hetkeen tarvinu, ku en tuonne ole kirjautunut kun 2:lla koneella.
   
 36. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Käytän aina samalla koneella (selaimessa, koska clienttiä ei ole asennettuna). 2FA on tällöin nähtävästi käytössä joka kirjautumisella. En itse näe, miksi tuo ei olisi järkevää?

  EDIT: Näemmä 2FA vaaditaan vain 30 päivän välein (pl. esim. eri koneelta käyttäminen), mitä varmaan omalla kohdallani pääsee tapahtumaan, sillä käytän Epicin palvelua tällä hetkellä yksinomaan ilmaispelien nappaamiseen.
   
 37. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 485
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos sattuu joskus tulevaisuudessa niin että joku hakkeri pystyy kaappaa tilin(ei pitäisi olla mahdollista koska puhelin varmenne) mutta riittääkö tilin saamiseksi takaisin oma luottokortti tiedot millä ostanut epicistä että saa tilin takaisin?

  Ei sillä että montaa kymppiä häviäisin(QD pelit) mutta silti.
   
 38. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  808
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Hyvin on säästyny harmeilta kun tehny näille peli tileille se yksi email jota en käytä muualla
   
 39. vma

  vma

  Viestejä:
  290
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Päätin liittyä Epiciin ja ostaa Borderlands 3:sen perusversion, mutta suurin shokki oli yli 10 vuotta Steamissä käyttämäni nimimerkki oli varattu. :rage::sori:
   
 40. Jean_Sipulius

  Jean_Sipulius

  Viestejä:
  340
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei prkl tää näiden palveluun kirjautuminen on naurettavuuden huippu. Joka ikinen kerta kun koitat logata sisään niin saat odottaa sen 15-30 min vähintään ennen kuin tuo 2FA koodi tulee postiin. Hyvä jos tulee silloinkaan! Alkaa huumori loppua kun sama ongelma on vaivannut yli vuoden tai ylikin kyseistä lafkaa ja mitään ei tehdä vaikka ihmiset valittaa. Nytkin pitäisi päästä loggaamaan heidän nettisivuilleen ja menee kivat puoli tuntia täysin paskaan odotteluun. Missään muussa palvelun tarjoajassa ei ole kyseistä ongelmaa ollut ikinä. Mikä siinä on niin vaikeaa tehdä hommat oikein?

  Ehkä vieläkin naurettavampaa on se, että itse heidän launcheri on ollut rikki jo kuukausia. Koittakaapa logata sisään teidän tunnuksella ja kun sovellus kysyy 2FA koodia niin painatte back ja sitten uudelleen login. Kaikkien turvajuttujen ohi mennään niin, että suhina käy. Ei hyvää päivää! Tuostakin sanottu monta kertaa ja mitään ei korjata. Nyt omassa tunnuksessa on yli 50 ystäväpyyntöä. Tosi mahtava juttu kun taas vuodettu tunnuksia.

  Olisivat vain keskittyneet tuohon Unreal Engineen. Ennen näitä Sweeneyn pippelinvenytys kauppapaikkoja, heidän launcherinsa ja palvelunsa toimi! Äijästä kuoriutunut kyllä täysi mulkku.

  Ärsyttää vielä tuplasti enemmän kun pitäisi tosiaan tehdä töitä heidän editorillaan ja ainot tapa tehdä töitä on hemmetti viete käyttää heidän launcheriss olevaa bugia kun laillisin keinoin et pääse kirjautumaan sisälle.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2019
  BryciFani ja Xirka tykkäävät tästä.
 41. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei näytä moinen bugi toistuvan ainakaan tässä päässä. Toki jos tuollainen onnistuu millään ilveellä, kyseessä on kyllä ihan kriittinen bugi.
   
 42. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sähköpostiin koodi tulee alle minuutissa kyllä täällä.
  2FA koodia kun kysyy niin siinä ei ole mitään back nappuloita, cancel löytyy ja jos sitä painaa niin pitää syöttää salasanakin uusiksi.
  Erikoisia bugeja näemmä joillakin.
   
  MrM tykkää tästä.
 43. Taizuuni

  Taizuuni Jai Bhole Ki! Team Stream Team Apex Legends Köyhä Team HFF

  Viestejä:
  674
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ensimmäinen kunnon bugi tuli itselläni vastaan. Lakkasi painikkeet toimimasta. Jos käynnistän launcherin uudestaan niin toimii hetken (esim pelin käynnistäminen) ja sitten taas menee mykäksi. Launcheri kyllä tunnistaa että painan vaikka pelin päältä, mutta ei siis käynnistä peliä tai mitään muutakaan.

  Googlettamalla löytyi muillakin samoja ongelmia, launcherin uudelleen asentaminen auttoi.
   
 44. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 485
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Bruce_Wayne, Insti ja P c L A Y E R tykkäävät tästä.
 45. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 467
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Ei kyllö voi ilmaissisällön laadusta valittaa. :)
   
 46. tuskis

  tuskis

  Viestejä:
  577
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2017
  Vähän alkaa olemaan semmonen fiilis että kannattaako mitään pelejä ostella enää vaan sen sijaan odottaa josko tulisi Epicissa ilmaiseksi. Tuosta noin vaan heittävät 50 euron arvoisia paketteja tyrkylle, puhumattakaan niistä aikaisemmista 20-30e peleistä.

  Toivottavasti vuoden lopussa rykäsisivät kaikki tänä vuonna ilmaiseksi olleet pelit uudelleen tyrkylle kun on jäänyt mm. Subnautica harmittamaan.
   
 47. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 221
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Kyllähän tuolta noi ilmaiset pelit nappaa tilille.

  Olikohan se nyt alkuvuodesta kun yksi peli jäi saamatta, joka harmittaa. Saatanhan sen ostaa kyllä Steamista.
   
 48. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 218
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Alustan kehitysrahat onkin päätetty pistää markkinoinnin avuksi käyttäjien haalintaan?
  Toivottasti kuitenkin vielä kehitystä tapahtuu.
   
  =Jeppe=, Xiyng, Cuthalu ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 49. perato

  perato

  Viestejä:
  3 265
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Mikäpä tässä näitä nappaillessa talteen, vielä paria ominaisuutta odottelen ennenku näitä alan osaa pelaamaan. Tosin nyt ku mietin, on noita ilmaisia pelejä ollut niin Originin alkuvaiheessa ku Ubistorenki alkuvaiheessa, enkä kyllä oo niihin kauppoihin paljoa rahaa kantanut siitä huolimatta, että niiden kirjastoja oon ilmaisilla peleillä lihottanut. Originiin tainnut ostaa pari yksinoikeuspeliä.

  Capture.JPG
   
 50. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  718
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Sanopa muuta. Viikko sitten olin ihan hilkulla ostaa Everythingin Steamista. Ja eikös vaan se ole osa ensi viikon ilmaisjakelua.

  Tänä vuonna ei kyllä ostella mitään pelejä mitä ei ole pakko saada heti.