Cyberpunk 2077

Liittynyt
10.03.2017
Viestejä
958
Tuli ostettua tämä kesäalesta. Pitkään olen tätä kyllä jo halunnut testata, mutta tuo pelin julkaisu oli sen verran takkuinen ainakin lukemani perusteella, että ehkä hyvä näin. Toki myös kone kaipasi päivitystä ja nyt, kun Xeon 1230 + 1060 6gb on päivittynyt R7 3700X + RTX 2070 Super, niin alkaa tämäkin jo pyörähtää.

Harmi vain, että tuo kombokaan ei ole tarpeeksi tehokas pyörittämään peliä RT päällä, ei tahdo millään löytyä asetuksia, jolla oltaisiin tasaisesti +60fps. Toki jos kaikki työntää ihan low:lle, mutta en oikeen pidä siitäkään ajatuksesta. Peli kyllä näyttää todella nätiltä high asetuksillakin 1440p resoluutiolla, joten ei tuo maailmaa kaada.
Itsellä sama kokoonpano ja pelailin 4K-töllöllä 1080p RT päällä (DLSS sijainnista riippuen perf/balance) about 60 tienoilla kokoajan jo ennen optimointeja. Tasainen se ei toki ollut, mutta itselleni riittävän smoothi. Suurimman osan ajasta vietin tosin cameramodessa ja settarit tapissa :D 250h meni niin että hups ja pääsin ehkä puoleen väliin...
Kannattaa kurkata Digital Foundryn arvostelusta settareita mitä voi pudottaa ilman, että huomaa pahemmin laadussa eroa.
 
Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
700
No kyllä minäkin kuvia otin ja muutenkin pelasin hakkerina joten etenin hitaasti ja kyykyssä joten en minäkään vauhdilla ole pelannut.
Jos nuo tuntimäärät johtuu pelkästä photo moden käytöstä niin sitten niitä kuvia on varmaan kertynyt useita satoja. Onko niitä jossain esillä?
 
Liittynyt
10.03.2017
Viestejä
958
No kyllä minäkin kuvia otin ja muutenkin pelasin hakkerina joten etenin hitaasti ja kyykyssä joten en minäkään vauhdilla ole pelannut.
Jos nuo tuntimäärät johtuu pelkästä photo moden käytöstä niin sitten niitä kuvia on varmaan kertynyt useita satoja. Onko niitä jossain esillä?
Onhan noita sadoittain joo, valokuvaaja kun oon ollut IRL aika pitkään taannoin. Ei ole missään esillä, parilla osallistuin CDPR:n kuvakisaan, mut en sen enempää. Pelaillessa lähinnä kavereille postailin.
Joitain lemppareita:
photomode_02012021_053418.png
photomode_21122020_124613.png
photomode_26122020_021845.png
photomode_27122020_232457.png
photomode_21122020_092111.png
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
700
Onhan nuo varsin komeita.
Itsekin vietän välillä liikaa aikaa photo modessa ja last of us ps4 remasteristakin kertyi yli 140 kuvaa.
Cyberpunkin kohdalla kävi valitettavan monesti niin, että mä näin kuinka jostain saisi helvetin hienon kuvan jos vaan saisi sen kameran just hyvin, mutta vartin säätämisen jälkeen päätin jatkaa eteenpäin kun en koskaan ollut tyytyväinen.
 
Liittynyt
10.03.2017
Viestejä
958
Tän mestan kohdilla tais kuvaamiseen käytetty aika lähteä ihan käsistä, kun alko tajuamaan miten vakio-kamerasysteemi toimii jne. :D En ehtinyt asentelemaan missään vaiheessa edes modeja kuvaamiseen, ehkä sillekin tulee aikansa, kun ehtii...
photomode_16122020_072813.png
Prätkiin sais menemään aikaa ihan loputtomasti...
photomode_06012021_205019.png
Onhan nuo varsin komeita.
Itsekin vietän välillä liikaa aikaa photo modessa ja last of us ps4 remasteristakin kertyi yli 140 kuvaa.
Cyberpunkin kohdalla kävi valitettavan monesti niin, että mä näin kuinka jostain saisi helvetin hienon kuvan jos vaan saisi sen kameran just hyvin, mutta vartin säätämisen jälkeen päätin jatkaa eteenpäin kun en koskaan ollut tyytyväinen.
Tänks!
Ja totta, joku meni aina pieleen joissakin. Kamera on vakiona aika jäykkä ja olis kiva, jos kameraa varten olisi ollut MAX EVERYTHING -asetus :D
edit: 1400 kuvaa näyttäis olevan tallella, osa toki jo poisteltu.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
443
Mitä sä olet oikein tehnyt kun mulla meni 113 tuntia ja tein kartalta kaiken.
En ole OP, mutta pelikelloon kilahti 265+ h helposti ilman photo moodiakin. Kaikki luonnollisesti tehty mitä kartalta löytyi. En osaa sanoa mihin aika kului, koska en juurikaan harrastanut virtuaaliturismia. Paikkoja on kyllä tullut koluttua.
 
Liittynyt
09.12.2016
Viestejä
1 285
Tää on kyllä aikalailla paras yksinpeli mitä oon aikuisiälläni pelannu. Tai omasta mielestäni aika yhtä hyvä, kuin Assassin's creed 2 + lisärit, ja Mass effect 2. Esim. RDR2 ja Witcher 3 jäivät kumpikin kesken alkutunneilla, koska ei vaan kiinnostanut.

Hyvän pelin ja mekaniikat tunnistaa kyllä siitä, että jaksaa tehdä mielenkiintoisia sivutehtäviä ja vieläpä saa päivittää sitten vehkeitään paremmaksi, joka on myös mielenkiintoista. Niiden parannusten käyttöä oikein odottaa seuraavassa taistelussa. Tarinankerronta on tosi mielenkiintoista ja hahmot myös. Monella tapaa parempi, mitä nuo kaksi itselle maistuvaa sarjaa. Kumpikin AC ja ME toki on jo pilattu. Nyt on alla tässä 30h. En ole vuosiin löytänyt peliä, jota jaksaisi pelata, mutta tämä kolahti. Pelaan RTX 3080 12700K 4k HDR 32" näytöltä ja pääosin yöllä täysin pimeässä huoneessa. Ei mainittavia bugeja, muutamia visuaalisia. Pääosin kiusaan vihuja quickhackeilla, mutta hypin myös keskelle taistelua haulikoilla ja kevyillä konekivääreillä. Maistuu.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
468
Itekki pelasin läpi tuoreeltaan Xbox Series X:llä. En normaalisti välitä scifistä/tulevaisuuteen sijoittuvasta viihteestä, enkä ole tutustunut niihin juurikaan. Tosin esim. Fallout maistuu.

Pidin myös Witcher 3:sta, mutta tämä on selvästi parempi peli, kuin Witcher 3. Ei mikään poikkeuksellisen hyvä tuotos kuitenkaan, kuten omalla kohdallani esimerkiksi RDR:t tai vaikka Morrowind. Pelailin hardilla ehkä noin 50h ja lopetin heti pääjuonen läpi saatuani. Peli oli hakkerointiin ja ninjutsuun painottuneella buildilla erittäin helppo, normaali taso olisi ollut ihan haukottelua. Pelaan 99% peleistä normaalilla, mutta Witcher -kokemusten perusteella pistin hardin.

Omasta mielestäni tunnelma ja/tai siihen liittyviltä osin maailma oli pelin vahvuus. Juoni ja eritoten sivutehtävät tukivat tätä mukavasti, ja myös jälkimmäisiä tuli tehtyä aika paljon. Sivutehtävissä oli eritoten mukavaa, että myös niiden juoneen oli panostettu usein yllättävästikin, ja Witcherin tapaan ajoittain mitättömänkin oloinen juttu oli mielenkiintoisempi kokonaisuus. Toisaalta myös ainakin päällepäin höpötason hommia oli tarjolla, mutta niitä en yksinkertaisesti vain tehnyt.

Toisaalta maailma oli selvästi hieman keskeneräisen oloinen, näin GTA 5:n jälkeen. Puolestani CD Project Red voisi julkaista varsin pienin päivityksin juuri samaan kaupunkiin seuraavankin Cyberpunkin. Niin iso ja täynnä kamaa kaupunki oli, ja siitä suureen osaan en koskenut tai kokenut yhtään mitenkään. Osassa paikoista oli ihan poskettomasti väkeä, animaatioita, efektejä ja vaikka mitä teknisesti työlästä ja osassa paikoista selvästi uupui kokonaan jopa määrittelyt, että mitä NPC:itä kyseisessä kolossa viihtyy ja/tai duunaa. Koloon oli modeloitu vaikka mitä, mutta mitään loogista ei siellä tapahtunut. Lisäksi esim. kosteissa paikoissa kävely/vesiefektejä yms. uupui käytännössä täysin. Välillä tuntui, että pööpöili betaversiossa. Tosin samanlaisia heikkouksia löytyy myös esim. Watch Dogseista, mutta en muista niitä taas Witcher 3:sta.

Lisäksi huonoa oli Witcheristä tuttu statseiltaan mitäänsanomattomien kamapäivitysten jatkuva selailu; Vaihtuvia kalsareiden merkityksiä oli erittäin vaikea huomata, pl. stäkätyt dmg+:t. Koska Witcherin tapaan kamoja statsien mukaan valitessa pääosan pelistä olisi saanut näyttää sirkuspelleltä tai draq queenilta, vetelin usein oman maun mukaan ulkonäkö edellä. Vaatetustarjonnasta täytyy antaa erityismaininta, kaikenlaista vaatetta tuntui olevan varsin paljon eri sävyissä saatavilla.

Aseissa oli mielestäni eroja myös, testailin oikeastaan vähän kaikenlaisia pyssyjä ja hyvätkään statsit eivät taanneet hyvää pyssyä, mikä oli mielestäni hyvä asia. Pyssyissä oli paljon enemmän eroja, kuin äkkiseltään näytti.

Yleensäkin inventoryn loputon kahlaus näissä Project Redin peleissä saisi lähteä mäkeen. Esim. jo pelkästään noita Unique -pyssyköitä tuli jo siihen tahtiin, että pelkästään niiden määrää vähän nostamalla saisi valinnanvaraa ihan tarpeeksi. Siihen päälle maksullinen tai crafting pohjaine upgrade systeemi olisi paljon nykyistä kuivaa rompaamista parempi. Nyt vaan joku nevaripyssy X on hetkessä parempi, kuin sinun visuaalisesti erittäin komea uniikki yksilö. Ja seuraava nevaripyssy on noin kahden tapon päässä.

Huomionarvoisena seikkana ajotuntuma oli todella vastenmielinen, parhaiten siitä nautti maisemia katsellen tai sisätiloissa muuten vain tunnelmoiden.

Teknisesti odottelisin vielä yhden pätsin verran, jos pelaamaan ei ole kiire. Pelissä tuli useampia bugeja, ja yksi 100% toistettavissa oleva koko pelin etenemisen estävä bugi. Ko. bugissa oli pääjuoneen liittyvä questiesine, mitä ei voinut nostaa inventoryyn, promptia ei vain tullut näkyviin. Näitä tuli muuallakin, ja niiihin tuntui toimivan hyvin se kikka, että itemiä tähdätessä tallensi pelin, sammutti koko konsolin kokonaan ja latasi saven uudestaan ja nosti itemin samantien kyytiin. Jos latasi saven ja teki edellisen questivaiheen, ei itemiä voinut 100% tapauksista nostaa ollenkaan. Lisäksi esim. Questeissa kavereiden ajamat autot ja samassa skenessä olevat muut autot leijuvat/eivät noudata pelin fysiikkaa ja näyttävät yleensäkin todella hölmöiltä. Graafisesti myös varjot / valaistus meni ihan sekaisin useamman kerran, mikä korjautui pelin uudelleenkäynnistyksellä - tämä liittynee quick resumeen eikä liene edessä PC:llä.


Kaikenkaikkiaan kuitenkin suosittelen peliä vahvasti. Erittäin hyvä peli ja vahva kokemus. Nuo heikkoudet sieti helposti ja pelistä riitti laadukasta sisältöä erittäin helposti vähintään tuo 50h, ja varmaan aika helposti vaikka satoja tunteja.
 

Sihijuoma667

Team AMD
Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
1 313
Pelaako tätä vielä joku? Itselläni on alannut kaatuilemaan. Eli ihan reboottaa koneen itsestään. Ja tuntuu että toimisi paremmin tai kauemman jos on alivoltitettu näytönohjainta. Eli pitääkö alkaa epäillä esim vikaa rautapuolelta kuten PSU? Lämmöt ei karkaile eli tuskin sen takia kaatuisi.. GPU alle 76 astetta ja CPU alle 63 astetta tjms..
 
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 696
Pelaako tätä vielä joku? Itselläni on alannut kaatuilemaan. Eli ihan reboottaa koneen itsestään. Ja tuntuu että toimisi paremmin tai kauemman jos on alivoltitettu näytönohjainta. Eli pitääkö alkaa epäillä esim vikaa rautapuolelta kuten PSU? Lämmöt ei karkaile eli tuskin sen takia kaatuisi.. GPU alle 76 astetta ja CPU alle 63 astetta tjms..
Kerro nyt vielä rautaa koneessa on. Onko näytönohjaimen ajurit päivitetty? Onko windows päivitetty? Onko bios päivitetty? Tekeekö muissa peleissä samaa?
 
Liittynyt
23.05.2017
Viestejä
1 173
Pelaako tätä vielä joku? Itselläni on alannut kaatuilemaan. Eli ihan reboottaa koneen itsestään. Ja tuntuu että toimisi paremmin tai kauemman jos on alivoltitettu näytönohjainta. Eli pitääkö alkaa epäillä esim vikaa rautapuolelta kuten PSU? Lämmöt ei karkaile eli tuskin sen takia kaatuisi.. GPU alle 76 astetta ja CPU alle 63 astetta tjms..
Aika randomilla kaatuu, mutta vain windowsiin. Välillä pysyy pystyssä tuntikaupalla ilman ongelmia, välillä ei.
Ei kait näykkärin ongelmat koko konetta kaada?
 

Lare

Error 404
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
3 999
Pelaako tätä vielä joku? Itselläni on alannut kaatuilemaan. Eli ihan reboottaa koneen itsestään. Ja tuntuu että toimisi paremmin tai kauemman jos on alivoltitettu näytönohjainta. Eli pitääkö alkaa epäillä esim vikaa rautapuolelta kuten PSU? Lämmöt ei karkaile eli tuskin sen takia kaatuisi.. GPU alle 76 astetta ja CPU alle 63 astetta tjms..
Kokeile laskea näytönohjaimen power limittiä ihan reilusti. Jos ei kaadu tai peli toimii selvästi pidempään, niin ongelma todennäköisesti on virtalähteessä. Katso myös tapahtumienvalvonnasta (Event viewer), mitä virheilmoituksia koneen kaatuessa tuli.
 
Liittynyt
17.03.2017
Viestejä
444
Pelaako tätä vielä joku? Itselläni on alannut kaatuilemaan. Eli ihan reboottaa koneen itsestään. Ja tuntuu että toimisi paremmin tai kauemman jos on alivoltitettu näytönohjainta. Eli pitääkö alkaa epäillä esim vikaa rautapuolelta kuten PSU? Lämmöt ei karkaile eli tuskin sen takia kaatuisi.. GPU alle 76 astetta ja CPU alle 63 astetta tjms..
Aika randomilla kaatuu, mutta vain windowsiin. Välillä pysyy pystyssä tuntikaupalla ilman ongelmia, välillä ei.
Ei kait näykkärin ongelmat koko konetta kaada?
Itsellä joku vuosi sitten vastaavia ongelmia aiheutti Nvidian audio(puolen)-ajuri, mikä oletuksena tulee mukana kun päivittää näyttiksen ajurin. Realtekin audioajuri suuttui sille ja kaatoi koneen tähtien asennosta riippuen 10min - muutaman viikon välein kesken pelien.

Itselle on muodostunut filosofiaksi päivittää ensin softat ja ajurit ajan tasalle, ja vasta sitten tutkia rautapuolta.
 

Sihijuoma667

Team AMD
Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
1 313
Sigun kone kyseessä. En saa kyllä kaatumaan ainakaan näytönohjainta benchmarkatessa. Muita pelejä ei oikein ole edes tällähetkellä koneella jotka vaatisi yhtä paljon puhtia kuin Cyberpunk.

Tapahtumienvalvonnan mukaan kaikki nämä tapaukset on ollut Kernel-Power (41).

Biossia en ole kyllä hetkeen päivittänyt.
 
Liittynyt
28.02.2017
Viestejä
907
Sigun kone kyseessä. En saa kyllä kaatumaan ainakaan näytönohjainta benchmarkatessa. Muita pelejä ei oikein ole edes tällähetkellä koneella jotka vaatisi yhtä paljon puhtia kuin Cyberpunk.

Tapahtumienvalvonnan mukaan kaikki nämä tapaukset on ollut Kernel-Power (41).

Biossia en ole kyllä hetkeen päivittänyt.
Jos kaatuu vielä päivitysten jälkeen, niin kellotukset ensimmäiseksi pois jos sellaisia on (ram, cpu ja gpu).
 

Sihijuoma667

Team AMD
Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
1 313
Nyt on kaikki ajurit ja päivitykset ajallaan. Ja uusin BIOS. Boottailee edelleen pelatessa tai peliin ladatessa.

edit. No nyt alkaa olla jo vaikeaa normaali Windowsiin käynnistyskin. Yrittää monta kertaa kunnes joutuu biossin kautta yrittämään uudelleen.

Eiköhän tästä keskustelun voi siirtää toiseen ketjuun. Syy tuskin tällä kertaa on pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Sihijuoma667

Team AMD
Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
1 313
Ainakin tuolla sf750 powereilla ollut takaisinkutsu viallisen erän takia.
No tämä on varmaan jo 6 vuotta toiminut ihan kiltisti että tuskin on ollut sitä viallista erää?

Onko muita vaihtoehtoja? Corsair RM-sarja on niin yleinen että tekisi mieli kokeilla jotain muuta. Vaikka eikai tuossa Corsairissakaan mitään vikaa olisi.

Mutta esim be quiet, Seasonic, Fractalin ion+ platinium, phanteks, deepcool?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 360
Tyhmä kysymys, oliko jo joku aiemmista pätseistä se "next gen" PS5/XsX:lle?
 

Dudem

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 843
Keanu is bäck. :love: Täytyy palata Night Cityyn kun tuo lisäri tulee ensi vuonna, vaikutti teaserin perusteella mielenkiintoiselta, tosin sijoittuuko tämä nyt sitten aikaan ennen vai jälkeen pelin lopetuksen. :hmm: Toivottavasti lopetuksen jälkeiseen aikaan, tietty riippuen minkä valinnan teki niin jaa-a. :D
 
Liittynyt
21.02.2017
Viestejä
5 022
Patch noteissa pc specific:

"Adjusted graphics setting presets to provide a higher quality setup."

Onks ne lisänneet jotain efektejä tai parantaneet entisiä vai mitä tossa oikeen yritetään sanoa?

edit: ei kun nyt ymmärrän eli ilmeisesti vain presettejä hienosäädetty.. plääh.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
373
Sieltä siis nyt tuli ulos ainakin transmog, PC modialusta, pari uutta keikkaa, tallennuksien synkkaaminen muille alustoille ja kasa erinäisiä muita pienempiä muutoksia ja bugikorjauksia. Tarinalisäri tulee 2023, ja on ilmeisesti Witcher 3 tasoa. Ilmeisesti tarinalisärin ohessa ainakin pelin poliisisysteemi ja ajoneuvotaistelu tehdään uusiksi.

Harmi tosiaan että modialusta tulee vain PC:lle, olisi sitä kaivattu konsoleillakin.
 
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
1 319
Ois kiva jos tuohon tulisi virallinen FSR 2.0 tuki, en ole kyllä kokeillut sitä modattua versiota mutta vähän vittumaisen hitaasti toimii 6800XT:lläkin 1440p resolla ilman upscaling juttuja. RDR2:n taisi tulla tänään tuki sille, siinä nyt ei niin väliä kun toimii 80-100FPS tms.
 

Lare

Error 404
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
3 999
Jos tämä oli kerran viimeinen iso päivitys vanhoille konsoleille, niin toivottavasti seuraavissa patcheissa korjaavat tekoälyn oikeasti kuntoon liikenteen ja poliisien suhteen. Olisi kyllä tarpeen. Nyt patch ei omalta osaltani tuonut mitään ihmeellistä.

Uusi lisäri näyttää kyllä hyvältä. Täytyy varmaan pelata pääpeli uudestaan läpi ja lisäri kylkeen sitten 2023 ja toivottavasti RTX 4xxx -sarjalainen näytönohjaimena :D
 

Nerkoon

Se ainoa oikea
Platinum-jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
5 649
Patch noteissa pc specific:

"Adjusted graphics setting presets to provide a higher quality setup."

Onks ne lisänneet jotain efektejä tai parantaneet entisiä vai mitä tossa oikeen yritetään sanoa?

edit: ei kun nyt ymmärrän eli ilmeisesti vain presettejä hienosäädetty.. plääh.
On sinne lisätty efektejä. Koko kaupunki on nyt täynnä höyryä ja siellä täällä on lentäviä roskia. Paikka näyttää entistä rähjäisemmältä joka sopii peliin kuin nyrkki silmään. Fiilis on, että autoissa on hiukan paremmat valot. Poliiseja ei saa enää quickhakattya (saiko aikaisemminkaan?). Kranujen räjähdykset ovat minusta muuttuneet eri näköisiksi. Toisin sanoen on siinä säädetty karkkia jos vaan koneessa on tehoa vääntää asetuksia ylöspäin.

EDIT: Ja joka paikka kiiltää aivan helvetisti vaikka RT ei olisi edes käytössä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 427
Mikäli nuo tulevan lisärin päivitykset ulottuvat myös pääpeliin niin kannattanee odotella pelin pelaamista siihen asti? Mikään kiire ei pelin kanssa ole kun pelattavaa muutenkin enemmän kuin kerkeää pelata.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 360
Vähän alkua tästä pelannut ~vuosi sitten. Joskus vielä tulen jatkamaan, Se ainakin suunnitelma, joskus vielä sen teen.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 233
Trailerin innoittama varmaan jatkettava tätä, jostain syystä jäi kesken vaikka tykkäsinkin pelistä, varmaan kun keskityin liikaa sivutehtäviin ja niitä tuntuu olevan loppumattomiin.
 

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 578
Peli on omasta mielestä kyllä huomattavasti raskaampi nyt, kun aiemmin. Ei pysy FPS 60 edes DLSS performance asetuksella, jos on kaikki RT:t päällä. Ennen riitti balanced tuohon, paria poikkeusaluetta lukuunottamatta.

Vihdoinkin ärsyttävä mainosnäyttöjen välkkyminen on saatu korjattua.
 

neg0t

Tukijäsen
Team Ryzen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
539
pitääpä laittaa tulille. Kokeilen ajaa benchin läpi ja vertaan pre patch tulokseen joka on tallessa tuolla testitulokset puolella. Eipä mainittavaa eroa. 5700x, 32 gb 3200 mhz, rx 6800. Samat ajurit

Pre patch
20220627102322_1.jpg


patchin jälkeen

20220907003755_1.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Yeenoghu

Neighbour of the beast
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
1 273
Itselläni 2080 Ti on pullonkaula suorituskyvyn osalta - RTX4000 sarjaa odotellessa - niin olisi mielenkiintoista tietää että onkohan joku ehtinyt testaamaan kuinka variable rate shading (VRS) auttaa suorituskyvyssä, tai kuinka pahasti kuvanlaatu ottaa hittiä?

Muita huomioita pätsin osalta:
Modit ja perkit on siirretty takaisin inventaarioon. Taas. :bored:
 
Liittynyt
05.09.2020
Viestejä
1 379
On sinne lisätty efektejä. Koko kaupunki on nyt täynnä höyryä ja siellä täällä on lentäviä roskia. Paikka näyttää entistä rähjäisemmältä joka sopii peliin kuin nyrkki silmään. Fiilis on, että autoissa on hiukan paremmat valot. Poliiseja ei saa enää quickhakattya (saiko aikaisemminkaan?). Kranujen räjähdykset ovat minusta muuttuneet eri näköisiksi. Toisin sanoen on siinä säädetty karkkia jos vaan koneessa on tehoa vääntää asetuksia ylöspäin.

EDIT: Ja joka paikka kiiltää aivan helvetisti vaikka RT ei olisi edes käytössä.
Kiilto vähenee ja lisääntyy joka toisessa patchissä. Ensi kerralla taas vähemmän.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 682
Viestejä
4 188 767
Jäsenet
70 778
Uusin jäsen
Heiniks

Hinta.fi

Ylös Bottom