Battlefield V

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja escalibur, 12.12.2017.

 1. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  2 013
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Whaaat :eek: En oo tätä uutta versioo vielä pelannu, mutta mitenhän dicen mielestä toi on niin kun hyvä juttu? Mitä toi tuo lisää peliin? Käsittämätöntä :lol:
   
  jarhu tykkää tästä.
 2. aatu89

  aatu89

  Viestejä:
  504
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  Aivan varmasti. Kohta hehkutetaan taas ja asennetaan peli takaisin. Sitten ostetaan uusin osa täydellä hinnalla ja sama valituskierre jatkuu.
  Täähän on oikeesti varmaan historian paskin tämän luokan videopeli ja auttamatta paskin WW2 peli, joka ei edes tunnu WW2. Jopa ilmainen Heroes & Generals on viihdyttävämpi ja laadukkaammin tehty. :tup:
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
  yeoltelly tykkää tästä.
 3. iigor

  iigor

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  03.07.2017
  No eihän sen varmaan pitäny ihan nuin toimia :D Täällä kerrotaan lisätietoja miksi ne sen halus tuoda peliin.

  So what are we hoping this change will do?

  Primarily, our intent is to reduce the amount of time that players spend differentiating between friendly and enemy soldiers, and in a bid to reduce instances where players are being surprised by Soldiers that are making the most of prone gameplay on busy maps. Overall this should reduce the immediate cognitive load of having to scan the environment too much.
   
 4. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Käytännössä homma on siis osaseurausta tästä hienosta hahmojen kustomoinnista ja kosmetiikkakattauksesta mitä Dice on tähän peliin tuonut. Ei aiemmissa peleissä ole koskaan ollut vaikeuksia erottaa hahmoja toisistaan, koska eri tiimien hahmot erottuivat selkeästi toisistaan tai sitten oikeasti muistuttivat jonkun tietyn maan sotilaita. Kyllähän WW2 osaltakin erottaisi sotilaat (Allied vs. Axis) ihan helposti, jos ne oikeasti muistuttaisivat sen oman maansa sotilaita. Nyt kun tuolla on näitä kaikenmaailman kaasunaamareita, palaneita asuja, pilottipukuja ja ties mitä niin eihän niitä hahmoja yllättäen tunnista enää niin hyvin.

  Tämähän ei muutenkaan aiheuta ongelmia ainoastaan omien ja vihollisten erottamisessa vaan myös eri pelaajaluokkien tunnistamisessa. Tuommoinen yliampuva kustomointi missä jokaisen hahmon ulkonäköön on varmaan monta sataa erilaista toteutusmahdollisuutta ei yksinkertaisesti vain mielestäni sovi tämän tyyliseen peliin. Jossain Fortnitessa tai PUBGissa on ihan sama miltä ne pelihahmot näyttävät, kun noissa pelaajilla ei ole mitään erilaisia ominaisuusluokkia ja käytännössä kaikki muut paitsi sinä (+ ne max 3 kaveria) on vihollisia. Battlefield peleissä tuollainen ylivapaa kustomointi aiheuttaa pelkästään hallaa, kun se vaikuttaa noihin oleellisiin ydinasioihin eli vihollisten ja omien sekä erilaisten hahmoluokkien erottamiseen mutta eihän DICE:n nykypoppoo sitä ymmärrä, kun peleihin ängetään väkisin niitä menestystekijöitä muiden tuotoksista miettimättä sopiiko ne omaan tuotteeseen ja samalla unohtaen mitkä ominaisuudet siitä omasta pelistä teki ennen hyvän.

  Tämä selitys taas sotii ihan täysin sen kanssa miten tätä peliä myytiin ja markkinointiin ennen julkaisua. Pelistä piti nimenomaan tehdä enemmän aistinvarainen kokemus, jossa voit hyödyntää esimerkiksi ympäristöä kun noita doritoja ei ole jokaisen pään yläpuolella. Nyt sitten tuodaan tämmöinen systeemi noiden sokeiden ja huolimattomasti pelaavien valittajien iloksi, joka samalla sitten poistaa/heikentää paremmilta pelaajilta mahdollisuuden pelata ajatuksella ja taktisemmin. Ärsyttävää tämä nykyajan peliteollisuus siitä, että pelien perusluonnetta voidaan muuttaa aivan täysin näin pitkänkin ajan jälkeen julkaisusta.
   
  Above Thunder, vipe, headman78 ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 5. WillYo

  WillYo

  Viestejä:
  278
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Westie summaa aika hyvin mitä tuosta Community Gamesista nyt on tiedossa:


   
 6. Niska

  Niska

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  30.06.2017
  Kumpaa laatikkoa tässä kuuluu klikata?

  Bäfän laatu.jpg
   
 7. jomatuom

  jomatuom

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2017
  Vasenta
   
  Niska ja Bustis tykkäävät tästä.
 8. Moksu-FIN

  Moksu-FIN

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Samaan aikaan Dice miettii minkä takia uudet pelaajat ei palaa pelin pariin. Miettikää jos ostaisitte vuoden markkinoilla olleen pelin ja käynnistäessä se näyttäis tuolta :D
   
  WildFinn ja thebe tykkäävät tästä.
 9. Niska

  Niska

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  30.06.2017
  Jep, tuli palattua tähän vain ilmaisen origin accessin takia, eikä kukaan kaveri suostu pelaamaan tätä edes ilmaiseksi. Kaukana on ne ajat kun kaverit mättäs bäfää satoja tunteja.
   
 10. thebe

  thebe

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2018
  Ehdin jo innostua, kun frontlines tuli takaisin listoille, mutta parin matsin perusteella tuo uus asepäivitys on kyllä aivan totaalisen perseestä. Kaikki vedetty uusiksi ja ihan kuin eri peliä pelaisi.
   
 11. rawjunk

  rawjunk

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pelistudiot tekee kyllä ihan käsittämättömiä päätöksiä tämän ja esim. uusimman Codin kanssa tai sit me foorumilla/redditissä inisijät ei yksinkertaisesti olla haluttua kohderyhmää.
   
 12. AAtte

  AAtte

  Viestejä:
  387
  Rekisteröitynyt:
  09.12.2016
  Lupaan, etten näin tee! :D
   
 13. Henluikki

  Henluikki

  Viestejä:
  163
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Itte pelannu kaikkia battlefieldejä, vaikka tätä peliä odotin että tulis hyvä ww2, mutta tätä on tullu pelattua vähiten, eniten ärsyttää että ei ole 24/7 mappeja, ei vois vähempää kiinnostaa pelailla jotain al sudania tai metroo...... Tää päivitys toi ittelle kauheen tahmaamisen, ihan kun fps olis alle 60, vaikka on lähes kiinteesti kokoajan yli 100
   
  Del Monte tykkää tästä.
 14. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Offtopicinkin uhalla pakko kysyä, että mitäs siinä uudessa CoDissa on tehty? Sen vähän perusteella mitä olen kuullut niin ovat tehneet monia asioita joita on pitkään jo kaivattu. Tässä pelissä taas DICE taas muokkailee hirveällä vaivalla sellaisiakin asioita, mitä käytännössä kaikki pelaajat ovat todenneet pelin parhaiksi asioiksi, kuten tämä TTK. Ei nyt tule ihan heti mieleen toista esimerkkiä, jossa pelistudio muokkaa vastaavanlaisesti peliä pelikuntansa toiveiden vastaisesti ja vieläpä useaan kertaan.

  Tämä on kyllä kieltämättä ärsyttävä. Itse olen tällä hetkellä nauttinut eniten tuosta Iwo Jiman Breakthroughsta ja sen pelaaminen on kohtuu vaivalloista, jos haluaa vetää tuon hyökkääjänä ja puolustajana kokonaisuudessaan. Käytännössä etsittävä tuosta Pacific rotationista servu, jossa karttana on menossa pacific stormin toka CQ rundi, jolloin seuraavana tulee Iwo Jima. Sitten pitää rämpiä tuolla tuota CQ:ta rundin loppuun saakka, mikä ei sinänsä itseäni kiinnosta.
   
 15. rawjunk

  rawjunk

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ensimmäisenä tulee mieleen skill-based matchmaking, joka tekee touhusta turhan hikistä ja lisäksi priorisoi "skilliä" yhteyden sijaan. Erilainen mappisuunnittelu, lean/mounttaus mekaniikka, et näy enää kartalla ammuttaessa ym. on johtaneet suht kuvottaviin pelityyleihin sekä hitaisiin ja tylsiin matseihin.

  Sen lisäksi joidenkin aseiden/kombojen ylivertaisuus ja järkyttävän kovat askeläänet ovat mielestäni semmoisia asioita, jotka pitäisi tajuta ongelmaksi tuolla kokemuksella muutaman pelitunnin jälkeen.
   
 16. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuosta askelhommasta ja karttasuunnittelusta olen kuullutkin pahaa, muuten en oikeastaan. Ainakaan aiempien CoDien perusteella tuo ampumisen kartalla näkymättömyyskään ei kuulosta ongelmalta, kun UAV pyörii ilmassa vähän väliä. En siis omista tätä uusinta CoDia joten ei mihinkään todelliseen kokemukseen perustu mutta ainakin omalta osalta nämä tähän uusimpaan tehdyt muutokset saivat ensimmäistä kertaa vuosiin oikeasti miettimään, että pitäisikö ostaa tuo peli. Ainakaan omaan makuun ei siis tunnu siltä että oltaisiin otettu takapakkia, toki asia voi olla toisin jos on pitänyt näistä uusimmista CoDeista. Tämä BFV taas juuri toisinpäin, Pacific sai innostumaan tuosta uudestaan varmaan yli puolenvuoden tauon jälkeen mutta nämä TTK muutokset ja autospottaus kyllä tappoivat aika tehokkaasti sen innostuksen.
   
 17. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017


  Tuleeko frontlines takasin?

  /jaa osasin laittaa sitten ihan väärän videon tähän... hyvä näin vuorokautta myöhemmin huomata. Mutta juu on tuo hyvä biisi
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2019
 18. headman78

  headman78

  Viestejä:
  153
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä video summasi aika hyvin omatkin ajatuksesta tästä 5.2 pätsistä:
   
 19. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  152
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  En osaa sanoa, mitkä on erot ennen TTK päivitystä ja sen jälkeen, mutta kieltämättä epätoivoista naurua pärähti, kun ei lipas riittänyt kahden vihollisen tappamiseen lähietäisyydeltä sturmgewehrillä. Olisi vain pitänyt ladata yksi lipas yhteen tyyppiin, mutta rupesin jakamaan lyijyä kumpaakin samaan aikaan kun olivat kirjaimellisesti vierekkäin.
  Ja mikähän idea on kertoa pääosumasta, jos pääosuma ei tapa(keltainen hitmarker) laakista?

  Ihan OK aivot narikkaan räiskintänä tämä menee, mutta aika infrapainotteiseksi on pelisarja muuttunut.
  Olisi myös ihan kiva, jos pelin progressiosysteemi toimisi ja pääsisi koittamaan muitakin aseita, kuin vain starttiaseita.
   
 20. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
   
  Logane, Rutku_ ja Jezme tykkäävät tästä.
 21. Moksu-FIN

  Moksu-FIN

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016


  Käykää laittamassa alapeukkua :D
   
  Logane ja thebe tykkäävät tästä.
 22. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Mutta eikö tämä ole oikeasti hyvä asia? Ei kuole samantien ku älyää saavansa osumaa, tuurilla kerkee jatkossa sinne kiven taakse regenroimaan lifeä.
   
  Hair tykkää tästä.
 23. Riabo

  Riabo

  Viestejä:
  99
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  I’m Not Having This 5.2

  Todella hyvä asia. Aivan mahtava. Kerrassaan nerokas.

  :facepalm:
   
 24. Moksu-FIN

  Moksu-FIN

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jackfrags tuossa videolla mainitsi aika monta asiaa, jotka pilaavat tämän päivityksen. Kuten:
  -Aseiden keskinäinen balance on pilattu lahjakkaasti.
  -Tappaminen vaikeampaa. BF ei ole 1vs1 peli, vaan useati joutuu ampumaan useampaa vihollista kerralla. Päivityksen jälkeen 1vs2 tilanteet on paljon vaikeampia.
  - Auto spottaus pilaa kaiken taktisuuden ja savujen käytön.

  Tässä pelissä alkaa olla pisin TTK yhdestäkään bäfästä, mutta silti liikkuminen ja muut pelimekaniikat on suunniteltu nopealle TTK:lle. Pelistä löytyy nykyään pistooleita mitkä ovat huomattavasti tehokkaampia pitkälle matkalle kuin esimerkiksi fg-42 :facepalm:
   
  Halpuuttaja tykkää tästä.
 25. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 398
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tietysti voi ihmetellä etä kuka valopää ea:lla oikein näistä päättää. Miksi "korjata" asioita jotka eivät koskaan olleet rikki? Paitsi toki että hc pitäisi olla servuvaihtoehtona kuten ennenkin. Onko sitten näissä pubeissa, forteissa tms mitä näitä roskapelejä nykyään on, tuo että pitää ampua lipas? En tiedä kun en ole niitä kokeillut, enkä kokeile.
   
 26. Hair

  Hair

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Enpä ihmetele miksi tämä uusi päivitys on tuotu.
  Nykyisellään peliä dominoi monesti nämä KD-40/5 huippupelaajat ja spawnauksesta kuolemaan voi olla vaikkapa muutamia sekunteja.
  Uusi, aloitteleva pelaaja ei montaa tuntia peliä jaksa tahkota jos hän kuolee muutaman sekunnin sisällä joka kerran kun spawnaa peliin.
  Pelaamisen pitää olla hauskaa, jos pelaaja kokee että se ei ole niin hän ei tietenkään kyseistä peliä pelaa.
  Itse pelailen täysin casuaalisti, ilman headsettejä, ilman luuranko grafiikka-asetuksia, makroja yms.
  Jos serveriin liittyttyäni huomaan vaikkapa että vastapuolen 5-10 parasta pelaajaa dominoi 100/5 KD niin loggaan ulos kyseiseltä serveriltä samantien.
  Miksikö?
  No siksi kun tiedän että pelaaminen kyseisellä serverillä ei olisi hauskaa vaan turhauttavaa.
  BF sarjaa alusta asti pelanneena tavoitteenani on pitää hauskaa, viihtyä.
  Tämä nykyinen BF5 tarvitsisi ehdottomasti kunnon aktiivisen balansoinnin, vaikkapa kesken pelin niinkuin pelisarjan vanhemmissa osissa oli.
  Peli elää ja kuolee peliä pelaavien kautta, jos pelissä ei viihdytä niin sitä ei myöskää pelata.
  Paras 5% pelaajista ei yksin kannata mitään peliä.
  Ja jos peliä ei pelata niin sitä ei myöskään kehitetä.
  Dice tietää tarkkaan kuinka moni pelaaja lopettaa pelin pelaamisen kesken matsin yms.
  Todellakaan näitä muutoksia ei tehdä hetken mielijohteesta vaan niihin on aina syy.
  Viimeinen niitti voi olla nämä huijarit mitä vastaan ei taida olla nykyisellään mitään sanktioita, siellä ne heiluu ilman huolen häivää.
  Jos vaikkapa se paras 5% pelaajista (Paras k/d) lopettaisi pelin pelaamisen tämän päivityksen myötä niin uskon että Diceä asia ei hirveästi hetkauttaisi, enemminkin jos sen myötä aktiivipelaajat lisääntyisivät vaikkapa 10-20%.
  Tällä kaikella haluan tuoda esiin vaan sen että tämänkin pelin pitää miellyttää suurinta osaa pelaajista.
  Uskon että tämän uuden päivityksen äänekkäimmät kritisoijat löytyvät sieltä top 5% porukasta....
  Tätäkään peliä ei kuitenkaan kehitetä se 5% parhaista pelaajista mielessä vaan tosiaankin sen lopun, suuren pelaajamassan viihtyvyyttä ajatellen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019
  headman78 ja Dargol tykkäävät tästä.
 27. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 910
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Kyllähän tää uusittu TTK nimenomaan palvelee sitä top5 porukkaa joiden osumatarkkuus on parempi. Eli se aloittelija kuolee selvästi useammin kuin ennen. Ja on välittömästi huomannut, miten rajut erot tulleet niiden top 5 pelaajien ja edes ok pelaajien välillä.
   
  WildFinn, Logane, Jezme ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 28. Hair

  Hair

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Yksi asia mikä välillä hieman häiritsee on mm. nämä täysin ylivoimaiset lentokoneet.
  Kenttään kun sattuu yksi tai kaksi superlentäjää™ niin välitön serverin vaihto.
  Näille ei voi edes mitään, paahdat AA suoraan päin niin samantien tykki ylikuumenee ja lentokone pommittaa paskat pihalle.
  Ja lentelee taikarenkaan läpi korjaten ja täydentäen koneen täyteen iskuun parissa sekunnissa.
  Näiden lentopoikien taka-ampujaksikaan on turha mennä, käskevät painua ulos.
  He hoitavat senkin puolen ihan itse.
  Rakettiase tasoitti hieman tilannetta että nämä eivät niin julkeasti voineet lennellä mutta nerffauksen jälkeen sama meno jatkuu.
  Jos AA- asema on miehitetty niin mielestäni lentokoneella ei olisi mitään asiaa lennellä lähellä ilman välitöntä alasampumisen vaaraa, vähän niinkuin oikeassa elämässä.
  Jalkaväen tehtävä olisi puhdistaa nämä AA- asemat että lentokoneet voisivat vapaasti lennellä lähistöllä.
  Ei ole montaakaan kertaa että yleensäkkään pääsee lentämään tai tankin puikkoihin, ne menevät jostain syytä aina muille.
  Näissä pitäisi olla jonkinlainen systeemi että sama pelaaja ei pääsisi koko ajan puikkoihin vaan peli antaisi välillä ajoneuvon muillekin.
  Jos joku superlentäjä™ ei tämän johdosta palaisi peliin niin hyvä, tervemenoa. Ei jää ikävä.
  Paras olisi että esim. tietyn lentoajan jälkeen olisi pakko laskeutua tankkaamaan ja samalla lentäjä vaihtuisi automaattisesti.
  Eli niinkuin sanoin, peliä pelataan siksi että se on mukavaa viihdettä.
  Superlentäjä™ (tai muu Superpelaaja™) taatusti viihtyy ja nauttii pelaamisestaan mutta muiden pelaajien laita voi olla toisin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019
  WildFinn, yeoltelly, Jii85 ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 29. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 910
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Mun mielestä lentokoneet ja tankit pitäisi aina olla siellä pelissä. Kuten aikanaan ekassa bäfässä ainakin. Wake islandilta nousit ite lentokoneella ilmaan ja sen pystyi ottamaan kuka vain.
   
  Onestone, Subv1sa, Hair ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 30. Moksu-FIN

  Moksu-FIN

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pidempi TTK tarkoittaa myös sitä että sen huonomman pelaajan pitää saada enemmän osumia. Tämä antaa paremmalle pelaajalle enemmän aikaa reagoida, kääntyä ja ampua takasin. Ainakin 1vs1 tilanteessa huonomman pelaajan mahdollisuudet voittaa vain huononivat.

  En muutenkaan ymmärrä miten pitkä TTK saa pelaajat jäämään pelin pariin. Codissa se on paljon lyhyempi ja taitaa olla tämän hetken suosituimpia fps pelejä.

  Keskittyisivät vaikka balanceriin, anti-cheattiin, bugeihin ja karttoihin. Antaisivat uusille pelaajille kunnon tutoriaalit ja vaikka only "noobs" servuja.

  Jackfrags on muuten suosituimpia bäfä tubettajia ja tuon videon tykkäykset puhuu täyttä totta.
   
  WildFinn, Logane, thebe ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 31. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olen kyllä samaa mieltä, että nuo lentokoneiden räjähtävät ammukset ja tulipommit kaipaisivat pientä nerffiä mutta en kyllä muuta lähtisi tekemään. En juurikaan lentele ja ärsyttää kuolla lentokoneisiin mutta silti tuo Fliegerfaust oli aiemmassa tilassaan aivan naurettavan ylivoimainen ase. Nyt se on minusta fiksummin toteutettu, se tekee kyllä edelleen tuhoisaa jälkeä mutta vaatii enemmän tähtäystä. Samalla sen kantamaa käsittääkseni kasvatettiin, joten teoriassa hyvällä tähtäyksellä niitä lentokoneita pystyy ampumaan Fliegerfaustilla vielä kauempaa alas.

  Vielä pahempia kuin nuo superlentäjät ovat pelaajat, jotka valittavat mieluummin pelin chatissa asiasta kuin ottavat niitä lentokoneita alas. Todellisuudessahan lentokoneen saa hyvin helposti alas 2-3 hengen Fliegerfaust tiimillä ja ei ajoneuvoja kuuluisikaan pysty ottamaan ihan helposti yksinään alas.

  Jep, tässä pelissä on oikeitakin ongelmia mutta keskitytään mieluummin keksimään uusia sellaisia. Uudesta TTK:sta tosiaan vaikea nähdä miten se auttaa huonoja/uusia pelaajia, kun hyvällä tähtäyksellä olevat pelaajat ovat entistä paremmassa asemassa. Samaan aikaan pelissä on aivan amatöörimäiseltä tuntuvia bugeja, kuten tuo UI:n bugaus ja statsien saamattomuus rundin jälkeen. Lisäksi joissain servuissa tosiaan toinen tiimi jyrää toisen monta mappia putkeen. Kumpikohan niitä pelaajia häätää herkemmin, tuo TTK vai se että useassa matsissa ei ole mitään balanssia pelaajien taitotason osalta... Toisaalta en kyllä ymmärrä sitäkään, että miksi pitää päättää kumpaa TTK:ta käytetään kun Dice voisi ihan hyvin tuoda vanhan takaisin vaikka sitten hardcorena.
   
  Korppikuningas tykkää tästä.
 32. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  No siin tuo peli tarvis commanderin joka voisi omalla määräämisvallallaan toteuttaa jokainen squadi tekemään mitä pitää. Jos sun tehtävä on joskus tiimissä olla anti-vehiclebusteri. Sun squadi olisi sellainen. Sitten se commanderi käskis jonku toisen squadin siihen hommaan myöhemmin.

  Tosin tuohan ei oikeasti tulisi toimimaan koska tää peli on muuten "ilmanen" originissa ja eiköhän tuon pelin omista aivan liian moni fortnite-pelaaja muutenki...
   
 33. Moksu-FIN

  Moksu-FIN

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  BF4:ssa oli vielä commander, eikä se kyllä antanut mitään lisäarvoa pelille. Monesti vain toisessa tiimissä oli commander, joka spämmi UAV:ta ja pommeja muiden niskaan. Tiimi josssa ei ollut commanderia joutui huomattavasti heikompaan asemaan. Tuo tais toimia vielä tabletilla, eli sielä voi joku istua paskalla samalla kun koittaa ohjeistaa muita squadeja.

  Entä miten varmistetaan että commander hoitaa tehtävänsä ja vielä oikein? En ainakaan itse halua että joku aloittelija olisi määräämässä mitä mun pitäisi tehdä :D

  BF2:ssa oli ihan ok hyvä systeemi. Oliko se että korkeimman rankin omaava pelaaja pääsi commanderiksi jos halusi? Tästäkin varmaan saataisiin itku nykyään aikaseksi, koska kaikilla ei olisi mahdollisuutta päästä tuohon asemaan.
   
 34. Kof-ein

  Kof-ein

  Viestejä:
  100
  Rekisteröitynyt:
  06.01.2019
  Siellä on taas rikottu vissiin peruspelin pilareita. Kaveri osti syyskuussa tämän ja pelailtu sillo tällö kimpassa. Nytten ei saa nuita stg44 ja sebstladeria avattua. On assaultilla level 16 ja stg tarvii kuulema level (Rank) 13 ja sebstladerille level 16. Valikossa lukee AVAILABLE NEXT ROUND. Ja ei saa avattua vaikka pelattu useampi erä Ohjeistim korjaamaan pelin ja poistamaan originista ja lataamaan uudestaan muttei edelleenkää aukia. Eikö tuo oo aika kardinaali virhe jos ei uudet pelaajat saa edes aseita auki:(
   
 35. jare77

  jare77

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2017
  Ainoa asia mitä tässä pelissä olisi tarvinnut päivittää jos päivityksen tarkoituksena oli se että meillä huonommilla pelaajilla olisi hauskempaa olisi ollut se että kroppaosumia olisi tarvinnut vähemmän tappaakseen. Nyt tämä uusi päivitys teki tappamisen entistä vaikeammaksi kun vihollinen ehtii juosta aina pakoon. Itseäni ei ainakaan haittaa nämä taitavat pelaajat ketkä saavat kymmeniä tappoja jos he pelaavat ilman huijauksia, niin se vaan elämässä menee että toiset on taitavampia kuin toiset ja tällaisena vähemmän taitavana pelaajana voin sanoa että jokainen saatu tappo tuntuu todella hyvältä ja ansaitulta, etenkin jos se sattuu olemaan sieltä listan yläpäästä kenet sai nurin.
   
  headman78 tykkää tästä.
 36. Kof-ein

  Kof-ein

  Viestejä:
  100
  Rekisteröitynyt:
  06.01.2019
  Monesti miettiny onkohan tämän pelisarjan aikana annettu banneja virheellisten arvioinnin takia rehellisille pelaajille. Loppupeleissä verkkomoninpeleissä voi huijarin tunnistaminen olla vaikeaa. Jotku vaan on niin hyviä että voivat vapaasti pörrätä pitkin mappia ja repiä ns multikillejä. Esimerkiksi tämä”relaaa” kaveri on niin hyvä että voi omatoimisesti cod maisesti pelata tätä eikä moni mahda mitään.
   
 37. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 910
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Ongelma lienee se, että roundien jälkeen ei toimi tällä hetkellä ne statsit. Eli kun sun roundien statsit ei päivity EA:lle asti, ei myöskään aseet aukene.
  Muistelen joskus kesällä käyneen vastaavasti Tides of War palkinnon kanssa. Mutta silloin ongelma taisi kestää pari päivää, nyt kestänyt päivityksestä asti.
   
 38. Moksu-FIN

  Moksu-FIN

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pelikaveri sai BF1 muistaakseni viikon mittaisen bannin. Twitterissä ja redditissä oli siihen aikaan enemmänkin juttua vääristä banneista.
   
 39. Moksu-FIN

  Moksu-FIN

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 40. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
 41. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  upload_2019-12-8_23-59-11.png

  auto 3d-spot ja aseet on hauskempia. Kaikki on hauskaa. Katsokaa miten nämäki niin hymyssäsuin toisaan ampuu. Mulla on niin hyvät fibat tästä battlefieldin tulevaisuudesta, pääsen eroon melkein kaikista näistä pro-pelaajista ja tilalle tulee minun kaltaisia pelaajia keiden ainoa tarkoitus pelata on puhdas hauskanpito. pew pew piuw...
   
 42. jleinonen

  jleinonen

  Viestejä:
  307
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Onhan tämä kyllä selkeästi huononnus. SMG:llä ei tee enää mitään. Ramboilu ei kannata [emoji3525] Jos kaksi tulee vastaa niin se on varma kuolema kun ei kudit riitä lippaassa.

  Jos näillä muutoksilla oikeesti halutaan uusia pelaajia niin en oikein usko. Hyvät tähtääjät pärjää kun vaaditaan käytännössä pääosumia että henki lähtee. Rintaan ja muualle kun sattuu niin ei kuole sitten millään.

  Statsit ei päivity ja erän jälkeen raportit ei toimi. Hyvin testattu[emoji23]

  En mä ainakaan jaksa enää tätä jauhaa, katotaan sitten jos/kun tulee paluu vanhaan.
   
 43. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 398
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllähän huonommille pelaajille nimenomaan joku hc-on mielekkäämpi kun jonkun huipunkin voi tuurilla ihan spray and pray tappaa. Kun taas vakioissa pitää sihdata pitkään ja saada paljon osumia.
   
 44. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Tulispa tuohon sellanen pelimode joka disablois mapin. Kun en muutenkaan sitä karttaa kato, niin ei muidenkaan tarvis
   
 45. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  upload_2019-12-9_10-29-37.png

  höh. eihä tää oo se sama vanha frontlines. tää pitäis olla 48 pelaajan mode.. perhana ku ne taas osaa...
   
 46. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 910
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  32 pelaajaa on kokoajan ollut bf1 ja BfV:ssä frontlines.
  Sen sijaan ne on kyllä tiivistänyt frontlines mappeja todella rajusti (eikä hyvällä tavalla) verrattuna kevääseen.
   
 47. Eläin

  Eläin

  Viestejä:
  570
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
 48. Sacks

  Sacks

  Viestejä:
  52
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2018
  [
  Joo vähän eri peli kyseessä :D


  Vai että sellanen päivitys, eipähän varmaan tarvi kokeilla sitten. Muutenkin jo kohtalaisen turhautunut viimeksi kun pelannut, nimenomaan noiden mappien ja pelimuotojen kanssa. Ei vaan pysty käsittämään miksei voi pelata tiettyä mappia tietyssä pelimuodossa.
  Esim oma lemppari Rush on joka toinen kuukausi 3 päivää pelattavissa, miksi??? Ja sitten jos pelaa jotain frontlinesiä tai breakthroughta niin joka toinen mäppi on luokkaa meh jota ei haluaisi edes pelata.. Kattellaan siis uudestaan kun tuo community servers vai mikä lie mahtaa sitten ollakkaan tulee. Eikä tämmöset TTK muutokset nyt ainakaan auta asiaa.
   
 49. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  1 001
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Kyllähän tuon muutoksen huomasi: viholliset kestää pitempään osumia ja ehtivät monesti piiloon ennen kuin ehdin ampua niitä tarpeeksi. Yhtäkin bunkkerin ulkonurkalla kykkivää vihulaattoria ammuin kolmesti Garandilla, minkä jälkeen heppu/heppuliina hoksasi mennä laatikoiden taakse piiloon - noh, onneksi oli kranaatti. Katsoo nyt mitä tästä tulee, mutta ainakin eilen oli kaikesta huolimatta mukavaa pelata.
   
 50. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  1 431
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  Sniperit sai kyllä ison buffin tässä päivityksessä. Pistoolit suhteellisesti nyt niin hyviä SMG/AR etc vastaan, että entistä useammin voittaa taistelun vaikka vihu pääsisikin lähelle.

  Oikein hyvä että uudistivat asebalanssia tavalla, joka kannustaa pelaamaan sellaisia aseita, joilla on aiemmin pelannut erittäin vähän. Tuollaisia aseita on pelissä paljon. Harmi vaan, että samalla paskoivat pelin ydintuntuman ja vähensivät taitoelementtiä. Haulikoilla Rotterdamissa edelleen onnistuu huoneen tyhjentäminen 1v2, 1v3 tilanteissa mutta tosiaan SMG/AR etc melkosta paskaa etenkin 20 panoksen lippaallisilla. Noilla ei kyllä huvita pelata nyt yhtään.

  No jos sä olet se joka ampuu ja jonka kohteella on enemmän aikaa luikkia pakoon niin ei. Peli on nyt anteeksiantavampi tuota huonosti positioitunutta ammuttavaa kohtaan ja palkitsee entistä vähemmän sitä taitavaa pelaajaa, joka onnistui saamaan vihun jyvälleen.

  Tämähän se koko päivityksen pointti olikin. Viedä taitoelementtiä pois pelistä, jotta aloittelijat viihtyvät pelin parissa pidempään ja käyttävät enemmän rahaa kosmetiikkaan.