Apex Legends (Titanfall Battle Royale)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Jumi, 02.02.2019.

Tagit:
 1. Koskis

  Koskis

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  20.01.2017
  Mullakin on ollut ajoittain ihme kaatumisia joita ei ole tullut aiemmin. Aikaisemmilla kausilla ollut ihan yksittäisiä kaatumisia, mutta nyt season 3:lla ollut kyllä huomattavasti useammin. CPU ja GPU peruskelloilla sekä G-sync on käytössä.

  Itsellä ongelma ratkesi ajamalla Apexia adminina. Sen jälkeen kaatui kerran viimeisimmän päivityksen jälkeen kun admin oikeus oli tippunut pois.
   
 2. tmee

  tmee

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  18.09.2018
  Melko tasoloikka hypätessä goldista platiniumiun, goldissa tuli jopa voitettua, platiniumissa on hyvä jos plussalle pääsee. Gold tuntu näin jälkikäteen siltä omalta taitotasolta ja pelit platiniumissa on aika nihkeitä.
   
  Aloe tykkää tästä.
 3. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  848
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Platinassa sama meno kuin viime seasonilla, osa vain luovuttaa sen kunnolla pelaamisen.
  Goldi liian helppo ja platinassa jos jonkinmoista hermannia tulee tiimiin kun soolona pelaa.

  Jotain vakioporukkaa kannattaa katsella kyllä platinassa jo :)
   
 4. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  707
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Itselläni vasta diamondissa alkaa tulemaan takkiin, mutta osasyy on se, koska sinne peleihin tulee myös apex predatoreja.
   
 5. tmee

  tmee

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  18.09.2018
  sepä tässä isoin vika onkin, meinaa tuo randomien kanssa pelaaminen :D
  Aamullakin oli niin hieno kaveri, että otti nokkiinsa kun toinen vei hänen tapostaan healit, vaikka tää ”varas” myönsi virheensä ja tiputti healit pois, mutta tää toinen oli niin pahasti loukkaantunut että ei enään takaisin tullut :vihellys:
  Väliin sattuu niitä pelejä missä sattuu hyvä tiimi ja pelaaminen on helppoa :btooth:
   
  WildFinn tykkää tästä.
 6. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  848
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Juuh, onhan näitä. Eilen yksi kaveri päätti hypätä soolona ja kuolla samantien. Tuli sama tyyppi seuraavaan peliin ja disconnectasi ennen hyppyä.
  2 ranked peliä meni siinä ja tyyppi vaan trollaa, eikä voi derankata tuolta pois.
   
 7. juss

  juss

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  03.10.2017
  Kyllä tarvis löytää joku vakiporukka kans tuohon. Omat kaverit ei oikeen pysy yleensä perässä rankissa. Randomien kanssa pelaillut ja kerkesin viimekaudella 2-3 vkon iltapelailulla platina 2. Nyt menossa platina 3, mutta tuntuu olevan tiimipeli randojen kanssa aika vaihtelevaa, niin ei ole oikein jaksanut pelailla. Kulta oli ihan läpi juoksua vaikka yksin, mutta platinassa kyllä nii paljon taso vaihtelua, ettei aina tiiä mitä tulee vastaan.

  Jos on kiinnostusta muodostaa porukkaa, niin meikä on ainakin messissä. Pari tuntia iltaisin tulee yleensä pelailtua lapsen mentyä nukkumaan, eli yleensä klo 20-22 välillä. Vapaapäivinä vähän myöhenpään.
   
 8. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  707
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Lisäilkääs Leilebule originissa. Pelailen aika usein. Toki 2-vuorotyö niin aikataulut vaihtelee. Mutta ainaku oon mestoilla niin saa huudella originissa.
   
 9. tmee

  tmee

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  18.09.2018
  itse tulee pelailtua arkisin 21-22 välillä ja viikonloppuisin enemmän, tosin vaikka pc:llä pelaankin niin täytyy tunnustaa että pelaan ohjaimella, kun se on tutumpi kuin näppis ja hiiri :lol: mutta omasta mielestä pärjään tuolla hyvin, voittoja rapisee samaan tahtiin kuin xboxilla, tosin nyt platiniumilla ei niin tiuhaan :btooth: mutta jos ohjaintyylillä ole väliä, niin lisätkää toki t33mupa originissa jos haluaa mukaan tappelemaan rankkia platiniumista ylöspäin :D
   
 10. juss

  juss

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  03.10.2017
  Lisätty molemmat. Oma nimimerkki Tupsupip0 originissa. Kantsii huudella täällä, jos en ole hyväksynyt jostain syystä kaveripyyntöä, kun jonkin verran tulee nuita pelatessa, eikä viitsi listaa paisuttaa.
   
 11. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  848
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Lisäilin tästä myös originissa :)
   
 12. zibit

  zibit

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vahva sama. Plattaan juuri sooloilin ja varmasti jatkossa olisi mukavempi pelailla vakiporukalla. Laitoin kaveripyyntöjä origiin nimimerkillä zibtos.
   
 13. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  848
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Viikko vähän totisempaa pelaamista soolona platina IV:stä kesti nousta Diamond IV:hen.
  Alunperin tämä oli tämän seasonin tavoite, taidan sittenkin nostaa tavoitteen Predatoriin :)

  Tämän tylsempää rankup peliä ei kyllä olis voinut olla. Omat kuoli heti alussa, ei saanut bannereita joten rottailin top3. Odottelin että nämä kaksi muuta tiimiä alkoi taistella, sekaan vaan. 2 tappoa ja voitto.
   
 14. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  707
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Diamondissa se peli vasta alkaakin, kun niitä predatoreita alkaa tulemaan peleihin ja valitettavan usein itseäni vedetään korvista. Ei oo tuota diamondia oikein jaksanut pelailla. Enemmän tuntuu tulevan huonoja eriä ja sitä miinusta puskee, eli eteneminen on luokkaa nolla :D

  Peacekeeper tarvitsee jonkun nerffin. Turhan tehokas vehje tällä hetkellä.
   
 15. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  848
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Itse olen kyllä oikeastaan tykännyt. Toki välillä tulee kyllä kylmää kyytiä eikä pisteitä oikein kartu.
  Pari voittoa ja top3 tullut muutamia, ihan hauskaa.

  +~99% randomeistakin tietää miten peliä pelataan sensijaan että haahuilevat ja juoksevat missä lie yksin.
  -K/D laskee kuin lehmän häntä :D
   
 16. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  707
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  On muuten jännää katsella omaa kehitystä kun olen ottanut klippejä Shadowplaylla ja pistänyt nippuun vegasiin. Joku 7min pätkä ekaan osuuteen ja sitten seuraavaan videoon tulee jo uudempaa sekä parempaa materiaalia. Huomaa aivan järjettömän eron liikkuvuudessa ja siitä miten itsensä laittaa likoon, sekä aimi parantunut. Jatketaan harjotuksia!

  E: Tässä nyt eka väsätty video. Aika peruskauraa, ei mitään ihmeellistä. Seuraaviin sitten tulee vähä parempaa tasoa ainakin liikkuvuuden suhteen.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2019
 17. bombjack

  bombjack

  Viestejä:
  271
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  WildFinn tykkää tästä.
 18. Detum

  Detum

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2016
  Miut voi myös lisätä, D3tum originissa. Platta 3 kohdilla KD 1.18 nyt, iltaisin 21-24 pelailen. Discordista löytyy
   
 19. lmu2002

  lmu2002

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  08.12.2018
  Olen melko satunnaisesti hakannut tätä, nykyään ehkä tunnin viikossa tai kahdessa. Tykkään kyllä pelistä mutta aika ei oikein riitä enempään. Olen jossain silverissä menossa ja tuntuu ettei rahkeet riitä pidemmälle kun on suunnilleen eka fps peli mitä olen pelannut, vähän reilut 100 tuntia. Joskus kun on saanut useamman tunnin pelattua putkeen peli alkaa sujua paremmin. Sitten tulee putki missä kuolee ilman asetta 8 kertaa peräkkäin tms motivoivaa. Viimeksi sain ruiskittua enkan eli 1100 damagea ja 5 tappoa, kun usein saldona on 100-400 damagea ilman tappoja. Nyt sitten ei raaski pelata (=ottaa pataan) kun viime pelistä jäi niin hyvä maku :)
  Varmaan eniten parannettavaa on tähtäyksessä, hiilaamisessa ja lataamisessa (ei tajua ajoissa). Varmaan paljon muussakin mutta noiden vuoksi yleensä lähtee henki. Kaverin kanssa olis varmaan kiva jyskyttää tätä mutta randomit saakoon kelvata. Pojan kanssa olen pari kertaa pelannut mutta sillä ei oikein riitä moti.