Apex Legends (Titanfall Battle Royale)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Jumi, 02.02.2019.

Tagit:
 1. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 813
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juu, kultaisia aseita ei pysty modaamaan. Noitahan on kahta erilaista versiota, care packageista tulevia (Kraber, Mastiff ja L-Star) sekä sitten ihan niiden tavallisien aseiden kultaisia versioita, joissa on heti valmiiksi kaikki parhaat attachmentit (joskin tähtäimet nyt on makuasia). Esimerkiksi siitä uudesta charge riflestä löytyy kultainen versio, jossa on periaatteessa purppura lipas+perä ja kultainen tähtäin.

  L-Star ei tosissaan mikään kovin kummoinen ole, turhan rampautettu, mutta tuo Mastiff haulikko on kyllä kova oikein käytettynä. Taitaa olla kuitenkin korkeampi damage potentiaali ja ROF kuin peacekeeperissa. Tuon Mastiffin kanssa kannattaa huomioida se, että se on "tarkempi" (eli vähemmän hajaumaa pelleteissä) kun tähtää. Peacekeeperillä ja EVAlla ei tällaista ominaisuutta ole, joten noita kannattaa käyttää hieman eri tyylillä (Mastiff lähes aina ADS ampuessa ja peacekeeper+EVA lonkalta).
   
 2. Matolaatikko

  Matolaatikko

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2018
  Kultainen homopyssy on kyllä kova. Ja ne jotka ei tiedä mikä on homopyssy, niin tunnetaan myös nimellä charge rifle. Pitää "nauttia" näistä viimeisistä hetkistä sen kanssa, ennen kuin se nerffataan. Toisaalta ihan hyvä, koska se on ihan op ase.

  Oma lempikaksikko tällä hetkellä charge rifle+ 301/flatline/devotion hopilla.
   
 3. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Joo tuo charge rifle on nykyään joka kädessä. Laserit viuhuu puolin ja toisin. Nerffiä odotellessa.
   
 4. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 813
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuli testattua tuota juuri peliin tullutta Shadowfallia ja pakko sanoa, että ainakin omasta mielestäni se kuulosti paperilla paremmalta kuin mitä todellisuudessa. Hieman hölmöä, että tuossa lopun tiimivaiheessa ei pysty esim. pingaamaan tai puhumaan. Voin kuvitella, että aika nopeasti käy tuon yksin vääntäminen tylsäksi.
   
 5. Jugo

  Jugo

  Viestejä:
  124
  Rekisteröitynyt:
  10.04.2017
  Puolen vuoden tauon jälkeen kuulin, että peliin on tullut uusi kartta, joten eipä muuta kuin päivitystä tulille ja kokeilemaan.

  Ja kyllähän se maistui taas. Season 1 jäi tosiaan kesken - 5 leveliä vaille täyteen vedettynä, koska sisältö alkoi olemaan jo nähtyä eikä mitään uutta ja hienoa sillä hetkellä ollut näköpiirissä. Toki Season 2:lle lupailtiin kaikenlaista, mutta jo nähty ei antanut varsinaisesti viitettä paremmasta.

  Uusi kartta on hyvä ja ranked pelimuoto myös mielekäs lisä. Tosin parin illan tahkoamisella mennään vasta jossain hopeatasolla, joten vastustajat ovat enemmän tai vähemmän olleet botteja. Tuo rank tuntuu nousevan, useammasta voitosta huolimatta, hieman hitaahkosti. Tuntuu hieman grindaamiselta tällä hetkellä, vaikka pitkä tauko on takana, niin vastustajien taso on aivan liian huono toistaiseksi.

  Uusia aseita en ole kokeillut, mutta tuo charge riffleä vastana on vittumainen pelata, jos vastustajalla on hyvä positio ja tähtäin yhtään kohdillaan. Iso harmitus, että oma lempiaseeni eli Hemlok on selkeästi kokenut mittavan nerffauksen single firensä osalta. Aluksi ihmettelin, että onko mun hiirisormi hidastunut näin paljon sitten viime pelien, mutta pian tuli selväksi, että ei se ole, ase on hidastunut.

  Hauskaa taas on, mutta saa nähdä kuin kauan. Uudet hahmot ovat todella meh oloisia, eikä huvita oikeastaan edes kokeilla niitä. Pathfinderilla mennään uskollisesti edelleen.
   
 6. vipe

  vipe

  Viestejä:
  599
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikähän perkele tän kaataa välillä, joku AntiCheat tms. lukee, en nyt muista ihan sanasta sanaan? Yleensä kun on matsi just alkamassa. :nb:
   
 7. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  892
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ota screenshotti.
  Oisko siellä joku taustaohjelma joka tulkitaan ei sallituksi, toki voi koittaa tiedostoja eheyttää yms.
   
 8. Matolaatikko

  Matolaatikko

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2018
  Onko code leaf palannut?
   
 9. vipe

  vipe

  Viestejä:
  599
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei pyöri taustalla mitään ylimääräistä. Omituista että tulee vain silloin tällöin, ja bootin jälkeenkin. Suurimman osaa ajasta ei siis mitään ongelmaa. Googlella löytyi vastaavaa, katotaan auttaako tuo EasyAntiCheat repair tähän.
   
 10. Merkath

  Merkath

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Asuksen Lighting service tjsp emon ledivalot ainakin itsellä aiheuttaa herjan tuon anticheatin kanssa. Jos moinen prosessi on taustalla pyörimässä niin nappaa se pois ja koita uudelleen peliä.
   
 11. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Tuolla platinassa alkaa olemaan jo kunnolla vastusta. Junnaa hyvin hitaasti kun sitä miinusta aina sitten huonoimmissa peleissä tuppaa tulemaan. Saa nähdä pääsenkö diamondii ennen seuraavaa seasonia.

  E: Kyllä on aivan järjettömän huonoa tuuria välillä. Tänään soolona pelit menny aivan mönkään kun omat squadit on mitä on..
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2019
 12. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  892
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Samahan tuo oli viime seasonilla, kyllä siellä platinassa eteneminen oli melko hidasta.
  Osa tuntui luovuttaneen kokonaan platina iv:ssä, menivät vain heti kuolemaan ja lähtivät pelistä.

  Gold iv:stä platinaan meni kyllä todella nopeasti nyt, varmaan ~20 ranked peliä tjsp.
  Kai sitä pitää etsiä rankediin vakituisempaa porukkaa pelaamaan, voi muuten alkaa maistumaan puulta tuo grindaus :)
   
 13. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Lisäileppäs Leilebule Originii / Oletko io tech discord kanavalla? Voitaisiin tiimissä mennä pelailee. Broidin ja yhden kaverin kanssa myös hakataa, mutta eivät ole aina messissä.
   
 14. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Alkaa kyllästyttää noi Charge Riflet. Ei se nerffi lippaalle muuta mitään. Tuo ase tarvii suoran damage nerffin tai jotain vastaavaa.
   
 15. Tohelo

  Tohelo

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jonki verran itelläki tullu pelattua, hauskaa ajanvietettä täytyy myöntää.

  Sen verran vähän kerkiää pelaamaan ettei ole nuo aseet vielä tuttuja. Monesti käyny niin, että maassa tai laatikossa useampi ase joista ottaa ihan randomilla jotain kantoon vain todetakseen, että paskaa tuli otettua :D

  Olisko heittää jotain vinkkiä mitä ehdottomasti kannattaa kantaa matkassa ja mitä ei niinkään :)
   
 16. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Riippuu ihan sun tyylistä ja taidoista. Itse tykkään käyttää ainakin Flatline, R-99 ja R-301, nämä vakiokamaa. Sitten Prowler on loistava ase varsinkin jos siihen saa osan kiinni, jolla saa sen Auto moodiin. Haulikoista Peacekeeper yleensä jää kätee jos sille linjalle lähden. Snipoista oikeastaan kaikki on ihan hyviä, mutta vältän Longbowia.

  Joka aseessa on hyvät ja huonot puolet. Kannattaa niitä vaan kokeilla, jotta löytää ne lempparit.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2019
 17. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 813
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  R301 on varmaan se perusvarmin ase pelaajalle kuin pelaajalle, vähän sellainen "jack of all trades, master of none" tyyppinen ase. Tuossa on hyvä tarkkuus, pienehkö rekyyli, kohtuullinen damage, mukava kantama jne. Sellainen perus yleishyvä rynnäkkökivääri. Sitten taas periaatteessa Wingman, Peacekeeper ja R99 ovat ne pro-pelaajien suosimat parhaat aseet. Muuten samaa mieltä kuin yllä, kaikissa on hyvät ja huonot puolet sekä valinta riippuu paljon pelityylistä. Periaatteessa noihin "ei kannata käyttää" aseisiin menee Alternator ja RE-45, jotka ovat lähinnä huonompia versioita R301/R99:stä (etenkin nyt kun disruptor hopup poistettiin), P2020+Mozambique ilman hammerpointtia ja Prowler ilman select fireä.
   
 18. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Alternator, P2020, RE-45, Mosambique ovat lähinnä alkumähinään. Ne kannattaa vaihtaa asap. P2020 on hyvä ase, mutta edellee vaikea masteroida. Itse en jostai syystä tykkää Wingmanista. Se lämä suhde tulinopeuteen on aivan surkea. Ei tuossa muuta etua ole kuin se liikkuu nopeasti.

  Prowler on ehkä lemppari tällä hetkellä. Se toimii burstina ihan ok, mutta kun siihen saa sen select firen, niin peto on irti.
   
 19. mörköläinen

  mörköläinen

  Viestejä:
  68
  Rekisteröitynyt:
  24.08.2018
  Pitkästä aikaa peli, jota vanhuskin jaksaa silloin tällöin mättää. Ei vaan oo näillä reflekseillä mitään jakoa tuossa, nopeampi pitäis olla. Silver kakkosen ja kolmosen väliin jääny sahaamaan... :) Jätkät pelaa xboxilla, niin tulee käytyä niitten menoa välillä tossa yläkerrassa katsomassa,että mitenkäs tätä nyt oikeen pitikään pelata, toinen on nyt plati1 ja toinen jossain vaiheessa timanttia, en mä kerkee ees tajuta mitä ne rupee ampumaan, jos en näkis, että damagea ja raatoa tulee.
   
 20. vipe

  vipe

  Viestejä:
  599
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Training-osiossa on kätevä noita kokeilla, ja samalla opetella niillä ampumaan.
   
  mörköläinen tykkää tästä.
 21. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  892
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
 22. pulssi

  pulssi

  Viestejä:
  193
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Aseiden keskinäiset paremmuudet eivät (Mozambiqueta lukuunottamatta) mielestäni ole kovin selviä. Esimerkiksi jos tuijottaa vaan lukuja, R-99 tappaa nopeammin kuin Alternator, mutta vain jos osut joka laukauksella. Alternator kun tekee enemmän vahinko / laukaus. Ja toisaalta Alternatorin rekyyli on vain ylöspäin, eikä ylös+oikealle kuten R-99.

  Kisapeleistä toki voi käydä katsomassa mitä siellä suositaan, mutta jos ne ei sovi omaan peli- tai ampumatyyliin, ei niitäkään kannata välttämättä pakottaa itselle käyttöön.
  Striimaajat taas pelaavat viihdyttääkseen, niistä ei paljoa kannata mallia ottaa.

  Näiden lisäksi jos yhtään seuraa mitä aseita muut ryhmässä käyttää, ei aina kannatakaan pelata vain niillä omilla suosikeilla: kaikki ei välttämättä saa samoihin aseisiin riittävästi ammuksia, tai ajaudutte tilanteeseen, ettei kenelläkään ole tehokasta asetta vihollisen etäisyydelle.
   
  Markqq ja WildFinn tykkäävät tästä.
 23. Tohelo

  Tohelo

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jees, aika monta asetta sieltä tunnistinki joita tykänny käyttää jo entuudestaan ja mitä yrittäny ettiä :)
   
 24. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Hyvin kiteytit asian. Kannattaa vain pelata ja kokeilla eri aseita. Ne lempparit löytää kyllä. Itse yleensä pelaan niin, että toisena aseena saa kauemmaksi tuhoa ja toisena lähemmäksi. Kaksi "snipa" tyylistä asetta joskus ollut ja lähellä hätää kärsimässä. Tosi erittäin hyvät pelaajat varmaa saa käännettyä tämänkin itselleen. Tykkään myös käyttää mm. Prowler ja R-301 comboa.

  E: Eka rundi tänää ja molemmat lähti squadista enne erää. Mun mielestä tuohon pitäisi tulla kunnon tuomiot ellei syy ole itsestään riippumaton.

  E2: Onko pelin ominaisuus vai joku bugi kun tekee jotain tai hyppää hyppytornista niin ei ota asetta kätee automaattisesti ja sitku rämppää sitä näppäintä että sais aseen kätee niin siinä menee useampi hemmetin sekunti.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2019
 25. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Huomannut muute vähä epävakautta joissakin peleissä. Äsken tuli squadi vastaa josta 2 sai heti alas kun kudit meni minne pitikin. Sitten kolmas siitä squadista lagas ja tökki niin paljo et kudit ei osunu ollenkaa ja sitte se tappo meikäläisen.. :D Ei oo kyllä noin pahasti ikinä vielä käynyt.
   
 26. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Soolona kun pelailee niin aika usein oma squadi lähtee jonnekin vihujen perään tai muuten aivan typeriin paikkoihi. Sitten sitä ei viitti lähteä yksin muualle, niin sen takia tulee usein sitten pataa. En tiedä kiehtooko niin monia vaa lähtee pihviks sämpylän väliin, pitää saada actionia vai mitä. Itse kuitenkin pyrin järjellä pelaamaa ja sitte iskemään mahdollisimman paljon kylkeen muita.
   
 27. iltanen

  iltanen

  Viestejä:
  705
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Osa selkeästi pelaamassa ihan väärää peliä. Solo auttaisi kummasti omaa pelikokemusta.
   
 28. WildFinn

  WildFinn Transvegaani BANNED Köyhä

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Rankedissa tulee enemmän taktikoitua ja pelattua varovaisemmin mutta muuten se ja sama miten menee
   
 29. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Joo siis rankedia iteki hakkaan ja platinassa menossa. Silti löytyy kyllä tasoa joka lähtöön :)
   
 30. Jewh0

  Jewh0

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tavanomaisesti ylivoimaisesti parhaat aseet ovat niitä, joilla on tottunut pelaamaan. Aseet loppujen lopuksi aika lähellä toisiaan. Jos on tottunut R301 spreadiin, voi Flatline tuntua ihan mahdottomalta, jne.

  Omasta kokemuksestani kuitenkin parhaat loadoutit ovat R99+PK, R99+Flatline, R99+Scout, R99+CR. Ihan tiimikavereiden aseista ja omasta pelityylistä.

  Olennaista on kuitenkin se, että jos jokainen tiimissä pelaa sniperia, niin pitää pelata siten että mahdollisuus tulla pushatuksi on mahdollisimman pieni. Ellei ole ihan god tier -luokan ukko, turpaan tulee sniperin kanssa väkisin sellaiselta joka poraa vaikka R99:llä shieldit veke ja lyö Peacekeeperillä lopullisen naulan arkkuun.
   
 31. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  897
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  R99 + Triple take. Triple take koska se on sniperi ja samalla myös haulikko.
   
 32. iltanen

  iltanen

  Viestejä:
  705
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Oliko ammustyypeillä jotain bonareita shield/health?

  Oma all-around suosikki on Hemlok. Burstina lähellä ja singlenä kauas. Kylkeen voi siis ottaa sniperin tai Spitfiren.
   
 33. WildFinn

  WildFinn Transvegaani BANNED Köyhä

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Triple take yksi inhokkiaseista. Ilman chokea täysin turha vekotin
   
 34. bombjack

  bombjack

  Viestejä:
  275
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016


  Ensi viikolla alkaa duo eventti :)
   
  WildFinn tykkää tästä.
 35. Salainen_James

  Salainen_James

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2017
  Onkos kenelläkään muulla ollut semmosta ongelmaa että peli vaan jäätyy keskenkaiken (menussa/matsissa)?
  Mitään error viestiä ei näy jäätymisen yhteydessä.

  Lähestulkoon jokatoinen peli kusee siihen että peli jäätyy :mad:.

  Kokeillu eri ajureita näyttikselle, ilman kellotuksia, ilman taustaohjelmia, mutta ei vaikutusta.

  Tämä ongelma siis alkoi tällä seasonilla ja koneen rauta ei ole vaihtunut välissä.

  edit. Jäi alkuperäiseen viestiin laittamatta että tästä jäätymisestä ei palaudu muuten kun buuttaamalla koneen.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2019
 36. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Peli epäsäännöllisen säännöllisesti juurikin jäätyilee, ctd, jotain siltä väliltä ja errorit mukaan. Muutamat kerrat on pelin serverikin kaatunut.

  Selvästi vähemmän kaatuilee itselläni jos minimoi taustaohjelmat.
   
 37. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Soolona kun pelailee, niin vaikka sitä puskee Diamondissa rankedia, niin paljon mukavampi niitä on mättää. Yleensä squadit pysyy mukana ja se vihujen taso ei paljoa heittele. Sitte non-rankedissa saa jatkuvasti facepalmaa omaa tiimiä. Rankedissa yksinkertaisesti on helpompi pelata soolona.
   
 38. tmee

  tmee

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  18.09.2018
  Tuli lähdettyä pelistä kesken kaiken ennenkuin repawn aika meni umpeen kun oli ilmiselvää että tiimikavereita ei kiinnostanut mun pelastaminen, niin abandon penaltya tosta sit tuli.
  Tossa tapauksessa ton toki ymmärtää, mutta onko tilanne sama jos repawn aika menee umpeen :eek:
   
 39. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  892
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  "An abandon is defined as leaving the game before the match is over for you; this includes leaving during character select, leaving while you are alive, and leaving when you are dead but can still be respawned by teammates."
   
 40. tmee

  tmee

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  18.09.2018
  Okei, olis pitänyt siis malttaa ne vikat sekunnit, vaikka olikin ilmiselvä että pelastusta ei ollut tulossa vaan kaverit lähti karkuun :rolleyes:
   
 41. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  892
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Duot on nyt ltm, firing rangella kaikki legendat ja aseet ja lisäpalikat.

  Aika erikoinen muutos myös:
  Players will no longer receive a penalty for abandoning a match if they leave after 2 and a half minutes have passed since their Banner was picked up after dying. As a reminder: players will be warned via the menus if their leaving may trigger abandon penalties; if the warning does not show up players are free to leave.
   
 42. ChilliMaggara

  ChilliMaggara

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  07.06.2017
  Alkaa kyllä itseltä jo usko loppua tämän kanssa kun kaatuilu loppuu kuukaudeksi ja sitten taas jatkuu heti seuraavan päivityksen jälkeen. Nyt koko season 3 aikana hyvä jos yhden pelin saa pelattua ennen, kuin ilmoittaa "Apex crashed in a way usually caused by a CPU that is overclocked or overheating". Ja voisihan sitä ottaa kaikki kellot pois, mutta kyllähän se ärsyttää kun tälläistä ongelmaa ole aijemmin ollut:rolleyes:
   
 43. Pastori82

  Pastori82

  Viestejä:
  179
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2017
  Mulla ei kokonaan kaadu, mutta melko usein pelin loputtua tulee joku error. Ja nyt uusimman päivityksen jälkeen taas vaikea saada randomeista 3 sakkia kasaan.
   
 44. Pingviini

  Pingviini

  Viestejä:
  345
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Pari mielenkiintoista bugia tullut vastaan uusimman duo-päivityksen myötä konsolilla.

  1. Vihulainen pisti minut meleellä kanveesiin ennen kuin ehdittiin hypätä koneesta. Sama kävi pelikaverille pari kierrosta myöhemmin. Siinä ollaan jo kohtuu myöhässä kun ensimmäisenä pitää alkaa nostaa kaveri pystyyn laskeutumisen jälkeen.

  2. Peli kaatuu ilman mitään virheilmoitusta tms. dashboardiin kesken mähinän. Kaksi kertaa tapahtunut noin 100 kierroksen aikana, eli ei ihan kauhean usein onneksi.

  Xbox One X alustana.
   
 45. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  892
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Epävakaat kellotukset on epävakaat, mutta pakko käyttää?
   
 46. iltanen

  iltanen

  Viestejä:
  705
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Tähän taisikin olla jo hotfix. Aika masentava bugi :lol:
   
 47. ChilliMaggara

  ChilliMaggara

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  07.06.2017
  Tällä kertaa ei ollut ongelmana kellotukset, vaan g-sync. Ei mahdu omaan ymmärrykseen miksi, mutta g-sync off ja sai pelattua muutamankin pelin loppuun asti:confused:
   
 48. Markqq

  Markqq

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016


  Pathfinderilla voi kyllä vetää aika makeasti tuolla narulla.. Jos riittäisi moti vaan treenata tuota :D Tää kaveri muutenki ihan omalla tasolla.
   
 49. Yrmiö

  Yrmiö

  Viestejä:
  782
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Oletko katsonut tuleeko event vieweriin ''Display stopped responding'' varoituksia samaan aikaan kun kaatuu? Minulla ainakin Apex oli tosi armoton, mikäli oli liian härskit kellotukset nvidian kortilla.

  e:
  Kyllä g-sync toimii jos kortti on vakaa. :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2019
 50. ChilliMaggara

  ChilliMaggara

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  07.06.2017
  Nykyisen näyttiksen kanssa joutunut aina pelaamaan peruskelloilla, mutta sehän tässä onkin outoa että ensin ei saanut pelattua edes yhtä peliä puoleenväliin ja nyt 3 loppuun asti, kun g-syncin otti pois päältä.