Ainoastaan päätaajuuden voi lukita ja sen jälkeen modeemi valitsee aputaajuudet sen mukaan, mitkä taajuudet kuuluvat käyttöpaikalle ja mitä CA yhdistelmiä se tukee. Upload kulkee päätaajuuden kautta, eli jos sen signaali on heikko, vaikuttaa se UL nopeuteen. Myös UL CA ei toimi kaikilla taajuusyhdistelmillä. Eli joskus valittavan päätaajuden osalta saattaa joutua tekemään kompromissin DL ja UL suorituskyvyn suhteen oman käyttötarpeen mukaan.
Kaikki pää- ja aputaajuus yhdistelmät eivät ole mielivaltaisesti mahdollisia ja tuetut yhdistelmät voi tarkistaa esim täältä:
ZTE Outdoor CPE MC889 Pro (MC889) | 4G/5G Bands & Combos
Usein korkeamman taajuuden päätaajuus tuottaa kuitenkin parhaan lopputuloksen ja siitä kannattaa ainakin lähteä testeissä liikenteeseen. Eli tässä tapauksessa B7. Sen verran heikompi signaalitaso kuitenkin on, että upload saattaa kärsiä tällä.
Käytännön esimerkkinä omalle käyttöpaikalle kuuluu 2xB1, 2xB3, 1xB20, 1xB28, 1xN28. Näistä voidaan muodostaa reilu 10 eri yhdistelmää, joilla nopeudet vaihtelevat 140/50 - 450/100 - 550 / 50 Mbit/s riippuen siitä, mikä yhdistelmä on käytössä.