- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 15 146
On taas sen aika että aletaan virittelemään kinkkua ynnä muita joulun herkkuja kun aattoon on enää päivä muutama.
Virmasta tuli Wotkinsin tuoresuolattu 4,7kg joten sillä mennään. Tänä vuonna ajattelin lykkää paistopussiin ja toki kunnolla ylikypsäks. Perinteeksi on myös mudostuneet Hasselbackan perunat aattona jokka sopii kuin nenä päähän. Ja kaveriks tuhti kastike. Ja toki muut joulun herkut.
Kuumana kinkku on hyvää, mutta parastahan se on 2-3h paistosta ja lämpimänä. Kunnon miehekkäitä siivuja sekä rosollia niin siitä on aattoilta tehty. Kyytipojaksi hyvää vodkaa, mutta kohtuurella. Pitää muistaa että jouluna saa juoda mutta ei saa olla kännissä.
Pitää vielä etsiä joku Netfix-sarja mitä aattona kyylää takan loimussa vatta pystyssä ja toki pitää myös olla aattoyön sauna jossa loput sulatellaan ihan rauhassa.
Virmasta tuli Wotkinsin tuoresuolattu 4,7kg joten sillä mennään. Tänä vuonna ajattelin lykkää paistopussiin ja toki kunnolla ylikypsäks. Perinteeksi on myös mudostuneet Hasselbackan perunat aattona jokka sopii kuin nenä päähän. Ja kaveriks tuhti kastike. Ja toki muut joulun herkut.
Kuumana kinkku on hyvää, mutta parastahan se on 2-3h paistosta ja lämpimänä. Kunnon miehekkäitä siivuja sekä rosollia niin siitä on aattoilta tehty. Kyytipojaksi hyvää vodkaa, mutta kohtuurella. Pitää muistaa että jouluna saa juoda mutta ei saa olla kännissä.
Pitää vielä etsiä joku Netfix-sarja mitä aattona kyylää takan loimussa vatta pystyssä ja toki pitää myös olla aattoyön sauna jossa loput sulatellaan ihan rauhassa.