• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Vasemmisto

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
302
– Lähdemme siitä, että sieltä heitettiin naamioituneina soihtuja poliisia kohti ja yritettiin päästä kiinni mielenosoittajiin.

– Lähes tulkoon koko meidän turvaamistoimi meni siihen, että Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenosoittajia suojattiin, kun vastamielensoittajat koettivat käydä heidän kimppuunsa

– Ja sitten osa (vastamielensoittajien) porukasta lähti kiertämään vielä rautatiesiltaa ja jouduimme sulkemaan junaliikenteen joksikin aikaa.
Poliisi tutkii vastamielenosoittajien toimia epäiltynä väkivaltaisena mellakkana
Poliisin mukaan vastamielenosoitusta pitäneet ryhmittymät pyrkivät hyökkäämään varsinaisen mielenosoituksen osallistujia kohtaan.
Uusnatsit ja vastamielenosoittajat ottivat yhteen Tampereella – poliisi tutkii väkivaltaista mellakkaa
Poliisi tutkii vastamielenosoittajien toimia epäiltynä väkivaltaisena mellakkana


Voisiko joku kertoa, miksi ns. suvakit eli vasemmistolaiset rakastavat väkivaltaa ja vihaavat sanan- ja kokoontumisvapautta? Mistä tämä sairas ilmiö oikein juontaa juurensa?

Ymmärrän kyllä, että jos on vasuri niin on yleensä niin katkera mieleltään, että haluaa nähdä maailman palavan. Silti, tämänkaltainen sairas luusereiden vasuriväkivalta ei ole koskaan koko maailmanhistoriassa johtanut mihinkään muuhun kuin koko yhteiskunnan täydelliseen konkurssiin ja tuhoon. Sitä vasurifasistit vissiin hakevat? Miksi?

Olisi kiva tietää ja ymmärtää, mitä nämä psykoosissa elävät ihmiset miettivät, mitä heidän aivoissa tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
242
Jännä kyllä, että nämä natsit osoittavat mieltään aina rauhallisin tavoin, mutta vastamielenosoittajat alkavat rähinöimään.
Kyllä itsellä ainakin sympatiat ovat näiden natsien puolella. Ihan järkiporukkaa verrattuna näihin vassariterroristeihin.

Ja tämä vastarintaliike meinataan lakkauttaa? Miksi, saa kai täällä mieltään osoittaa. Ennemmin lakkauttaa vaikka kaikenmaailman vihreät ja vasemmistoliitot, joilla tuntuu monesti olevan lusikka sopassa, kun ruvetaan mellakoimaan
 

ATE

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
9 294
Vastamielenosoittajat heitelleet savupommeja ja jotain ilotulituspommeja poliisien päälle.

 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
888
Ei muuta kuin kaikki jotka tulee noihin mielenosoituksiin naama mitenkään peitettynä niin samantein vaan putkaan. Uskallan veikata että yli 90% noista soihtujen heitteliöistä yms reihujista ei kehtaisi tehdä mitään kun olis tiedossa että se riehuminen pitäisi tehdä naama näkyvillä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
242
Ei muuta kuin kaikki jotka tulee noihin mielenosoituksiin naama mitenkään peitettynä niin samantein vaan putkaan. Uskallan veikata että yli 90% noista soihtujen heitteliöistä yms reihujista ei kehtaisi tehdä mitään kun olis tiedossa että se riehuminen pitäisi tehdä naama näkyvillä.
Laskeskelevat varmaan sen suhteen, että valtion hotelleissa ei ole patjapaikkoja kaikille naamansa peittäneille.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Äärivasemmistolaiset demonisoivat kansallismielisiä, ja sillä tavalla he saavat itsensä uskomaan että väkivalta esimerkiksi natseja vastaan on ok, koska ne ei näe natseja ihmisinä. Ja vasemmistohan on aina kannattanut sensuuria ja ollut vapautta vastaan, koska sananvapaus johtaa siihen että kiistanalaiset ideologiat kuten rasismi ja kansallissosialismi pääsee vapaaksi.

Siellä missä on sananvapautta tulee olemaan kansallissosialisteja, siksi kommunistit on sananvapautta vastaan. Ne tietää että ne voi voittaa vain sensuurilla, ei vapaudella ja vapailla markkinoilla. Äärivasemmistolaisethan ei ole vain vapaata markkinataloutta vastaan, vaan myös ajatusten vapaita markkinoita vastaan. Ne ei halua että ihmiset saa ajatella vapaasti, että asioista saa keskustella, koska se johtaa "rasismiin" ja kansallissosialismiin.

Jos on sananvapautta, totuus pääsee ulos, ja postmodernistit/uusmarxilaiset pelkää totuutta, ja ne ei myöskään usko objektiivisiin faktoihin [1]. Ne uskoo että sanoja ja ajatuksia pitää rajoittaa, koska ne uskoo että sanat ja ajatukset johtaa väkivaltaan. Tuossa ehkä he ovat tavallaan oikeassa, mutta kuka haluaa elää maailmassa jossa ei saa ajatella ja sanoa vapaasti, ja pitää elää pelon vallassa (pitää pelätä jos ajattelee "väärin")? Niin kauan kun vasemmistolaiset saa päättää mitä saa sanoa ja ajatella, tietysti ne kannattaa sensuuria.

[1] Frankfurt School and Critical Theory | Internet Encyclopedia of Philosophy ("On the basis of Habermasian premises, indeed, there can be no objective knowledge, as positivists claim, detached from intersubjective forms of understanding.")
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
6 538
Mielenkiintoistahan tässä yhtälössä on se, että media joka kerta vääristelee räyhähenkien kohteena olevat matukriittiset "natseiksi", ja totuus käännetään 180 astetta niin, että natsit riehuivat. On surullista, että meillä useimmat toimittajat on kasvatettu näistä lukutaidottomista työnvieroksujista, jotka harrastavat lähinnä ilkivaltaa ja kasvisruokaa, minkä toisten piikkiin ryyppäämiseltään ehtivät.
 
Liittynyt
26.12.2016
Viestejä
259
On surullista, että meillä useimmat toimittajat on kasvatettu näistä lukutaidottomista työnvieroksujista, jotka harrastavat lähinnä ilkivaltaa ja kasvisruokaa, minkä toisten piikkiin ryyppäämiseltään ehtivät.
Näinpä, tässä yksi hyvä syy miksi ne sosiaalituet tulisi lakkauttaa, päästäisiin eroon tästä ei-toivotusta aineksesta. Yhtään oikestolaista en tunne joka olisi työtön, kun taas nämä vassari reppanat ovat kaikki.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
880
Mielenkiintoista, että jopa entinen Kansan Uutisten mies kritisoi nykyistä vasemmiston talouspolitiikkaa:
Yrjö Rautio
PUOLUE, jolla ei ole talouspolitiikkaa, ei ole varteenotettava. Vasemmistoliitolla ei ole. Sillä on vain yksi joka paikan konsti: elvytys, nyt, aina ja kaikkialla. Puolue ottaisi lisää velkaa meille, lisää Kreikalle, lisää kaikille – ja antaisi sitten velat anteeksi Kreikalle ja kaiketi myös kaikille muille. Ei tämä ole talouspolitiikkaa, vaan katastrofipolitiikka.

Vasemmistoliitto vastusti Suomen EU-jäsenyyttä eikä ole vieläkään käynyt läpi kohtalokasta virhearviotaan. Puolue kritisoi EU:ta siitä, että se on yhdentymistä ”kapitalismin ehdoin”. Näin se luo mielikuvaa, että sillä olisi antaa parempi talousjärjestelmä tämän markkinatalouden tilalle. Ei tietenkään ole.
Kolumni: Vasemmistoliiton talouspolitiikka on katastrofipolitiikkaa
Vasemmistoliiton talousasiantuntija on Heikki Patomäki. Hän on politiikan tutkija.
Heikki Patomäki – Wikipedia

Vesa Kanniainen on kansantaloustieteen professori Helsingin yliopistossa. Hän kirjoittaa Patomäestä esimerkiksi näin:
Arvoituksellinen uusliberalismi
Patomäen maailmankuvassa vastakkain ovat pahat ja hyvät. Uusliberalismi esittäytyy pahojen ideologisena uskontona. Sillä on oma liturgiansa ja opinkappaleensa oman etunsa maksimoimiseksi ja ihmisten alistamiseksi. Tässä taistelussa Patomäki esittäytyy hyvien esitaistelijana ja hän uskoo lopullisen voiton koittavan. Patomäen mukaan suurin osa maailman tuhannesta ekonomistista on saanut uusliberalismin kasteen ja siksi heidän käsityksen maailman lainalaisuuksista on virheellinen.

Patomäki ei tarjoa uusliberalismille tieteellistä määritelmää. Tämä on ongelma. Hän tosin tietää, keitä sen yhteisöön kuuluu: Patomäen aikaisemman kirjan Uusliberalismi Suomessa perusteella Suomen merkittävimmät uusliberalistit ovat Raimo Sailas ja Paavo Lipponen! Kuinka uskottava tällainen määritelmä on?

Patomäki ideologisella ristiretkellä
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
6 538
Näinpä, tässä yksi hyvä syy miksi ne sosiaalituet tulisi lakkauttaa, päästäisiin eroon tästä ei-toivotusta aineksesta. Yhtään oikestolaista en tunne joka olisi työtön, kun taas nämä vassari reppanat ovat kaikki.
Kausaalisista mekanismeista olen vahvasti eri mieltä. Eivät kusipäät maailmasta lopu, vaikka nykyiset saataisiin näännytetyä nälkään.

Sen sijaan pitäisi rankalla kädellä muuttaa sitä vasemmistolaista indoktrinointilaitosta, jonka minäkin olen lusinut läpi. En yhtään ihmettele, että monesta heikommilla lähtökohdilla tulee vassarikusipää sellaisen myllyn jäljiltä, vielä jos sitä ennen isi oli deeku ja äiti nisti ja päälle virkamieskunta kyykyttää ennen kuin on mitään pahaa tehnytkään.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
6 538
Mielenkiintoista, että jopa entinen Kansan Uutisten mies kritisoi nykyistä vasemmiston talouspolitiikkaa:
Mielenkiintoista toki, mutta ei sinänsä yllättävää. Hänhän on triviaalissa perusväittämässään aivan oikeassa. Jopa Neuvostoliitossa oli talouspolitiikkaa, joka välillä jopa toimi, vaikka keskimäärin vituiksi menikin.

Nyt Vassarit ovat ottaneet kohteekseen ihan rehellisesti ne ihmiset, jotka eivät osaa ajatella eivätkä halua tehdä mitään tuottavaa työtä. Näin demokratian keinoin orjuutetaan ne, jotka haluavat tehdä jotain hyödyllistä hyväkseen (ja kenties muiden hyväksi) sekä osaavat ajatella.

Tyhmällä kusipäällä ei pitäisi olla yhtäläistä äänioikeutta oikean ihmisen rinnalla.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
20 191
Tää tapaus on sikäli huono esimerkki, että siellä ei ollut marssimassa mikään Suomen Sisu tai muut pullaposket vaan se ainoa ihan oikea järjestäytynyt uusnatsilauma, joka tästä maasta löytyy. En mä niitä silti ehkä pelkäisi kun anarkistit saa joka ikinen kerta moninkertaisen määrän porukkaa mobilisoitua kun vihreä lippu jossain vilahtaa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
6 538
Minusta se on oikein hyvä esimerkki. Edes ne oikeat natsit eivät aiheuta harmia, vaan näitä vastustavat rikolliset.

Silti ne ihan tavalliset ihmiset, jotka leimataan natseiksi, ja jotka ovat oletettavasti vielä vähän näitä oikeita natseja kiltimpiä, ovat aina median saduissa pahantekijöinä. Anarkistin polttopullo saadaan ihan kivasti kirjoitettua äärioikeistolaisen heittämäksi.

Kohta tätä maata ei puolusta kukaan muu kuin joukko äärioikeistolaisia. Silloin ei voida niiden oikeiden natsienkaan kanssa riidellä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
880
Tyhmällä kusipäällä ei pitäisi olla yhtäläistä äänioikeutta oikean ihmisen rinnalla.
Tällaisia ajatuksia hellittiin kommunistimaissa. Myös Saksassa natsien ollessa vallassa. USA:ssa sama kohtelu oli aikoinaan mustia kohtaan.

Onneksi meillä on yleinen ja yhtäläinen äänioikeus. Sinun mielipiteesi on viallinen ja vaarallinen (boldaus minun).
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
15.04.2017
Viestejä
384
Siellä on nuoria miehiä ja naisia, jotka ei koskaan kasvaneet aikuisiksi ja nyt koittavat löytää merkityksen tunnetta elämäänsä. Äärivasemmistolaisilla oli liian löysät vanhemmat, jotka ei asettaneet mitään rajoja lapsilleen plus kasvatti hedät pumpulissa ja äärioikeistolaisilla taas oli liian tiukat vanhemmat, jotka asetti liikaa rajoja ja teki lapsistaan joustamattomia. Molempia yhdistää itsenäisen ajattelun puute ja se, että yritetään liittää kaikki maailman ongelmat yhteen juurisyyhyn.
 

fly

Liittynyt
21.07.2017
Viestejä
677
Äärivasemmistolaiset demonisoivat kansallismielisiä, ja sillä tavalla he saavat itsensä uskomaan että väkivalta esimerkiksi natseja vastaan on ok, koska ne ei näe natseja ihmisinä. Ja vasemmistohan on aina kannattanut sensuuria ja ollut vapautta vastaan, koska sananvapaus johtaa siihen että kiistanalaiset ideologiat kuten rasismi ja kansallissosialismi pääsee vapaaksi.

Siellä missä on sananvapautta tulee olemaan kansallissosialisteja, siksi kommunistit on sananvapautta vastaan. Ne tietää että ne voi voittaa vain sensuurilla, ei vapaudella ja vapailla markkinoilla. Äärivasemmistolaisethan ei ole vain vapaata markkinataloutta vastaan, vaan myös ajatusten vapaita markkinoita vastaan. Ne ei halua että ihmiset saa ajatella vapaasti, että asioista saa keskustella, koska se johtaa "rasismiin" ja kansallissosialismiin.

Jos on sananvapautta, totuus pääsee ulos, ja postmodernistit/uusmarxilaiset pelkää totuutta, ja ne ei myöskään usko objektiivisiin faktoihin [1]. Ne uskoo että sanoja ja ajatuksia pitää rajoittaa, koska ne uskoo että sanat ja ajatukset johtaa väkivaltaan. Tuossa ehkä he ovat tavallaan oikeassa, mutta kuka haluaa elää maailmassa jossa ei saa ajatella ja sanoa vapaasti, ja pitää elää pelon vallassa (pitää pelätä jos ajattelee "väärin")? Niin kauan kun vasemmistolaiset saa päättää mitä saa sanoa ja ajatella, tietysti ne kannattaa sensuuria.

[1] Frankfurt School and Critical Theory | Internet Encyclopedia of Philosophy ("On the basis of Habermasian premises, indeed, there can be no objective knowledge, as positivists claim, detached from intersubjective forms of understanding.")
vastuutonta sananvapautta käytetään myöskin (ja yleisemmin) muuhun tarkoitukseen kuin kansallissosialimin edistämiseen
 

JormaVeitikka

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
20.12.2016
Viestejä
1 453
Jännästi Yleisradion teksti-tv:n uutisessa ei mainita mitenkään sitä, ketkä olivat mielenosoituksen ja vastamielenosoituksen osapuolet, vaan jätettiin asia täysin auki ja lukijan arvailujen varaan. Helposti saattaa joku arvata väärinkin...

Haista vitun suvakki-YLE PITKÄ HAISEVA, VIHERPUNERTAVA PASKA!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 021
Tuo naamioituminen kyllä jaksaa ihmetyttää vuodesta toiseen. Poliisi on täysin toimintakyvytön noiden rikollisten edessä ja oikeastaan vuosia kestänyt virkavallan passiivisuus on kannustanut yhä useampia rikoksiin ja mahdollistanut anarkomarkojen touhuamisen ja toiminnan vakiintumisen.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
426
Näinpä, tässä yksi hyvä syy miksi ne sosiaalituet tulisi lakkauttaa, päästäisiin eroon tästä ei-toivotusta aineksesta. Yhtään oikestolaista en tunne joka olisi työtön, kun taas nämä vassari reppanat ovat kaikki.
Tähän sanon jyrkän EI:n vaikka olen nykyisin jo aika rankasti oikealle kallellaan (kiitos tämän jatkuvan tavallisen kansan mielipiteiden demonisoinnin ja kummitusnatsien näkemisen joka paikassa).
Jos ihminen on vapaaehtoisesti työtön, eikä haluakkaan töihin ja/tai ei edes kykene työntekoon erilaisten ongelmiensa takia, mutta on sen sijaan valmis riehumaan naama peitettynä mielenosoituksissa, niin mikähän mahtaisi olla se realisitisin lopputulos kun tällaiselta ihmiselta katkaistaan se työhaluttomuustuki?

Ehkä 10% saattaisi järkeistyä ja mennä oikeisiin töihin, mutta kyllä ne loput lähtisivät ihan toiselle tielle, eli rikoksiin ja varkauksiin.

Sosiaalituet pois, niin rikollisuus räjähtäisi käsiin, koska työhön kykenemätön ihminenkin tarvii sitä ruokaa ja rahaa päihteisiin.

Omassa kaveripiirissä on yksi oikein mukava ja "kiltti" kaveri, joka elää enimmäkseen työttömän elämää, koska ei vaan kykene säännölliseen työhön. Suurin ongelma tulee aamuheräämisistä ja myöhästymisistä ja sitähän ei mikään oikea työnantaja katso hyvällä. Toinen on sitten se että kaverin motoriikka on kehitysvammaisen tasolla että hyvä kun pyörällä osaa ajaa kaatumatta.
Eikä ole mikään päihteiden käyttäjä tai tarkoituksella työtön, vaan aina innoissaan selittää että taas sai paikan jostain x-firmasta ja sitten parin viikon kuluttua surullisena selittää että sai potkut.

Sääliksi käy ja myös antaa näkemystä siitä että jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia. Nykyinen työjärjestelmä on byrokraattinen, typerä ja epäreilu ihan kaikkia kohtaan, työttömiä ja työnantajia.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 826
Tuossa vastamielenosoiteuksessa oli mukana 300-400 ihmistä poliisin mukaan. Tästä porukasta valtaosa taisi olla ihan sitä maltillista vasemmistoa. Sitten on aina erikseen se anarkomarko-antifaspede-porukka, joka tulee tuonne ihan avoimesti valminna väkivaltaan. Minusta tässä suurin ongelma on ettei tuota porukkaa voida jostain syystä tuomita vasemmalla, koska jollain käsittämättömällä logiikalla silloin oltaisiin uusnatsien puolella.

Jotenkin nykypäivänä kaikki keskustelu on vaan niin helvetin polarisoitunutta. Olet joko rasisti tai suvakkia, natsi tai kommunisti, misogynisti tai rekkalespofemakko jne.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
880
Minusta tässä suurin ongelma on ettei tuota porukkaa voida jostain syystä tuomita vasemmalla, koska jollain käsittämättömällä logiikalla silloin oltaisiin uusnatsien puolella.
Olen aina ihmetellyt, että miksi se tolkun vasemmisto ei tee eroa tuohon voimalehti/antifa/hevosia-jääkiekkomailalla-hakkaaja -ryhmiin.
Onko todella niin, että Li Andersson, Paavo Arhinmäki ja muu uusi vasemmisto hyväksyvät tämän laittoman toiminnan, mutta julkisuudessa eivät sitä kerro? Tällainen ajatus ainakin minulle on tullut tiedotusvälineitä seuratessa.
Jotenkin nykypäivänä kaikki keskustelu on vaan niin helvetin polarisoitunutta. Olet joko rasisti tai suvakkia, natsi tai kommunisti, misogynisti tai rekkalespofemakko jne.
Juuri näin. Hyvin sanottu.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 826
Olen aina ihmetellyt, että miksi se tolkun vasemmisto ei tee eroa tuohon voimalehti/antifa/hevosia-jääkiekkomailalla-hakkaaja -ryhmiin.
Onko todella niin, että Li Andersson, Paavo Arhinmäki ja muu uusi vasemmisto hyväksyvät tämän laittoman toiminnan, mutta julkisuudessa eivät sitä kerro? Tällainen ajatus ainakin minulle on tullut tiedotusvälineitä seuratessa.
Yksi syy on varmasti julkinen paine. Esimerkiksi Soini on joutunut monia kertoja erikseen tuomitsemaan jonkun "peräjärveläisen" natsin kikkailuja, koska tämä on kertonut kannattavansa persuja. Mikään vakavasti otettava taho ei oikein vaadi vasemmistoa tekemään pesäeroa noihin ääriryhmiin. En edes usko valtaosa vasemmistosta kannattavan noita riehujia, joten olisi jo ihan julkisuuden kannalta hyödyllistä tuomita ne.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
880
Mikään vakavasti otettava taho ei oikein vaadi vasemmistoa tekemään pesäeroa noihin ääriryhmiin. En edes usko valtaosa vasemmistosta kannattavan noita riehujia, joten olisi jo ihan julkisuuden kannalta hyödyllistä tuomita ne.
Hyvä huomio.
Olen monta kertaa Hesarin lukijana ihmetellyt tätä. HS on hysteerisen huolissaan kansallisista vastarintaliikkeistä, mutta sivuttaa vasemmistolaisen väkivallan lähes kokonaan.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 826
Hyvä huomio.
Olen monta kertaa Hesarin lukijana ihmetellyt tätä. HS on hysteerisen huolissaan kansallisista vastarintaliikkeistä, mutta sivuttaa vasemmistolaisen väkivallan lähes kokonaan.
Vasemmistodiktatuureja on romantisoitu aikojen saatossa. Vielä 10v sitten oli muodissa CCCP-paidat. Che Quevara -paidat eivät varmasti mene koskaan pois muodista tietyissä piireissä.
Luulen että tässä silti enemmän korostuu se typerä ajattelumalli, että jos kritisoin "omiani", niin olen automaattisesti "vihollisen" puolella.
 

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 254
Kolme pahinta sairautta ihmisellä on syöpä, HIV ja vasemmistolaisuus.


"Vitun kommarit" -Pentti Köyri, Kummeli Jackpot
 

mitsune

Praetorian Prefect
Liittynyt
04.12.2016
Viestejä
319
Vasemmistoajattelussa on mielestäni ihan perustavanlaatuinen pohja sille, että homma aina polarisoidaan. Oli se sitten rikkaisiin ja köyhiin, tai ihan mihin tahansa. Nykyään käytetään identiteettipolitiikkaa keppihevosena.

Eiköhän tässä homma ole kiinni just siitä mitä ylempänä käyttäjät arvio, eli punaviheragendaa ajava toimittaja Tampereem yliopistosta mielummin tekee mitä tahansa, kun kritisoi omia ja kehuu vihollisia. Tämä toimii sitten luonnollisesti myös toiseen suuntaan, tosin en kyllä ole nähnyt vastaavia vaikeuksia kenelläkään tuomita Natsiväkivaltaa.
 

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 254
Vasemmistoajattelussa on mielestäni ihan perustavanlaatuinen pohja sille, että homma aina polarisoidaan. Oli se sitten rikkaisiin ja köyhiin, tai ihan mihin tahansa. Nykyään käytetään identiteettipolitiikkaa keppihevosena.

Eiköhän tässä homma ole kiinni just siitä mitä ylempänä käyttäjät arvio, eli punaviheragendaa ajava toimittaja Tampereem yliopistosta mielummin tekee mitä tahansa, kun kritisoi omia ja kehuu vihollisia. Tämä toimii sitten luonnollisesti myös toiseen suuntaan, tosin en kyllä ole nähnyt vastaavia vaikeuksia kenelläkään tuomita Natsiväkivaltaa.
No vassari kun vaan on käytännössä kommari. Jos ei ihan niin melkein. Oksettaa ajatuskin.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Kolme pahinta sairautta ihmisellä on syöpä, HIV ja vasemmistolaisuus.


"Vitun kommarit" -Pentti Köyri, Kummeli Jackpot
En ole samaa mieltä. HIV on olemassa tehokkaita lääkkeitä nykyään. Kyllä ihmisiä kuolee HIV paljon nykypäivänä mutta se on ne jotka ei ota lääkettä sitä vastaan esim Afrikassa ja Aasiassa.

HIV tartuna saanut voi käyttää ehkäisyvälineitä ja ottaa lääkettä. Minulla ei ole HIV. Tiedän että esim legenda pop tähti Queen kuoli HIV ja se oli tragedia, mutta siihen aikaan ei ollut olemassa lääkettä vastaan HIV.

HIV ja muita sukupuoli tauteja kannattaa toki varoa ja sen takia käyttää ehkäisyvälineitä mm kondomia.

Minä olen kyllä ollut sairaalassa vakavasta asiasta koska umpisuoli poistettiin, mutta tiedän että sairaalassa on muita paljon pahempia tauteja kun joku HIV.

Mitä tarkoittaa jos saat HIV? Otat lääkettä ja käytät ehkäisyvälineitä vaikka tupla kondoomia ja olet tietoinen asiasta ja kun kuolet esim. 40 vuoden kuluttua niin hyvin todennäköisesti syy on muu kun HIV että kuolet.
 
Viimeksi muokattu:

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 254
En ole samaa mieltä. HIV on olemassa tehokkaita lääkkeitä nykyään. Kyllä ihmisiä kuolee HIV paljon nykypäivänä mutta se on ne jotka ei ota lääkettä sitä vastaan esim Afrikassa ja Aasiassa.

HIV tartuna saanut voi käyttää ehkäisyvälineitä ja ottaa lääkettä. Minulla ei ole HIV. Tiedän että esim legenda pop tähti Queen kuole HIV ja se oli tragedia, mutta siihen aikaan ei ollut olemassa lääkettä vastaan HIV.

HIV ja muita sukupuoli tauteja kannattaa toki varoa ja sen takia käyttää ehkäisyvälineitä mm kondomia.

Minä olen kyllä ollut sairaalassa vakavasta asiasta koska umpisuoli poistettiin, mutta tiedän että sairaalassa on muita paljon pahempia tauteja kun joku HIV.
Minä nain jokaista panoani paljaalla, mutta veri vettää kauas vasemmistosta. Tietenkään en mitään "crack-horoja" harrasta.

Olisin mieluummin jopa HIV-positiivinen kuin vassari. :D
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Minä nain jokaista panoani paljaalla, mutta veri vettää kauas vasemmistosta. Tietenkään en mitään "crack-horoja" harrasta.

Olisin mieluummin jopa HIV-positiivinen kuin vassari. :D
Teet miten haluat sen suhteen.

Minulla on vassari ystäviä. Pelasin Magic The Gathering eilen heidän kanssa noin 6h. Kaksi siinä ryhmässä on äänestänyt vasemmistoliittoa. Meillä on siinä jengissä tapana että pidetään vain hauskaa ja ei juuri jutella politiikasta.

Ne ei kuitenkaan ole näitä tyhmiä anarkisti vassareita ja eivät muuten asu lähelläkään Tamperetta.

Jos joku väittää että minä taas olen vassari niin anteeksi kuinka? Minä olen kapitalisti ja avasin tämän threadin:
Nettovarallisuus Alempi Keskiluokka, Keskiverto Keskiluokka, Ylempi Keskiluokka, tai Yläluokka?
En ole myöskään suvakki että se siitä.
En vihaa vasemmisto liittoa mutta noi vasta mielenosoittajat voivat painua metsään minun puolesta tuolla käytöksellä. Poliittisesti en ole ehkä kokoomus, mutta en todellakaan ole vasemmistoliitto kannattaja.
 
Viimeksi muokattu:

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 254
Teet miten haluat sen suhteen.

Minulla on vassari ystäviä. Pelasin Magic The Gathering eilen heidän kanssa noin 6h. Kaksi siinä ryhmässä on äänestänyt vasemmistoliittoa.

Ne ei kuitenkaan ole näitä tyhmiä anarkisti vassareita.

Jos joku väittää että minä taas olen vassari niin anteeksi kuinka? Minä olen kapitalisti ja avasin tämän threadin:
Nettovarallisuus Alempi Keskiluokka, Keskiverto Keskiluokka, Ylempi Keskiluokka, tai Yläluokka?
En ole myöskään suvakki että se siitä.
En vihaa vasemmisto liitoa mutta noi vasta mielenosoittajat voivat painua metsään minun puolesta tuolla käytöksellä. Poliittisesti en ole kokoomus mutta en todellakaan ole vasemmistoliitto kannattaja.
Pelasin viimeksi vastaavilla korteilla 12-vuotiaana..

Vassaripaskathan tosiaan ne ovat niitä anarkomarkoja yms roskasakkia. Poliisit voisivat ens itsenäisyyspäivänä ampua kovilla eikä millään kumiluodeilla. Kumiluodeissa on se huono asia, että kun tulee pipi niin joku saatanan tuhruperse on itkemässä medialle heti miten kamalaa poliisiväkivaltaa jne.

Saattaa sillä omalla käytöksellä olla syy josta seuraus, jos nyt suurennuslasilla.. :D

Tuo MTG-läppä oli sitten tosiaan juurikin läppä :)


Edit: Sori jos nyt turhan tunteella avauduin. :D
 

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 254
hyvin kiteytetty. tuo "katutason vasemmistoideologia" ja huimausaineet kulkevat usein käsi kädessä, aina ei voi selkeästi myöskään erottaa kumpi on kumman syy ja seuraus.

huolestuttavinta on viranomaisten puuttumattomuus tähän kasvavaan ongelmaan, terroristijärjestö antifan vandaalien annetaan riehua vapaana ja seurataan sikailua ja väkivaltaa vierestä.
Tarkotatko nyt narkkaria vai perus pilvenpolttajaa?

Kuten sanoin niin mielummin olisin HIV-positiivinen kuin vassari. Oh, poltan pilveä joskus, mutta meikä on kaikkea muuta kuin nisti. :D

Antifantit kyllä joutaisi putkaan jokainen..
 

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 254
tarkoitan että eilenkin mansessa oli niitä rummunhakkaajia ihan pirinististä pössypekkaan, ja kiljukallesta viinavilleen. osaa ei kiinnosta edes aate vaan ollaan puhtan anarkian ja tekemisen puutteen vuoksi mukana näiden aatteen kannattajien tukena, koska taikaseinä ja kaikkea ilmaiseksi kaikille.(varsinkin huumehoitoja ja ilmaista rahaa)
Ah, aivan.


Mietin vaan että eikö näillä pelleillä ole muuta tekemistä? Ei, vaikka työtön yms., mäkin vaan juon kämpillä olutta enkä noin julkisesti lähde itseäni nolaamaan.
 

Jill Valentine

Mestari
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 254
joo siis ei tuossa mitään henkilökohtaista ollut. olen itsekin ollut työtön juoppo, mikä oli ihan hauskaa oman aikansa. sinäkin toki ymmärrät tuon katuanarkismin älyttömyyden, ja olet tuollaisen toiminnan yläpuolella, olet ns. normaali ihminen.
Siis joo, toi boldattu oli pointtini.

Mitä ne saavuttaa. :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 853
Tällaisia ajatuksia hellittiin kommunistimaissa. Myös Saksassa natsien ollessa vallassa. USA:ssa sama kohtelu oli aikoinaan mustia kohtaan.
Eiköhän siellä suosittu myös kenkälankkia vaikka asia ei mitenkään liity tuohon. Korrelaatio ei takaa kausaliteettia.

Onneksi meillä on yleinen ja yhtäläinen äänioikeus. Sinun mielipiteesi on viallinen ja vaarallinen (boldaus minun).
Vaikea nähdä tuossa oikeastaan mitään hyvää puolta että yhteiskunnan pohjalla on sama äänioikeus kuin sivistyneillä ja oppineilla. Tuo lähinnä edesauttaa juuri populisteja ja Trumpin/Brexitin/Suomen Vihreiden kaltaisia ilmiöitä missä ihmiset eivät tajua mitä äänestävät. (Toki vihreät eivät ole vielä päässeet nousunsa jälkeen vaaleihin)

Hyvä huomio.
Olen monta kertaa Hesarin lukijana ihmetellyt tätä. HS on hysteerisen huolissaan kansallisista vastarintaliikkeistä, mutta sivuttaa vasemmistolaisen väkivallan lähes kokonaan.
Toimittajat ovat yleensä kiihkovassareita ja se näkyy kaikkialla. Yksi syy miksi näitä alternative-medioita tuli pinnalle viimevuosina on se kun ns. mainstream media ei suostunu käsittelemään asioita edes etäisen objektiivisesti vaan joka kerta samaa valehtelua pumpattiin jutusta toiseen. Haittailmiönä sitten MV-lehden kaltaiset aivopierut, mutta nekin ovat vain seurausta siitä kun vasemmistomedia ei suostunut lopettamaan valehtelemista.

Huvittaa jotenkin ajatella miten Suomessa aina ollaan naurettu Kiinan ja Venäjän lehdistölle ja sille kuinka siellä valtio kontrolloi niitä. Ei siinä, tottahan se on mutta täällä "lehdistön vapauden" keskellä homma ei näytä olevan yhtään sen parempi.

Tähän sanon jyrkän EI:n vaikka olen nykyisin jo aika rankasti oikealle kallellaan (kiitos tämän jatkuvan tavallisen kansan mielipiteiden demonisoinnin ja kummitusnatsien näkemisen joka paikassa).
Jos ihminen on vapaaehtoisesti työtön, eikä haluakkaan töihin ja/tai ei edes kykene työntekoon erilaisten ongelmiensa takia, mutta on sen sijaan valmis riehumaan naama peitettynä mielenosoituksissa, niin mikähän mahtaisi olla se realisitisin lopputulos kun tällaiselta ihmiselta katkaistaan se työhaluttomuustuki?

Ehkä 10% saattaisi järkeistyä ja mennä oikeisiin töihin, mutta kyllä ne loput lähtisivät ihan toiselle tielle, eli rikoksiin ja varkauksiin.

Sosiaalituet pois, niin rikollisuus räjähtäisi käsiin, koska työhön kykenemätön ihminenkin tarvii sitä ruokaa ja rahaa päihteisiin.

Omassa kaveripiirissä on yksi oikein mukava ja "kiltti" kaveri, joka elää enimmäkseen työttömän elämää, koska ei vaan kykene säännölliseen työhön. Suurin ongelma tulee aamuheräämisistä ja myöhästymisistä ja sitähän ei mikään oikea työnantaja katso hyvällä. Toinen on sitten se että kaverin motoriikka on kehitysvammaisen tasolla että hyvä kun pyörällä osaa ajaa kaatumatta.
Eikä ole mikään päihteiden käyttäjä tai tarkoituksella työtön, vaan aina innoissaan selittää että taas sai paikan jostain x-firmasta ja sitten parin viikon kuluttua surullisena selittää että sai potkut.

Sääliksi käy ja myös antaa näkemystä siitä että jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia. Nykyinen työjärjestelmä on byrokraattinen, typerä ja epäreilu ihan kaikkia kohtaan, työttömiä ja työnantajia.
En itsekään sosiaalitukia poistaisi tuosta syystä. Sen sijaan täysi vastikkeellisuus niihin pitäisi ehdottomasti asettaa eli tukia voi nostaa, mutta silloin mennään aivan samallalailla 8h päivittäin vaikka laatikoita kantamaan tai vessoja puhdistamaan. Alkaa kummasti töiden haku kiinnostaa kun samalla työajalla saisi moninkertaisen palkan oikeilta työmarkkinoilta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
20 191
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
20 191
En itsekään sosiaalitukia poistaisi tuosta syystä. Sen sijaan täysi vastikkeellisuus niihin pitäisi ehdottomasti asettaa eli tukia voi nostaa, mutta silloin mennään aivan samallalailla 8h päivittäin vaikka laatikoita kantamaan tai vessoja puhdistamaan. Alkaa kummasti töiden haku kiinnostaa kun samalla työajalla saisi moninkertaisen palkan oikeilta työmarkkinoilta.
Joo paitsi että kuka enää maksaisi sille muutto- yms. miehelle tai siivoajalle oikeaa palkkaa kun olisi kelatuettu halpatyökanava?
 

ATE

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
9 294
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 853
Joo paitsi että kuka enää maksaisi sille muutto- yms. miehelle tai siivoajalle oikeaa palkkaa kun olisi kelatuettu halpatyökanava?
Tai sitten ohjaat nämä henkilöt töihin jotka eivät kilpaile nykyisten työmarkkinoiden kanssa?
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
20 191
Tai sitten ohjaat nämä henkilöt töihin jotka eivät kilpaile nykyisten työmarkkinoiden kanssa?
En keksi, mitä sellaista se voisi olla, joka ei voisi olla jonkun toisen oikea työ. Paitsi jos tarkoitat turhaa työtä eli ojan kaivua ja täyttöä heti perään.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 966
Lasketteko natsit vasemmistoksi? Kansallissosialistit ja Hitler kyllä aika vasemmistolaista politiikkaa ajoivat osiltaan.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Tai sitten ohjaat nämä henkilöt töihin jotka eivät kilpaile nykyisten työmarkkinoiden kanssa?
Hmmm olen huomannut että ahkeria mamu työntekijöitä on olemassa. Eivät ole minun ystäväpiirissä mutta tunnen ihmisiä Bangladeshista (lähellä Intiaa) jotka on töissä ottavat aivan mitä tahansa töitä ahkerasti vastaan myös esim siivoja.

Bangladesh on hankala maa koska siellä on köyhyyttä, tulvia, maanjärjestyksiä jne. Bangladeshilaiset mitä olen tavannut osaavat hyvin englantia.

Nämä taas hyödyttömät mamut usein ovat Irakista, Syyriasta ja Afrikasta ja eivät saa tai välitä työstä. Media sen kun väärin usein näytty kuvia lapsista ja naisista kun suuri enemmistö jotka tulee on miehiä. Toki osa Irakilaisista ja Iraanista ja Afrikasta saavat työtä sen tiedän.

Vasemmisto liitto elää illuusiossa että saavat sitten eläkettä jne. Jos tämä meno jatkuu tämä Merkel polittiikaa niin hyvin mahdolista on että eläkettä ei juuri ole olemassa tulevaisuudessa.

Jos nyt köyhiä autetaan niin eikö vasemmisto liitto koskaan ymmärrä että ne rahat eivät riitä jos jatkuvasti otetaan lisää ja lisää maahanmuuttajia? Voitaisiin keskittyä auttamaan niitä jotka asuvat Suomessa ja ei elää illuusiossa että me voidaan pelastaa koko mailma ja rahat riittävät.
 
Viimeksi muokattu:

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Lasketteko natsit vasemmistoksi? Kansallissosialistit ja Hitler kyllä aika vasemmistolaista politiikkaa ajoivat osiltaan.
En todellakaan laske natseja vasemmistoksi. Mitä Hitler osittain teki aivan sama kauan sitten mutta Hitler kyllä vainosi rikkaita juutalaisia. Ei Hitler ollut tietääkseni mikään kommunisti.
 
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
3 670
En todellakaan laske natseja vasemmistoksi. Mitä Hitler osittain teki aivan sama kauan sitten mutta Hitler kyllä vainosi rikkaita juutalaisia. Ei Hitler ollut tietääkseni mikään kommunisti.
Kansallissosialistinen puolue

Ei nyt kommunisti, mutta jonkinlaisen antikapitalistisen sosiaaliautokratisen mallin ajaja Hitler oli. Alemmilla tasoilla sitten demokratiaakin, mutta ei missään tapauksessa valtion asioista päättämään. Yhtiöt laitettiin valtion lyhyeen talutusnuoraan ja jos ei suostuta, niin väkisin tai markkinoita manipuloimalla valtion suoraan hallintaan. Valtio takaisi kaikille työpaikan, vaikka markkinoilla ei kysyntää olisi. Toki 30- ja 40-luvun Saksassa oli, kun velkarahan avulla luotiin loputon kysyntä sotateollisuudelle.

E: Toki jokseenkin loogisista syystä puhutaan äärioikeistoista, vaikka ei natsismi mitään oikeistopolitiikkaa ollut. Oikeisto-vasemmisto-akseli kun määrittyy puhtaasti talouspolitiikan perusteella.
Mutta vastakkainasettelun hengessä NSDPA brändäsi itsensä täysin vastakkaiselle suunnalle kommunismin kanssa, vaikka todellisuudessa olivat samoilla suunnilla. Ja kun kommunismi mielletään äärimäisenä vasemistolaisuutena, niin tietysti sen äärimäinen vastavoima täytyy olla äärimäinen oikeistolaisuus.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.01.2017
Viestejä
164
En todellakaan laske natseja vasemmistoksi. Ei Hitler ollut tietääkseni mikään kommunisti.

Joo ei, natsipuolueessa toki oli mukana ihan oikeita kommunisteja kuten Strasserit ja vaikka Röhm mutta heille kävi aika pian köpelösti kun Adolf ei suvainnut liian sosialistisia ajatuksia. Ja bolsevismihan(NL) oli Aatulle se suurin uhka. Puolueen alkuaikoina toki puhuttiin ja lupailtiin kovaan ääneen vaikka mitä jotta saatiin kannatusta...
 
Liittynyt
27.08.2017
Viestejä
326
Sana sosialismi oli myös käsittääkseni Hitlerin tapa kosiskella äänestäjiä aikana, jolloin sosialismi oli tosi muodikasta. Hitler ei ollut talouspolitiikasta kovin kiinnostunut.
 

mitsune

Praetorian Prefect
Liittynyt
04.12.2016
Viestejä
319
Niin, se rikkaat vs köyhät vastakkainasettelu ei sytyttänyt kansaa Italiassa ja Saksassa samalla tavalla kuin Venäjällä, mitä sosialistinen älymystö piti todennäköisenä.

Niinpä aseeksi kansankiihottamiseen toimi paremmin nationalismi.

Esimerkiksi Mussolini oli aktiivinen sosialistisen älymystön kirjeenvaihtaja ja oli hyvin perillä asioista. Mussolini kirjoitti artikkeleita italiankieliseen sosialistilehteen L’Avvenire del lavoratore. Hän osallistui myös lehden toimittamiseen.

En nyt yritä väittää että Italian fasistit tai Saksan kansallissosialistit olivat vasemmistoa, mutta ainakin käyttivät kyseistä aatetta hyväkseen. Ei ne sen puolen kyllä oikeistoakaan ollut, jos näitä käsitteitä nyt käytetään klassisella taloudellisella tavalla.
Vasemmisto = taloudellinen tasa-arvo yksilön oikeuksia tärkeämpää
Oikeisto = yksilön oikeudet taloudellista tasa-arvoa tärkeämmät.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
154 393
Viestejä
2 906 908
Jäsenet
55 281
Uusin jäsen
Do_not_reply_to_this

Hinta.fi

Ylös Bottom