1. TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

  Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

  Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

  Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Vasemmisto

Viestiketju alueella 'Politiikka ja yhteiskunta' , aloittaja Salariff, 21.10.2017.

 1. Salariff

  Salariff

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Uusnatsit ja vastamielenosoittajat ottivat yhteen Tampereella – poliisi tutkii väkivaltaista mellakkaa
  Poliisi tutkii vastamielenosoittajien toimia epäiltynä väkivaltaisena mellakkana


  Voisiko joku kertoa, miksi ns. suvakit eli vasemmistolaiset rakastavat väkivaltaa ja vihaavat sanan- ja kokoontumisvapautta? Mistä tämä sairas ilmiö oikein juontaa juurensa?

  Ymmärrän kyllä, että jos on vasuri niin on yleensä niin katkera mieleltään, että haluaa nähdä maailman palavan. Silti, tämänkaltainen sairas luusereiden vasuriväkivalta ei ole koskaan koko maailmanhistoriassa johtanut mihinkään muuhun kuin koko yhteiskunnan täydelliseen konkurssiin ja tuhoon. Sitä vasurifasistit vissiin hakevat? Miksi?

  Olisi kiva tietää ja ymmärtää, mitä nämä psykoosissa elävät ihmiset miettivät, mitä heidän aivoissa tapahtuu.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017
 2. James5

  James5

  Viestejä:
  234
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jännä kyllä, että nämä natsit osoittavat mieltään aina rauhallisin tavoin, mutta vastamielenosoittajat alkavat rähinöimään.
  Kyllä itsellä ainakin sympatiat ovat näiden natsien puolella. Ihan järkiporukkaa verrattuna näihin vassariterroristeihin.

  Ja tämä vastarintaliike meinataan lakkauttaa? Miksi, saa kai täällä mieltään osoittaa. Ennemmin lakkauttaa vaikka kaikenmaailman vihreät ja vasemmistoliitot, joilla tuntuu monesti olevan lusikka sopassa, kun ruvetaan mellakoimaan
   
  Muumipappi, Mattersstrom, Luumi ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 3. ATE

  ATE

  Viestejä:
  6 745
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Vastamielenosoittajat heitelleet savupommeja ja jotain ilotulituspommeja poliisien päälle.

   
 4. jos

  jos

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017
  Muumipappi, Mattersstrom, SpurdoMösä ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 5. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  606
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ei muuta kuin kaikki jotka tulee noihin mielenosoituksiin naama mitenkään peitettynä niin samantein vaan putkaan. Uskallan veikata että yli 90% noista soihtujen heitteliöistä yms reihujista ei kehtaisi tehdä mitään kun olis tiedossa että se riehuminen pitäisi tehdä naama näkyvillä.
   
 6. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  2 017
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vasemmisto riehuu, mutta media huomioi vaan oikeiston.
   
 7. Kääriäinen

  Kääriäinen

  Viestejä:
  234
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Laskeskelevat varmaan sen suhteen, että valtion hotelleissa ei ole patjapaikkoja kaikille naamansa peittäneille.
   
 8. sono-thermism

  sono-thermism

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Äärivasemmistolaiset demonisoivat kansallismielisiä, ja sillä tavalla he saavat itsensä uskomaan että väkivalta esimerkiksi natseja vastaan on ok, koska ne ei näe natseja ihmisinä. Ja vasemmistohan on aina kannattanut sensuuria ja ollut vapautta vastaan, koska sananvapaus johtaa siihen että kiistanalaiset ideologiat kuten rasismi ja kansallissosialismi pääsee vapaaksi.

  Siellä missä on sananvapautta tulee olemaan kansallissosialisteja, siksi kommunistit on sananvapautta vastaan. Ne tietää että ne voi voittaa vain sensuurilla, ei vapaudella ja vapailla markkinoilla. Äärivasemmistolaisethan ei ole vain vapaata markkinataloutta vastaan, vaan myös ajatusten vapaita markkinoita vastaan. Ne ei halua että ihmiset saa ajatella vapaasti, että asioista saa keskustella, koska se johtaa "rasismiin" ja kansallissosialismiin.

  Jos on sananvapautta, totuus pääsee ulos, ja postmodernistit/uusmarxilaiset pelkää totuutta, ja ne ei myöskään usko objektiivisiin faktoihin [1]. Ne uskoo että sanoja ja ajatuksia pitää rajoittaa, koska ne uskoo että sanat ja ajatukset johtaa väkivaltaan. Tuossa ehkä he ovat tavallaan oikeassa, mutta kuka haluaa elää maailmassa jossa ei saa ajatella ja sanoa vapaasti, ja pitää elää pelon vallassa (pitää pelätä jos ajattelee "väärin")? Niin kauan kun vasemmistolaiset saa päättää mitä saa sanoa ja ajatella, tietysti ne kannattaa sensuuria.

  [1] Frankfurt School and Critical Theory | Internet Encyclopedia of Philosophy ("On the basis of Habermasian premises, indeed, there can be no objective knowledge, as positivists claim, detached from intersubjective forms of understanding.")
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017
  Mattersstrom, tle88, M.M.M ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 9. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 587
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mielenkiintoistahan tässä yhtälössä on se, että media joka kerta vääristelee räyhähenkien kohteena olevat matukriittiset "natseiksi", ja totuus käännetään 180 astetta niin, että natsit riehuivat. On surullista, että meillä useimmat toimittajat on kasvatettu näistä lukutaidottomista työnvieroksujista, jotka harrastavat lähinnä ilkivaltaa ja kasvisruokaa, minkä toisten piikkiin ryyppäämiseltään ehtivät.
   
 10. celeb

  celeb

  Viestejä:
  256
  Rekisteröitynyt:
  26.12.2016
  Näinpä, tässä yksi hyvä syy miksi ne sosiaalituet tulisi lakkauttaa, päästäisiin eroon tästä ei-toivotusta aineksesta. Yhtään oikestolaista en tunne joka olisi työtön, kun taas nämä vassari reppanat ovat kaikki.
   
 11. 10YG

  10YG

  Viestejä:
  559
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielenkiintoista, että jopa entinen Kansan Uutisten mies kritisoi nykyistä vasemmiston talouspolitiikkaa:
  Vasemmistoliiton talousasiantuntija on Heikki Patomäki. Hän on politiikan tutkija.
  Heikki Patomäki – Wikipedia

  Vesa Kanniainen on kansantaloustieteen professori Helsingin yliopistossa. Hän kirjoittaa Patomäestä esimerkiksi näin:
   
 12. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 587
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kausaalisista mekanismeista olen vahvasti eri mieltä. Eivät kusipäät maailmasta lopu, vaikka nykyiset saataisiin näännytetyä nälkään.

  Sen sijaan pitäisi rankalla kädellä muuttaa sitä vasemmistolaista indoktrinointilaitosta, jonka minäkin olen lusinut läpi. En yhtään ihmettele, että monesta heikommilla lähtökohdilla tulee vassarikusipää sellaisen myllyn jäljiltä, vielä jos sitä ennen isi oli deeku ja äiti nisti ja päälle virkamieskunta kyykyttää ennen kuin on mitään pahaa tehnytkään.
   
 13. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 587
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mielenkiintoista toki, mutta ei sinänsä yllättävää. Hänhän on triviaalissa perusväittämässään aivan oikeassa. Jopa Neuvostoliitossa oli talouspolitiikkaa, joka välillä jopa toimi, vaikka keskimäärin vituiksi menikin.

  Nyt Vassarit ovat ottaneet kohteekseen ihan rehellisesti ne ihmiset, jotka eivät osaa ajatella eivätkä halua tehdä mitään tuottavaa työtä. Näin demokratian keinoin orjuutetaan ne, jotka haluavat tehdä jotain hyödyllistä hyväkseen (ja kenties muiden hyväksi) sekä osaavat ajatella.

  Tyhmällä kusipäällä ei pitäisi olla yhtäläistä äänioikeutta oikean ihmisen rinnalla.
   
 14. Jurppii

  Jurppii BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  10 236
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Tää tapaus on sikäli huono esimerkki, että siellä ei ollut marssimassa mikään Suomen Sisu tai muut pullaposket vaan se ainoa ihan oikea järjestäytynyt uusnatsilauma, joka tästä maasta löytyy. En mä niitä silti ehkä pelkäisi kun anarkistit saa joka ikinen kerta moninkertaisen määrän porukkaa mobilisoitua kun vihreä lippu jossain vilahtaa.
   
 15. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 587
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Minusta se on oikein hyvä esimerkki. Edes ne oikeat natsit eivät aiheuta harmia, vaan näitä vastustavat rikolliset.

  Silti ne ihan tavalliset ihmiset, jotka leimataan natseiksi, ja jotka ovat oletettavasti vielä vähän näitä oikeita natseja kiltimpiä, ovat aina median saduissa pahantekijöinä. Anarkistin polttopullo saadaan ihan kivasti kirjoitettua äärioikeistolaisen heittämäksi.

  Kohta tätä maata ei puolusta kukaan muu kuin joukko äärioikeistolaisia. Silloin ei voida niiden oikeiden natsienkaan kanssa riidellä.
   
 16. 10YG

  10YG

  Viestejä:
  559
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tällaisia ajatuksia hellittiin kommunistimaissa. Myös Saksassa natsien ollessa vallassa. USA:ssa sama kohtelu oli aikoinaan mustia kohtaan.

  Onneksi meillä on yleinen ja yhtäläinen äänioikeus. Sinun mielipiteesi on viallinen ja vaarallinen (boldaus minun).
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017
  anonyymi, ttjm ja Diziet Sma tykkäävät tästä.
 17. viskiritari

  viskiritari

  Viestejä:
  317
  Rekisteröitynyt:
  15.04.2017
  Siellä on nuoria miehiä ja naisia, jotka ei koskaan kasvaneet aikuisiksi ja nyt koittavat löytää merkityksen tunnetta elämäänsä. Äärivasemmistolaisilla oli liian löysät vanhemmat, jotka ei asettaneet mitään rajoja lapsilleen plus kasvatti hedät pumpulissa ja äärioikeistolaisilla taas oli liian tiukat vanhemmat, jotka asetti liikaa rajoja ja teki lapsistaan joustamattomia. Molempia yhdistää itsenäisen ajattelun puute ja se, että yritetään liittää kaikki maailman ongelmat yhteen juurisyyhyn.
   
  Jeesbox ja Mattersstrom tykkäävät tästä.
 18. fly

  fly

  Viestejä:
  677
  Rekisteröitynyt:
  21.07.2017
  vastuutonta sananvapautta käytetään myöskin (ja yleisemmin) muuhun tarkoitukseen kuin kansallissosialimin edistämiseen
   
 19. JormaVeitikka

  JormaVeitikka BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 453
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Jännästi Yleisradion teksti-tv:n uutisessa ei mainita mitenkään sitä, ketkä olivat mielenosoituksen ja vastamielenosoituksen osapuolet, vaan jätettiin asia täysin auki ja lukijan arvailujen varaan. Helposti saattaa joku arvata väärinkin...

  Haista vitun suvakki-YLE PITKÄ HAISEVA, VIHERPUNERTAVA PASKA!
   
  Mattersstrom, Zefram Cochrane ja SpurdoMösä tykkäävät tästä.
 20. IhmeellinenJuttu

  IhmeellinenJuttu

  Viestejä:
  656
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo naamioituminen kyllä jaksaa ihmetyttää vuodesta toiseen. Poliisi on täysin toimintakyvytön noiden rikollisten edessä ja oikeastaan vuosia kestänyt virkavallan passiivisuus on kannustanut yhä useampia rikoksiin ja mahdollistanut anarkomarkojen touhuamisen ja toiminnan vakiintumisen.
   
  tle88 tykkää tästä.
 21. Atapio

  Atapio

  Viestejä:
  408
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Tähän sanon jyrkän EI:n vaikka olen nykyisin jo aika rankasti oikealle kallellaan (kiitos tämän jatkuvan tavallisen kansan mielipiteiden demonisoinnin ja kummitusnatsien näkemisen joka paikassa).
  Jos ihminen on vapaaehtoisesti työtön, eikä haluakkaan töihin ja/tai ei edes kykene työntekoon erilaisten ongelmiensa takia, mutta on sen sijaan valmis riehumaan naama peitettynä mielenosoituksissa, niin mikähän mahtaisi olla se realisitisin lopputulos kun tällaiselta ihmiselta katkaistaan se työhaluttomuustuki?

  Ehkä 10% saattaisi järkeistyä ja mennä oikeisiin töihin, mutta kyllä ne loput lähtisivät ihan toiselle tielle, eli rikoksiin ja varkauksiin.

  Sosiaalituet pois, niin rikollisuus räjähtäisi käsiin, koska työhön kykenemätön ihminenkin tarvii sitä ruokaa ja rahaa päihteisiin.

  Omassa kaveripiirissä on yksi oikein mukava ja "kiltti" kaveri, joka elää enimmäkseen työttömän elämää, koska ei vaan kykene säännölliseen työhön. Suurin ongelma tulee aamuheräämisistä ja myöhästymisistä ja sitähän ei mikään oikea työnantaja katso hyvällä. Toinen on sitten se että kaverin motoriikka on kehitysvammaisen tasolla että hyvä kun pyörällä osaa ajaa kaatumatta.
  Eikä ole mikään päihteiden käyttäjä tai tarkoituksella työtön, vaan aina innoissaan selittää että taas sai paikan jostain x-firmasta ja sitten parin viikon kuluttua surullisena selittää että sai potkut.

  Sääliksi käy ja myös antaa näkemystä siitä että jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia. Nykyinen työjärjestelmä on byrokraattinen, typerä ja epäreilu ihan kaikkia kohtaan, työttömiä ja työnantajia.
   
  Mattersstrom, jos, ttjm ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 22. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 868
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuossa vastamielenosoiteuksessa oli mukana 300-400 ihmistä poliisin mukaan. Tästä porukasta valtaosa taisi olla ihan sitä maltillista vasemmistoa. Sitten on aina erikseen se anarkomarko-antifaspede-porukka, joka tulee tuonne ihan avoimesti valminna väkivaltaan. Minusta tässä suurin ongelma on ettei tuota porukkaa voida jostain syystä tuomita vasemmalla, koska jollain käsittämättömällä logiikalla silloin oltaisiin uusnatsien puolella.

  Jotenkin nykypäivänä kaikki keskustelu on vaan niin helvetin polarisoitunutta. Olet joko rasisti tai suvakkia, natsi tai kommunisti, misogynisti tai rekkalespofemakko jne.
   
 23. 10YG

  10YG

  Viestejä:
  559
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olen aina ihmetellyt, että miksi se tolkun vasemmisto ei tee eroa tuohon voimalehti/antifa/hevosia-jääkiekkomailalla-hakkaaja -ryhmiin.
  Onko todella niin, että Li Andersson, Paavo Arhinmäki ja muu uusi vasemmisto hyväksyvät tämän laittoman toiminnan, mutta julkisuudessa eivät sitä kerro? Tällainen ajatus ainakin minulle on tullut tiedotusvälineitä seuratessa.
  Juuri näin. Hyvin sanottu.
   
 24. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 868
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Yksi syy on varmasti julkinen paine. Esimerkiksi Soini on joutunut monia kertoja erikseen tuomitsemaan jonkun "peräjärveläisen" natsin kikkailuja, koska tämä on kertonut kannattavansa persuja. Mikään vakavasti otettava taho ei oikein vaadi vasemmistoa tekemään pesäeroa noihin ääriryhmiin. En edes usko valtaosa vasemmistosta kannattavan noita riehujia, joten olisi jo ihan julkisuuden kannalta hyödyllistä tuomita ne.
   
 25. 10YG

  10YG

  Viestejä:
  559
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hyvä huomio.
  Olen monta kertaa Hesarin lukijana ihmetellyt tätä. HS on hysteerisen huolissaan kansallisista vastarintaliikkeistä, mutta sivuttaa vasemmistolaisen väkivallan lähes kokonaan.
   
  ttjm tykkää tästä.
 26. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 868
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vasemmistodiktatuureja on romantisoitu aikojen saatossa. Vielä 10v sitten oli muodissa CCCP-paidat. Che Quevara -paidat eivät varmasti mene koskaan pois muodista tietyissä piireissä.
  Luulen että tässä silti enemmän korostuu se typerä ajattelumalli, että jos kritisoin "omiani", niin olen automaattisesti "vihollisen" puolella.
   
 27. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kolme pahinta sairautta ihmisellä on syöpä, HIV ja vasemmistolaisuus.


  "Vitun kommarit" -Pentti Köyri, Kummeli Jackpot
   
 28. mitsune

  mitsune Praetorian Prefect Tukijäsen

  Viestejä:
  313
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Vasemmistoajattelussa on mielestäni ihan perustavanlaatuinen pohja sille, että homma aina polarisoidaan. Oli se sitten rikkaisiin ja köyhiin, tai ihan mihin tahansa. Nykyään käytetään identiteettipolitiikkaa keppihevosena.

  Eiköhän tässä homma ole kiinni just siitä mitä ylempänä käyttäjät arvio, eli punaviheragendaa ajava toimittaja Tampereem yliopistosta mielummin tekee mitä tahansa, kun kritisoi omia ja kehuu vihollisia. Tämä toimii sitten luonnollisesti myös toiseen suuntaan, tosin en kyllä ole nähnyt vastaavia vaikeuksia kenelläkään tuomita Natsiväkivaltaa.
   
  PuM- tykkää tästä.
 29. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No vassari kun vaan on käytännössä kommari. Jos ei ihan niin melkein. Oksettaa ajatuskin.
   
 30. Stargate2017

  Stargate2017 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 894
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  En ole samaa mieltä. HIV on olemassa tehokkaita lääkkeitä nykyään. Kyllä ihmisiä kuolee HIV paljon nykypäivänä mutta se on ne jotka ei ota lääkettä sitä vastaan esim Afrikassa ja Aasiassa.

  HIV tartuna saanut voi käyttää ehkäisyvälineitä ja ottaa lääkettä. Minulla ei ole HIV. Tiedän että esim legenda pop tähti Queen kuoli HIV ja se oli tragedia, mutta siihen aikaan ei ollut olemassa lääkettä vastaan HIV.

  HIV ja muita sukupuoli tauteja kannattaa toki varoa ja sen takia käyttää ehkäisyvälineitä mm kondomia.

  Minä olen kyllä ollut sairaalassa vakavasta asiasta koska umpisuoli poistettiin, mutta tiedän että sairaalassa on muita paljon pahempia tauteja kun joku HIV.

  Mitä tarkoittaa jos saat HIV? Otat lääkettä ja käytät ehkäisyvälineitä vaikka tupla kondoomia ja olet tietoinen asiasta ja kun kuolet esim. 40 vuoden kuluttua niin hyvin todennäköisesti syy on muu kun HIV että kuolet.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017
 31. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minä nain jokaista panoani paljaalla, mutta veri vettää kauas vasemmistosta. Tietenkään en mitään "crack-horoja" harrasta.

  Olisin mieluummin jopa HIV-positiivinen kuin vassari. :D
   
  Mattersstrom tykkää tästä.
 32. Stargate2017

  Stargate2017 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 894
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  Teet miten haluat sen suhteen.

  Minulla on vassari ystäviä. Pelasin Magic The Gathering eilen heidän kanssa noin 6h. Kaksi siinä ryhmässä on äänestänyt vasemmistoliittoa. Meillä on siinä jengissä tapana että pidetään vain hauskaa ja ei juuri jutella politiikasta.

  Ne ei kuitenkaan ole näitä tyhmiä anarkisti vassareita ja eivät muuten asu lähelläkään Tamperetta.

  Jos joku väittää että minä taas olen vassari niin anteeksi kuinka? Minä olen kapitalisti ja avasin tämän threadin:
  Nettovarallisuus Alempi Keskiluokka, Keskiverto Keskiluokka, Ylempi Keskiluokka, tai Yläluokka?
  En ole myöskään suvakki että se siitä.
  En vihaa vasemmisto liittoa mutta noi vasta mielenosoittajat voivat painua metsään minun puolesta tuolla käytöksellä. Poliittisesti en ole ehkä kokoomus, mutta en todellakaan ole vasemmistoliitto kannattaja.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017
 33. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pelasin viimeksi vastaavilla korteilla 12-vuotiaana..

  Vassaripaskathan tosiaan ne ovat niitä anarkomarkoja yms roskasakkia. Poliisit voisivat ens itsenäisyyspäivänä ampua kovilla eikä millään kumiluodeilla. Kumiluodeissa on se huono asia, että kun tulee pipi niin joku saatanan tuhruperse on itkemässä medialle heti miten kamalaa poliisiväkivaltaa jne.

  Saattaa sillä omalla käytöksellä olla syy josta seuraus, jos nyt suurennuslasilla.. :D

  Tuo MTG-läppä oli sitten tosiaan juurikin läppä :)


  Edit: Sori jos nyt turhan tunteella avauduin. :D
   
 34. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tarkotatko nyt narkkaria vai perus pilvenpolttajaa?

  Kuten sanoin niin mielummin olisin HIV-positiivinen kuin vassari. Oh, poltan pilveä joskus, mutta meikä on kaikkea muuta kuin nisti. :D

  Antifantit kyllä joutaisi putkaan jokainen..
   
 35. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ah, aivan.


  Mietin vaan että eikö näillä pelleillä ole muuta tekemistä? Ei, vaikka työtön yms., mäkin vaan juon kämpillä olutta enkä noin julkisesti lähde itseäni nolaamaan.
   
 36. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 122
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siis joo, toi boldattu oli pointtini.

  Mitä ne saavuttaa. :D
   
  j0rmanat0r tykkää tästä.
 37. ripulisanteri

  ripulisanteri

  Viestejä:
  204
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mistä tulee edes nimitys natsi? Tietääkseni suomessa ei natsipuoluetta ole?
   
 38. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  1 370
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eiköhän siellä suosittu myös kenkälankkia vaikka asia ei mitenkään liity tuohon. Korrelaatio ei takaa kausaliteettia.

  Vaikea nähdä tuossa oikeastaan mitään hyvää puolta että yhteiskunnan pohjalla on sama äänioikeus kuin sivistyneillä ja oppineilla. Tuo lähinnä edesauttaa juuri populisteja ja Trumpin/Brexitin/Suomen Vihreiden kaltaisia ilmiöitä missä ihmiset eivät tajua mitä äänestävät. (Toki vihreät eivät ole vielä päässeet nousunsa jälkeen vaaleihin)

  Toimittajat ovat yleensä kiihkovassareita ja se näkyy kaikkialla. Yksi syy miksi näitä alternative-medioita tuli pinnalle viimevuosina on se kun ns. mainstream media ei suostunu käsittelemään asioita edes etäisen objektiivisesti vaan joka kerta samaa valehtelua pumpattiin jutusta toiseen. Haittailmiönä sitten MV-lehden kaltaiset aivopierut, mutta nekin ovat vain seurausta siitä kun vasemmistomedia ei suostunut lopettamaan valehtelemista.

  Huvittaa jotenkin ajatella miten Suomessa aina ollaan naurettu Kiinan ja Venäjän lehdistölle ja sille kuinka siellä valtio kontrolloi niitä. Ei siinä, tottahan se on mutta täällä "lehdistön vapauden" keskellä homma ei näytä olevan yhtään sen parempi.

  En itsekään sosiaalitukia poistaisi tuosta syystä. Sen sijaan täysi vastikkeellisuus niihin pitäisi ehdottomasti asettaa eli tukia voi nostaa, mutta silloin mennään aivan samallalailla 8h päivittäin vaikka laatikoita kantamaan tai vessoja puhdistamaan. Alkaa kummasti töiden haku kiinnostaa kun samalla työajalla saisi moninkertaisen palkan oikeilta työmarkkinoilta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017
  Mattersstrom ja celeb tykkäävät tästä.
 39. Jurppii

  Jurppii BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  10 236
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Se tulee saksankielen kansallissosialismia tarkoittavasta sanasta Nationalsozialismus.

  Pohjoismainen vastarintaliike on natsiliike vaikkei puolue olekaan:

  http://www.vastarinta.com/vastarintaliike/
   
  jhalmu tykkää tästä.
 40. Jurppii

  Jurppii BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  10 236
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Joo paitsi että kuka enää maksaisi sille muutto- yms. miehelle tai siivoajalle oikeaa palkkaa kun olisi kelatuettu halpatyökanava?
   
  ratkakapu tykkää tästä.
 41. ATE

  ATE

  Viestejä:
  6 745
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
 42. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  1 370
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tai sitten ohjaat nämä henkilöt töihin jotka eivät kilpaile nykyisten työmarkkinoiden kanssa?
   
 43. Jurppii

  Jurppii BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  10 236
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  En keksi, mitä sellaista se voisi olla, joka ei voisi olla jonkun toisen oikea työ. Paitsi jos tarkoitat turhaa työtä eli ojan kaivua ja täyttöä heti perään.
   
 44. Kaiser Soze

  Kaiser Soze Johtaja

  Viestejä:
  4 966
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Lasketteko natsit vasemmistoksi? Kansallissosialistit ja Hitler kyllä aika vasemmistolaista politiikkaa ajoivat osiltaan.
   
 45. Stargate2017

  Stargate2017 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 894
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  Hmmm olen huomannut että ahkeria mamu työntekijöitä on olemassa. Eivät ole minun ystäväpiirissä mutta tunnen ihmisiä Bangladeshista (lähellä Intiaa) jotka on töissä ottavat aivan mitä tahansa töitä ahkerasti vastaan myös esim siivoja.

  Bangladesh on hankala maa koska siellä on köyhyyttä, tulvia, maanjärjestyksiä jne. Bangladeshilaiset mitä olen tavannut osaavat hyvin englantia.

  Nämä taas hyödyttömät mamut usein ovat Irakista, Syyriasta ja Afrikasta ja eivät saa tai välitä työstä. Media sen kun väärin usein näytty kuvia lapsista ja naisista kun suuri enemmistö jotka tulee on miehiä. Toki osa Irakilaisista ja Iraanista ja Afrikasta saavat työtä sen tiedän.

  Vasemmisto liitto elää illuusiossa että saavat sitten eläkettä jne. Jos tämä meno jatkuu tämä Merkel polittiikaa niin hyvin mahdolista on että eläkettä ei juuri ole olemassa tulevaisuudessa.

  Jos nyt köyhiä autetaan niin eikö vasemmisto liitto koskaan ymmärrä että ne rahat eivät riitä jos jatkuvasti otetaan lisää ja lisää maahanmuuttajia? Voitaisiin keskittyä auttamaan niitä jotka asuvat Suomessa ja ei elää illuusiossa että me voidaan pelastaa koko mailma ja rahat riittävät.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017
 46. Stargate2017

  Stargate2017 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 894
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  En todellakaan laske natseja vasemmistoksi. Mitä Hitler osittain teki aivan sama kauan sitten mutta Hitler kyllä vainosi rikkaita juutalaisia. Ei Hitler ollut tietääkseni mikään kommunisti.
   
  anonyymi tykkää tästä.
 47. ratkakapu

  ratkakapu

  Viestejä:
  2 007
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Kansallissosialistinen puolue

  Ei nyt kommunisti, mutta jonkinlaisen antikapitalistisen sosiaaliautokratisen mallin ajaja Hitler oli. Alemmilla tasoilla sitten demokratiaakin, mutta ei missään tapauksessa valtion asioista päättämään. Yhtiöt laitettiin valtion lyhyeen talutusnuoraan ja jos ei suostuta, niin väkisin tai markkinoita manipuloimalla valtion suoraan hallintaan. Valtio takaisi kaikille työpaikan, vaikka markkinoilla ei kysyntää olisi. Toki 30- ja 40-luvun Saksassa oli, kun velkarahan avulla luotiin loputon kysyntä sotateollisuudelle.

  E: Toki jokseenkin loogisista syystä puhutaan äärioikeistoista, vaikka ei natsismi mitään oikeistopolitiikkaa ollut. Oikeisto-vasemmisto-akseli kun määrittyy puhtaasti talouspolitiikan perusteella.
  Mutta vastakkainasettelun hengessä NSDPA brändäsi itsensä täysin vastakkaiselle suunnalle kommunismin kanssa, vaikka todellisuudessa olivat samoilla suunnilla. Ja kun kommunismi mielletään äärimäisenä vasemistolaisuutena, niin tietysti sen äärimäinen vastavoima täytyy olla äärimäinen oikeistolaisuus.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017
  Randomizer tykkää tästä.
 48. Makemich

  Makemich

  Viestejä:
  124
  Rekisteröitynyt:
  31.01.2017

  Joo ei, natsipuolueessa toki oli mukana ihan oikeita kommunisteja kuten Strasserit ja vaikka Röhm mutta heille kävi aika pian köpelösti kun Adolf ei suvainnut liian sosialistisia ajatuksia. Ja bolsevismihan(NL) oli Aatulle se suurin uhka. Puolueen alkuaikoina toki puhuttiin ja lupailtiin kovaan ääneen vaikka mitä jotta saatiin kannatusta...
   
 49. ghost gunner

  ghost gunner

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  27.08.2017
  Sana sosialismi oli myös käsittääkseni Hitlerin tapa kosiskella äänestäjiä aikana, jolloin sosialismi oli tosi muodikasta. Hitler ei ollut talouspolitiikasta kovin kiinnostunut.
   
 50. mitsune

  mitsune Praetorian Prefect Tukijäsen

  Viestejä:
  313
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Niin, se rikkaat vs köyhät vastakkainasettelu ei sytyttänyt kansaa Italiassa ja Saksassa samalla tavalla kuin Venäjällä, mitä sosialistinen älymystö piti todennäköisenä.

  Niinpä aseeksi kansankiihottamiseen toimi paremmin nationalismi.

  Esimerkiksi Mussolini oli aktiivinen sosialistisen älymystön kirjeenvaihtaja ja oli hyvin perillä asioista. Mussolini kirjoitti artikkeleita italiankieliseen sosialistilehteen L’Avvenire del lavoratore. Hän osallistui myös lehden toimittamiseen.

  En nyt yritä väittää että Italian fasistit tai Saksan kansallissosialistit olivat vasemmistoa, mutta ainakin käyttivät kyseistä aatetta hyväkseen. Ei ne sen puolen kyllä oikeistoakaan ollut, jos näitä käsitteitä nyt käytetään klassisella taloudellisella tavalla.
  Vasemmisto = taloudellinen tasa-arvo yksilön oikeuksia tärkeämpää
  Oikeisto = yksilön oikeudet taloudellista tasa-arvoa tärkeämmät.
   
  SpurdoMösä ja kekkeruusi tykkäävät tästä.