Tulinen ruoka ja vielä tulisemmat kastikkeet

En valitettavasti osaa vastata, mutta kiinnostaisi koittaa itsekin. Mitä chiliä siinä mainostettiin olevan?
Se jäi mysteeriksi itselleni. Koetin kysellä, mutta vielä ei vastausta ole saapunut. Tuskan/poltteen ynnä muun lisäksi annos oli kyllä hyvän makuinen. Jos tuju chili on juttusi niin voin kyl suositella. Mulle tuo oli todella todella tulinen, mutta kokeneemmalla ei kai ole paha?
 

Tippa päivässä niin tuo gallona kestää melkein elämän ja jos aika jättää niin kuvittelen ihmisten ihmettelevän. Käytännössä ilmaista kun tuo purnukka maksaa tyhjänä kaksi euroa.
Poppamies Scorpion-kastike tuli ja maistoin. Se onkin samaa mietoa markettitavaraa. Meni dippikastikkeena sellaisenaan kanasiipien kanssa.

Aikanaan Poppamiehen nagamurska oli paljon tulisemman oloista ja oletin että tämä on paljon tulisempaa.

Perus tulista dippikastiketta. Ei todellakaan mitään 10+ hottia
 
Viimeksi muokattu:
Poppamies Scorpion-kastike tuli ja maistoin. Se onkin samaa mietoa markettitavaraa. Meni dippikastikkeena sellaisenaan kanasiipien kanssa.

Aikanaan Poppamiehen nagamurska oli paljon tulisemman oloista ja oletin että tämä on paljon tulisempaa.

Perus tulista dippikastiketta. Ei todellakaan mitään 10+ hottia
Kumpaa? Sitä isossa pullossa vai pikkuisessa pullossa? Se iso pullo on mietoa kun perkele mutta pikkupullot on tujua kamaa. Isoissa on se huono puoli että ne tuo liikaa makua kun pikkupulloilla sai kivasti aina lisättyä tulisuutta ilman että alkoi maistumaan mutta isoilla pulloilla tulee makua liikaa ja peittää muita makuja jos meinaa yhtä tulista.

E: siis Scorpion.
 
Kumpaa? Sitä isossa pullossa vai pikkuisessa pullossa? Se iso pullo on mietoa kun perkele mutta pikkupullot on tujua kamaa. Isoissa on se huono puoli että ne tuo liikaa makua kun pikkupulloilla sai kivasti aina lisättyä tulisuutta ilman että alkoi maistumaan mutta isoilla pulloilla tulee makua liikaa ja peittää muita makuja jos meinaa yhtä tulista.

E: siis Scorpion.
Gallonan purkki ja sekoitin ennen käyttämistä.

Oletin sitten ehkä väärin kun on poppamiehen naga jolokia-pikkupullo eikä sekään nyt mitään tulista oikeasti ole.
 
Trinidadin skorppareita popsinut pitkin iltaa, ekaa kertaa elämässä.. Polte nyt ihteään, eli pää räjähtää ja sen sellaista... Siis oikeasti tunsin aivoni ja kaikkee...

Mut se mitä en siedä on aivan ketummoinen hyvin väkivaltainen kipu mahasta, ei siis poltetta vaan ihan puhdasta väkivaltaa.
Vertautuu lähinnä siihen jos täysillä juoksisi pöydänkulmaan etc..
Hommaa tylsistyttää vielä se että polte katoaa päivän mittaan kun mutustelee, eli suupalat kasvaa, muttabutta masu ei totu.. Suuremmat suupalat, suurempaa mahakipua....
Kiesus, polte menee ohi muutamassa minuutissa mutta "auto-onnettomuus" fiilis kestää puolisen tuntia..
 
Trinidadin skorppareita popsinut pitkin iltaa, ekaa kertaa elämässä.. Polte nyt ihteään, eli pää räjähtää ja sen sellaista... Siis oikeasti tunsin aivoni ja kaikkee...
Oikeat chilit on ihan toinen juttu verrattuna poppamiehen kastikkeisiin. Oikea Habanero chilihedelmä on paljon tulisempaa kun tuo poppamiehen scorpion kastike.

Oikea Scorpion chili luultavasti jäisi täällä syömättä.
 
Henkilökohtaisia kokemuksia kait sitten. Ei tuosta scorpion kastikkeesta tule edes hikitippaa, vähän karstantunnetta kurkkuun ja kieltä lämmittää toisin kun jos söisin habaneron.
 
Poppamiehissä tuntuu tulisuus heittelevän rajusti, en itse enää osta niitä, kun saanut niin monta mietoa pulloa.
 
Yhden Poppamiehen Scorpion-pullon olen käytellyt, mutta turhankin varovasti sitä piti laittaa. Nyt tulisimpana heiltä kaapissa on 8/10 Naga-puteli. Kyllä sillä mulle tulee vähänkin käytettynä hiki päälakea myöten ja jos kovasti ottaa, niin tietty kuuluisa chilin kosto. Tosin seuraavan päivän ilmiön saa aikaan vaikka jalapenoilla, jos niitä tarpeeksi mättää.
 
Näin taas vaihteeksi ketjun, ja muistin yhtä hetkeä, kun sain siskon vanhalta tuttavalta (joka on chilinkasvattaja) jonkun chilipussukan. Siellä oli jotain keltaisia, suippoja pikkuchilejä. Ne olivat ihan pirun tulisia, mikä on toki jees, mutta maku oli aivan perseestä. Joka kerta röyhtäistäessä tunkkainen maku puski suuhun. En tiedä chililajikkeista juuri mitään – syön vaan tulista ruokaa. Mitähän mahtoivat olla? Googlasin pikaisesti, niin voisivat olla jotakin fatalii yellowia tai yellow ghost pepperiä.
 
Yhden Poppamiehen Scorpion-pullon olen käytellyt, mutta turhankin varovasti sitä piti laittaa. Nyt tulisimpana heiltä kaapissa on 8/10 Naga-puteli. Kyllä sillä mulle tulee vähänkin käytettynä hiki päälakea myöten ja jos kovasti ottaa, niin tietty kuuluisa chilin kosto. Tosin seuraavan päivän ilmiön saa aikaan vaikka jalapenoilla, jos niitä tarpeeksi mättää.
Tuota Nagajolokiaa ite käytän Scotch Bonnetin lisäksi. Nagaa laitan esim Bolognese -kastikkeeseen kymmenisen tippaa ja omaan makuun tulisuus sopiva/miellyttävä. Scotch Bonnettia laitan leipien päälle. Scorpionkin löytyy, mutta itelle se sellaisenaan liian tulinen.
 
Poppamies myytiin Saarioiselle, mitä luulette onko tiedossa mausteista ketsuppia vai pysyykö asialliset soosit asiallisina? Vaikee nähdä että ainakaan mitään kauheen eksoottista tavaraa on enää tulossa (jos sitä nyt ikinä olikaan).

Muokataan sen verran että mun mielestä poppamiehen scotch bonnett on hyvä soosi, käytän oikeestaan kaikkeen paitsi puuroon.
 
Reseptit vaihtuu "tehty suomalaiseen makuun" eli mikään ei maistu jalapenoa tulisemmalle :D

Oma lemppari noilta on Naga Jolokia sotkettuna Smoky Hickory BBQ -soossin sekaan. Hyvä dippi.
 
Poppamies myytiin Saarioiselle, mitä luulette onko tiedossa mausteista ketsuppia vai pysyykö asialliset soosit asiallisina? Vaikee nähdä että ainakaan mitään kauheen eksoottista tavaraa on enää tulossa (jos sitä nyt ikinä olikaan).

Muokataan sen verran että mun mielestä poppamiehen scotch bonnett on hyvä soosi, käytän oikeestaan kaikkeen paitsi puuroon.
Veikkaan että valikoima tulee pienenemään ja entistä vähemmän tulee uutuuksia.
Joitain einareita voidaan mainostaa EXRA TULISINA ja poppamiehen logo mutta todellisuudessa "tulisuus" luokkaa jalapeno.
 
Luulisi että nyt on päinvastoin vara ottaa taas isompia riskejä, kun saavat toimia jatkossakin omana osastona, mutta ison firman suojassa.
 
Luulisi että nyt on päinvastoin vara ottaa taas isompia riskejä, kun saavat toimia jatkossakin omana osastona, mutta ison firman suojassa.
Saa nähdä. Toivottavssti pysyvät vähintään nykytasolla tai jopa laajentavat tuotevalikomaansa eikä yhtäkkiä heitetä kaikkia hyviä tuotteita romukoppaan. Aina tosin on tosiaan tuo riski mitä esim Mikkos mainitsi eli maksimitulisuus putoaa johonkin jalapenon tasolle. Toivottavasti ei tule niitä "Uusi parempi resepti" -juttuja, pääsääntöisesti valmistajasta riippumatta uusi resepti on ollut huonompi kuin entinen kuluttajan kannalta, ehkä se uusi resepti on sitten valmistajan kannalta parempi...
 
Luulisi että nyt on päinvastoin vara ottaa taas isompia riskejä, kun saavat toimia jatkossakin omana osastona, mutta ison firman suojassa.
NIinhän sitä luulis, mutta noissa on volyymit loppupeleissä niin pieniä niin miks rahoittaa jotakin mistä ei saa tarpeeksi takaisin? Eli jos 10 000 suomalaista ostaa extra vahvaa super naga jolokia maustetta niin parempi että 200 000 suomalaista ostaa vedellä jatkattua "uusi, parempi resepti" tuotetta.
Mutta toivon että homma jatkuu mutta kyllähän sen on nähnyt vuosien varrella mitä käy kun iso ostaa pienen. Kohta alkaa sulautustoimet ja Poppamies lakkaa olemasta ja tulee uusi, suomalaiseen makuun sopiva Saarioinen Fireman -sarja jossa tulisin on ehkä jopa habanerolla hiukan maustettu.
 
Suksi ainakin vakuutti, että kaikki jatkuu kuten ennenkin, mutta isommalla volyymilla. Voivat testata kaikkea enemmän ja tehdä enemmän tuotteita yms. Tuovat myös spesiaalieriä ja jo poistuneita kastikkeita yms. takaisin.
 
Suksi ainakin vakuutti, että kaikki jatkuu kuten ennenkin, mutta isommalla volyymilla. Voivat testata kaikkea enemmän ja tehdä enemmän tuotteita yms. Tuovat myös spesiaalieriä ja jo poistuneita kastikkeita yms. takaisin.
Niihän se on aina mutta kun kyseessä on loppupeleissä aika pienen piirin juttuja eikä suuren valmistajan mittakaavassa niin pahoin pelkään. Ei ehkä heti mutta viiden vuoden sisään.
Toivon toki että olen väärässä.
 
Enemmän olen huolissani Soosikaupasta. Nettikaupan puolella chilikastikkeiden valikoima on pienentynyt jatkuvasti ja iso osa listatuistakin on loppuunmyyty. Poppamiehenkin alkuaikoina parasta oli nimenomaan heidän verkkokauppa josta sai ulkomaisia sooseja heidän omien lisäksi. Mutta tekivätkö jotain eri tavalla vai onko ajat muuttunut?

Maksan mielelläni 10€/pullo hyvistä kastikkeista, mutta en siedä jos koko valikoiman hintoja nostetaan toistuvati 1€/pullo miedot halpikset mukaan lukien.
 
NIinhän sitä luulis, mutta noissa on volyymit loppupeleissä niin pieniä niin miks rahoittaa jotakin mistä ei saa tarpeeksi takaisin? Eli jos 10 000 suomalaista ostaa extra vahvaa super naga jolokia maustetta niin parempi että 200 000 suomalaista ostaa vedellä jatkattua "uusi, parempi resepti" tuotetta.
Mutta toivon että homma jatkuu mutta kyllähän sen on nähnyt vuosien varrella mitä käy kun iso ostaa pienen. Kohta alkaa sulautustoimet ja Poppamies lakkaa olemasta ja tulee uusi, suomalaiseen makuun sopiva Saarioinen Fireman -sarja jossa tulisin on ehkä jopa habanerolla hiukan maustettu.
Sokeri, Hunaja, Etikka, Habanero (0.1%), Tomaatti...
 
On kyllä poppamiehen paras kastike. Ja se Barbados on huonoin.

Mutta eiköhän odotettavissa ole saarioisen myötä purkin kyljessä teksti "uusi parempi resepti", eli pilalle menee kaikki.
Hauska lukea näitä mielipiteitä aina, itselle taas Barbados on ehdottomasti maultaan Poppamiehen paras kastike, toisena tulee Scotch Bonnet ja lopuista en kyllä juurikaan välitä, pyörivät vaan tuolla jääkaapissa tilaa viemässä.

Olisiko teillä heittää minulle muutama suositus maukkaista kastikkeista, jostain syystä nämä (semi)tuliset kastikkeet ovat kaikki yhtä tunkkaisen makuisia omaan suuhuni. Hakusessa siis sellainen, jossa ei maistu pelkästään tulisuus / chili vaan jotain muutakin. Kertoisin mikä, jos sen tietäisin...

Esimerkiksi maultaan ihan parasta mielestäni on Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce. Toki paljon tulisempaa saisi olla, mutta maultaan oli aivan mahtavaa. Myös testaamani Pain Is good Louisiana Style Hot Sauce oli myös ihan maukasta, vaikka ei ihan 10/10 ollutkaan.
 
Olisiko teillä heittää minulle muutama suositus maukkaista kastikkeista, jostain syystä nämä (semi)tuliset kastikkeet ovat kaikki yhtä tunkkaisen makuisia omaan suuhuni. Hakusessa siis sellainen, jossa ei maistu pelkästään tulisuus / chili vaan jotain muutakin. Kertoisin mikä, jos sen tietäisin...
Setämiehen Chilikastikkeessa maistuu habaneron lisäksi ainakin sokeri :D itse tykkään kyllä tuosta kanan (etenkin koipien) kaverina, mutta on kyllä tosi makea, eikä järin tulinen.
 
  • Tykkää
Reactions: xcn
Buldak hot saucea (musta) tuli otettua muutama pullo talvella kun halvalla sai. Omaan makuun tuo on tällä hetkellä paras tulinen kastike mitä olen syönyt. Ja sopivan tulinen.

Edit. Valentina hot saucea söisin kyllä myös jos sitä helposti jostain saisi.
 
Viimeksi muokattu:
Hauska lukea näitä mielipiteitä aina, itselle taas Barbados on ehdottomasti maultaan Poppamiehen paras kastike, toisena tulee Scotch Bonnet ja lopuista en kyllä juurikaan välitä, pyörivät vaan tuolla jääkaapissa tilaa viemässä.

Olisiko teillä heittää minulle muutama suositus maukkaista kastikkeista, jostain syystä nämä (semi)tuliset kastikkeet ovat kaikki yhtä tunkkaisen makuisia omaan suuhuni. Hakusessa siis sellainen, jossa ei maistu pelkästään tulisuus / chili vaan jotain muutakin. Kertoisin mikä, jos sen tietäisin...

Esimerkiksi maultaan ihan parasta mielestäni on Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce. Toki paljon tulisempaa saisi olla, mutta maultaan oli aivan mahtavaa. Myös testaamani Pain Is good Louisiana Style Hot Sauce oli myös ihan maukasta, vaikka ei ihan 10/10 ollutkaan.
Barbados on säilyny minunkin suosikkina. Vuosia sitten siirryin siihen Srirachasta kun kuulin ettei se ala haisemaan etikalta niinku monet muut. Etikan hajun puuttumisen lisäksi se paljastuikin hyvin monipuoliseksi. Hampurilaisen väliin salaatin päälle tippoja, pizzaan tippoja sinne tänne, tai sitten normaalisti ketsupin kaveriksi tippoja sinne tänne. Aika kohtuullisesti tulee aina laitettua ja silleen se toimii tuliseen tottumattomille selittämättömänä hyvänä makuna. Ei tietoakaan tunkkaisen tulisesta.

Pitää koittaa tuota Buldak Hot Saucea jos se osuiski makuhermoon. Liian harvoin tulee kokeiltua uusia makuja vaikka eihän ne pullot maksa kun jokusen euron. Talvella koitin jotain Lidlin Bring the Pain hot saucea ja sehän oli ihan kuin Tabascoa, eli sitä tunkkaisen tulista mistä en pidä ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Oma suosikki on Scotch Bonnet. Barbarostakin löytyy mutta liian "sinappinen" ja voimakas että peittää usein ruokien oman maun.
 
Barbados on säilyny minunkin suosikkina. Vuosia sitten siirryin siihen Srirachasta kun kuulin ettei se ala haisemaan etikalta niinku monet muut. Etikan hajun puuttumisen lisäksi se paljastuikin hyvin monipuoliseksi. Hampurilaisen väliin salaatin päälle tippoja, pizzaan tippoja sinne tänne, tai sitten normaalisti ketsupin kaveriksi tippoja sinne tänne. Aika kohtuullisesti tulee aina laitettua ja silleen se toimii tuliseen tottumattomille selittämättömänä hyvänä makuna. Ei tietoakaan tunkkaisen tulisesta.

Pitää koittaa tuota Buldak Hot Saucea jos se osuiski makuhermoon. Liian harvoin tulee kokeiltua uusia makuja vaikka eihän ne pullot maksa kun jokusen euron. Talvella koitin jotain Lidlin Bring the Pain hot saucea ja sehän oli ihan kuin Tabascoa, eli sitä tunkkaisen tulista mistä en pidä ollenkaan.
Itse en oikein tuosta Buldakin soosista välitä, onhan se ihan ok mutta on tullut syötyä Buldakin nuudeleita sen verran paljon että on vähän kyllästynyt makuun. Ainakin siis omasta mielestäni tuo soosi maistuu aika tarkasti samalta mitä se soosi heidän nuudeleissaankin.

Tosin, nyt alkaa kyllästymään jo Louisiana Hot Sauceihinkin, niitä sai liki ilmaiseksi joskus alkuvuodesta olikohan Matsmartista vai Fiksuruoasta niin tuli otettua jokunen puteli. Nuo nyt ovat aika mietoja mutta aina ei jokaisen soosin tarvitsekaan olla mitään tappotulista. Tosin nyt noita vähän miedompia on tullut työnnettyä liki joka ruokaan niin pitää taas joku vähän tiukempi soosi ostella välillä. Kansainväliset markkinatkin ovat täälläpäin vasta syksyllä, sieltä on muutamana vuonna tullut bongattua jotain sooseja.
 
Hauska lukea näitä mielipiteitä aina, itselle taas Barbados on ehdottomasti maultaan Poppamiehen paras kastike, toisena tulee Scotch Bonnet ja lopuista en kyllä juurikaan välitä, pyörivät vaan tuolla jääkaapissa tilaa viemässä.

Olisiko teillä heittää minulle muutama suositus maukkaista kastikkeista, jostain syystä nämä (semi)tuliset kastikkeet ovat kaikki yhtä tunkkaisen makuisia omaan suuhuni. Hakusessa siis sellainen, jossa ei maistu pelkästään tulisuus / chili vaan jotain muutakin. Kertoisin mikä, jos sen tietäisin...

Esimerkiksi maultaan ihan parasta mielestäni on Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce. Toki paljon tulisempaa saisi olla, mutta maultaan oli aivan mahtavaa. Myös testaamani Pain Is good Louisiana Style Hot Sauce oli myös ihan maukasta, vaikka ei ihan 10/10 ollutkaan.
En tiedä, kultaako aika muistot, mutta Blair'sin Megadeath maistui tosi hyvältä. Pulloja meni melkoista tahtia varsinkin sen jälkeen, kun perheessä muutenkin totuttiin hieman tulisempiin kastikkeihin. Valitettavasti tuota ei ole pitkään aikaan saanut oikeastaan mistäään.
 
En tiedä, kultaako aika muistot, mutta Blair'sin Megadeath maistui tosi hyvältä. Pulloja meni melkoista tahtia varsinkin sen jälkeen, kun perheessä muutenkin totuttiin hieman tulisempiin kastikkeihin. Valitettavasti tuota ei ole pitkään aikaan saanut oikeastaan mistäään.
Itsekin muistan nuo Blair'sin soosit, ne olivat kyllä ihan jees lukuunottamatta ihan niitä vahvimpia joissa alkoi olemaan lisättyä kapsaisiinia. Muistan kun noita ei saanut aluksi mistään lähikaupoista niin piti joko Koivukylän tai Jumbon Cittareista käydä ohiajaessa hakemassa. Noissahan taisi tulla se pääkalloavaimenperä aina pullon mukana? Niitä on edelleen kasa tallessa jossakin.
 
Itsekin muistan nuo Blair'sin soosit, ne olivat kyllä ihan jees lukuunottamatta ihan niitä vahvimpia joissa alkoi olemaan lisättyä kapsaisiinia. Muistan kun noita ei saanut aluksi mistään lähikaupoista niin piti joko Koivukylän tai Jumbon Cittareista käydä ohiajaessa hakemassa. Noissahan taisi tulla se pääkalloavaimenperä aina pullon mukana? Niitä on edelleen kasa tallessa jossakin.
Nämä Blairsit taisi olla aikaa ennen kuin poppamiestä vielä isommin oli.

Itsellä on yleisesti noiden kastikkeiden kanssa vähän niin että niitä käytetään jos on pakko saada lisää makua valmiiseen ruokaan, ja muutoin käytetään ruualaitossa mausteita kuten tuoreet chilit ja chilijauheet tekemään temput, mutta ainahan ei voi ruokaa maustaa itselle sopivasti joten kastikkeille tulee käyttöä. Ne vaan tuppaa leimaamaan maullaan liikaa ja niihin kyllästyy äkkiä.

Tunnustaako kukaan roudaavansa kastikkeita mukana jotta voi lurauttaa ravintolassa tai mäkkärissä ruuan sekaan? Meillä vaimo välillä tuota tekee :)
 
Nämä Blairsit taisi olla aikaa ennen kuin poppamiestä vielä isommin oli.

Itsellä on yleisesti noiden kastikkeiden kanssa vähän niin että niitä käytetään jos on pakko saada lisää makua valmiiseen ruokaan, ja muutoin käytetään ruualaitossa mausteita kuten tuoreet chilit ja chilijauheet tekemään temput, mutta ainahan ei voi ruokaa maustaa itselle sopivasti joten kastikkeille tulee käyttöä. Ne vaan tuppaa leimaamaan maullaan liikaa ja niihin kyllästyy äkkiä.

Tunnustaako kukaan roudaavansa kastikkeita mukana jotta voi lurauttaa ravintolassa tai mäkkärissä ruuan sekaan? Meillä vaimo välillä tuota tekee :)
Meillä vaan on vähän ongelmana että emäntä ei oikein noista tulisemmista ruuista tykkää joten joutuu valmiiseen lisäämään sooseja. Toki silloin kun emäntä lähtee vaikka pariksi päiväksi kaverinsa kanssa jonnekin reissuun niin silloin tulee itselle kokkailtua tuoreista chileistä. No, toki joihinkin ruokiin saa tuoretta chiliä laitettua sen valmistamisen jälkeenkin.
 
Meillä vaan on vähän ongelmana että emäntä ei oikein noista tulisemmista ruuista tykkää joten joutuu valmiiseen lisäämään sooseja. Toki silloin kun emäntä lähtee vaikka pariksi päiväksi kaverinsa kanssa jonnekin reissuun niin silloin tulee itselle kokkailtua tuoreista chileistä. No, toki joihinkin ruokiin saa tuoretta chiliä laitettua sen valmistamisen jälkeenkin.
Meillä vaimo syö vielä tulisempaa kuin minä joten jos tehdään eri ruokaa lapsille niin tulisuudesta ei ole puutetta. Mut näinhän se on että on luovittava välillä.
 
Aa, Blair's ja niiden sipsit, Death Rain taisi olla nimeltään. Niitä ei saanut kuin parista paikasta ja sittemmin ei enää mistään. Poppamiehen habaneronaksut eivät yllä samaan tulisuudeltaan ja varsinkin maussa jäävät pahasti jälkeen. Tuommoisen pussukan kun nykäisi, niin chilin kosto oli selviö.
 
Aa, Blair's ja niiden sipsit, Death Rain taisi olla nimeltään. Niitä ei saanut kuin parista paikasta ja sittemmin ei enää mistään. Poppamiehen habaneronaksut eivät yllä samaan tulisuudeltaan ja varsinkin maussa jäävät pahasti jälkeen. Tuommoisen pussukan kun nykäisi, niin chilin kosto oli selviö.
Näitä tilailtiin aikanaan laatikkokaupalla työporukalla. En muista kyllä enää mistä, olisko ollut "chilikauppa" silloin. Aikaa taitaa olla kyllä pitkälle toistakymmentä vuotta... Joskus tuon jälkeen olen satunnaisesti niitä jossain marketissa nähnyt, mutten muista sen tarkemmin.
 
Aa, Blair's ja niiden sipsit, Death Rain taisi olla nimeltään. Niitä ei saanut kuin parista paikasta ja sittemmin ei enää mistään. Poppamiehen habaneronaksut eivät yllä samaan tulisuudeltaan ja varsinkin maussa jäävät pahasti jälkeen. Tuommoisen pussukan kun nykäisi, niin chilin kosto oli selviö.
Vuoden parin välein aina tulee googletettua saisiko niitä jostain, tykkäsin erityisesti buffalo wingsistä, ei niin järkyttävän tulinen ja maistui ihan kanalta.

Mikähän siinä on kun nuo kilpailijat ei saa hyviä sipsejä aikaiseksi, olleet kaikki ihan paskoja mitä kokeillut.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
279 090
Viestejä
4 797 720
Jäsenet
77 890
Uusin jäsen
salminen

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom