- Liittynyt
- 18.11.2016
- Viestejä
- 4 107
Mitenköhän saisi tulisemman habaneron tulisuutta hieman vähennettyä. Käytän yhden tuollaisen kohtalaisen isoon paistinpannulliseen ruokaa. Tuo ei ole liian tulista, mutta tykkäisin silti hieman miedommasta jota olisi helpompi syödä, ilman että päässä tuntuu se tulisuus. Noi habanerot ovat käytännössä samanhintaisia kuin tavalliset chilit joten hyvin mielellään niitä käyttää.
Mua mietityttää että jos silppuisin kasan noita ja laittaisin kasvirasvaan, ja käyttäisin sitä sitten ruokaa laittaessa. Kuinka kauan tuollainen säilyisi varmasti. Ja onko mahdollista että se poistaisi tulisuutta kokonaan pidemmällä aikavälillä, siis seoksesta riippumatta?
Mua mietityttää että jos silppuisin kasan noita ja laittaisin kasvirasvaan, ja käyttäisin sitä sitten ruokaa laittaessa. Kuinka kauan tuollainen säilyisi varmasti. Ja onko mahdollista että se poistaisi tulisuutta kokonaan pidemmällä aikavälillä, siis seoksesta riippumatta?