ThermaCELL hyttyskarkotin ja sen modailu

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 209
Eli voin tänään odottaa käyttöajaksi 1,5Ah akulta ainakin 3-4 tuntia, kahdelta akulta vähintään 6 tuntia.
Näin voisi kuvitella. Oma testi oli täysin epätieteellinen kerta kokeilu sisätiloissa. Akku nyt ei parempi voinut olla kuin uutena, taisi olla vuodelta -14. Jahka tuo pääsee tuotantoon, niin pitää uudelleen seurailla, mutta tuo aika on kyllä oikein hyväksyttävä.
Tämän ketjun alussa mainittuja Spira Mat F mattoja on tilattu. ~10€ 60/kpl.
 

Merkava

מרכבה
BANNED
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
1 233
Clasun Ryobi -erä näköjään mennyt hyvin kaupaksi. Eioota myyvät.
 
Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
735
Ostin eilen Ryobin, johon päädyin lähinnä mattojen hinnan takia suhteessa tuohon Thermacellin butaani+matot hintoihin. Kodin terrasta Ryobin matot 15e/10kpl, mutta Latviasta näyttäisi saavan hintaan 11.72e (+postikulut 3e, parin paketin tilaamallakin säästö vain muutamassa eurossa, taidan tukea suomalaista myyjää).
Kodin terra: Ryobi hyttyskarkoitin matot RAC813 10kpl | Kodin Terra
Latvia: Kukaiņu atbaidītāja ieliktņi 15gab. RAC813 5132003906 RYOBI

Eilen ensimmäinen käyttökokeilu, jonka tulokset olivat positiiviset. Laite ei poistanut aivan kaikkia hyttysiä, vaan muutamia yksilöitä lenteli silloin tällöin, mutta 4h myöhemmin kun matto oli muuttunut lähes valkoiseksi, eron todella huomasi. Ilman laitetta ilmatila oli mustanaan hyttysiä, voisin kuvitella että jos vielä tehokkaampaa laitetta hakee, sitten myrkyttyy ihmisetkin. Testiympäristö oli lähes tuuleton ja laitteen vaikutusalue oli kutakuinkin juuri ilmoitettu 4-5 metriä.

Ryobin vehkeitä on enemmänkin, mutta otin silti akullisen version kun tarvetta kolmannelle laturille oli. Mukana tullut akku oli pettymys, siitä puuttuu valopalkit jotka ilmaisee varauksen määrän ja laturikin on lähinnä mallia vitsi. En sattunut tarkkailemaan miten akku kestää, mutta koska mukana tullut akku oli tyhjänä, laitoin 5Ah akun kiinni joka oli ennestään vähän vajaa niin vaikea määritellä mitä 4h käyttö vei virtaa. Keskiviikkona seuraavan kerran tarvetta laitteelle, kokeilen silloin täyteen ladatulla mukana tulleella akulla. Olisi kyllä erikoista jos mukana tuleva akku ei kestäisi tuota maton 4h käyttöaikaa.
 
Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
735
Kuuluuko noiden mattojen savuta tai höyrytä niin että silmin tämän näkisi? Thermacellissä tai Ryobissa. Vai haihtuuko aine niin pienissä määrin ettei mitään näkyvää tule?
Ryobissa, Ryobin omilla matoilla ei näy mitään höyryä, enkä kyllä haistanutkaan mitään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
834
Thermacell toimii minulla loistavasti tuollaisessa eristämättömässä autotallissa. Pariovet on aina auki, ja kun laitta thermacellin sopivasti itsensä ja ovien väliin, pääsee hyttysistä eroon kokonaan. Tuossa on tietysti sopivasti tuulisuojaa, ettei kaasut karkaa tuulen mukana. Vaikuttaisi tosin, että tuo kaasu kuluu jonkin verran luvattua nopeammin.. Vielä on eka matto käytössä parin illan puuhastelun jälkeen, mutta kaasupullo alkoi olla jo aika vähissä.. veikkaisin, että kestää jonkun 8 tuntia.
 
Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
735
Thermacell höyryää originaalimatoillaankin kunnolla. Oletko katsonut vasten aurinkoa? Siellä on puoli grammaa tehoainetta+kantoaineet, jotka saatava ulos siitä lätkästä.
En aurinko vasten, mutta mitään hyöryä en nähnyt, enkä hajua haistanut, paikanpäällä käväisi 10 muutakin ihmistä ja porukalla laitetta ihmeteltiin. Ryobista ei valoisissa olosuhteissa meinaa mitenkään tietää onko laite edes päällä, virtavaloakaan ei näe valoisissa olosuhteissa.
 
Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
735
Thermacell käryttää samoja mattoja melkein kuin mallu sormien välissä olisi. Jospa yksilövika?
Tai sitten toimintaperiaate on erilainen. Omassa testissäni Ryobi onnistui poistamaan vaikutusalueelta yli 90% hyttysistä, ilman näkyvää savua tai huomattavissa olevaa hajua.
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
6 951


AROXOL - Mat Tablets Refills Mosquito (Tiger) Insect Flies Bite Repellent
Vaikuttava aine: D-Allethrin 4.5% w/w
https://www.pamesupermarket.gr/images/photos/KAAAELGIWJ.png
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/A1LsdUDOewL._SL1500_.jpg


http://www.moa.gov.cy/moa/da/da.nsf/All/0265BDA4D147894DC2257B3B002FE40D/$file/Κατάλογος εγκεκριμένων βιοκτόνων προϊόντων_Μάιος_2019.pdf


"AROXOL MAT
d-allethrin 4,50%,
piperonyl butoxide 4,50% "

Mukana on siis noissa toisena aineena tuo piperonyylibutoksidi (PBO), joka on ns. synergisti joka tehostaa pyretriinin vaikutusta.

Thermacellin omissa tyynyissä ei ole mukana tuota piperonyylibutoksidia toisena aineena. Em. syystä väittäisin että nuo Aroxyl Mat:it on tehokkaampia kuin Thermacellin tyynyt.

Ks. Raid (hyönteismyrkky) – Wikipedia
 
Liittynyt
04.03.2017
Viestejä
606
Muakian alkanut kiinnostaan aihe, kun hyttyset alkavat lisääntyä. Mites toi Thermacell pärjää noita vihreitä kierukoita vastaan, jossa ilmeisesti aika sama periaate ja osaako joku tarkemmin sanoa, mitä eroa on Thermacell MR300W vs Mini halo vs Halo vs normi Thermacell (minkä itsekkin omistan, jos löytyy vielä)?

Sitten itse modaamisen, kaasupulloja ei ilmeisesti tarvitse ostaa kun se voi modata ja sitten vaan itse täytellä sitä. Onko noi Thermacellin tyynyt "parhaita" tai "tekokkaimpi" vai kannattaako tilata ulkomailta joistan jotain muuta? Ketjun lukeena aika monta eri vaihtoehtoa ja linkkiä kuitenkin tarjolla. Päätyy sitten johonki tyynyyn, niin halvemmalla varmaan pääsee kun tilataa ulkomailta vr. Motonet?
Onko tota sen enempää sitten mahdollisista modota/saada tehokkaammaksi?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
362
Jos on infralämpömittari, ottakaapa lämpölukema. 160 celsiusta pitäisi olla.

Vähän erikoiselta kuulosti, ettei silminnähtävää kaasuuntumista tapahdu. Thermacell käryttää samoja mattoja melkein kuin mallu sormien välissä olisi. Jospa yksilövika?
Mittailin tuossa oman kapulamallisen Thermacellin lämmöt, eikä nuo maton päällypinnalla nouse juuri yli 60°C Alkuperäismallin kaasupatruuna ja matto paikallaan. Maton poistamalla jotain 80°C sen peltilätkän lämpö. Onko näissä tosiaankin noin hurjia yksilöeroja? Kapula selällään pöydän päällä ja melko tyyni keli, ettei sekään jäähdytä liikaa. Ei tuosta kyllä koskaan ole mitään näkyvää savuakaan noussut.
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
6 951
Onko tota sen enempää sitten mahdollisista modota/saada tehokkaammaksi?
Voihan sitä hankkia pari erillistä "Thermocell" laitetta ja laittaa niihin eri myrkkyjä sisältäviä myrkkytyynyjä.

Eli vaikka yhteen pralletriinit, toiseen d-alletriinit ja piperonyylibutoksidit ja miksei vaikka kolmenteen sitten vielä jotain muuta myrkkyä jos onnistuu löytämään.

Luultavasti yhdistelmä on tehokkaampi kuin kyseiset myrkyt yksinään. Ulkomailta tilaamalla nuo myrkyt ovat sen verran edullisia, että niitähän voi käyttää vähän reilummin - varsinkin ulkona.
 
Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
735
Ulkomailta tilaamalla nuo myrkyt ovat sen verran edullisia, että niitähän voi käyttää vähän reilummin - varsinkin ulkona.
Avainsanana on myrkky. Nuo aineet ei ole hyttysten lisäksi ihmisillekään hyväksi, mutta pieninä pitoisuuksina eivät aiheuta välitöntä vaaraa. Varoitukset kuten "älä käytä ruuan tai juomaveden lähellä" tai "raskaana oleva nainen ei saa mennä lähelle, aivovamman vaara sikiölle" kertovat osansa. Ei se Tukes kettuillessaan tai eurooppalaisia valmistajia myötäillekseen varoittele aasialaisista verkkokaupoista kemikaaliostoksista, kiinalaisetkin tosi harvoin jää kiinni vilunkipelistä (sarkasmivaroitus). Ettei ny kukaan vaan päätyisi Darwin awards -listalle.
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
6 951
Näissä yleensä se vaarallisuuden raja pitoisuuksissa vedetään niin alhaiseksi, että vaikka ylittäisit tuon rajan 10x niin siltikään siitä ei olisi terveydelle haittaa/vaaraa edes pitkäaikaisessa altistumisessa.
LD50 arvo, joka kertoo mikä on tappava annos koe-eläimille per painokilo on tuollainen D-alletriinin osalta:

EXTOXNET PIP - ALLETHRIN

"The oral LD50 for allethrin is 1100 mg/kg in male rats, 685 mg/kg in female rats, 480 mg/kg in mice, and 4290 mg/kg in rabbits [12,7]. For d-allethrin the oral LD50 is 1320 mg/kg in rats. The dermal LD50 is greater than 2500 mg/kg in rats".​

Pralletriinin osalta LD50 arvo on samoilla nurkilla:

prallethrin

"Mammals - Acute oral LD50 (mg kg-1) 460 B4 Rat"

Ihminen ei tietenkään ole aineenvaihdunnaltaan rotta tai kani. Silti suuntia antavat nuo arvot.

Yhdessä tuollaisessa Thermocell-myrkkytyynyssä jos on vaikuttavaa ainetta se 0,5 grammaa, niin niitähän pitäisi syödä suunnilleen sata kappaletta tai mahdollisesti paljon enemmänkin ennen kuin alkaisi ihmisellä hengen lähtö olla lähellä.

Jos tuollainen tyyny on huoneessa ja sen vaihtaa 12 tunnin välein uuteen ja oleskelee siellä koko ajan, niin ehkä sitä myrkkyä sen yhden milligramman hengittelee ihminen sinä aikana. Tappava annos olisi sitten kymmeniä tuhansia kertoja suurempi.

Hyttysille nuo ovat todella voimakkaita hermomyrkkyjä. Ilmeisesti myös kaloille. Tappava annos on joku sadastuhanneosa siitä mitä nisäkkäillä.

Pahempi ongelma minusta ne hyttysenpistot ja niiden aiheuttamat reaktiot ovat kuin tuollainen määrä myrkkyä. Pahimmillaan se hyttysenpisto voi aiheuttaa Suomessakin anafylaksiaa. Muita hyttysten levittämiä tauteja Suomessa ovat nivelrokko (Sindbis-virus, pogostantauti), jänisrutto ja Inkoo-viruksen aiheuttama aivotulehdus. Ilmeisesti myös hyttysten levittämä Chatanga-virus voi aiheuttaa rajun kuumetaudin kouristuksineen.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
17 913
Lupailevat Jussiksi täyttä hyttyshelvettiä. Nyt ei ehdi enää kauempaa tilailla mitään. Syötynä nettitilailussa on katkera sivumaku.
Tottakai sitä lupaillaan, kun eivät ne lehdet muuten myy. Sama juttu kuin toistuvien "näillä vinkeillä laihdut 15kg/kk" -uutisointien kanssa.

Lopputuloksena niitä paskiaisia pörrää jussina ympärillä ihan saman verran joka vuosi ja mikään muu ei auta kuin perinteiset hyttyskiehkurat Heinixillä höystettynä tai sitten ihan vaan kaupunkiasunto. :D
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
6 951
Tottakai sitä lupaillaan, kun eivät ne lehdet muuten myy. Sama juttu kuin toistuvien "näillä vinkeillä laihdut 15kg/kk" -uutisointien kanssa.

Lopputuloksena niitä paskiaisia pörrää jussina ympärillä ihan saman verran joka vuosi ja mikään muu ei auta kuin perinteiset hyttyskiehkurat Heinixillä höystettynä tai sitten ihan vaan kaupunkiasunto. :D
Kyllä hyttysten määrä vaihtelee todella paljon eri kesinä.

Lisäksi se paljon ja vähän on aika suhteellisia käsitteitä. Joskus olen jollain festareilla ollut ihan eteläisimmässä Suomessa niin porukka hyppii suunnilleen seinille että täällä on mahdottomasti sääskiä vaikka yhden tai kaksi onnistunut itse havaitsemaan kun nuotiolla parikymmentä minuuttia istuskellut. Sitten taas jossain Lapissa keskellä hillasoita sääskiä saattaa olla niin perkeleesti että yhdellä iskulla kädellä niitä tappaa helposti 3-4 kappalettakin ja niitä on niin perkeleesti että niitä päätyy suuhunkin kun sääskihuppua sen verran raottaa että saa vettä juotua pullosta. Jos videolle yrittää kuvata jotain niin siitäkään ei tahdo tulla mitään kun ne sääskilaumat lentelevät siinä objektiivin edessä ja mikrofonikin nappaa lähinnä vain sääskilauman ininää.
 
Liittynyt
23.10.2017
Viestejä
9
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 329
Liittynyt
31.10.2017
Viestejä
150
^^ Hyvinhän nuo kiinalaiset matot toimisivat suoraan laitteessakin ilman sen kummempaa säätöä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 209
^^ Hyvinhän nuo kiinalaiset matot toimisivat suoraan laitteessakin ilman sen kummempaa säätöä.
Joo, jäi vähän epäselväksi, että miksi ihmeessä. Toki "Koska mä voin" vastaus olisi täysin relevantti syy :)

@Tom näytti nuo kiinalaiset matot olevan läpinäkyvissä paketeissa, joten kannattaa niitä sitten säilyttää valolta suojattuna. Jos sisältää d-alletriinia, niin se hajoaa UV valon vaikutuksesta.
Voihan niissä toki olla sitä DDT:täkin, josta en tiedä vaikuttaako UV valo ;)
 

Satelite

Tukijäsen
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 358
En jaksa lukea koko ketjua läpi että onko asiasta jo keskusteltu mutta asiaan.

Ajatuksena olisi ostaa tuo retkikaasupulloon laitettava Thermacell.

Matot vaan harkinnassa että tilaanko ebay Thermacell pelkkiä mattoja isompina määrinä että riittää kesän reissuille vai ostaako Ryobin mattoja jotka on tarkoitettu akkumalliin. Onko noissa edes sama aine ja millaiset pitoisuudet. Thermacell matoissa sen verta hyvä teho itikoille että heikompia en halua.
 

Satelite

Tukijäsen
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 358
Thermacell matot kun on kalliita niin mikä olisi nyt paras vaihtoehto tuollaiselle backpackerille?
 

Satelite

Tukijäsen
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 358
Lue tämän ketjun kolme sivua ja jos jää jotain epäselvää niin kysy sitten uudelleen.

Eikä nuo mistään Kiinasta tule vaan EU-maasta nimeltä Kypros.
Miten hyvin esim aroxol vastaa thermacell mattoa? Se kun ei tuosta oikein selviä. Hinta on kyl kohdallaan mutta olisi hakusessa joko vähintään thermacell vastaava matto tai parempi ilman että tarviis mitään modailua yms.
 

Satelite

Tukijäsen
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 358
Googlella katsoin muroa sen verran että myös ilmeisesti alkanut matot jäämään tulliin. Onkohan Thermacell alkanut koittamaan laittaa kapuloita rattaisiin.
 
Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
735
Eikä nuo mistään Kiinasta tule vaan EU-maasta nimeltä Kypros.
Notice: En tiedä mitä nuo linkitetyt tuotteet ovat tai mitä kemikaaleja ne sisältävät, en tiedä ovatko ne haitallisia ihmisille jne jne.
Mutta et kai nyt vain mene maailman helpoimpaan huijaukseen? Katso vaikka Saksan Amazon (amazon.de), jossa roppakaupalla on saksalaisiksi itseään mainostavia firmoja myymässä tuotteitaan ja kun raapaiset pintaa syvemmälle, heillä on vain varasto Saksassa ja firma itsessään on rekisteröitynä Kiinaan. Tilaamasi tuote tulee joko heidän Saksan varastolta tai suoraan Kiinasta. Jos tilaat tavaraa vaikkapa Aliexpressistä, paketti tulee sinulle, joskus se tulee Hollannista, joskus Turkista, joskus Puolasta, joskus Portugalista, joskus Ranskasta, mutta aina lähtömaa on Kiina.

Tässä ketjussa moni on kritisoinu valtiollista valvontaa ja jopa foliohattu päässä pitävät sitä länsimaalaisten yritysten puolustajana, mitäpä jos sillä on ihan oikeasti todistettavasti ennaltaehkäisevä vaikutus? Kuinka monta hengenvaarallista sähkölaitetta meillä kaupoissa myytäisiin ilman valvontaa, kuinka monta lyijymaalia sisältävää vauvojen lelua lähikaupan hyllyillä olisi ilman valvontaa. Mitäpä jos vaarallisia aineita valmistava yritys löytää keinon päästä euroopan sisämarkkinoille jostakin missä valvonta ei ole ...noh, kovin tarkkaa? Oletko itse valmis ottamaan riskin höyrystyttämällä ympärillesi kemikaaleja joita kukaan ei ole testannut? Minkä verran säästät sillä ja jos saat siitä elämääsi 20 vuotta lyhentävän sairauden, minkä arvon laitat sille? Miten luulet saavasi valmistajan vastuuseen? Tukes ei rajoita vaarallisten juttujen maahantuontia ihan vaan piruuttaan. Olen kerta toisensa jälkeen yllättynyt, kuinka moni tilaa mm lääkkeitä internetistä, vaikka meillä Suomessa on yhdet maailman halvimmista lääkkeistä maailmassa ja niitä oikeasti tutkitaan.

No jaa, eipä sillä, aika paljon porukkaa uskoo Nigerian prinsseihinkin, jotka tarvitsevat sun lähettää pari tonnia että pystyvät lähettään sulle muutaman miljoonan. Luonnollinen poistuma, ehkä se tekee ihan hyvää ihmiskunnalle?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 046
Pystyykö tätä thermacelliä käyttämään sisätiloissa? Tai siis varmaan pystyy mutta onko suositeltavaa?
 
Liittynyt
02.05.2018
Viestejä
126
Toimii köyhälle myös, jos otat oluttölkin. (Mielellään Kotimaista IPA:a), juot tai juotat tyhjäksi. Tee tuikun mentävä aukko tölkin kylkeen. alhaalla parempi.

Sijoita (tyhjään) oluttölkkiin tyyny päälle turpeiden huulien kohdille ja asemoi lämpökynttilä oluttölkin pohjalle:tup:
Ei kerenny thermacell juhannukseks niin muistin tämän viestin ja pitihän sitä kokeilla Aroxol matoilla. Väittäisin että toimii tämä viritys:)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 209
tldr tuossa ylempänä.
Esimerkiksi nuo Spira matot tulivat Kyprokselta (kuten todettiin) ja niiden valmistaja on Italialainen firma, jonka liikevaihto satojamiljoonia.

Edit: sen verran lisäystä, että fyysisesti Spirat on esim Ryobin puolikkaita
 
Viimeksi muokattu:

Merkava

מרכבה
BANNED
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
1 233
Näissä kyllä on vaarana tilata jostain Kiinasta tuotteita joiden valmistajaa ei tippaakaan kiinnosta tappaako ne hyttysiä. MUTTA innokkaasti laittavat mitä tahansa ihmiselle myrkyllistä tuotteisiinsa jos niillä saa vakuuttavan kemikaalihajun. Vähän vielä monen värisiä levyjä ja täysin myrkyttömiä ovat. Kaikki tietää että Kiinalainen kusettaa AINA kun voi. Se on niiden kulttuurissa. Ja kemikaaleissa pitäisi olla selviö että kusetus on sääntö eikä poikkeus, ja näitä EI tilata mistään Gearbestiltä. Todennäköisintä on kyllä että saa täysin tehottomia lätkiä.

Ketjussa edellä mainitut, kuten Spira ja Aroxol ei ole tätä lajia. Paketissa lukee että ne on myrkkyä (kuten pitää). Pakattu kuten pitää. Hyviä kokemuksia on.

Jos kuumottaa niin Ryobin mattoja hakemaan. Hyvin toimivat omassa käytössä.
 

Merkava

מרכבה
BANNED
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
1 233
Lisähuomio.

Nämä myrkyt ei ole ilmaisia. Koetuissa 3rd party matoissa on vaikuttavaa ainetta vähemmän, mutta useimpiin käyttötarkoituksiin riittää hyvin. Jos esim. pistää 2 mattoa jos hyttysiä mustanaan. Hinta ja tehoaineen määrä on järkevässä suhteessa.

Jos tuote on puoli-ilmainen tilausnappia hipelöidessä, kannattaisi nukkua yli yön.

Rant over.

Hyttysetöntä Jussia kaikille. [emoji2]
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 209
Kaikki tietää että Kiinalainen kusettaa AINA kun voi. Se on niiden kulttuurissa. Ja kemikaaleissa pitäisi olla selviö että kusetus on sääntö eikä poikkeus, ja näitä EI tilata mistään Gearbestiltä. Todennäköisintä on kyllä että saa täysin tehottomia lätkiä.
Tuon voi allekirjoittaa, ainakin osittain. En tuota kusettaa aina allekirjoita, mutta, Kun ovat myyneet melamiinia äidinmaitokorvikkeen seassa omille kansalaisilleen, niin ei tarvitse hirveästi ajatella, että mitä tavaraa (väärää) saatetaan (ja myös myydään) rajojen yli :)
 

Merkava

מרכבה
BANNED
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
1 233
En tuota kusettaa aina allekirjoita, mutta, Kun ovat myyneet melamiinia äidinmaitokorvikkeen seassa omille kansalaisilleen, niin ei tarvitse hirveästi ajatella, että mitä tavaraa (väärää) saatetaan (ja myös myydään) rajojen yli :)
Ulkomaille myytävässä tavarassa on vielä lisäriski. Edes poliisi ei voi kiinnostua, koska mitä väliä..

Reilu 5-kymppiset yritysjohtajat on pääsääntöisesti olleet nuorina valtion kannustamia nuorisorikollisia. Tappoja/vangitsemisia/vääriä valoja/ilmiantoja tyhjästä/kiduttamista/keinoja kaihtamatonta pyrkyä. .. ja sata muuta syntiä. Ihminen muovautuu teininä.
 

blc

Liittynyt
08.05.2017
Viestejä
72
GhettoCell™ ?

Onko se niin, että ThermaCell käyttää kaasua juuri lämmitykseen? Joku aiemmin kirjoitteli, että oli mitannut noin 80 astetta sieltä "hot platelta". Jos sillä kaasulla ei ole muuta virkaa, niin voisiko sen lämmityksen hoitaa tällainen:

US $12.49 27% OFF|500W Mini Electric Hot Plate Stove Countertop Practical Solid Hotplate Heating Furnaces Kitchen Cooking Hotplate For Home EU P-in Hot Plates from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group

Tekstin perusteella tuossa on jonkin sortin lämpökytkin. Ykkösasetuksella levy on noin 50 celciusta, eli oikea lämpötila löytynee jostain 1-2 asetuksen välistä. Siihen sitten vain tyynyt paistumaan ja profit? :cigar2:
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
6 951
GhettoCell™ ?

Onko se niin, että ThermaCell käyttää kaasua juuri lämmitykseen? Joku aiemmin kirjoitteli, että oli mitannut noin 80 astetta sieltä "hot platelta". Jos sillä kaasulla ei ole muuta virkaa, niin voisiko sen lämmityksen hoitaa tällainen:

US $12.49 27% OFF|500W Mini Electric Hot Plate Stove Countertop Practical Solid Hotplate Heating Furnaces Kitchen Cooking Hotplate For Home EU P-in Hot Plates from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group

Tekstin perusteella tuossa on jonkin sortin lämpökytkin. Ykkösasetuksella levy on noin 50 celciusta, eli oikea lämpötila löytynee jostain 1-2 asetuksen välistä. Siihen sitten vain tyynyt paistumaan ja profit? :cigar2:
Valmiita seinään pistoriasiaan asennettavia sähköllä lämpeneviä Thermocell-tyynyjen lämmityslaitteitakin on myynnissä myös Thermocellin nimellä.

Eikä hintakaan poikkea merkittävästi tuosta Aliexpressin keittolevystä.

Yrität nyt keksiä pyörää uudelleen?
 

blc

Liittynyt
08.05.2017
Viestejä
72
Valmiita seinään pistoriasiaan asennettavia sähköllä lämpeneviä Thermocell-tyynyjen lämmityslaitteitakin on myynnissä myös Thermocellin nimellä.

Eikä hintakaan poikkea merkittävästi tuosta Aliexpressin keittolevystä.

Yrität nyt keksiä pyörää uudelleen?
Aivan okei. Voisitko linkata sellaiseen? En ainakaan Motonetissä nähnyt kuin noita kaasulla toimivia.
 
Liittynyt
23.02.2017
Viestejä
1 581
Kyllähän nyt hyttystenkin torjuntaan saa jännitystä palovamma ja tulipaloriskin muodossa kun itse vähän virittelee :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
205 758
Viestejä
3 679 340
Jäsenet
64 371
Uusin jäsen
Ruudolffi

Hinta.fi

Ylös Bottom