Peruna on ongelma-aines. mutta tarttumisen syyhän on aina lian kylmä pannu. vesitesti aina ennen paistoa niin sujuu. Sen sijaan kananmunahan on helppo.
Perunalle on hyvä -ja kalalle myös, ripsauttaa suolaa pannulle. Näin sen ensimmäisten sekuntien ajan pinnat on vielä irti. Valurautapannu toimii ihan hyvin vaikei sitä rasvapolttaisi ollenkaan. Tällöin se toimii kuten teräspannukin...
Tuossa vielä tuo aikoinaan pyynnöstä videoitu munakas:
Perunalle on hyvä -ja kalalle myös, ripsauttaa suolaa pannulle. Näin sen ensimmäisten sekuntien ajan pinnat on vielä irti. Valurautapannu toimii ihan hyvin vaikei sitä rasvapolttaisi ollenkaan. Tällöin se toimii kuten teräspannukin...
Tuossa vielä tuo aikoinaan pyynnöstä videoitu munakas:
Viimeksi muokattu: