Ostin eilen rustasta 3l valurautapadan tarjouksesta 14,9e, on siis täyttä valurautaa eikä mitään emaloitua, käyttötarkoituksena pataleipä.
Teinkö mä nyt vituilleen heti ton rasvanpolton, tossa oli niin älyttömän epätasainen toi pinta (eli talouspaperilla siitä paperista jäi paloja kiinni pintaan, pyyhkeellä taas tarrasi hirveä kasa karvoja kaikkiin epätasaisuuksiin) että öljyä oli mahdotonta levittää ilman että määrä oli iso, no nyt toi pata on yhtä tahraa ja pisaraa, ja mikä pahinta, löyhkää aivan hirveälle.
Pesin kuumalla vedellä ja hinkutin harjalla, voitelin auringonkukkaöljyllä, pistin kylmään uuniin, annoin uunin lämmetä 250 astetta ja pidin 20min, sitten suljin uunin 3 tunniksi, tämän jälkeen voitelin uudelleen öljyllä ja lämmitin taas 250 asteeseen ja pidin vartin, sammutin uunin ja annoin olla 8 tuntia astian uunissa.
Ja nyt toi tosiaan löyhkää aivan kuolemalle, niinkuin koko kämppäkin