Onko kellään kokemusta tai osaisitteko ehdottaa grillikäyttöön valurautapannua, jollaisia oli paljon joskus 2000-luvun alkupuolella. Sellainen, josta kahvan saisi helposti irti, isossa osassa noista joita nuoruudesta muistan oli vain sellainen ehkä 3 mm:n rosterilangasta tehty kahva, jonka sai kahvaa puristamalla irti pannusta. Täytyisi vielä olla sellainen, jonka paistopinta olisi mielellään tasainen yleisen raitapinnan sijaan, jotta saisi kunnon paistopinnan täräytettyä.
Le Creusetin punainen grillipannu valuraudasta, kooltaan 36x20 cm. Pannun taittuvan puukahvan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia käsien palamisesta pannua nostellessa ja pannu säilyy pienessä tilassa.
www.makujakauppa.fi
Vähän niinkuin tuo, mutta ei kuitenkaan, mikäli selityksestä jotain onnistuitte ymmärtämään.