Tekkiläisten vauva/lapsikeskustelut

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja micko
  • Aloitettu Aloitettu
Onko suositella hyvää korvakuumemittaria?

Meillä on tämmöinen Cittarista joku tämmöinen:


Näyttää kyllä hyvin jos on oikeasti lämpöä, mutta normaalilämpöjen kanssa luvut on välillä mitä sattuu. Mitä korkeampi lämpö, sitä nopeammin ja tarkemmin luku tulee. Itse pidän kyllä tuota vähän turhana silti. Vaimo haluaa koko ajan mittailla, kun taas itselle mittari on lähinnä lapsen vointi ja kyllä sen nyt muutenkin tuntee onko sitä kuumetta paljon vai vähän. Toki kyllähän tuolla korvamittarilla se sitten aika paljon näppärämmin käy jos sitä lukua haluaa oikeasti tarkentaa.
 
Meillä on joku 40-50 euroa apteekissa maksanut, aika samanlaisia lottokoneita noi kaikki ilmeisesti. Tosiaan jos lapsella on oikeasti kuumetta niin kyllä sen tolla vahvistaa, mutta yleensä sen näkee ja tuntee vauvasta silloin jo muutenkin. Mielenrauhaa noilla toki saa ostettua.
 
Ostettiin itse tällainen kombomittari missä saa otsasta ja korvasta lämmön Medisana TM750 -kuumemittari 35,99. Otsahommasta ei olla saatu yhtään järkevää lukua, eikä meillä vaapero suostu edes moiseen kun menee liikaa aikaa, eli meille aivan turha. Korvasta otetaan lämpö ja taitaa toimia kohtuu tarkasti.
 
Withings otsamittari ollut käytössä. Arpoo kyllä välillä lukuja ja ei sitä voi verrata muihin mittareihin. Mutta kun mittauksia takana useampi niin näkee trendit ja että onko sitä lämpöä vähän vai paljon. Muutenkin kehon lämmöt on yksilöllisiä, niin mitattavan henkilön baseline hyvä olla tiedossa mihin vertaa.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
256 220
Viestejä
4 456 866
Jäsenet
73 693
Uusin jäsen
Vartia

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom