Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
varsinkin jos kelmussa on eilisen mararoonilaatikon rippeitä.....Elmukelmua voi käyttää myös jos tuo baarituttavuuden kotiin ja nainen haluaisi aluksi vähän lipomista alakerrassa mutta luonto ei anna itsellä periksi.
varsinkin jos kelmussa on eilisen mararoonilaatikon rippeitä.....
Juuri näin. Lisäksi PR-mielessä sisällön määrä näyttää isommalta, kun ne siivut on pakattu "ilmavasti".Eikös tuo koske vain niitä ohuen ohut -malleja? Voi olla että jos ohuet leikkeet olisi pakattu päällekkäin niin niitä ei helposti sais rikkomatta irti toisistaan.
Mä syön aika säännöllisesti HKn ohuen ohuita Ylikypsiä palvisiivuja ja niissä ainakin on viipaleet ns. väärin päin eli kun kääntää koko nivaskan 180 astetta niin saa siivuja yksitellen, muuten ne on "alassuin".Juuri näin. Lisäksi pakkaus näyttää isommalta, kun ne siivut on pakattu "ilmavasti".
En ole kokenut koskaan minkäänlaista ongelmaa noiden "ohuen ohuiden" siivujen ottamisessa pakkauksesta. Joku valitteli aiemmin, että ne siivut ovat väärinpäin pakkauksessa avauskulmaan nähden, mutta ei ole kyllä sekään ollut ongelma ainakaan omalla kohdalla.
Olisikohan ihan vaan jonkin tason user erroria, jos se ei onnistu? Tai sitten niitä on eri valmistajilla kovasti erilaisina. Meillä tuppaa olemaan jääkaapissa pääasiassa Snellmannin leikkeleitä, eli suurin osa kokemuksista tulee niistä, mutta on toki ollut satunnaisesti muitakin.
Toi on muuten ihan totta. Sama homma Atriankin leikkeissä.Mä syön aika säännöllisesti HKn ohuen ohuita Ylikypsiä palvisiivuja ja niissä ainakin on viipaleet ns. väärin päin eli kun kääntää koko nivaskan 180 astetta niin saa siivuja yksitellen, muuten ne on "alassuin".
Googlen kuvahaun perusteella Snellman tekee oikein ja HK väärin tuon suunnan suhteen. Itsellä myös lähinnä Snellmannia jääkaapissa joten en ole kokenut ongelmia. Saarioisen pippurikalkkuna taasen on ladottu vanhaan malliin ja niitä on välillä todella vaikea saada ehjänä rasiasta.Mä syön aika säännöllisesti HKn ohuen ohuita Ylikypsiä palvisiivuja ja niissä ainakin on viipaleet ns. väärin päin eli kun kääntää koko nivaskan 180 astetta niin saa siivuja yksitellen, muuten ne on "alassuin".
Striimaaja on nyt "joueur-animateur en direct" – Ranska kieltää englanninkieliset lainasanat peliteollisuudessa
Tässä on toki kulttuurillista tauhkaa takana, mutta onko ihme ettei nuo "viralliset" sanat tartu käyttöön kun ne ovat noin järjettömän pitkiä sanahirviöitä. Jos 4 kirjaimen sana wifi pitäisi korvata 24 merkin hirviöllä niin on aika suunnittelun kukkanen.
Wifin ranskankielinen vastine on tietenkin safi, siis sans fil, eli langaton. Olkaa hyvä, ranskalaiset.
Onko tuollainen Nordean mobiilissa jossain?
Miksi lihaveitsen nimellä myydyssä keittiöveitsessä on tylppä kärki, mutta aivan perkeleellisen terävä tuo terän takakulma?
Ruotsalaisten tapa ehkäistä kännipuukotuksia, kun veitsi on käyttäjän suuntaan terävämpi kuin kärjen suuntaan? Kertaalleen olen leikannut sormen luuhun asti tuohon takakulmaan vaan myönnänkin olevani keskivertoa kömpelömpi, ja melkein joka kerta tuota yleiskokkiveitsenä käyttäessä kaipaisi vastaavasti terävää kärkeä johonkin purkin aukaisuun tms mikä sitten pitää tehdä tuolla "kantapäällä".
Tuollaisen puukon kanssa on kieltämättä helpompi vastata kun kysytään että ottaako mielummin viiltoa vai pistoa...
Oikealla puolella pyörää oikeankätinen eli "normikierre", vasemmalla puolella vasenkätinenTuohon on sellainen hyvä nyrkkisääntö, että molemmat puolet kiristyvät eteenpäin.
No tämä on ihan käytännöllinen näkökanta. Eri lähtökohdat kun tulee valmistettua niin suuria annoksia ja pyritään syömään yhtä ja samaa ruokaa 2-3 päivää.Omasta mielestä se vaan tuntuu turhalta sotkea muiden astioiden lisäksi vielä joku rasia vs siihen että se ruoka on valmiina sellaisella lautasella miltä sen voi syödä.
Sen voi syödä suoraan rasiastakin, toki sivistymätöntä puuhasteluaOmasta mielestä se vaan tuntuu turhalta sotkea muiden astioiden lisäksi vielä joku rasia vs siihen että se ruoka on valmiina sellaisella lautasella miltä sen voi syödä.
Itse ainakin karsastan ruuan mikrotusta muovirasioissa. Ja sitten taas kylmänä nautittaessa saa olla varovainen ettei ruokailuvälineet naarmuta muovirasian sisäpintoja.Sen voi syödä suoraan rasiastakin, toki sivistymätöntä puuhastelua
Itse en karsasta (käytän kyllä mikronkestäviä purkkeja), mutta mistä sitä oikeasti tietää mitä sieltä irtoaa vai irtoaakoItse ainakin karsastan ruuan mikrotusta muovirasioissa. Ja sitten taas kylmänä nautittaessa saa olla varovainen ettei ruokailuvälineet naarmuta muovirasian sisäpintoja.
Rasiasta voi syödä suoraan. Lasiset kestävät käyttöäkin.Omasta mielestä se vaan tuntuu turhalta sotkea muiden astioiden lisäksi vielä joku rasia vs siihen että se ruoka on valmiina sellaisella lautasella miltä sen voi syödä.
Itse en karsasta (käytän kyllä mikronkestäviä purkkeja), mutta mistä sitä oikeasti tietää mitä sieltä irtoaa vai irtoaako
Miksi lihaveitsen nimellä myydyssä keittiöveitsessä on tylppä kärki, mutta aivan perkeleellisen terävä tuo terän takakulma?
Ruotsalaisten tapa ehkäistä kännipuukotuksia, kun veitsi on käyttäjän suuntaan terävämpi kuin kärjen suuntaan? Kertaalleen olen leikannut sormen luuhun asti tuohon takakulmaan vaan myönnänkin olevani keskivertoa kömpelömpi, ja melkein joka kerta tuota yleiskokkiveitsenä käyttäessä kaipaisi vastaavasti terävää kärkeä johonkin purkin aukaisuun tms mikä sitten pitää tehdä tuolla "kantapäällä".
Ikea saa pitää pyöristetyn veitsensä, veitsellä nyt ei sitä ruokaa tarvitse tarjoilla kenellekkän muutenkaan, ja jos joku on niin kömpelö että veitsen kärjestä on syytä huoleen, niin eipä sitä loppua terääkään uskalla antaa käyttöön että pärjätköön sitten voiveitsellä tai lusikalla.
Taisi puhua siitä terän kahvan puoleisesta päästä, ei terän kärjen pyöristyksestä.Eikös joku sankari valitellut juurikin tässä ketkussa saaneensa moisella haavan omaan sormeensa aikaseks?
Taisi puhua siitä terän kahvan puoleisesta päästä, ei terän kärjen pyöristyksestä.
Ei sillä, että itse kokisin tuota ongelmaksi. Tuskin useimmat muutkaan.
Tuo kärki sen sijaan on omituinen.
Kaipa näissä vankilaveitsissä on yhtenä perspektiivinä juuri ajateltu jotain etikettisäännön sovellutusta, mutta on se aika wt ylipäänsä tarjoilla jotain käyttäen kokkipuukon kylkeä lastana. Lähinnä paistin kanssa on perusteltua tuoda se leuku ruokasaliin asti, ja silloin sen sopisi olla tyylikäs klassinen malli.Ikea saa pitää pyöristetyn veitsensä, veitsellä nyt ei sitä ruokaa tarvitse tarjoilla kenellekkän muutenkaan, ja jos joku on niin kömpelö että veitsen kärjestä on syytä huoleen, niin eipä sitä loppua terääkään uskalla antaa käyttöön että pärjätköön sitten voiveitsellä tai lusikalla.
Mites noin käytön kannalta, kuinkapaljon siinä menettää kuin ei ole terävää kärkeä.Kaipa näissä vankilaveitsissä on yhtenä perspektiivinä juuri ajateltu jotain etikettisäännön sovellutusta, mutta on se aika wt ylipäänsä tarjoilla jotain käyttäen kokkipuukon kylkeä lastana. Lähinnä paistin kanssa on perusteltua tuoda se leuku ruokasaliin asti, ja silloin sen sopisi olla tyylikäs klassinen malli.
Paska tuote.
Ainakin normaalin aikuisen ihmisen ylpeyden siitä, ettei osallistu kaikenlaiseen tarralenkkari-invakulttuuriin. Jos veitsen terävin kärki halutaan turvallisuussyistä pois, voi yksinkertaisesti katkaista sentin keulilta.Mites noin käytön kannalta, kuinkapaljon siinä menettää kuin ei ole terävää kärkeä.
Kaipa siinä jotain työturvallisuuteenkin viittaavaa ideaa on. Itse pidän enemmän teräväkärkisistä keittiöpuukoista kun sillä samalla saa esimerkiksi helpommin avattua lihapaketin tai vastaavan (kun se "Revi tästä" ei kuitenkaan toimi) tai kärjellä voi nostella jotain lihanpalaa kuten piikillä jne.Oiskohan tuolle pyöreälle kärjelle noissa pro-veitsissä työturvallisuus keittiössä se päätarkotus, ei tuu kavereihin reikii, kun monta kokkia siellä ahtaassa keittiössä häärii.
Työkalun käsittelyä ei myöskään helpota jos sen hahmottaminen hämärretään.Kaipa siinä jotain työturvallisuuteenkin viittaavaa ideaa on. Itse pidän enemmän teräväkärkisistä keittiöpuukoista kun sillä samalla saa esimerkiksi helpommin avattua lihapaketin tai vastaavan (kun se "Revi tästä" ei kuitenkaan toimi) tai kärjellä voi nostella jotain lihanpalaa kuten piikillä jne.
Tuo näyttääkin huomattavasti normaalimmalta kuin edellä kuvatut vankilaveitset.MAC ainakin käyttää joissakin veitsissään tuota pyöristettyä kärkeä. Ja kyllähän noista aika lailla laajalti tykätään.
Superior Series 7" Utility/Chef's Knife (SA-70)
This 7" Utility/Chef's knife was designed as an upgraded version of our Original series UK-60. It features our trademark rounded tip with a hole punched in the blade and an up-swept handle for better knuckle clearance when using the knife on a cutting board. Knife Specs: Knife Length: 12.00"...www.macknife.com
Mutta eivät käsittelyä (ehkä se huolimattomuus on käyttäjän oma vika). Toki lasikipot on vähän raskaita kuskata esimerkiksi eväsrasioina töissä, varsinkin fillarilla, mutta eipä se oikeen kelmutetulla lautasellakaan onnistu.Rasiasta voi syödä suoraan. Lasiset kestävät käyttöäkin.
Itse suosin pakettien avaamiseen saksia tai jotain muuta kuin parasta lihaveistäni. En ole mikään hifistelijä, mutta yritän pitää parhaimmat välineet iskukykyisinä mahdollisimman pitkään. Ja hommat hoituvat yleensäkin paremmin siihen suunnitelluilla välineillä. Muovisen paketin aukaisu on tietysti veitsen kunnon kannalta vähäinen seikka, toisaalta isolla veitsellä räpiessä voi aueta muukin kuin pakkaus (nimim. haava sormeen, kun katsonkin teräviin esineisiin päin).Kaipa siinä jotain työturvallisuuteenkin viittaavaa ideaa on. Itse pidän enemmän teräväkärkisistä keittiöpuukoista kun sillä samalla saa esimerkiksi helpommin avattua lihapaketin tai vastaavan (kun se "Revi tästä" ei kuitenkaan toimi) tai kärjellä voi nostella jotain lihanpalaa kuten piikillä jne.
Mutta eivät käsittelyä (ehkä se huolimattomuus on käyttäjän oma vika). Toki lasikipot on vähän raskaita kuskata esimerkiksi eväsrasioina töissä, varsinkin fillarilla, mutta eipä se oikeen kelmutetulla lautasellakaan onnistu.
Miksi lihaveitsen nimellä myydyssä keittiöveitsessä on tylppä kärki, mutta aivan perkeleellisen terävä tuo terän takakulma?
Ruotsalaisten tapa ehkäistä kännipuukotuksia, kun veitsi on käyttäjän suuntaan terävämpi kuin kärjen suuntaan? Kertaalleen olen leikannut sormen luuhun asti tuohon takakulmaan vaan myönnänkin olevani keskivertoa kömpelömpi, ja melkein joka kerta tuota yleiskokkiveitsenä käyttäessä kaipaisi vastaavasti terävää kärkeä johonkin purkin aukaisuun tms mikä sitten pitää tehdä tuolla "kantapäällä".
Pitipä googlata.. lihaveitsi kuvahakuun ja ainut tylppäpäinen oli tuo veitsi?Koska kyseessä on lihaveitsi? Tuo pyöreä kärki on omiaan kalvojen poistamiseen (terävä kärki leikkaa aina kalvosta läpi) ja tuo terävä kulma taasen luiden katkomiseen. Eihän noilla mitään tee jos sieltä kaupasta ostaa aina valmiita pihvejä, mutta todella kätevä siis sitten kun sinulla on se pala ruhoa siinä pöydällä mitä alat paloittelemaan.
Yleis/kokkiveitsi on sitten erikseen ja näistä terävä kärki/pyöristetty, tai ainakin ei teroitettu kulma löytyykin.
Toisaalta tappio hajoamisesta ei ole suuri - ja aterian menetys muovikipon kanssa kädettämällä lienee lähes yhtä todennäköistä. Minusta on paljon kivempi hajottaa joskus euron kippo, joka säilyy siihen asti naarmuttomana kuin käyttää jotain nuhjuuntunutta muovista ja saada aina välillä pakkoajatuksia mikromuovista.Mutta eivät käsittelyä (ehkä se huolimattomuus on käyttäjän oma vika). Toki lasikipot on vähän raskaita kuskata esimerkiksi eväsrasioina töissä, varsinkin fillarilla, mutta eipä se oikeen kelmutetulla lautasellakaan onnistu.