- Liittynyt
- 21.10.2016
- Viestejä
- 4 904
Mistä hinta-laatusuhteeltaan hyvää vakuumipussia tai rullaa? Ulkomailta tilaaminen myös ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mistä hinta-laatusuhteeltaan hyvää vakuumipussia tai rullaa? Ulkomailta tilaaminen myös ok.
Tänks, entäs joku oikea "merkkituote"? Onko sellasista jollain suosituksia. Vähän arveluttaa kiinalainen no-name yhdistettynä siihen että ruoka muhii pussissa.eBaystä olen tilannut enkä ole laadussa huomannut moittimista.
Tänks, entäs joku oikea "merkkituote"? Onko sellasista jollain suosituksia. Vähän arveluttaa kiinalainen no-name yhdistettynä siihen että ruoka muhii pussissa.
Anovalle oma ääni. Erittäin simppeli käyttää vaikka ei haluaisi älylaitteen kautta ohjata. Laite seinään ja rullalla valitaan lämpötila.Läksiäislahjaksi kaavailtu sousvide-laite kulinaristille. Mitkä laitteet on nykyisin bang for buck ja painotus helppokäyttöisyydellä? mahdollisuus kypsentää isojakin palasia on tärkeä. 100-200€ olisi hintaluokka(vakuumikone on jo olemassa), pitäisikö olla myös dedikoitu astia käytettävissä, vai jaksaako käyttää kattilaa myös jatkossa?
Anovalle oma ääni. Erittäin simppeli käyttää vaikka ei haluaisi älylaitteen kautta ohjata. Laite seinään ja rullalla valitaan lämpötila.
En mitään hienompaa omaa astiaa hommaisi kuin vaikka ohlsonin halpis kylmälaukku johon kanteen reikä laitteelle. Kattilan kylkeen on myös helppo laittaa kiinni jos lyhyempiä aikoja kypsyttää.
Just. Vanha hintainen on varmasti parempi, koska kalliimpi (Tilattu, saapunut ja silleen)Anova BT versio nyt 94€ posteineen, WiFi 124€
Just. Vanha hintainen on varmasti parempi, koska kalliimpi (Tilattu, saapunut ja silleen)
Just. Vanha hintainen on varmasti parempi, koska kalliimpi (Tilattu, saapunut ja silleen)
Anova tulossa tännekin.
Joku vakuumikone pitäisi vielä keksiä onkohan Tokmannin 50euron laite mistään kotoisin vai kannattaako satsata tuplasumma ja hakea Kärkkäiseltä jompikumpi näistä.
https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/sniper-vs200s-vakuumikone#spca
https://www.karkkainen.com/verkkoka...supreme-vakuumikone---tyhjiopakkauslaite#spst
Toi sniper vaan tekisi suoraan tuplasaumaa, mitä obh ei ilmeisesti tee.Ittellä toi Supreme ja olen kyllä tykännyt. Kohtuu halpa jopa... itse maksoin muistaakseni 159€ aikanaan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Toi sniper vaan tekisi suoraan tuplasaumaa, mitä obh ei ilmeisesti tee.
Muutenkin vähän huonosti jälleenmyyjät noita speksejä ilmoittaa kun yrittänyt vertailla.
Toi sniper vaan tekisi suoraan tuplasaumaa, mitä obh ei ilmeisesti tee.
Muutenkin vähän huonosti jälleenmyyjät noita speksejä ilmoittaa kun yrittänyt vertailla.
Mulla tuollainen OBH:n OBH Nordica Chef 7945 tyhjiöpakkauslaite, teräs - Prisma verkkokauppa
Näyttäisi clasulla olevan tällainen tarjouksessa. Tyhjiöpakkauslaite Food Sealer OBH Nordica - OBH NORDICA | Cl...
Tärkeintä on nyt kuitenkin vain se että se imaisee ilmat pois pussukasta, muuten aika se ja sama. Tuplasauman voit tehdä itse jos niikseen parhaaksi näet ja kunnon pusseilla ja pitämällä huolta siitä ettei saumaan jää kosteutta pääsee jo pitkälle eikä pelkoa vuodoista ole.
Itsellä on samainen laite ja tulee tehtyä useimmiten tuplasaumoja. Kyllähän tuosta iso apu olisi, jos laite tekisi ne suoraan. Eli suosittelen kyllä kaikkia ostamaan tuplasaumaavan laitteen, jos sellainen on tarjolla about samaan hintaan.
Itse en tee tuplasaumaa ellei ole epäilys että edellinen sinetöinti meni perseelleen (kosteutta saumaan = ei tartu kunnolla) mutta muuten luotan ihan kertasaumaamiseen. Jos samaan hintaan sitten saa niin mikä jottei. Henk.koht. en alkaisi metsästämään tuplasaumaavaa laitetta kissojen ja koirien kanssa.
Onkos porukka valmistanut kokonaista broileria Sous vide -tekniikalla? Miten on onnistunut?
Nappasin kaupasta kokonaisen jyväbroilerin extemporeena matkaan kun tarjouksessa oli. Komeus oli valmiiksi pakattu vakuumiin, joten nakkasin sen sellaisenaan aamulla valmistumaan. 65 C ja 6 h oli anovan ohjeessa, joten tuolla mennään.
Tyhjiöpakkauslaite Food Sealer OBH Nordica
79,95 €99,95
Tyhjiöpakkauslaite Food Sealer OBH Nordica - OBH NORDICA | Cl...
Oliko tämä ihan toimiva laite?
Joo, perehdyin hiukan lisää näihin laitteisiin. Tilasin myös tuplasaumaavan OBH:nItsellä on tuo ja on se hommansa ajanut. Ei ole kokemusta muista laitteista, joten vertailukohtia ei ole.
Jos nyt ostaisin itse vakuumikoneen, niin tilaisin tuplasaumaavan laitteen. Tuon kanssa ainakin on joskus ongelmaa, jos saumaa pääsee yhtään nestettä (lihoissa on aina yleensä sen verran, että vakumoidessa imaisee saumaan ne). Joku taisi linkata aiemmin amazon.destä jonkun pätevänoloisen laitteen.
Tekeekö tuo vakuumikone tuplasauman vai oliko se siinä kalliimmassa versiossa?Mulle on tullut sellainen "ongelma", että pakastimiin on joutunut noin 50 kiloa hirvenlihaa. Koska hirvenlihaa ei jaksa aina samalla tapaa nauttia, päätin ostaa vakuumikoneen ja sous vide -laitteen.
Vakuumikoneeksi ostin Caso VC10:n Saksan Amazonista ja läjä pusseja
Sous vide-laite on myös Saksan Amazonista Wancle Sous Vide
Isänpäiväksi ajattelin valmistaa hirven ulkofilettä em. laitteilla.
Tekeekö tuo vakuumikone tuplasauman vai oliko se siinä kalliimmassa versiossa?
Tämä tekee vain yhden sauman. Jostain Cason mainoksesta sain käsityksen, että myös tämä halvempi malli tekee tuplasauman ja sen perusteella menin ostamaan.
VC100 ilmeisesti tekee tuplasaumaa.
Joutuu tällä VC10:llä ehkä 10 sekuntia odottelemaan ensimmäisen sauman jälkeen, että voi toisen tehdä. Nappulasta ei tapahdu hetkeen mitään.
VC100 tekee tuplasauman. Itsellä ennestään OBH Nordica, mutta myyn sen pois, kun tilalle tulitällä viikolla VC100. Riistaa vakumoidessa monesti lihassa on sen verran kosteutta, että tarvii tupla- tai triplasauman, eikä jaksa odotella tuota ~10 sekuntia.
Kyllä käy foodlockeriin mikä tahansa max. 30cm leveä rulla. Itsellä käytössä motonetin foodmax merkkinen tavara.Sikäli kun ymmärsin, foodlocker käyttää omakohtaisia pusseja, ts. ei käy mikä tahansa vakuumirulla tms.
Hankin tässä Anovan black friday tarjouksesta ja tänään tuo sitten saapui. Pettymyksekseni laite pitää korkeataajuista vinkunaa, semmoista etten voisi kuvitella jättäväni sitä yöksi päälle. Siinä määrin häiritsevä se ääni on. Katoin youtubesta hieman videoita aiheesta Anova sound, niissä ei kyllä yksikään pitänyt vastaavanlaista ääntä. Harmillista. No laitoin jo viestiä tuotetukeen, että laitetaan vaihtoon.
Positiivisena puolena: Kokeilulohesta tuli ihan hyvää. Parin sentin paksuinen pala, tuntit 50 asteessa. Hieman siinä rajoilla voiko tarjota vaimolle, hänelle pitäisi olla varmaan hieman kuivempaa ja helpommin silppuuntuvaa.
Kyseessä oli vain yhden hengen annos ja oli sen verran nälkä etten jaksanut alkaa käristämään. Olisihan siihen kyllä voinut kokeilla creme brule -poltinta...Ette ruskistaneet lohta päältä millään?