Sinä hyödyt siitä, mitä Jimm's tietää! / Jimm's PC:n oma ketju

Viestiketju alueella 'Yritykset, jälleenmyyjät ja yhteisöt' , aloittaja Jimm's, 18.10.2016.

 1. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei valitettavasti ole varaosia meillä. :/
   
 2. hro

  hro

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  04.05.2018
  Pakko itsekin antaa hieman palautetta. Kun menin eilen chattijonoon, niin edelläni oli kymmenen henkeä. Noin 2h odottamisen jälkeen edelläni oli yksi henkilö. No ajattelin että kohtahan sitä varmaan pääsee sanomaan asiansa, mutta eihän sitä päässy. 3.5h olin jonossa, jonka jälkeen päätin, että en jaksa enää jonottaa chatissä, enkä kysellä, että milloin saan oikeasti tilatut tuotteet, kun tuotteiden käsittelyssä ja tuotteiden odottelussa tuntui kestävän kauan, eikä arvioidut toimitusajat tuntuneet pitävän. Peruin sitten tilauksen sähköpostitse ja laitoin sitten samat tuotteet amazonista tulemaan. Nyt toivon vaan, että peruutussähköposti huomataan (ajoissa), eikä tule mitään lisäsäätöä.
   
 3. jobbus

  jobbus

  Viestejä:
  514
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse muistaakseni olin yhteidessä heihin thermalright.de sivuston antaman support e-mailiin ja vastaus tuli muistaakseni thermalright.tw osoitteesta. On jo pari vuotta aikaa. Aika erilainen toi sun saama vastaus kun minulla oli tosi hyvä kokemus tuo. Kokeile laittaa vielä johonki toiseen support maili osoitteeseen.

  Edit. Käyppä laittamassa sieltä thermalright.de sivustolta yhteydenotto. Sen sivuston saa englannin kieliseksi ylä vasemmalta
   
 4. tatulpin

  tatulpin

  Viestejä:
  868
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Jaa, kyllä mulla vaan lähti eilen tilatut romut heti, toimitustapana tosin oli kotiinkuljetus.
  Tänään tilasin lisää tavaraa ja chatissa kyselin jos sais heti matkaan, onnistui.
   
 5. antero

  antero

  Viestejä:
  2 663
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Ennakkotarjous vai ?
   
  TheMeII ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 6. Oui

  Oui

  Viestejä:
  29
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Torstaina 7.2. yöllä 02:00 tilattu tuote jota oli heti saatavilla ja toimitusaika 1-4 pv. Ei vielä edes lähtenyt. Chätistäkin asiaa jo kysäisin ja kertoi että tavaraa hyllyssä on ja että keretään varmaan lähettämään neljäntenä päivänä. Mutta eipä ole vielä nytkähtänyt ja mikäli sitä kokoajan hyllyssä on ollut kuten tilaushetkellä, niin miten tuo lähettäminen on nykyään niin vaikeaa/hidasta. (oletan kuitenkin, että 4pv on tosiaan 4 työpäivää, joka tuli tänään täyteen)

  Ennen tullut 1-2 pv sisään tavarat aina, jonka takia nyttenkin tilailin jimmyltä, vaikka olikin 10e kalliimpi kuin toisaalla. Olin valmis maksamaan hieman enemmän koska on ostohistoriaa muutenkin ja oletin toimituksen olevan yhtä nopeaa kuin ennenkin.

  Näistä toimitusongelmista on nyt saanut pitkin talvea lukea, niin pitänee jatkossa miettiä kantaako roposensa toisaalle..
   
  Mnikey ja alias009 tykkäävät tästä.
 7. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  4 892
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  On kyllä ollu kieltämättä omistuista että ykskaks vuoden vaihtuessa on taso laskenu ku lehmän häntä toimitusten ja käsittelyjen suhteen.
   
  Skrapa tykkää tästä.
 8. drax

  drax

  Viestejä:
  89
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Kyllä oma tilaus lähti heti samana päivänä, kun chatissa mainitsin että olisi kiire.
   
 9. Sauros

  Sauros

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2018
  On tullut tilattu vuoden sisään tavaraa EU:n alueella varmaan 30 eri kaupasta ja melkein kaikki ovat saaneet paketin matkaan seuraavaksi päiväksi paitsi Jimms. En tiedä mikä järki tilata, jos Saksasta tulee samalla nopeudella huomattavasti edullisemmalla.
   
 10. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hyvää keskiviikkoa, arvon techiläiset!
  Jälleen on yön aikana virinnyt keskustelua noista toimitusajoistamme, ja chattiin liittyvästä palautteesta päätellen aspallakin on ollut siinä määrin kädet täynnä, etteivät ole huomanneet ottaa osaa keskusteluun! Todella harmillista, että emme ole onnistuneet täyttämään foorumilaisten oikeutetusti korkeita odotuksia. :(

  Tuo @hro :n mainitsema jonotusaika kuulostaa vähintäänkin erikoiselta ja täysin kohtuuttomalta, eli jos pystyisit vaikka laittamaan tästä ihan vaikka asiakaspalveluun lisätietojen kanssa mailia (siis ihan virallinen reklamaatio), niin voidaan selvittää taustalla oleva syy ja korjata puute! Koskee myös muita, jos on ollut vastaavanlainen tilanne!

  Toimitusaika-arvojen puitteissa ollaan hyllytuotteiden osalta (1-4 työpäivää tilauksesta), eli suunta on kyllä onneksi jo ylöspäin. Ei kyllä valitettavasti vieläkään pystytä siihen salamannopeaan tahtiin, mihin olette menneinä vuosina tottuneet. Korjausliikkeitä on tehty ja tehdään edelleen.

  Itseämme lainataksemme:

  Tässä vielä tuo jimms_antin postaus, mikäli meni joltain ohi.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Loppukaneetti: pyytäisimme sesonkiruuhkaohjeistuksen mukaisesti nöyrimmin olemaan esim. yksärillä yhteydessä, mikäli oman tilauksen kohdalla on kriisi, varsinkin jos chatti tuntuu takkuilevan! Ongelmat on tehty ratkottaviksi ja ollaan täällä teitä varten! Kiitos rakentavista palautteista ja kärsivällisyydestänne! :)
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2019
  Taneli-, Mikro-Make, Frank Wilsson ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 11. Narghar

  Narghar

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Ihan uteliaisuudesta tästä B-stock vs uusi hinnoittelusta. Onko toi teiän mielestä kohtuullista hinnoittelua asiakaspalautetulle tuotteelle, uuden mukana tulee vielä kolme peliäkin mukana? Muuten en ois tohon ees kiinnittänyt huomiota mutta facebookissa tuli vaan postaus vastaan #hyvädiili #melkoreilua :D

  Tuotehaku - Jimms.fi
   
  Topixx tykkää tästä.
 12. Focus0

  Focus0 Technical Specialist Make ATK Great Again Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 567
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  En kyllä ymmärrä ihmisten nillitystä toimitus-ajasta/ajoista. Ymmärtäisin jos toimituksia jäis lähtemättä/toimittamatta mutta tässä tapauksessa puhutaan vain lisäpäivistä yleensä.
  Kuten todettua niin helppohan se on aina tulla tänne huutelemaan että "Missä mun tilaus viipyilee??!".
  Moni muukin on täällä todennut että pääsääntöisesti tuotteet ovat olleet hyvässä ajassa perillä ja olen itse ollut jo vuosia tyytyväinen hintoihin ja kohtuullisiin toimitus-aikoihin.
  Tämän päivän pullamössökansa olettaa että tuotteet olis heti kotiovella kun heittää tilauksen sisään. :wtf:
   
  Calderone tykkää tästä.
 13. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Moikka! Tarkistellaan tuo tuotevastaavalta :) B-stocktuotteiden hinnoista saa ja pitääkin antaa palautetta, jos joku tuntuu täysin kummalliselta :)
   
  Narghar tykkää tästä.
 14. Skøgø

  Skøgø Team Apex Legends

  Viestejä:
  414
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Minullakaan ei ole pahaa sanottavaa Jimmssistä. Sunnuntaina laitoin tilaukseen Alphacoolin vesisäiliön, joka oli selvästi halvempi kuin Saksasta tilatessa. Lisäksi chatissa sain hyviä tuote-ehdotuksia, kun en itse löytänyt tarkoitukseen sopivaa komponenttia. Tälläisesti asiakaspalvelusta voi vain haaveilla muualta tilatessa :tup:
   
  Focus0 ja Jimm's tykkäävät tästä.
 15. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  JoonaxPeke tykkää tästä.
 16. mikazo

  mikazo

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Tuleeko Jimmsiltä ilmoitus kun tavara on postitettu, vai tuleeko vain postin saapumisilmoitus kun paketti noudettavissa? Maanantaiaamuna tehty tilaus "heti saatavilla", odottelin että paketti olisi perjantaiksi tullut, mutta ei taida keretä..
   
 17. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Seurantakoodi tulee, kun tilaus on lähetetty. Pois lukien kirjeet, joista ei generoidu seurantaa.

  Edit: laita tilausnumero yksärillä, niin voidaan tarkistaa tilanne :)
   
 18. d0m1n4t0r

  d0m1n4t0r

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  Eli et ole itse tilannut viime aikoina mitään, tai sulla on sitten säkällä aina pelittänyt, niin kellään muullakaan ei voi olla ongelmia? Näinhän se menee...

  Kyllähän se nyt niin on, että kun varastossa olevalle tuotteelle lukee 1-4 päivän toimitusaika, mutta tuote on jo sen 4 päivää tilassa "lähetettävissä, odottaa käsittelyä", eli myöhästyy tuosta toimitusajasta vähintään sen päivän tai kaksi, niin alkaa ihmetyttämään, että mitä siellä tehdään. Ennen tosiaan aina lähti samana päivänä tai seuraavana aamuna, nyt useampaan otteeseen menee varastotuotteella tuo luvattu toimitusaika jo käsittelyyn.
   
  Topixx tykkää tästä.
 19. Focus0

  Focus0 Technical Specialist Make ATK Great Again Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 567
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Itse asiassa kyllä olen tilannut tässä ihan viime kuun alkupuolella ja pari viikkoa sitten.
  Näinkö sanoin että muillakaan ei voi olla ongelmia?? Kirjoitin Moni muukin on täällä todennut että pääsääntöisesti tuotteet ovat olleet hyvässä ajassa perillä

   
  Calderone tykkää tästä.
 20. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Hei laitan yv:n niin vastailkaa nopiaan :)
   
 21. Oui

  Oui

  Viestejä:
  29
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Jos tuotetta on hyllyssä ja ilmoitettu toimitusajaksi 1-4 pv, niin kuluttaja tietysti odottaa saavansa tuotteensa tuon ajan puitteissa. Mikäli ei ole aikomustakaan tuotetta saada oikeasti tuona aikana toimitettua, pitäisi sivulla ilmoittaa realistinen toimitusaika. Ja montako lisäpäivää mielestäsi kuuluu sitten sallia? Jos olisi minun tuotteen kohdalla lukenut suoraan toimitusaika 3-6pv, niin olisi jäänyt tilaamatta.

  Itselläkin ratkaisi juuri tuo nopeasti oletettu toimitus, että jälleen valitsin Jimssin ostopaikakseni. Ja kuten aikaisemmin mainitsin, hintakin oli jimmyllä korkeampi kuin muualla, mutta toisaalla olisi joutunut tämän viikon lopulle odottamaan tuotetta, kuten nyt kävi tässäkin tapauksessa, joten sain 10€ opetuksen. (ei vaikuta omaan talouteen)

  Tämä pullamössökansalainen on jimmyltä useita kertoja tilannut ja aina ennen on toimitusajat ollut todella nopeat. Kun nyt kuitenkin selaat fb ryhmiä/discordia/forumia, niin todella monella samoja kokemuksia. Tottahan toki on myös osa porukasta saanut myös nopeasti tavaransa, mutta kasvavassa määrin on näitä hidasteluvalituksia tullut.

  Se ettei ole mikään sesonki/teema/tapahtuma ei vaikuta ruuhkaisuuteen. Ymmärrän toki, että on hiihtolomaa/sairaslomaa päällä ja näin ollen saattaa aiheuttaa ruuhkaa, mutta eikö olisi reilua asiakkaalle tästä ilmoittaa tai oikeasti vaihtaa sivuille vaikka jokin "ruuhkamode" päälle, jolloin sen hetkiset epärealistiset 1-4pv toimitusajat muuttuisivat realistisimmaksi.
   
  Kaitzschu, Ihmemies, sjpok ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 22. Anduril

  Anduril

  Viestejä:
  52
  Rekisteröitynyt:
  26.09.2017
  Annetaan nyt palautetta itsekkin lähetysnopeudesta. Kuuloketeline, jonka tilasin 7.2 ja jota oli varastossa, ei ole vieläkään lähetetty. Ainakaan minulle ole tullut lähetystunnuksia jne ja tilauksen tila on vieläkin "toimitettavissa, odottaa käsittelyä".

  Tämmöset tilaukset pitäis tulla perille parissa päivässä, ei viikossa.

  Chatissa kysyin asiasta, ei vastattu
   
  jko ja Topixx tykkäävät tästä.
 23. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Moi! Laitatko lisätiedot yksärillä, niin tarkistetaan mikä meininki! Tuosta chattiin vastaamattomuudesta on tänään laitettu kipakkaa palautetta asiakaspalvelun puolelle. Ilmeisesti viestien volyymi on aivan käsittämätön, juuri toimitusaikakyselyiden vuoksi :/
   
 24. xami89

  xami89

  Viestejä:
  144
  Rekisteröitynyt:
  08.03.2017
  Vähän venähti kyllä totuttua pidemmäksi toimitusaika kun 6.2 olin laittanut tilauksen sisään. Mutta siinä ne viimein ovat, sai illaksi ohjelmaa :D

  IMG_20190213_162523.jpg
   
  Jimm's, krtz ja Topixx tykkäävät tästä.
 25. Hellsinki

  Hellsinki Kapteeni pienkonekorjaaja Tukijäsen

  Viestejä:
  873
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Mikä siellä jimmsillä kestää tavaroiden lähetyksessä? Pitäskö palakata lisää henkilökuntaa. 3 tavaraa tilasin ja kaikki odottaa käsittelyä.

  Nykypäivänä tämä on jo surkeaa palvelua ja seuraavalla kerralla tilaan jostain aivan muualta.
   
  Ihmemies ja Topixx tykkäävät tästä.
 26. LaDeX

  LaDeX

  Viestejä:
  974
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eiköhän tämä ulina toimitusajoista ole jo käsitelty?
   
  WanhaPatu, Kurppa, tarmo2011 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 27. Hellsinki

  Hellsinki Kapteeni pienkonekorjaaja Tukijäsen

  Viestejä:
  873
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  En ole lukenut ensimmäistäkään viestiä asiaa koskien.. Minulle uusi asia.
   
 28. Lerbatov

  Lerbatov

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Melkeinpä joka kolmas postaus koskee asiaa, viimeiseltä 20 sivulta :D
   
  Focus0, Topixx ja LaDeX tykkäävät tästä.
 29. Höyrykone

  Höyrykone

  Viestejä:
  94
  Rekisteröitynyt:
  30.12.2016
  Skrapa ja Topixx tykkäävät tästä.
 30. rth

  rth

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Töihin siitä. (Linkissä paikka Jimmsille)
  Avoimet työpaikat - Haku hakutekijöillä
   
  Rouxinol, Topixx ja tarmo2011 tykkäävät tästä.
 31. Hellsinki

  Hellsinki Kapteeni pienkonekorjaaja Tukijäsen

  Viestejä:
  873
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
 32. makke95

  makke95 Make ATK Great Again

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Kiitos tilauksen mukana tulleista karkeista.
  Uskon, että @Jimm's porukka tekee parhaansa saadakseen asiat rullaamaan. Noin 10vuotta ollut asiakkaana ja tuhansia euroja mennyt rahaa. Tälläkin hetkellä "pitkästä" aikaan vaihtelen koteloa ja muutama tilaus vetämässä erikoisemmista tuotteista joita vain jimms tuo maahan. Toki mahdollista olisi tilata saksasta säästää 5-10e jotka on pieni summa jos tulee takuu asioden hoidossa ongelmia saksan maalta tilatussa. Ja etenkin ennen muron nykyään iotechin kautta on saanut ns paikallis hengessä hyvää palvelua.
   
  Focus0 ja Juha Uotila tykkäävät tästä.
 33. paistikas

  paistikas

  Viestejä:
  4
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2019
  Tulin vaan kommentoimaan tuota, että osa tuntuu saavan chatissa ruinaamalla tavaransa liikkumaan jonon ohitse kun taas osa ei. Vaikka tietty näissä asioissa pitäisi jaksaa odotella, niin kyllä se vähän syö miestä jos joutuu yli viikon odottelemaan tavaroita, jotka on valmiiksi varastossa odottamassa lähetystä. Yhtenäiset toimintatavat voisi olla ihan kova juttu tuon chatin osalta.

  Pitänee laittaa tilaus peruutukseen ja sortua kilpailijan hyllylle kun pitäisi tilaus saada ennen viikonloppua ja nyt kovasti näyttää siltä, että se ei tätä kautta tule tapahtumaan.
   
  Oui tykkää tästä.
 34. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Moi! Avattiin tilannetta tuossa ylempänä! Kuten sesonkiaikanakin niin ATK-kriisin yllättäessä voi ottaa yhteyttä yksärillä (tai chatissa, mutta ruuhkavarauksella!). Kyseinen toimintatapa ei ole keneltäkään muulta pois, koska aspalaiset keräävät siis kykyjensä mukaisesti nämä hyvän asiakaspalvelun hengessä itse (logistiikkaa kuormittamatta). Pyytäisin siis laittamaan yksäriä jos on hätä!
   
  Joonass tykkää tästä.
 35. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kiitos palautteesta! Avasimme asiaa täällä!
   
 36. Kuro

  Kuro

  Viestejä:
  511
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Syystäkin tuosta ulistaan, kun ennen totuttu 2-3pv ja tuote oli jo hyppysissä.
   
 37. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 227
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kaveri tilasi valmiskonepaketin 18.1. eikä ollut vielä toissapäivänä 12.2. kasattu konetta. Kaikki osat oli kyllä varattuna tilaukselle. Kaveria ei niin vaivannut vaan minua jo vähän :D Arvio on kuitenkin 1-3 vk tilauksesta.
   
 38. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tilauksesta kasattavat koneet valmistuvat tällä hetkellä keskimäärin noin 3 viikossa tilauksesta, sillä Talviassykoneiden jälkitarkistukset työllistävät. Jos tilauksesta on kulunut yli kolme viikkoa, voin tarkistaa tilanteen kunhan laitat tiedot yksärillä :)
   
  Starglazer tykkää tästä.
 39. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 227
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kiitos tiedosta, minä varmaan kysyisinkin mutta kaveri on vähän rauhallisempi tapaus :) Kone tulee sitten kun se tulee!
   
 40. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 41. d0m1n4t0r

  d0m1n4t0r

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  Lauantaina tilattu varastossa ollut tuote, eilen aamupäivälläkin viestiä laitettu mutta kovasti vielä käsittelyä odottaa tilaus :(
   
 42. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei osu yksäri silmään nyt? :eek:

  Edit: löyty haulla, ja tilaus on tosiaan tänään toimitettu!
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2019
 43. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Eilen tilattu kotelo ja äsken perillä 23h meni tulla ei paha siis! Vaikka olikin hieman häasäkkää teilläpäin ettei tiennyt tuleeko koppaa milloin.
   
 44. Jimm's

  Jimm's Jimm's PC-Store Yhteistyökumppani

  Viestejä:
  3 687
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin, sähän ehdit tässä välissä tilata ja perua, eli tää käsiteltiin poikkeuksellisesti meidän aspan toimesta sen aikaisemman päivämäärän mukaan :)
   
  JoonaxPeke tykkää tästä.
 45. JoonaxPeke

  JoonaxPeke

  Viestejä:
  1 252
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  jep eli hyvin meni :) ja kun on yhteydessä teihin suoraan niin homma rokkaa :) plus soitolla saa nopeesti kiinni :) mut virheitä sattuu sille ei voi mitään ja kuitenkin ongelmat tehty ratkottaviksi kunhan saatte tukkurit ja ruuhkan kuntoon :) Otetaan kuitenkin huomioon et vk:lla kestää yleensä myös se 3-4 pvä ennen kuin tavara liikkuu nopeitenhan saa kun hakee turuust ;)
   
 46. majm

  majm

  Viestejä:
  516
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kerrankin m-itx bundle!
   
  Mipek, Starglazer ja Bronson tykkäävät tästä.
 47. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 005
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Yllättävän nopeasti oma tilaus tuli kun ottaa huomioon että ei ollut edes varastossa, hatun nosto siitä :happy:
   
 48. CountD

  CountD

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2018
  Suomalaisen ravintolan pitkässä jonossa ihmiset odottelee kiltisti, koska he tietävät että jossain vaiheessa sisään pääsee kuitenkin (onhan tuo ravintola kuitenkin todettu jonottamisen arvoiseksi paikaksi). Mutta yhtäkkiä jonon hänniltä alkaa kuulua narinaa, että pitäisi päästä nopeammin sisään. Kaikkien jonossa olevien hämmennykseksi ravintoloitsija alkaa kuin alkaakin ottamaan näitä huutelijoita sisään pitkän jonon ohi. Näin saadaan muutamalle ihmiselle hyvä mieli, mutta kaikille muille jonossa oleville jääkin suuhun ulosteen makua. Tälläinen makuelämys aiheuttaa kunniallisen jonottajan mieleen ajatuksen, menisinkö kuitenkin ensi kerralla syömään siihen toiseen ravintolaan. Siellä kuulemma palvellaan asiakkaita tasapuolisesti ja Wiener Schnitzel on usein tarjouksessa.
   
  Nasonex ja Oui tykkäävät tästä.
 49. rth

  rth

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko tässä nyt jotain epäselvää? Saatoin alleviivata.

   
 50. Mipek

  Mipek

  Viestejä:
  126
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Siis itsekkin tilasin sunnuntaina kotelon ja tahnat... tiistaina ei oltu vielä pakettia saatu matkaan ja keskiviikkona lähti edellinen kone ostajan matkaan... laitoin tiistaina jimmssille viestiä, että mikä on kun ei paketti ole lähtenyt... ja laitoin myös, että koneen muut osat on pöydällä ja kotelo vaan puuttuu ... tänään tuli koppa ja ihan ok. fiilis kun tietää, että siellä on noita lähetyspuolen ongelmia ollut.