Sähköautojen (ja hybridien) latausinfra taloyhtiöissä

Taloyhtiössä on parkkipaikkaremontti loppusuoralla, jonka yhteydessä vedettiin sähköt ja latausvalmius infran osalta 11kwh lataukseen. Kuormanhallintaa ei ole sähkökeskuksen päässä, koska suunnittelijan mukaan sitä ei ainakaan alkuvaiheessa tarvita.

Taustajärjestelmäksi on nyt viritteillä eparking ja laitteiden osalta osakkaat ostavat omat laitteensa, jotka laitetaan muutostyönä paikalle lämmitystolpan tilalle. Laitteen pitää olla yhteensopiva eparkingin kanssa ja taloyhtiön pitää vielä hyväksyä laitemalli (mutta käytännössä mikä vaan yhteensopiva ok). Ennalta hyväksyttyjen listalle on nyt tulossa alkuun vain Zaptec Pro, mutta omasta mielestäni se on nyt turhankin hieno laite kun hinta-arvioksi on annettu 1600e asennettuna.

Olisiko täällä kokemusta hyvistä kolmivaihelatureista vastaavaan käyttöön, joissa selviäisi vaikka lähempänä 1000e hintalappua? Vai onko tämä niitä paikkoja joissa ei kannata lähteä säästelemään? Aika paljon saa kilsoja jo painella että saa edelliset bensakulut kirittyä :)

Edit: Täydennetty tekstiä
Meillä hieman vastaava tilanne. Tulisi löytää eParking-yhteensopivia laitevaihtoehtoja hintoineen ja hankalaksi on tehty. Yksi tarjous saatu, jossa UTUMax 2x11 kW + 2xSuko (tuotekoodi: M16-2TH-N1) putken ja asennuksen kanssa irtoaa hintaan 3700 €.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
254 740
Viestejä
4 429 453
Jäsenet
73 414
Uusin jäsen
Käpykukkaro

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom