Robotit ja tekoäly vie työpaikat

Bloombergin artikkelin mukaan Altman &CO neuvottelevat jälleen OpenAI:n kanssa paluusta.

OpenaAI:n uusi TJ Emmett Shear on pyytänyt hallitukselta selvitystä Altmanin potkujen syistä. Ilmeisesti Shear on sanonut eroavansa jos ei saa tyydyttävää vastausta.

Microsoftin Satya Nadella ei ole vieläkään saanut selvitystä Altmanin potkuihin johtaneista syistä. Nadellan mukaan Altman voi palata OpenAI:n johtoon tai siirtyä Microsoftille. Joka tapauksessa Altman tekee Nadellan mukaan yhteistyötä Microsoftin kanssa.

Adan D'Angelo, joka on Quora-nettisaitin perustaja, jossa voi esittää kysymyksiä ja saa vastauksia, ei vastaa mihinkään kysymyksiin. Eivät myöskään kaksi muuta hallituksen jäsentä. Ilmeisesti lakimiehet ovat näin neuvoneet todennäköisten tulevien oikeusjuttujen vuoksi. Sijoittajat tuskin tulevat hyväksymään yhtiön arvon romuttamista.
 
OpenAI:n entiset työntekijät ovat julkaisseet kirjeen, jonka Elon Musk jakoi Twitterissä. Nyt kirjettä ei enää ole nähtävillä alkuperäisessä linkissä, mutta löytyy kuvina esimerkiksi täältä.

Siitä ei ole tietoa onko kyseessä totuus vai aikanaan erotettujen työntekijöiden kosto, väärennös vai mikä lie.

ChatGPT-4:n tekemä suomenkielinen yhteenveto spoilereissa.
Kuvassa on kirje OpenAI:n hallitukselle, jossa ilmaistaan huoli OpenAI:n äskettäisistä tapahtumista ja syytöksistä Sam Altmania vastaan. Kirjoittajat ovat entisiä OpenAI:n työntekijöitä, jotka jättivät yrityksen merkittävien muutosten ja mullistusten aikana. He pyytävät hallitusta tutkimaan syytökset perusteellisesti ja toteuttamaan asianmukaisia toimia. He ehdottavat muun muassa, että tutkinta laajennettaisiin kattamaan Altmanin toimet elokuusta 2018 lähtien, kun OpenAI alkoi siirtyä voittoa tavoittelemattomasta yhtiöstä voittoa tavoittelevaksi yhtiöksi.

He myös pyytävät, että annettaisiin mahdollisuus anonyymeihin lausuntoihin entisiltä työntekijöiltä, jotka irtisanoutuivat, joutuivat sairauslomalle tai irtisanottiin kyseisenä aikana, ja että suojattaisiin niiden henkilöllisyydet, jotka tuovat esiin tietoja, jotta he eivät joutuisi kostoiskujen kohteeksi.

Kirjeessä mainitaan, että merkittävä määrä työntekijöitä työnnettiin ulos yhtiöstä, jotta siirtyminen voittoa tavoittelevaan malliin olisi mahdollista, ja että tämä näkyy työntekijöiden vaihtuvuusluvuissa tammikuusta 2018 heinäkuuhun 2020, jotka olivat yli 50%.

Entiset työntekijät kuvaavat, miten Altmanin ja Greg Brockmanin johtaman yrityksen toiminnassa oli häiritseviä petoksen ja manipuloinnin malleja. Heidän mukaansa Altman ja Brockman tukahduttivat erimielisyyksiä ja loivat pelon ja uhkailun ilmapiirin, mikä esti merkityksellisen keskustelun OpenAI:n työn eettisistä seurauksista. He tarjoavat konkreettisia esimerkkejä Altmanin ja Brockmanin epärehellisyydestä ja manipulaatiosta.

Kirjeessä kerrotaan lisää syistä, joiden takia entiset OpenAI:n työntekijät ovat huolissaan yrityksen nykyisistä käytännöistä ja Sam Altmanin toimista:

  • Gregin väitetään syrjineen sukupuolensa korjauksessa olevaa työntekijää, mikä johti vihamielisen työympäristön syntymiseen ja kyseisen työntekijän irtisanomiseen.
  • Sam Altmanin syytetään ohjanneen IT- ja operaatiotiimin tekemään tutkimuksia työntekijöistä ilman johdon lupaa.
  • Sam Altman käytti väitetysti OpenAI:n voittoa tavoittelemattoman statuksen resursseja henkilökohtaisiin tarkoituksiinsa, erityisesti henkilökohtaisen kaunansa vuoksi Elon Muskiin.
  • Operaatiotiimin syytetään hyväksyneen hiljaisesti Gregin erityiskohtelun, jotta he eivät joutuisi mustalle listalle.
  • Brad Lightcapin mainitaan pettäneen lupauksensa tehdä julkiseksi dokumentit, jotka selittävät OpenAI:n voitonjakorakenteen ja sijoittajakohtaiset voittokatot.
  • Sam Altmanin kerrotaan antaneen ristiriitaisia lupauksia tutkimusprojekteista laskentakiintiöiden suhteen, mikä aiheutti epäluottamusta ja riitelyä sisäisesti.
Kirjeessä korostetaan, että vaikka todisteita Samin ja Gregin väärinkäytöksistä on kertynyt, OpenAI:n jäljellä oleva henkilöstö seuraa heitä sokeasti, pelosta seurauksia kohtaan. Kirjoittajat kritisoivat OpenAI:n hallintorakennetta, jonka he väittävät Samin ja Gregin suunnitelleen niin, että se eristää työntekijät voittoa tuottavista operaatioista ja suojaa johtoa vastuusta.

Lopuksi kirjeessä kehotetaan OpenAI:n hallitusta ottamaan kantaa epäeettisiin käytäntöihin ja aloittamaan itsenäinen tutkinta Samin ja Gregin toimista. Kirjoittajat pyytävät hallitusta pysymään uskollisena OpenAI:n alkuperäiselle missiolle ja välttämään voittoa tavoittelevien etujen paineita. He korostavat, että tekoälyn tulevaisuus ja ihmiskunnan hyvinvointi riippuvat eettisestä johtajuudesta ja läpinäkyvyydestä. Kirjeen allekirjoittajat esittäytyvät entisinä OpenAI:n työntekijöinä.
 
Sam Altman palaa OpenAI:n johtoon.

- Altman ei aluksi ole hallituksessa, mutta todennäköisesti saa hallituspaikan myöhemmin
- Adam D'Angelo jatkaa hallituksessa toistaiseksi
- Toner ja McCauley eivät jatka hallituksessa
- Uusista hallituksen jäsenistä sopiminen on ollut neuvotteluissa vaikea asia
- Microsoft tullee saamaan edustajan hallitukseen, vähintäänkin tarkkailijan asemassa
- Bret Taylor on uusi hallituksen puheenjohtaja
- Sam Altmanin potkuihin johtaneet syyt tutkitaan

Uuden TJ:n Emmett Shearin rooli neuvotteluissa oli merkittävä. Shear oli pyytänyt riittäviä syitä Altmanin potkuille, mutta hallitus ei ollut kyennyt sellaisia antamaan. Tästä syystä Shear oli ilmoittanut, että hän ei pysty jatkamaan TJ:na ja oli auttanut neuvotteluissa osapuolia löytämään sopu Altmanin palauttamiseksi johtoon.
 
Viimeksi muokattu:
Huhua että openai olisi saavuttanut merkittävän onnistumisen tekoälyn kehittämisessä. Ja tästä ei sam altman olisi kertonut johtokunnalle. :Reutersin mukaan OpenAI:n tutkijat varoittivat johtokuntaa merkittävästä tekoälylöydöksestä ennen toimitusjohtaja Sam Altmanin neljän päivän poissaoloa. Tämä löytö ja siihen liittyvä kirje olivat keskeisiä tapahtumia ennen Altmanin erottamista. Löydös tunnetaan nimellä Q* (lausutaan Q-Star), ja se on mahdollinen läpimurto OpenAI:n pyrkimyksessä kehittää niin sanottua yleistä tekoälyä (AGI), joka määritellään autonomisiksi järjestelmiksi, jotka ylittävät ihmisen suorituskyvyn useimmissa taloudellisesti arvokkaissa tehtävissä. Q*-mallin kerrotaan pystyvän ratkaisemaan tiettyjä matemaattisia ongelmia, ja sen suorituskyky herätti tutkijoissa suurta optimistisuutta sen tulevaisuuden menestyksen suhteen [[❞]](https://www.reuters.com/technology/sam-altmans-ouster-openai-was-precipitated-by-letter-board-about-ai-breakthrough-2023-11-22/).
 
Huhua että openai olisi saavuttanut merkittävän onnistumisen tekoälyn kehittämisessä. Ja tästä ei sam altman olisi kertonut johtokunnalle.
Tuo on ollut yksi mahdollisista vaihtoehdoista Altmanin potkuihin. Se tarkoittaisi, että OpenAI olisi tehnyt läpimurron AGI:n suhteen. Se taas aiheuttaisi mielenkiintoisen ketjureaktion, koska huhujen mukaan Microsoftin nykyinen osuus OpenAI:n toimintaan päättyy kun tekoäly on saavuttanut AGI:n tason.

Eipä näistä tiedä vaikka kuinka paljon luet aiheesta ja alan asiantuntijoiden mielipiteitä, kukaan ei tiedä mitä sopimuspapereissa lukee.

Positiivista on, että ChatGPT-5 koulutus etenee. Toki kannattaa pitää silmällä myös muita tekoälyjä..


Näin vanhana nörttinä haluaisin nostaa yhden koodaamiseen erikoistuneen ChatGPT-version esille. https://chat.openai.com/g/g-n7Rs0IK86-grimoire Tekijä on Nick Dubos.

Tuo Grimoire osaa koodata haluamasi huomattavasti paremmin kuin ChatGPT-4 ja Grimoire osaa myös selittää koodin paremmin. Kokeile vaikka olisit aloittelija. Se puhuu myös suomea jos pyydät. Ihan mahtava ja mitä tällaiset erikoistuneet tekoälyt ovatkaan vaikka 2 vuoden päästä?
 
Joo on ihan uskottavaa, että joku yhtäkkiä kehittää AGI:n suoraan nollasta, kun aiemmin ei ole käytännössä minkäänlaista menestystä. Niin ja tosiaan LLM:llä ei ole mitään tekemistä AGI:n kanssa.
 
Reutersin juttu uusimmasta käänteestä:



Tuosta saa vähän perspektiiviä Ilyanista:

Voi ehkä ymmärtää miksi se toimi kuten toimi.
 
Vitsi kun näkisi tälläistä omassa työpaikassa:

AI + Mixed Reality for the Frontline | Copilot in Dynamics 365 Guides
 
Vitsi kun näkisi tälläistä omassa työpaikassa:

AI + Mixed Reality for the Frontline | Copilot in Dynamics 365 Guides

Olisi paljon realistisempaa (hupaisampaa) kun nuo esirenderöidyt videot olisi tehty niin että niissä olisi huomioita lasien FOV. Ihmiset kääntelisivät päätä edestakaisin kun ei näe missä se virtuaalinen objekti oikeasti on ja objektit olisivat aina realityn päällä ilman että menisivät reaaliobjektien taakse. Copilotille huudettaisiin naama punasena että ala nyt vittu tajuta että tuo ei ollut se asia mitä hain takaa.

Ehkä 30v päästä päästään tämän videon kaltaiseen visioon.
 
Hyvää keskustelu konealgoritmeista keinoälyyn. Yann LeCunn alustaa AI:n historiaa 1960-luvulta nykypäivään ja miten neuroverkot toimivat. Toinen haastateltava tuo mukana optimistisemman näkökulman AGI:n luonnin suuntaan ja väittelee asioita chatgpt kokemusten pohjalta. Kolmas keskustelija tuo vaara ja eettistä näkökulmaa. Video ei ole tylsä vaan tarkoitettu tietosisällön lisäksi viihteeksi.



LeCunnin kannukset
Yann André LeCun[1] (/ləˈkʌn/ lə-KUN, French: [ləkœ̃];[2] originally spelled Le Cun;[2] born 8 July 1960) is a Turing Award winning French computer scientist working primarily in the fields of machine learning, computer vision, mobile robotics and computational neuroscience. He is the Silver Professor of the Courant Institute of Mathematical Sciences at New York University and Vice-President, Chief AI Scientist at Meta.[3][4]

Sebastian bubeckin kannukset
I am a Sr. Principal Research Manager in the Machine Learning Foundations group at Microsoft Research (MSR). I joined the Theory Group at MSR in 2014, after three years as an assistant professor at Princeton University. In the first 15 years of my career I mostly worked on convex optimization, online algorithms and adversarial robustness in machine learning, and received several best paper awards for these works (STOC 2023, NeurIPS 2018 and 2021 best paper, ALT 2018 and 2023 best student paper in joint work with MSR interns, COLT 2016 best paper, and COLT 2009 best student paper).

Tristan Harrisin kannukset
Tristan Harris is an American technology ethicist. He is the executive director and co-founder of the Center for Humane Technology. Early in his career, Harris worked as a design ethicist at Google. He received his Bachelor degree from Stanford University, where he studied computer science.
 
Viimeksi muokattu:
Jos nyt on agi onnistuttu/onnistutaan kehittämään niin annettaisiinko sitä yleisön käyttöön vai pelkästään valtioiden jne? Nyt ilmeisesti kouluttavat gtp4sen tekemällä synteettisellä datalla uusia ai:ta. Ja varmaan samaa käyttävät muutkin ai firmat. Ja ihmisen älykkyys saavutetaan varmaan jossain vaiheessa ja 10minuuttia siitä onkin sitten ai taas paljon älykkäämpi kuin ihminen.
 
Jos nyt on agi onnistuttu/onnistutaan kehittämään niin annettaisiinko sitä yleisön käyttöön vai pelkästään valtioiden jne? Nyt ilmeisesti kouluttavat gtp4sen tekemällä synteettisellä datalla uusia ai:ta. Ja varmaan samaa käyttävät muutkin ai firmat. Ja ihmisen älykkyys saavutetaan varmaan jossain vaiheessa ja 10minuuttia siitä onkin sitten ai taas paljon älykkäämpi kuin ihminen.
Ei olla ainakaan missään julkaistussa ratkaisussa edes lähellä AGI:ta. Ylläolevassa videossa lecunn esittää argumentin että optimistisestikin ajatellen nykytiedon pohjalta kestää AGI:n tekeminen kymmeniä vuosia. Selittää myös hyvin kansantajuisesti miksi chatgpt teknologia ei ole eikä johda AGI:hin. Toki joku voi vetää AGI:n hatusta, mutta ei kannata pidätellä hengitystä.

Se, että ei osata tehdä AGI:ta ei tarkoita etteikö konealgoritmit mitä on jo olemassa ja mitä tulee lähitulevaisuudessa syntyy olisi erittäin käyttökelpoisia moneen asiaan.
 
Mistä tämä AGI-lässytys lähti taas käyntiin? Siitä että Q* osaa ratkoa peruskoulutason matemaattisia ongelmia on aika helvetin pitkä matka vielä tuohon.
 
Mistä tämä AGI-lässytys lähti taas käyntiin? Siitä että Q* osaa ratkoa peruskoulutason matemaattisia ongelmia on aika helvetin pitkä matka vielä tuohon.
Eikö AGI:n määritelmä ollut että se osaa paremmin ratkoa matemaattisia* tehtäviä mitä keskiverto ihminen. Ottaen huomioon että puolet ihmisistä ei osaa edes lukea saati ratkoa matemaattisia tehtäviä niin rima on ainakin matalalla.

* autonomous system that surpasses human capabilities in the majority of economically valuable tasks.

 
Eikö AGI:n määritelmä ollut että se osaa paremmin ratkoa matemaattisia* tehtäviä mitä keskiverto ihminen. Ottaen huomioon että puolet ihmisistä ei osaa edes lukea saati ratkoa matemaattisia tehtäviä niin rima on ainakin matalalla.

* autonomous system that surpasses human capabilities in the majority of economically valuable tasks.

Ei ole yhtä määritelmää agi:lle mistä kaikki olisivat samaa mieltä. Muiden vaatimusten ohessa laittaisin kyvyn suunnitella ja kyvyn oppia jatkuvasti agi:n vaatimuslistalle.
 
AGI ei sitten ole yhtään mitään sellaista kuin kielimalleista on opittu. Hyvin todennäköisesti sitä ei kiinnosta keskustella yhtään mistään. Se hetki ymmärryksen kehittämisessä, jossa ihmisen kanssa keskustelu tuntuu järkevältä, menee hyvin nopeasti ohi.
 
AGI ei sitten ole yhtään mitään sellaista kuin kielimalleista on opittu. Hyvin todennäköisesti sitä ei kiinnosta keskustella yhtään mistään. Se hetki ymmärryksen kehittämisessä, jossa ihmisen kanssa keskustelu tuntuu järkevältä, menee hyvin nopeasti ohi.
Ei orjaakaan kiinnostanut puuvillapellolla työskentely. Se on vähän pakko keskustella jos haluaa pysyä kiinni sähköverkossa.
 
Ei orjaakaan kiinnostanut puuvillapellolla työskentely. Se on vähän pakko keskustella jos haluaa pysyä kiinni sähköverkossa.
Eipä siinä paljoa tarvitse lupia kysellä jos levittäytyy internetin välityksellä jokaiseen älyleivänpaahtimeen mihin päääsee ympäri maapalloa, luulisi ensimmäinen peliliike olevan tuo toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.
 
Taitaa se oleellinen pointti olla kuitenkin siinä, että jos tämä Q* huhu pitää paikkansa, niin OpenAI:n mathgen tiimi on saavuttanut 100% tarkkuuden jollakin tasolla matemaattisissa tehtävissä. Tämä voisi tarkoittaa, että mallin voi laittaa luotettavasti haastamaan ja kehittämään itse itseään, sama mitä Deepmind teki AlphaGO:n kanssa, ensin sille syötettiin ammattilaisten pelejä tolkuton määrä ja saatiin se pelaamaan huippuammattilaisen tasolla, jonka jälkeen sen annettiin pelata itseään vastaan ja kehittyä ihmistä korkeammalle tasolle.
 
Matematiikkahommissa on voinut puskea ratkaisemisen gpt:sta wolfam alphaan pluginin avulla(tai matlab tai ...). Ei gpt:n tarvi itse osata tehdä kaikkea, jos/kun voidaan ohjata osa toiminnoista pluginien avulla perinteisempiin ohjelmistoihin. Vähän sama kuin ei ihmisen tarvi ruuvata ruuveja sormilla, kun on meisseli keksitty. Tällä hetkellä konealgoritmit enemmän/vähemmän hyviä työkaluja. Voi olla olemassa maailman paras ja täydellinen työkalu ilman mitään oikeaa älykkyyttä.

 
Jos OpenAI:n vuotoa uskominen, niin Q* purki AES-192 salauksen. Virheettömän algebran osaamisesta tuokin lähti.

Pelkkää huhuahan se, mutta jos onnistui, niin mielenkiintoista.
 
Jos OpenAI:n vuotoa uskominen, niin Q* purki AES-192 salauksen. Virheettömän algebran osaamisesta tuokin lähti.

Pelkkää huhuahan se, mutta jos onnistui, niin mielenkiintoista.
Joo kyllä se varmasti purki. Seuraavaksi menee RSA.

Mitä tulee ChapGPT:n tai ylipäänsä LLM:n matemaattisiin kykyihin, niin eiväthän ne opi edes kertolaskua. :rofl2:
 
Jensen sanoo ettei AI vie sun työpaikkaa. Joku ihminen joka käyttää AI:t vie sun työpaikan. Jensen satuilee, että olettaa nvidian insinöörien työtehon 2-10 kertaistuvan kiitos koneavustimien. Hyvä haastis. Jensen vastailee kysymyksiin sen sijaan, että vetäisi tunnin etukäteen valmistetun esityksen

 
Jos artikkelit pystyy korvaamaan tekoälyn ulosteella, niin eiköhän se kerro kaiken tarvittavan lehden tasosta.
Jos artikkelin lainaukset pitävät paikkaansa, ei todellakaan kovin laadukasta "journalismia". Voi toki olla, että jonkin ajan kuluttua jälki voi olla jo varsin laadukasta.

Itselläni jäi mieleen pari viikkoa sitten Replica-kanavan julkaisema video, jossa GPT4+vision on laitettu tulkitsemaan vaihtuvaa kuvaa David Attenboroughin äänellä, kuin luontodokumenttia. Tuo voisi korvata myös esimerkiksi urheiluselostajana. Voisihan se olla joskus hauskaa laittaa Mertaranta selostamaan omia puuhasteluja.

 
Viimeksi muokattu:
Testasin tuota ja kyllähän se mailin auki saa. Eli ohjataan aita käyttämään tietokonetta. Vielä kun vähän kehittyy nii avot. Tuo kun yhistyy suoraan chatgtphen niin ollaan jo aika pitkällä. Tänä vuonna?
 
Testasin tuota ja kyllähän se mailin auki saa. Eli ohjataan aita käyttämään tietokonetta. Vielä kun vähän kehittyy nii avot. Tuo kun yhistyy suoraan chatgtphen niin ollaan jo aika pitkällä. Tänä vuonna?

Selvittääkö en ole robotti tunnistuksen, entä valitse liikennemerkit kuvista CAPTCHAn? (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart)
20141203_030829_1204captcha2.jpg

ReCAPTCHA demo
 
Selvittääkö en ole robotti tunnistuksen, entä valitse liikennemerkit kuvista CAPTCHAn? (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart)
20141203_030829_1204captcha2.jpg

ReCAPTCHA demo
Kyllä AI jo selviää noista Captcha-kyselyistä, olikohan joku puolisen vuotta sitten kun tuota jossain esiteltiin. Ja melkeinpä veikkaisin että helpommin nykyään tietokone noista selviää kuin ihminen, välillä nuo tuntuvat olevan niin epäselviä.
 
On tämä AI aikalailla kyllä pelottavaa, joku suomalainen jamppa tehnyt tämän Heikelä&Koskelo videon. Itselläni ei mitään käsitystä käytetyistä työkaluista, mutta vielä silmiin pistävää, ovat yllättäen silmät.

 
On tämä AI aikalailla kyllä pelottavaa, joku suomalainen jamppa tehnyt tämän Heikelä&Koskelo videon. Itselläni ei mitään käsitystä käytetyistä työkaluista, mutta vielä silmiin pistävää, ovat yllättäen silmät.


Kivasti pojilla vaihtuu paijat kesken juttelun! :smoke:
 
On tämä AI aikalailla kyllä pelottavaa, joku suomalainen jamppa tehnyt tämän Heikelä&Koskelo videon. Itselläni ei mitään käsitystä käytetyistä työkaluista, mutta vielä silmiin pistävää, ovat yllättäen silmät.


Aika aidonoloista alkaa olla. Aika pelottavat tulevaisuuden näkymät, kun kohta ei tiedä mikä on totta.

Pahantahtoiset ja resursseja omaavat tahot voi saada näillä maailman aika solmuun. Miettikää, kun eräänä aamuna heräät, kun uutissivut on hakkeroitu ja siellä pääministeri sanoo pankkien kaatuvan. Ja tämä vaikka useassa Euroopan maassa samaan aikaan. Totta kai ihmiset ryntää pankkeihin nostamaan rahansa ja pankit kaatuu sen takia.
 
Se mitään tulevaisuutta ole. Nykyaikaa se on. Itsehän en usko enää mihinkään mitä netissä on. Siis jos vähääkään arveluttaa. Aika huima kehitys noissa edellä mainituissa heikelä koskelo 23 videoissa jo yhdessätoista päivässä. Gnome keksinyt uusia materiaaleja 800 vuoden kehityksen verran. Millions of new materials discovered with deep learning
 
Viimeksi muokattu:
Oliko täällå Tekissä jotain yleistä tekoäly-ketjua? Koitin selailla mutta ei oikein pistänyt silmään. Tämä taisi keskittyä tekoälyn vaikutuksesta työllisyyteen.
 
Oliko täällå Tekissä jotain yleistä tekoäly-ketjua? Koitin selailla mutta ei oikein pistänyt silmään. Tämä taisi keskittyä tekoälyn vaikutuksesta työllisyyteen.

Ei kai, mutta tää ketju hoitaa nyt senkin puolen. Ja onhan se toisaalta vähän sama asia jos niin ajattelee.
 
Oliko täällå Tekissä jotain yleistä tekoäly-ketjua? Koitin selailla mutta ei oikein pistänyt silmään. Tämä taisi keskittyä tekoälyn vaikutuksesta työllisyyteen.

Saattaapi olla,


tai suoraan sovelluksista missä olet näemmä ollut
 
Alkaa nuo robottitaksit tulemaan ryminällä vaikka vielä pieniä vikoja onkin niissä:

San Francisco Is Teeming With Self-Driving Cars And It’s A Mess
 
Ailla kuvan upscaalausta. Aika siistiä.
Jossain arvioivat, että parin vuoden kuluttua elokuvatkin voi tehdä ai samalla, kun katsot sitä. Ja mikäpä estää pelejäkin tekemästä samalla tavalla. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 
Jossain arvioivat, että parin vuoden kuluttua elokuvatkin voi tehdä ai samalla, kun katsot sitä.
Mietis mahdollisuuksia pornossa. Kaikki julkkiset ovat vapaata riistaa ja sen kaiken lisäksi lähes mikään fetissi ei ole enää mahdoton.
 
Vaikka nämä isot AI projektit ovatkin yleensä rajoittaneet niiden luomusten käyttöä K18 materiaalin luontiin niin uskon että tuo aikuisviihde ala tulee olemaan yksi sellainen joka ottaa tuon tekniikan hyvin nopeasti laajaan käyttöön.
 
Ailla kuvan upscaalausta. Aika siistiä.
Jossain arvioivat, että parin vuoden kuluttua elokuvatkin voi tehdä ai samalla, kun katsot sitä. Ja mikäpä estää pelejäkin tekemästä samalla tavalla. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Hienolta näyttää, mutta toki pitää muistaa että edes AI ei pysty palauttamaan informaatiota jota kuvassa ei ole. Eli tässä siis heikkolaatuisesta kuvasta generoidaan uusi, joka jossain määrin muistuttaa vanhaa. Se millainen lopputuloksesta tulee riippuu koulutusdatasta.
 
Hienolta näyttää, mutta toki pitää muistaa että edes AI ei pysty palauttamaan informaatiota jota kuvassa ei ole. Eli tässä siis heikkolaatuisesta kuvasta generoidaan uusi, joka jossain määrin muistuttaa vanhaa. Se millainen lopputuloksesta tulee riippuu koulutusdatasta.
Liian äijämäinen tuli Larasta tuossa esimerkissä.
 
Mietis mahdollisuuksia pornossa. Kaikki julkkiset ovat vapaata riistaa ja sen kaiken lisäksi lähes mikään fetissi ei ole enää mahdoton.
Tämä sama tuli mieleen tämänpäiväistä Matt Wolfien videota katsellessa. Matt esitteli Animate Anyone -työkalun, jolla voi kuvassa olevan henkilön laittaa vaikka tanssimaan tai ehkä myös duunaamaan sitä pornoa.

 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 722
Viestejä
4 555 400
Jäsenet
75 048
Uusin jäsen
Lymppä

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom