Riisinkeitin

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja JouBqa
  • Aloitettu Aloitettu
Eikös tuo esiajastus nyt ole aika perusjuttuja about minkä tahansa "kunnollisen" riisinkeittimen kanssa?

Riisipuuro voi tosin olla vähän haasteellinen, kun siinähän pitäisi ensin vedessä liotella riisejä ennen maidon lisäämistä ja muutenkaan en ainakaan itse välttämättä haluaisi yön yli lämpimässä seisoneeseen maitoon riisipuuroa tehdä...
Riisipuuron ehkä se suurin ongelma on että sitä pitää sekoitella. Mutta jos se onnistuisi low&slow, kuten vaikka leivinuunissa onnistuu yön yli tehtynä. Se pitäisi vaan kokeilla.
 
Onnistuu riisipuuron teko ilman että tarvii sekoitella välillä, jossain vanhemmassa viestissä ohje joka toimii ainakin Xiaomin laitteessa hyvin. Tosin siinä riisi vedessä ensin 10 min ja sitten lisätään maito (valion kiehu).

En ole kokeillut miten onnistuisi ilman tuota aloitustoimenpidettä kun ei ole ollut tarvetta ajastusta käyttää.
 
Meillä riisipuuro tehdään näin ja onnistuu yön yli.
2dl puuroriisiä, ei huuhdota
Litra vettä
Kamat riisinkeittimeen. Ihan normiohjelmalla mikä heittää vikakoodin lopetuksessa kun vettä vielä jäljellä.

Sen jälkeen kamat kattilaan, vähän lämpöä ja sekaan yksi purkki kuohukermaa. Sekoitetaan, 3min annetaan olla ja syödään pois.

Todella helppo, ei tarvitse päivystää tms ja mun mielestä vähintään yhtä hyvää kuin perinteisellä tavalla maitoon tehden.
 
Riisipuuro onnistuu OBH Nordica Versatilella älyttömän helposti. 1 desi Risellaa ja 2 desiä vettä, puuro-ohjelma 20 minuutiksi. Pieni sekoitus, perään 5 dl täysmaitoa, ripaus suolaa ja 50 minuuttia puuro-ohjelmaa päälle. Ei tarvitse edes sekoitella välillä tai käyttää erikoisia kiehumaitoja.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
294 220
Viestejä
5 030 379
Jäsenet
80 663
Uusin jäsen
kolaolli

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom