Postin kulkemisen vaikeus

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja pääkäyttäjä, 19.10.2016.

 1. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Valivali taas (aiheesta josta täällä on ollut miljoonasti)... miksi Postin kuljetus ei voi soittaa kun käyvät alaovella. Miksi? Tekstarikin riittäisi. Tai email. Totta helvetissä alaovi on lukossa. Siksi paketissa on puhelinnumero. Siksi olen rekisteröitynyt postin appsiinkin lähetyksen (joka päivittyy sitten kun kuljetusauton takavalot ovat varmasti kadonneet liikenteen sekaan). Ei ne tätä varmasti ilmaiseksi tee myöskään. Eihän tällaisesta palvelusta ole monelle mitään lisäarvoa. Käyttäisivät nuokin resurssit vaikka lehtien lakaisuun näin syksyisin. Nyt haetaan sitten 50kg paketti lähipostista kunnes se sinne joskus iltapäivällä päätyy. Noh, kuluihan se aamupäivä tässä päivystäessäkin. Haistakaa pas...

  Capture2.JPG
   
  Jesse58, jkaart, joku ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 2. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  1 431
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kandee pistää rekkulaa aspaan. Itsellä useamman kerran kuitattu noin vaikkei mitään oikeaa estettä ole, niin seuraavana päivänä sitten hoidettu kunnolla ja tuotu ovelle
   
  joku ja hkultala tykkäävät tästä.
 3. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  3 431
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Koska ne eivät oikeasti ehkä edes käy siellä alaovella? Vaan kuski ajaa kadunvarteen pyörätielle laittomaan parkkiin, katsoo, että "jaahas, kerrostalo, yksityisasiakkaan koti, ei kuitenkaan ole kotonaan", istuu siinä autossa minuutin että auton GPS-seurannassa näkyy että ollaan käyty osoitteessa, ja sen jälkeen merkkaa tietojärjestelmään että "yritetty toimittaa, asiakas ei kotona"

  Jos postipate toisi paketin oikeasti kotiin asti, hän joutuisi näkemään vaivaa sen paketin raahaamiseen sieltä autosta kotiovellesi. Sitä vaivaa hän ei halua nähdä.
   
  Hair tykkää tästä.
 4. Meisseli

  Meisseli

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Pari kertaa laittanut palautetta postille näistä, kun seurannassa tosiaan lukee että yritetty toimittaa. Kyselin että mihinköhän sitä on yritetty toimittaa, kun koko päivän on joku ollut kotona eikä siellä ainakaan kukaan ole käynyt (omakotitalo, ei edes lukollista alaovea tms estettä). No sieltä tulee geneerinen vastaus jossa luvataan laittaa palaute eteenpäin kuljetukselle ja pahoitellaan aiheutunutta mielipahaa... Viimeksi ehdotin että lisäisivät lähetyksenseurantaan vaikka merkinnän "Ei otettu pakettia mukaan mutta tuotiin kuitenkin saapumisilmoitus", se olisi sentään rehellinen eikä harmittaisi läheskään yhtä paljoa.
   
  Hair ja hkultala tykkäävät tästä.
 5. jkaart

  jkaart

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Joo, eivät osaa soittaa matkapuhelimella eivätkä osaa käyttää myöskään ovipuhelinta...
   
  joku tykkää tästä.
 6. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  1 698
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Näillä postin pakettien roudaajilla on urakkaduuni, eli pääsevät sitä nopeammin kotiin mitä nopeammin kamat on saatu jaettua vastaanottajille.

  Ei niillä ole aikaa soitella puhelimella vastaanottajille tai pimputella ovikelloja, kun on helpompi laittaa saapumisilmoitus seuraavaksi päiväksi postinjakajan mukana jakelureitille mukaan.

  Tämä on vaan ikävä kyllä totta ja kaikki tämän ketjun viestit tukevat heidän nykyistä toimintaa.

  Siinä ei auta kuin ottaa joka kerta yhteyttä asiakaspalveluun, jotta nämä kyseistä toimintaa harjoittavat jakajat saavat esimieheltään tarpeeksi varoituksia.
   
  joku tykkää tästä.
 7. waagner

  waagner

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Mikähän scämmi oli kun tuli postilta tekstiviestiä että Teille on tulossa paketti tänään, jos haluat sen pakettiautomaattiin kotikuljetuksen sijaan niin vastaa tähän viestiin B. Halusin nähdä mitä tapahtuu niin sen jälkeen ei ookkaan kuulunut enää paketista mitään :D
   
 8. Harios

  Harios

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Ainakin joistakin (ellei kaikista?) saksasta saapuvista 14-paketeista tulee se kysely, A = Voidaan jättää esmes ovelle, B = toimitetaan automaattiin ja jos ei vastaa mitään paketti jatkaa normaalisti elikokeillaan luovuttaa osoitteeseen, jos ei kotona, menee postiin. Ei kait niissä lue että tänään? itsellä luki että lähipäivinä
   
 9. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Juuri näin. Palautetta jakeluesimiehelle voi lähettää ainakin Palaute postinjakelusta - Posti henkilöasiakkaille ja sieltä kohta "palaute jakelijan toiminnasta". Hyvin tuokin piilotettu useamman klikkauksen ja hyperlinkin taakse. Pistää oikein vihaksi maksaa palvelusta jota ei edes yritetä suorittaa. Tietysti sen maksaa lähettäjä, mutta usein se on varmasti sisällytetty joko tuotteen hintaan tai lähetyskustannuksiin.
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  joku tykkää tästä.
 10. waagner

  waagner

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Joo se tänään haettavissa viesti tuli näköjään toisessa tekstarissa, mutta se paketti ei silti saapunut.
   
 11. Moonis

  Moonis

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  20.03.2018
  Mulla kans positiivinen ylläri vaihteeks, tilasin isännän avulla Verkkokaupasta ton näppiksen maanantaina pikkusen enne puoltayötä, tilaus keräiltiin tiistaina viideltä iltapäivällä ja keskiviikkona 9.15 tuli viesti että noudettavissa... siis WTF?!!!
   
  joku tykkää tästä.
 12. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Kiitettävästi postin asiakaspalvelu on vastaillut asian tiimoilta ja selvitellyt asiaa. Moitittavaa taas löytyy siitä että asiakaspalvelija sekoilee hieman lähetysten tyypistä ja joka kerta täytyy viitata suorin lainauksin palveluehtoja. Lisäksi asiakaspalvelijan viesteissä on hieman sellainen "hahaa olimme oikeassa asenne" hymiöineen ja kaikkineen vaikka itse olen pyrkinyt olemaan tylsän asiallinen viesteissäni. Kohta annan kyllä luovutusvoiton postille. Alkaa mielikuvitustyttöystäväkin tulemaan jo mustasukkaiseksi tästä viesti ping pongista.
   
  lxmo ja Hessu tykkäävät tästä.
 13. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  677
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Onpas nyt, normi postin että postnordin kautta tulossa pakettia niin kummallekkaan ei ole tänään tapahtunu mitään, onko tuo pyhäpäivä vaikuttanu?
   
 14. joku

  joku

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mullekaan ei tullut edes laskuja tänään.
   
 15. k334

  k334

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Mitähän näissä Postnordin jutuissa tapahtuu? Ei ole mitään kuulunut paketista.

  018-11-05 01:50
  KUOPIO Suomi
  Lähetyksen toimitus on aloitettu

  2018-11-05 01:50
  KUOPIO Suomi
  Lähetys on matkalla noutopisteeseen
   
 16. et328

  et328

  Viestejä:
  210
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Katosi sitten Kiinan kirjattu kirje. Seurannan mukaan luovutettu minulle klo 13:48. Mutta eipä näkynyt postilaatikossa ja postikin kävi jo tuntia aikaisemmin kuin tuo aika. Maanantaina oli naapurin postit jaettu meidän laatikkoon. Hyvin pyyhkii... Mites tuo selitetään eBay-myyjälle, kun seurannan mukaan lähetys on luovutettu minulle?
   
 17. L0nkero

  L0nkero

  Viestejä:
  615
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tilasin cdonilta ja Postin seurannassa lukee "uudelleenohjaus luotu", mitähän tuo tarkoittanee?

  Ilmeisesti cdonin tavara tulee Postnordin kyydillä Suomeen joka ei suoraan sanottuna herätä luottamusta. Tähän asti tavara on tullut aina todella hitaasti ja kulkenut joskus ihme reittejä ennenkuin on päätynyt oikeaan paikkaan. Taitaa tuokin olla kohta jo aika konkurssikypsä firma.
   
 18. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  603
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  entiiä onko sama, mut itellä kans lukee uudelleen ohjaus, kun paketit ohjautuu itemääritettyyn noutopisteeseen, jos on lähetty lokeroon niin ohjautuu postin tiskiltä haettavaksi
   
 19. L0nkero

  L0nkero

  Viestejä:
  615
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En mielestäni edes määrittänyt noutopistettä, kai se menee sitten lähimpään noutopisteeseen. Mulla ei lue tossa muuta.
   
 20. jmjh

  jmjh

  Viestejä:
  197
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En nyt ihan ota koppia tuosta Postnordista. Jos Suomen postnordiin viittaat, niin heillä on omat jakelut ja taitaavat myös tehdä yhteistyötä matkahuollon kanssa. Jos noin, niin miten se sitten postin seurannassa näkyy.

  Vai ilmeisesti tässä kyse Ruotsin posti (joka on postnord) -> Suomen posti? Mutta mitä erikoisia reittejä.

  Kyselen vain mielenkiinnosta.
   
 21. joku

  joku

  Viestejä:
  568
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mulla on uudelleenohjaus lokeroon. Ulkomaan paketit vain menee postiin, jos ei tuu kotiin.
   
 22. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Oon odotellut yhtä pakettia saapuvaksi. Tuli saapumisilmoitus ja kävin hakemassa paketin. Oli joku hawaji-paita ja vasta sitten katsoin että on naapurin paketti. Jos nään naapurilla mun lippiksen niin käyn moikkaamassa uudessa paidassani.

  Kolmas kerta kuukauteen kun saan sen postit. Numerointi näissä vanhoissa kerrostaloissa on kyllä aika outoa.
   
  Hair, L0nkero ja atomi tykkäävät tästä.
 23. et328

  et328

  Viestejä:
  210
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Eipä näy kirjettä, sinne meni. Posti on paska laitos. Jakeluun tehty ilmoitus ei ole aiheuttanut yhteydenottoa.
   
 24. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Jos ali tai joku kiinamyyjä niin laita dispute. Yllättäen itelle tullut rahat takasin vaikka hki-kotka välillä kadonnut paketti. Laita vaikka postin logosta screenshot niin luulisi riittävän
  :)
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2018
 25. et328

  et328

  Viestejä:
  210
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  eBay-myyjä oli. Mutta minun kirjehän ei seurannan mukaan ole kadonnut vaan toimitettu vastaanottajalle. Meni vaan väärään postilaatikkoon eikä taida tulla minulle. Pitäisi siis todistaa myyjälle, että täällä Suomessa kirjattu kirje ei enää tarkoitakaan sitä mitä ennen...
   
 26. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Kirjoitin epäselvästi koska alkoholin tilaaminen ulkomailta.... mutta mullakin oli siis paketti toimitettu jollekin. Myyjä hyväksyi disputen silti. Valitukset Postille oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Kivoja myyjiäkin sattuu näköjään kohdalle.
   
 27. tarmo2011

  tarmo2011

  Viestejä:
  406
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Näissä saattaa potentiaalisesti olla ongelmana se, että sait jonkun toisen immeisen seurantakoodin ja sun pakettia ei ole ollut alunperinkään. Ihan vain näin mutulla.
   
  LovelyWhore tykkää tästä.
 28. et328

  et328

  Viestejä:
  210
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Yleensä nuo huijauspaketit kuitenkin menee väärälle paikkakunnalle eikä juuri samalle (pienelle) postinumeroalueelle. Olen tilannut samalta myyjältä aikaisemminkin samaa tuotetta ja hyvin tuli perille. Nyt vaan posti jakoi väärään laatikkoon. :(
   
 29. j1m2

  j1m2

  Viestejä:
  378
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Postikin parantaa palveluaan kun posti liikkuu viikonloppunakin,eilen aamulla postitettu paketti oli tänään 5 maissa noudettavissa.
   
  Donaldo tykkää tästä.
 30. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  419
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Onhan ne jo pidemmän aikaa toimittaneet viikonloppuisin paketteja noudettaviksi.
   
 31. ichijiro

  ichijiro

  Viestejä:
  105
  Rekisteröitynyt:
  29.12.2016
  Onko kellään kokemusta Post Nordin ja Stadiumin toiminnasta. Olen tilannut yhdet kengät jälkimmäisestä ja ensimmäisen kuljetustiedoissa painoksi on merkattu 20 kiloa. Vahinko, peruspaino jos ei ole merkattu vai saanko huomenna hakea noutopisteestä väärän laatikon?
   
 32. et328

  et328

  Viestejä:
  210
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Eipä ole Postista apua kadonneen kirjatun kirjeen kanssa. Pitää kuulemma pyytää korvaus myyjältä. Onkohan jossain selitetty englanniksi tuo Postin tekemä päätös ettei kirjattu Kiinankirje olekaan kirjattu? Vai miten tuon asian selittää myyjälle, joka kuitenkin katsoo seurantatiedot.
   
 33. et328

  et328

  Viestejä:
  210
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ihme ja kumma, tuo kadonnut kirje tuli tänään postissa. Se väärä vastaanottaja ilmeisesti palautti sen postille. Tai sitten se löytyi jostain eikä sitä oltukaan jaettu.
   
 34. jmjh

  jmjh

  Viestejä:
  197
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Olisikohan merkitty jaetuksi kun ennenkuin on otettu mukaan kierrokselle (kun ei noilla jakajilla taida kuitenkaan olla mitään laitetta mukana jolla sen voisi merkitä), mutta jostain syystä sitten jäänyt ensimmäisellä kierroksella jakamatta.
   
 35. et328

  et328

  Viestejä:
  210
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Minusta tuntuu, että jakajilla on laite mukana. Mutta käytetäänkö sitä noille Kiinakirjeille vai esim. vain pikakirjeille?
  Tuohan oli merkitty toimitetuksi jo 7.11. Olisi tuossa välissä ollut kaksi arkipäivää aikaa jakaa tuo jos se jäi 1. kierrokselta. Mutta jos tuon joku palautti Postille, niin se täsmäisi ajallisesti aika hyvin.
   
 36. sbasil

  sbasil Tukijäsen

  Viestejä:
  1 591
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ebaystä tilattu paketti tullut seurannan mukaan 17. lokakuuta Suomeen ja seissyt postin tiloissa siitä lähtien. Saa nähdä, koska saavat aikaiseksi toimittaa eteenpäin. Arvoltaan niin pieni, että mitään ALVeja sen sellaisia tuosta ei tarvi tilittää (tosin eivät ole pyytänetkään). Paketti vaan seisoo ja seisoo.
   
 37. Treldar

  Treldar

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016

  Tainnut itellä lukea kaikissa stadiumin paketeissa postnordin kautta painoksi sen 20kg, älä turhaan stressaa moisesta.
   
  ichijiro tykkää tästä.
 38. Rullakebab

  Rullakebab

  Viestejä:
  386
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jakeluaikoja muutettu tai postilla painetaan ylitöitä?
  Viimeyönä 0.30 (olin hereillä kotona) kuuntelin että lapset heräilleet puuhaamaan jotain mutta se olikin postiluukusta tullut lasku :darra:
  ensin epäilin sitä jonkinlaiseksi huijaukseksi mutta kyllä se varmistui ihan oikeaksi laskuksi.
  Hiljaa se on onnistunut toimimaan kun yleensä aina kuulee kun joku liikkuu rapussa.
   
 39. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  1 422
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Moni luulee edelleen, että vain Posti jakaa Suomessa kirjeitä – "4 000 kertaa viikossa otamme vastaan haukut toisten tekemistä virheistä"
   
 40. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  161
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Aika monessa paikkaa Postilla on kilpailijoita, jotka jakavat laskuja ja aikakauslehtiä varhaisjakelun yhteydessä.

  nain tunnistat oikean jakeluyhtion - Posti

  @Lucas ehtikin ensin.
   
  neko tykkää tästä.
 41. Rullakebab

  Rullakebab

  Viestejä:
  386
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Okei toi selittääkin.
  Toivottavasti tänä yönä tulee telkkari jonka tilasin postin kotiinkuljetuksella :D
   
 42. jmjh

  jmjh

  Viestejä:
  197
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Suomen postin vai Kiinan seuranta? Jos Suomen niin kannattaa ehkä jo myyjään yhteyden ottoa / disputen aukaisemista.
   
 43. Atapio

  Atapio

  Viestejä:
  383
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Eikö tuo Postin jakelukusetus/ninjapostimiehet oo jo jonkunlainen petos, kun myydään palvelua jossa paketti pitäisi toimittaa kotiin, mutta eivät toteuta sitä?

  Kaverille oli taas käynyt niin että paketin sijaan tuli postiluukusta lappu jossa sanottiin että yritetty toimittaa ja kun muka avasi oven ja alkaa huikkaamaan postimiehelle, niin oli jo livahtanut pois, niin että alaovi kolisi vaan.

  Mun mielestä tuo täyttää jo jonkun lievän petoksen tunnusmerkit, kun se on aivan liian yleistä?
   
 44. jmjh

  jmjh

  Viestejä:
  197
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Varmaankin kyse ihan oikeasta paketista? Postilla on eri henkilöt jotka jakaa paketteja ja tavallista päiväpostia. Tuossa on todennäköisesti käynyt niin että pakettihenkilö on jo aiemmin käynyt yrittämässä toimitusta, mutta ei ole päässyt sisään ulko-ovesta (paketin jakajilla ei ole avaimia tai ovikoodeja lukittuihin oviin). Lappu on sitten tullut seuraavana päivänä päiväpostin mukana varsinaisen postinjakajan toimesta. Seurannasta näkisi milloin se varsinainen yritys oli.

  Jos on kyse Kiinapostista, niin ei heidän nykyään tarvitsekaan niitä kulettaa mukanaan vaan jättää vain lapun (joka tosin sanoa jotain tyyliin "sinulle on saapunut isokokoinen lähetys"...)
   
  Anssi_H ja Atapio tykkäävät tästä.
 45. sbasil

  sbasil Tukijäsen

  Viestejä:
  1 591
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sattui paketti tulemaan samana päivänä, kun manasin täällä. Kyllähän siinä kestikin, mutta ei noitten Kiinasta tilattujen pakettien kanssa auta hätäillä. :)
   
 46. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Täysin samaa mieltä. Lisäksi Postin aspa on ihan pihalla mitä palveluehdoissa sanotaan. Viimeksi kun näistä valitin jouduin aspan hassuttelun kohteeksi ja sain vastaukseksi kaiken maailman hymiöitä. Pitäisi kenties kaivaa jonkun isomman herran email Postilla, mutta vastauksesksi tulisi varmaan joku skeittaava kissa tai muu hassunhauska gif.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018 klo 17:06
  Oravamedian käpy tykkää tästä.