Postin kulkemisen vaikeus

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja pääkäyttäjä, 19.10.2016.

 1. tarmo2011

  tarmo2011

  Viestejä:
  453
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  1.9. tullut paketti "arrived Finland airport" ja sen jälkeen paketista ei pienintäkään hajua. Ei tietenkään näy postin seurannasta ollenkaan. Vaimo repii pelihousut ihan just....
  Edit. Korjattu.
   
 2. jmjh

  jmjh

  Viestejä:
  253
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Million on saapunut Saloon lajittelukeskuskekseen? Voisiko johtua siitä että ovat niin myöhään että ei kerkeä päivän kuljetukseen. Viikonloppuisin pakettien kulkeminen on nyt vähän niin ja näin

  Edit: näköjään kerettiin jo vastata. Ei näkynyt kirjoittaessa
   
 3. Tragos

  Tragos

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  04.09.2017
  Yanwenilla Kiinasta? Niissä näkyy tuota tilaa, mutta siihen ei ole luottamista. Seuranta toimii oikeasti vain Kiinan sisällä.
   
 4. tarmo2011

  tarmo2011

  Viestejä:
  453
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Yanwenpa hyvinkin. 29. Päivä lähti Kiinasta lentopostina ja 1. Tuli toi arrived to Finland airport.
  Onko mitään postitusta minkä voi valita minkä postikin Suomen sisällä seuraa?
  Mielellään vois maksaakin jos vain paketit tulis perille.
   
 5. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  864
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Minulla kyllä AINA toiminut posti loistavasti ja olen tuhansia kertoja sitä käyttänyt niin lähettämiseen kuin vastaanottoonkin. Täyden kympin + papukaijamerkin siis suomen postille annan.
   
 6. Niksu

  Niksu

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Kannattaa siinä tapauksessa laittaa lotto vetämään. Jos siis onnistunut täysin välttämään postin sekoilut ja mokat :)
   
 7. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  864
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  On ollut vetämässä jo yli 20 vuotta muttei ole osunut :D Tosiaan KERTAAKAAN ei ole ollut onglemia postin kanssa ja lähemmäs 10 000 lähetyksen kokemuksella paketteja ja kirjeitä.
   
  DJEzko ja Niksu tykkäävät tästä.
 8. antero

  antero

  Viestejä:
  1 837
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Minimissään on viikon odottelu vielä. Tosin jos huijaa on toisen suomalaisen koodin antanut myös teille. Tuo ei mitenkää todista että olette saaneet paketin ja refund onnistuu, paitsi alibexpressissä se vetää myyjien puolta.
  Kannattaa katsoa jos tuote löytyy ebaystä ja ei maksa kuin pari euroa enemmän, kannattaa tilata ebaysta, aliexpressissä on ainakin 30% mahdollisuus menettää rahansa.
  Aliexpressissä pitää jankata viikko myyjän kans, sitten todisteet ja perustelut casessa huolella. Muutoin helposti käy, no enought evidence and case closed.


  tracked vaihtoehto rg... ym, mutta suomen posti kuittaa paketit sinun puolesta jos ei satu olemaan niin suuri että pitää postista hakea.


  edit vedetääs takasin, näyttää että enää ei kirjattua vaihtoehtoa monellakaa ole.


  esim. 2017 New Watches Men Luxury Brand LIGE Chronograph Men Sports Watches Waterproof Full Steel Quartz Men's Watch Relogio Masculino-in Quartz Watches from Watches on Aliexpress.com | Alibaba Group

  Näyttää lukevan epacket vaihtoehto, se saattaa tulla LX pikakirjeenä jolloin postimies yrittää kerran kotia tuoda. Mutta kiinalaiset säveltää näissä lähetyksissä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2018
  tarmo2011 tykkää tästä.
 9. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  832
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tuli coolshopista tilattua paketti niin huvittaa kun tanskasta (tai ruotsista) kesti päivän tulla suomeen ja nyt 2 päivää suomessa ollu matkalla. Tosin tässä on osa-syynä se kun eteläisin jakelupiste on missä helvetissä lienee niin paketit kiertävät aina pohjoiseen ouluun ennenkuin tulevat tänne. Ihmettelinkin miksi postnordin seurannassa luki eilen että saapuu silloin kun menee varmaan kilometrien mukaan eikä käytännön reitin :D
   
 10. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  707
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  kerrankin postikulkee, new yorkista 7.9 postiin nakattu paketti saapu postipanetn kantamana ovelle 12.9
   
 11. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  On mukavaa lukea myös positiivista palautetta Postista tässä ketjussa, vaikka en virallisena Postin edustajana täällä liikukkaan.

  Tilastojen valossa (joita en salassapito-syistä voi tässä enempää avata) toimii Suomen Posti melko hyvin ainakin Pohjoismaisittain mitattuna. Alueellisia ja ajallisia eroja toki löytyy, joten on mielestäni ikävää, että se huono onni sattuu joillekin useammin kuin toisille.

  Itse olen ottanut sen asenteen asioihin, että autan myös vapailtani, jos se on jollakin järjellisellä panostuksella mahdollista. En voi auttaa sen suhteen, miksi joku yksittäinen kirje ei ole tullut ajallaan, mutta mielelläni autan, jos esimerkiksi jonkun paketin tai muun seurattavan lähetyksen kanssa on ongelmia, joille on jotain mahdollista tehdä.
   
  tarmo2011, Seppo77 ja joku tykkäävät tästä.
 12. joku

  joku

  Viestejä:
  670
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Minä voin antaa semmoista palautetta, että aamupäivällä tänne kuljetettavat tavarat tulevat hyvin perille. Kiitokset kuskille. 00250.
   
  DJEzko tykkää tästä.
 13. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Kiitokset tästä, en kuitenkaan vie asiaa eteenpäin, koska useamman tällaisen toimesta konkreettisesti outtaisin itseni, joka ei ole minulle henkilökohtaisesti toivottavaa.

  Koitin etsiä oikein kunnolla Postin sivuilta lomaketta, jolla voisi jättää positiivista palautetta... Aiemmin tällainen on ollut käytössä, mutta en parhaista yrityksistäni huolimatta löytänyt sellaista. Omalle alueelleni on taannoin tullut useampia positiivisia palautteita kyseisen lomakkeen kautta.

  Jos haluatte kuitenkin näistä onnistumisista Postilaisia kehua, niin Posti-chat on varmaan nykyään sitten se paras alusta, jos jaksatte siihen aikaanne käyttää. Normaalisti erillisistä ja toistuvista hyvistä palautteista on ollut tapana palkita alueen jakajaa pienille rahallisilla korvauksilla tai muilla pienillä muistamisilla. Jos liitätte palautteeseen lähetystunnuksen ja mahdollisesti luovutuksen kellonajan, menee palaute varmimmin perille. (Näihin ei ikävä kyllä välttämättä vastata mitään.)

  Edit. Löytyihän se:
  Palaute postinjakelusta - Posti henkilöasiakkaille
  https://posti.fi > Henkilöasiakkaat > Hinnat, apu, tuki > Asiakastuki > Palautteet ja reklamaatiot > Palaute postinjakelusta ---> Syötä oma postinumero > "lomakkeella" linkki >
  Pudotusvalikosta sitten "Positiivinen palaute päiväpostinjakelusta"

  Otan tämän vaikeuden tulevaisuudessa kyllä esille...

  Ps. Vaikkakin palaute sanoo "päiväpostinjakelu", niin monissa, varsinkin maaseutu-painotteisissa toimipaikoissa palaute ohjautuu suoraan oikealle henkilölle, vaikka kyse olisi paketeista. Suurin osa myös muista päiväpostista vastaavista esimiehistä osaa kyllä uudelleen ohjata palautteen oikeaan paikkaan.

  Pps. :facepalm::facepalm::facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2018
  tarmo2011 ja joku tykkäävät tästä.
 14. Ihmemies

  Ihmemies

  Viestejä:
  323
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  DPD:n (ulkoistettu Tampereella Ensetille) toimintaa ei voi kovin tehokkaaksi sanoa. Samalta lähettäjältä tulossa tänään kaksi pakettia. Nyt ne toi ekan, toinen kulemma tulee myöhemmin jonkun toisen kyydillä..?!
   
 15. kha

  kha

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  15.06.2017
  Lähetys saapui pari päivää sitten ja tänään kävin sen noutamassa postista. Ei laskutettu mitään joten tuo "laskutettava kirjetuote" on kovin hämäävä ilmaisu, toivottavasti se korjataan ymmärrettävään muotoon jatkossa.
   
  HendriXXX tykkää tästä.
 16. Walla

  Walla

  Viestejä:
  814
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Kyllä se todennäköisesti onkin tehokkaampaa jakaa samalla prosessilla sitä mukaa kuin tulee, kuin varastoida niitä paketteja toista odotellen.

  Sama lähettäjä ei muuten tarkoita että on lähtenyt samasta paikasta, monella isolla puulaakilla on kuitenkin monta eri varastoa. Toki voihan ne matkallakin erkaantua.
   
 17. JHMK

  JHMK -

  Viestejä:
  620
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Meinasi tänään pullistua silmät päästä Postin palvelujen kanssa.

  Halusin lähettää paketin pakettiautomaatista. Aikaisemmin se on onnistunut seuraavasti:
  1. Pakkaa paketti
  2. Tulosta vastaanottaja ja lähettäjätiedot paperille, liimaa pakettiin.
  3. Kävele automaatille, näpytä kohdeautomaatti ja vastaanottajan puhlinnumero
  4. Maksa kortilla
  5. Laita paketti sisään

  Olin tänään menossa tuossa kolmosessa kun automaatti kertoi että ei onnistukkaan enää, hommaa 'Helposti'-koodi tietsikalla tai puhelimen äppillä. Jaa-ha, eikun kotiin takas. Kotona sit (sekavilta) nettisivuilta ostin tämän kuljetuspalvelun, mutta mutta. Ohjeet kertoi että 'kirjoita Helposti koodi Helposti tarraan ja liimaa tarra pakettiin'. Niin mikä tarra? Häh? Sit ohjeissa luki et voi noutaa postista ja niitä jaetaan myös Postinen lehtien mukana. Selvä homma, tossahan noita on pinossa. 4kpl eri Postinen lehtiä löytyi, arvaatte varmaan montako tarraa? No 0kpl tietenkin. Eli nyt ajan autolla kotoa palvelupisteeseen jotta saan sen helvatan tarran. Noh, palvelupisteessä homma sujui ok, mutta kaiken kruunasi myyjän kommentti. Hän kertoi että joskus se koodi ei toimi kuin vasta 30min päästä!?!? :eek:

  On kyllä viimeisen päälle saatu yksinkertaisesta asiasta monimutkainen. Nyt pitää pakettia lähettäessä katsoa ensin onko kotona niitä tarroja, ja sit pitää ostaa kuljetustuote verkkokaupassa. Miksi he ei anna PDF tiedostoa jonka voisi printata ja lätkäistä itse pakettiin? :facepalm:
   
 18. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Ei tarvitse mitään tarroja kun lähetät automaatilla. Kun olet ostanut paketin verkkosivulta ja kirjoittanut tiedot pakettiin, voit viedä paketin automaattiin käyttäen saamaasi koodia.

  Ja sähköpostitse tulee kyllä PDF:kin jonka voi lätkäistä pakettiin, jos haluat mieluummin sellaista käyttää.

  edit: Ja lisäyksenä, tarra tarvitaan siis vain silloin, jos haluat viedä paketin postiin (ei automaattiin), etkä halua käyttää sähköpostissa saamaasi osoitekorttia.
   
 19. JHMK

  JHMK -

  Viestejä:
  620
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kumma kyllä en saanut sähköpostia. Eikä myöskään nettisivuilla ollut PDF linkkiä. Eikä mahdollisuutta koettaa lähettää viestiä uudestaan.

  Hieman jäi hölmistynyt olo kun en saanut maksutapahtumasta muuta konkreettista kuin koodin viestinä puhelimeen.

  Onko teille muille tullut osoitekortti ja ehkä jopa erikseen kuitti s-postiin?
   
 20. tatulpin

  tatulpin

  Viestejä:
  698
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Osoitekortti + ohjeet miten toimia tuli sähköpostiin kyllä, ostin tosin Postin apin kautta.
   
 21. edup

  edup

  Viestejä:
  1 492
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mistäs ihmeen osoitekortista täällä puhutaan? Jos sen paketin lähettää Helposti-koodilla, niin niissä ohjeissa nimenomaan lukee ettei pakettiin pidä kirjoittaa osoitetietoja. Vai onko tämä muuttunut ihan nyt lähiaikoina?
   
 22. Mikael Africola

  Mikael Africola

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  25.07.2017
  Lähteeko kaikki ulkomaille lähtevät paketit Hgi-Vantaan Ulkomaanterminaalin 01000 kautta? 12.9. alkaen näkynyt paikkana tuo ja statuksena 'Lähetys matkalla kohdemaahan'.

  Ihmetyttää, kun tuon pitäisi olla rekallakin jo Saksanmaalla, minne matkalla.
   
 23. JHMK

  JHMK -

  Viestejä:
  620
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Postista tuli ja saapui kuitti sitten nyt juuri äskön klo 12.08 s-postiin. Eihän tässä mennytkään kuin 18 tuntia tilauksesta :D
   
 24. JHMK

  JHMK -

  Viestejä:
  620
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Voin vahvistaa että s-postiin tuli tulostettava PDF-osoitekortti jota voi käyttää halutessaan.
   
 25. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Muistaakseni ei, joskus on mennyt muutakin kautta.
  Hieman pitkältähän tuo kuulostaa, mutta ollaan kuitenkin vielä useiden päivien päässä Postin toimitusaika-arviosta Saksaan (jos kyseessä on Priority-paketti), joten en vielä huolestuisi.
   
 26. Err

  Err

  Viestejä:
  249
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  On tuo postin sivu hieman sekava kun ylhäällä kehoitetaan kirjoittamaan kaikki tiedot vaikka mitään noista ei tarvitse itse merkata.
  2018-09-17_22-57-17.png
   
 27. L2K2

  L2K2

  Viestejä:
  672
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jatketaan tätä aiheen vastaista onnistumiskertomusketjua. Kahteen suuntaan kirjepostia: Yhdysvalloista Suomeen ja Suomesta Yhdysvaltoihin. Alle viikossa kumpikin suunta (en ole varma kuinka paljon alle viikkoon tuo toinen suunta meni, tiedän vain, että alle viikossa oli saapunut).

  Ja, tämä tuorein kirjeposti tänne tuli siis (juuri ja juuri) alle viikossa huolimatta osavaltiossani ravisteelleesta hurrikaanista ja sen jälkeensä jättämistä tulvista. Posti kulkee..

  Kirjeessä oli vieläpä aavistuksen verran puutteellinen osoitekenttä tarkan jakeluosoitteen osalta (oma moka, annoin epähuomiossa vain puolet lähiosoitetiedoista lähettäjälle), joten siitä ei tullut aamupäivällä sähköpostiin kuvaa (Informed Delivery, on muuten aika 5/5 postipalvelu), mutta laatikkooni kuori oli löytänyt silti tiensä.

  IMG_20180917_180704124.jpg
   
  mölyä ja tarmo2011 tykkäävät tästä.
 28. GuntherPrien

  GuntherPrien

  Viestejä:
  640
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itselleni tuli pari viikkoa sitten postia perille huolimatta, että osoitteena oli osoite josta muutin pois lähes kolme vuotta sitten. Tuota voinee jo sanoa onnistumiseksi, vaikka saman kunnan alueella ollaankin.
   
 29. L2K2

  L2K2

  Viestejä:
  672
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Postit (muutaman maan kokemuksella) ovat kyllä tuossa suhteessa erittäin eteviä. Olen nähnyt jopa kuinka Ranskan posti toimittaa Suomeen kirjeen, josta puuttuu kohdemaatieto osoitteesta... siinä tosin meni noin kuukauden luokkaa, kun varmaan oli mennyt puhtaasti käsityöksi tehdä se selvitys, että mistä maasta se kohdeosoite löytyy. (Joka tosin näin 2000-luvulla on hyvin helppoa; mutta kuori joutunee ensin tuolloin siihen isoon pinoon ”hukkunutta postia”.)

  Toisaalta samaan tarinaan voisi lisätä myös tarinan postin kulkemisen vaikeudesta. Itselläni oli puolen vuoden ajan joku ”off-by-one” virhe postin tietokannassa (pari peräkkäistä muuttoilmoitustaa, molemmat määräaikaisina osoitteenmuutoksina, ensin kotimaassa ja sitten ulkomaille; oleellisesti siis ”sisäkkäiset” ilmoitukset). Uudelleenohjaus vei tämän säädön jälkeen (alkuperäiseen osoitteeseen palaamisen jälkeen) osan postista edelliseen osoitteeseen (siis ensin hetken ajan ulkomaille ja puolen vuoden ajan kotimaiseen tilapäiseen osoitteeseen). Kokonaan bugi korjautui vasta seuraavan kotimaan muuton myötä (joka onneksi oli alle puoli vuotta myöhemmin).

  Tarinan opetus: älä tee sisäkkäisiä määräaikaisia muuttoilmoituksia, kaikki tietojärjestelmät eivät kuitenkaan osaa purkaa niitä oikein (en tiedä korjattiinko bugia koskaan).
   
  mölyä tykkää tästä.
 30. mölyä

  mölyä

  Viestejä:
  394
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Onpas nopea toimitus Aliexpressin tavaralla, jos tuo seuranta pitää paikkansa. Jännä juttu että nää vaan jumittaa nyt tonne Vantaalle. Eipä tuolla mikään kiire tosin ole.

  Screenshot_20180918-214331__01.jpg
   
 31. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Voin luvata sulle, että tuo seurannan tulos on täyttä paskaa.
  Pikapaketin(toimituskulut +20€) olen joskus nähnyt tuolla nopeudella Suomeen päätyvän.
  Parhaimmillaan on Kiinasta tavarat siirtyneet Suomeen n. 7 työpäivää, ilman mitään ylimääräisiä nopeusluokkia.
  Osittain näissä kiinapaketeissa on kyse tuurista. Ts. siitä mihin konttiin ja kuinka perälle tavara lastataan. Monenlaisia kokemuksia on sattunut matkan varrella.
   
  mölyä tykkää tästä.
 32. Niksu

  Niksu

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Itsellä hieman vastaavanlainen aliexpressistä ostettu paketti. Tuli nopeasti kiinasta ja nyt seisoo tuolla lentokentällä. Tuohon siirtymiseen tikkurilan postiin eli muutamia kilometrejä menee varmasti viikko, kun taas väli kiina suomi 1-2 vuorokautta :D (siitä kun lähti liikkumaan) :D

  [​IMG]
   
 33. Niksu

  Niksu

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Tuo yllämainittu pakettini tuli tänään yllättäen kotiovelle, normaalin päiväpostin mukana (ei olisi mahtunut postiluukusta, satuin olemaan kotona kun posteljooni pimpotti)

  Olen hämmästynyt kahdesta asiasta, tuo kiina - suomi väli tosiaan suht nopea ja toinen hämmästyksen aihe on, että posteljoonilla oli itse paketti mukana, eikä niitä perinteisiä lappuja "yritimme toimittaa...." ja tietenkin, että tiesi ovikellon toimintaperiaatteen, eikä vain ninjaillut :D
   
  runboy93 tykkää tästä.
 34. Verity

  Verity Mitä häh? Tukijäsen

  Viestejä:
  199
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kaksi pakettia piti tulla tänään postiin noudettavaksi. Toinen tulikin, mutta toinen meni Kempeleeseen. Luulin, että saan molemmat noudettua kerralla, mutta ei sitten. Reklamoin asiasta postin mobiilichätissä, joka muuten oli hivenen kankea, kun välillä en tiennyt olenko jonossa vai jumittuiko koko systeemi. Ihanainen Kristiina kuitenkin lupasi, että pakettini pitäisi löytää huomiseksi tänne, mutta tuleepahan ylimääräinen postireissu. Syy, miksi paketti Kempeleeseen oli joutunut, jäi minulle epäselväksi.
   
 35. satgeek

  satgeek

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  09.03.2018
  Mulla kanssa alin paketti pikana Helsinki-Vantaalle alle viikossa 9.9. 17trackin mukaan, mutta alin omassa seurannassa ei ole vielä tullut Suomeen. Eikä ole kolahtanut postiluukusta puolentoista viikon aikana.
   
 36. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Kurkkailen privaatisti näitä yhä edelleen töiden ohella ja joskus myös töiden ulkopuolella.
  Jos joku haluaa itsensä outata ja kysellä lähetyskoodilla privana, toimitan parhaan mahdollisen näkemyksen ensitilassa.

  @Niksu juttuun sen verran yleisesti kommentoin, että en koskaan ole nähnyt noin nopeaa toimitusta elämäni aikana.
  Olin väärässä väärien rekisteröintien suhteen, näitäkin on sattunut matkan varrella useamman kerran.
  Suoraan sanottuna aika julman nopea toimitus, mihin mulla ei ole lisättävää.

  Yleisesti ottaen alle 3cm lähetykset kuitenkin yritetään toimittaa, joten siinä mielessä ei ole mikään harvinainen poikkeus.
   
  tarmo2011 tykkää tästä.
 37. Niksu

  Niksu

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Jep, mutta tuolla paketilla korkeutta 13cm (siis pienimillään).
   
  DJEzko tykkää tästä.
 38. Err

  Err

  Viestejä:
  249
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Nuo AliExpress Standard Shipping/SP...FI pakettien jakelu näyttää menevän vastaavasti kuin ePacketin toimitukset, eli yritetään tuoda ovelle koosta riippumatta.
   
  Niksu tykkää tästä.
 39. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Toisen foorumin samannimisessä threadissa joku sai viime vuoden alussa sunnuntaina tilatun (15.1.2017) ja maanantaina (16.1.) Hong Kongista lähetetyn kiinatilauksen kirjeenä torstaina (19.1.) postilaatikkoon. Pari viestiä myöhemmin kuva kirjeestä.
   
 40. runboy93

  runboy93

  Viestejä:
  1 246
  Rekisteröitynyt:
  01.08.2017
  Nopeasti ne sieltä kiinasta tulee suomeen, mutta sitten suomen puolella menee melkein kauemmin (3-4 päivää) ennen kuin paketti kourassa.
   
 41. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  1 627
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei oo kyllä täällä pohjolassa vastaavaa käsittelykapasiteettia kuin siellä :D saisi tosin olla kun tuntuu nykyään olevan törkeän hidasta
   
 42. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  1 715
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Kyllä minä olen kiinasta saanut tavaraa perille parhaimmillaan 5-7 arkipäivän sisällä ja ihan ilmaisilla posteillakin. Riippuu vaan niin kuun asennosta ynnä muusta. Eli jos joku kysyy toimitusaikaa tuolta suunnalta niin 1 viikko - puoli vuotta on ihan validi vastaus.
   
 43. Verity

  Verity Mitä häh? Tukijäsen

  Viestejä:
  199
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tänään tulikin sitten jo omaan postiin. Chatissa eilen sanottiin, että tulee tekstiviesti, kun on noudettavissa, mutta seurannan mukaan ollut noudettavissa jo 2 tuntia ja tekstaria ei näy. Ei näy kyllä lisäpalveluna sähköistä saapumisilmoitustakaan eli voi olla, että sieltä tulee sitten joku lirpake joskus. Oma posti sovellus edelleen innokaasti sanoo, että on noudettavissa Kempeleestä eikä muutenkaan tunnu ymmärtäneen koko asiaa, kun paketti näkyy kahtena. Menen jonkun ajan päästä tuon hakemaan kai sitten pelkällä lähetystunnuksella.
   
 44. tarmo2011

  tarmo2011

  Viestejä:
  453
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Tänään saapui postin paketti (kiinasta) postilaatikkoon. 17-trackin mukaan oli tullut suomen lentokentälle 1.9. Mukavat kolme viikkoa tuossa matkalla tänne Pudasjärvelle <3
   
 45. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  832
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Eilen illalla jo lajiteltu oulun päässä mutta sen jälkeen ei ole tapahtunu mitään, liekkö nuo mammuttimarkkinat vähä hidastaneet smartpostin toimintaa tjsp.
  Eihän tossa muuten mitään mutta huomenna ei ois muuten mitään tarvista käydä missään :shifty:
   
 46. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  1 396
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Viimeksi kesti kiinaroinalla 2-3vko tulla. Nyt 1/3 tullut 4vko aikana.
   
 47. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Haitannee vaihtelevasti alueittain postinkulkua.

  Kyseessähän on ns. "vapaaehtoinen pakko", jonka turvin liiton jäseniä kehoitetaan olemaan tekemättä ylitöitä, mutta ylitöiden tekemisestä ei rangaista taukotilan kyräilyä kummemmin.
  Sulku ei koske liittoon kuulumattomia, mutta ihmisiä "kehoitetaan" samalla tavalla.

  Meilläpäin kuitenkin ns. liitonmies on todennut, että kehoittaa jättämään ns. naapurivalvonnan muualle, koska viime kerrasta saatiin vuosia kestäviä riitoja. Mikä onkin tavallaan ihan fiksua... joku rahantarpeeseen 12h päivää painava voisi närkästyä ihan oikeutetusti, jos vielä alettaisiin tauoilla vittuilemaan ja muuten töitä kampittamaan.
   
 48. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  1 396
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vaihteeksi hyvää palvelua, tiiliskiven kokoinen kirje tuli kotiin asti :tup:
   
 49. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  374
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Taas mennään ja paketit menee minne sattuu. En tosin (vielä) tiedä onko lähetyksen tyrinyt posti vai lähettäjä. Tilasin ulkomailta tänne Helsinkiin, mutta hki vantaan lentokenttää lähempänä ei lähetys tullutkaan, vaan on tänään aamulla luovutettu vastaanottajalle Lappeenrannassa. Toivottavasti joku siellä nauttii nyt 80-luvun italialaisista urheiluvaatteista minua enemmän.
   
  joku tykkää tästä.