Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvää joulua!
Osallistu io-techin piparikakkutalokilpailuun 2025 Linkki osallistumisketjuun >>>
SER-huutokaupat hyväntekeväisyyteen käynnissä! Linkki huutokauppaan >>>

Broileripekoni. Onko mistään kotoisin?Savusuikaleet paistettu pannulla lihaliemen sekä sipulin kanssa tonnikalapurkin öljyssä, tonnikalaa, broileripekonia, mozzarellaa, cheddaria ja sinihomejuustomuruja.
Jauhoiksi pakon edessä Myllyn paras pizzajauhoja, kun kaupassa ei ollut muutakaan vaihtoehtoa tarjolla.
![]()
![]()
Yllättävän hyvää ja sitä ei tarvinnut esipaistaa ennen pizzan uuniin laittamista.Broileripekoni. Onko mistään kotoisin?
Ei. Pekoni yksinkertaisesti tarvii rasvaa.Broileripekoni. Onko mistään kotoisin?
Broileripekoni. Onko mistään kotoisin?
Yllättävän hyvää ja sitä ei tarvinnut esipaistaa ennen pizzan uuniin laittamista.
Huomenna varmaan taas pizzakuvia. Taikina on parhaillaan jääkaapissa kylmäkohotuksessa.
En ole kuin kerran aikaisemmin kylmäkohottanut pizzataikinaa, mutta eiköhän sitä voi kohotella ihan samalla tavalla kuin muitakin taikinoita esim. 1-2 päivää.Miten kauan tota sun taikinareseptillä tehtyä (tupla-annosta) pitäisi kylmäkohottaa?
En ole kuin kerran aikaisemmin kylmäkohottanut pizzataikinaa, mutta eiköhän sitä voi kohotella ihan samalla tavalla kuin muitakin taikinoita esim. 1-2 päivää.
JepJos tehdään kylmäkohotus niin pistetäänkö se taikina sitten heti valmistumisen jälkeen vaan ilmatiiviinä jääkaappiin?
Lohi menee tossa kyllä täysin hukkaan...Uutena täytteenä lohta ja noin vuorokauden kylmäkohotus jääkaapissa.
![]()
![]()

Varsinainen kysymys on että jollain varmaan on käytössä pizzakivi grillissä, miten toimii? Onko kukaan mitannut kuinka kuumaksi pallogrillin saa, hiilillä tai briketeillä? Tämän https://www.pizzanapoletana.org/public/pdf/disciplinare 2008 UK.pdf mukaan uunin lämpötila napolilaista pizzaa paistaessa pitäisi olla 485 astetta.
Vaatii taikinalta lämmönkestoa eli ei ainakaan normivehnäjauhoista tehty toimi noilla lämpötiloilla. Paistoaika pitäisi olla 60-90 sekuntia. Voi tietysti olla että kivi kuumenee liikaa verrattuna grillin ilman lämpöön. Perinteisessä pizzauunissahan on avotuli paistotasolla, ei tason alla.Kerran sain sen verran kuumaksi kiven, että pohja mustui täysin pitsasta. Olettaisin että tarpeeksi.
Mikäs pizzateräs ois se oikea valinta siihen hommaan? Onko suosituksia
Jos tarkoitat pepperonimakkaraa niin Saarioinen valmistaa ne, mutta ne on pelkästään kotipizzalle tehtyä omalla reseptillä eikä kaupoissa myydä täysin samaa. Kotipizzan sivuilla kerrotaan kaikkien raaka-aineiden alkuperä.Mikäs on tekkiläisten pepperonisuositus? Ihan perusmarketeista löytyvää.
Minkähän valmistajan viipaleita Kotipizza muuten käyttää?




Kuinka jäykkää taikinaa muilla on tullut täällä mainitulla NY timesin ohjeella? Laitoin omaani pari kymmentä grammaa vähemmän jauhoa kuin ohjeessa, mutta vaati silti paljon työtä vaivata kaikki jauho sisään. 15 min odottelun jälkeen kun aloin vaivaamaan taikinaa lisää, oli se kyllä todella tönkköä ja vaati kovasti voimaa. Liekö ongelma että käytin pelkästään puolikarkeaa, koska muuta ei nyt ollut?
![]()
Kohota kostean liinan alla niin ei kuivu.voitelin taikinapallot kevyesti öljyllä ennen kohotusta ettei ne kuiva enää yhtään enempää.
Tämä taikinamäärä on sopiva Prisman House brändätylle pizza-alustalle ja en tiedä minkä kokoisia pizzoja olet tekemässä.
![]()

Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.