- Liittynyt
- 11.02.2017
- Viestejä
- 1 248
Joo Oliko mulla nyt 15 tunnin nostatus, pakkaseen ja yöksi sulamaan. Reilu vuorokauden kohotus kun otetaan se pari tuntia vielä lämpösessä. Manitoba jauhoilla väännetty. Ihan syötäviä pika pizzoja saa muutamassa tunnissakin tehtyä mutta ei ole mitään verrattuna kunnon nostatusaikaan. Tossa on vielä yks taikinapallo odottamassa ottajaansa. Täytyy tehdä perus salami pizza kun peppronit oli loppu lähikaupasta. Käytin Riitan Herkku mozzarellaa. Ihan kelpoa tavaraa. Ei ole vetistä.Itsekin tein viimeksi niin hyvää pitsaa, että oli pakko parit liikkeet päräyttää samalla. Näytti varmaan ihan helvetin typerälle (jos joku olisi katsonut), mutta ihan sama.
Edit. Tää toinen pizza sai sitten ihan hyvin väriä reunaan. Noin 7 minuutin paisto 275 asteessa alatasolla kiven päällä. Tosi ohutta salamia. Näyttää että pizzassa muuta olekkaan. Kohoneempi, pysyy paremmin kasetissa tämä setti mutta margheritasta pidin enemmän.
Viimeksi muokattu: