- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 15 434
Käytän pizzaritilää pizzauunin ja kiven kanssa. Ideana siinä on se että pizza kasataan ritilän päällä, laitetaan uuniin puoleksi minutiksi jolloin se kypsyy sen verran että pysyy kasassa ja sitten ritilä otetaan pois ja pizza laitetaan normaalisti takaisin uuniin kivelle. Ja ihan hyvää pizzaa tulee. Ei sitä ritilää ole tarkoitus pitää koko paiston aikaa siellä.Tehkää ne pizzat tasolle valmiiksi durumin päälle ja sitten oonin reikälapio yhdellä liikkeellä sinne alle, sitten vatkataan niin että jauhot tippuu pois ja sitten pizza uuniin.
Turha tehdä tosta asiasta monimutkaista kun se on helvetin simppeliä ja helppoa.
Ja pizzaritilä ei toimi kuin laitteissa joissa on alavastus, tungeppa sellanen ulos pizzauuniin runsaan 400 asteisen kiven päälle niin se kivi ei johda sitä lämpöä taikinaan kun teräs välissä ja pohja jää aivan täysin raa'aksi...
Helppo neuvoa että tehkää näin ja näin mutta kaikilla se vaan ei yksinkertaisesti onnistu joten ritilä on hyvä apuväline.