- Liittynyt
- 18.12.2016
- Viestejä
- 1 198
Aina osta semmosta missä on enemmän nautaa. Mausteiksi suolaa, pippuria ja älä kummastele, curryä ruokalusikallinen (tai sitte jotain kunnollista jauhelihamausteseosta).
Huoneenlämpöisyydellä ei niin justiinsa väliä, mutta paista sitä jauhelihaa ensteks köntsänä molemmilta puolilta ennenkuin hakkaa sen muruiksi. Maustaminen sitten paiston puolessavälissä taikka lopuksi.
Itse en käytä suolaa ollenkaan, pippuria kylläkin (mustapippureita, vähän valkopippuria + 5 pippurin sekoitusta), sekä myös curryä Maustan suht. alkuvaiheessa, en todellakaan paista köntsänä, vaan heti kun pannulle laitettu niin 5s ja pienennän ensin paloiksi, sitten pienemmäksi jne. Väriä kun on vähän saanut / pyöräytetty kertaalleen jo niin mausteet.
Jatko tuosta riippuu sitten mitä siitä jauhelihasta on tulossa (@Signa)? Pelkkää j.lihaa tacon väliin vai kastike jollekin?
Ongelma voi olla myös paistinpannussa / sen epätasaisessa lämpiämisessä, tai itse lihassa. Yleensä jos jauheliha on tuollaista kumimaista, niin ainakin meillä se on silloin ollut pakkasessa ja nakattu melkein suoraan pannulle "hätävararuokana". Pakastan kyllä pakastepussiin (lintaten sen niin että sulaa nopeasti), mutta ei siitä samanlaista tule kuin tuoreesta.